äntligen kommer bilderna upp!!

Nu kan jag äntligen försöka lägga upp lite bilder från helgen när jag va ute och red på Randver. För nu har jag min data + internet! Riktigt nice :)
Men jag fattar inte vrf jag inte kan ladda upp bilder på fb.... men men de ska väl gå nån gång de me :p

De gick rätt skapligt på jobbet idag, 4000 i Tb blev de och igår blev de 8700. Så de blev ett bra avslut på den här månade i alla fall så hoppas på lite bättre lön nu i september :)
Har varit ute och gått med min lilla ängel idag också! Gick upp till Kilby dammen och tillbaka, tog typ 45 min så vi fick röra lite på oss bägge två idag ;) imorn är de ridning som står på schemat!

Vädret såg inte så lovande ut till en början...

...men de blev riktig fin väder ändå :) här är det tölt som gäller (fast han har lite för utsträckt hals och går inte riktigt under sig som han ska, men han är inte i form just nu så man ska inte kräva allt för mycket ;))

Blev lite närbilder också :)


Lite mer tölt


Carro och jag ska ev fota och greja lite emd både Gail, Leika och Randver på söndag. Kommer nog bli riktigt roligt :) Hoppas på några riktigt fina bilder :)
Nu ska jag försöka få iväg alla min bilder till den nya bloggdesignen så Reija kan få fixa till den. Ska även vänta på att Tobbe ska komma hem... Han är ju och tränar som vanligt och idag är de till och med extra lång träning eftersom de börjat på kickboxning nu också :p Så de är bara å vänta ;)

kaos

vart ju inget skrivet igår kväll och inte heller några bilder... Men de va bara för att det börjae åska så ville inte ha datorn och eftersom jag va hos Tobbe såhade jag int mitt mobilabredband i närheten...

Vi skulle igentlign ha börjat 8 imorse med men så blev de inte fick sms precis när jag var klar för att vänta på skjutsen, att vi skulle börja 9 som vanligt idag... jobbigt! så nu ska jag nog gå upp och lägga mig och sova en timme till ;)

jobb är de som gäller nu

De blev titidg morgon! Uppstigning vid kvart i 7 och då va de bara att käka lite frukost och klä på sig sen iväg till jobbet. Vi ska börja lite tidigare och sluta lite senare nu några dafgar för att försöka få ihop lite mer i TB nu de sista dagarna denna månad. Så de blir nog bussen hem till älsklingen ikväll efter 7.

Va ute och red på Randver igår, riktigt kul att få rida honom igen, de va ju ett tag sen... Märkte att han inte hade ritkigt lika bra kondis som förr och han hade fått en liten mage och va rätt tjock i mankammen... Inte bra!!
Men har kanske tänkt att börja rida honom igen nu typ 2 dar i veckan lr nåt om jag hinner med ;) ska slänga upp lite bilder från gårdagen senare. Carro fotade lite, men de blev inge super bilder eftersom de bara blev en lite spontan grej. Men bilder kommer :)

Nu är de jobb som gäller, skrkiver mer ikväll!

helgen.

Fredagkvällen hemma hos Carro och Timmy va toppen! Dom bodde hur fint som helst :) Carro och jag satt på balkonen drack vin och pratade emdans killarna spelade guitarhero ;) Riktigt mysig och trevligt så de måste defenitivt göras om :)

Lördan vad jag iväg och firade lilla Elin som fyllde 5 år, tårta och en massa presenter. Sen hem till Niklas för att kolla på medans han åt, koll på sälskapsresan och sen körde han mig till Tobbe.
Va ut och red en sväng på min vildhäst som är mer en gallophäst än en travhäst! Fort ska de gå annars är de inge roligt ;) På kvällen blev de kräftskiva med en massa folk :)

Idag har jag inte alls gjort mkt, legat i sängen och slappat till 12, käkade frukost och sen va jag ut med Gail och Millan. De blev en lite skrittrunde eftersom jag hade millan som handhäst, men de gick rätt bra ändå :p Har retat Tobbe så han blev tokig på mig, mend e är inte lätt när man är rastlös liksom!! ;)
Snart ska jag få skjuts hem till mig och då är de bara, hem, byta om, hämta in hästarna åt Lotten och så blir de en liten ridtur på Randver. De va grymt längsen jag red islandshäst, så de kommer bli lite ovant.
Sen måste jag städa lite och ska även byta lakan och fixa på rummet innan Tobbe kommer och stökar till allt igen ;) haha

nej nu får jag väl plocka ihop mitt pick och pack inana nån kommer och stressar mig :p


hopas på en lika bra dag idag!

5400 blev de igår så dna slutade ju riktigt bra. God mat och trevligt sälskpa blev de på kvällen också. En bra dag helt enkelt :)

Idag är de bara å köra på igen över 3000 ska jag så är de bara ;) sen hem och laga lite mat, tacos får de bli sen ska vi ev dra iväg till Hargshamn och kolla hur Timmy och Carro har de i nya lägenheten :)
Nej nu får jag jobba på lite för har bara 5 nr på min lista och måste snart börja ringa!!


löningsdag!

Idag är det löningsdag och det firar jag med att äntligen kunna betala tillbaka lite pengar! Så nu hag jag lite mindre skulder och även lite pengar på sparkontona. De blev ändå rätt mkt pengar över måste jag säga, de kanske inte är jätte mkt men för mig som har varit van nu att leva på några ören så känns det riktigt bra :)
Har även betalat täckena som jag köpte åt Gail så de är riktigt skönt.

Idag har de väl inte gått så jätte bra på jobbet (än så länge, de är ju ändå 5 timmar kvar) men de ska nog bli bättre måste över 3000 iaf!
Efter jobbet blir de bussen direkt till Tobbe för vi ska åka till hans farbror som fyller år, där skulle de bli lite grillat till middag och de är ju inte alls fel!! :)

Har fått en massa olika jobberbjudanden... Vilket inte känns så himla bra nu när jag har jobb och verkligen trivs! De va ett som assisten, ett som stallskötare/ridlärare och så va de ett erbjudande om praktikplats. Är riktigt sugen på stalljobbet, men känner ändå att jag vill jobba här lite längre, känns ju inte bra att bara jobbe nån månad sen sticka, inte när man trivs så bra som jag gör nu.


min fina madam i sina nya kläder

De blev en promenad med hästar. Ca 45 min rakt ut i skogen, de va lite jobbigt att traska på i rask takt och samtidigt hålla koll på två galna hästar :p Men de va rätt skönt att få gå lite faktiskt :)
Nu har jag ju äntligen fått i bilderna på datan så passar på att lägga upp lite.


Gail och Millan kliar på varandra


Lilla Leika som får gå i sin egna lilla hage...

Gail i sitt nya fina ridflugtäcke, köpt för 90kr!

Gail i sitt nya flugtäcke, 150kr! Passar alldeles perfekt!



Lite suddiga bilder från skogspromenad, de va ju inte direkt lätt att ta bilder på hästar som inte stog still pga av mygg och blåbärsris ;)


äntligen har jag fått dom

Älskar verkligen att min data aldrig vill fungera som jag vill!!! Jag tänkte jag skulle ta och ladda upp lite bilder här på bloggen från telefonen men såklart så kan inte datan hitta telefonen när jag kopplat in den.... TYPISK!! Och det allra värsta är om jag frågar Tobbe om hjälp så kommer de funka för honom... Hatar de!!

Men jaja,igår fick jag iaf mina täcken som jag beställt till Gail. Ett rött flugtäcke, ett blått ridflugtäcke och ett brunt fleecetäcke. Red en sväng på henne igår så då invigde vi ridtäcket, de passade riktigt bra, och sen efteråt blev de invigning av det andra flugtäcket. Vilket också passade hur bra som helt, skönt att hon kan få a ett ordentligt täcke som verkligen passar :)
Vi red en bit på skogsvägen igår, blev typ 35 min, men hon fick trava lite och sträcka ut i riktigt gallop så de gillade hon, svettig blev hon med så de va ju bara bra ;)

Idag blir de först jobb (som vanligt) sen ikväll ska Eva och jag ta med hästarna och gå hela skogsvägen runt, tar väl drygt 1 timme nånting. Men de blir skönt för då får både dom och vi röra lite på oss :)

Tandborstning är de som gäller nu sen ska strumpro och skor på sen är de bara att der iväg ;)

de vräker

Riktigt piss väder idag, de har regnat årecis hela dan och nu verkligen vräker de ner, så ingen ridning idag inte... Ska spring aut till min älskling som sitter ute i stugan och fixar med datan sin.. kommer nog bli dyngusr men vill inte sitta här inne själv!! ;)

riktigt uselt

inte fan funkar de att lägga in bilder från telefonen till datan och inte går de at installera haspen från jobbet heller!! Bli så himla irriterad!! Jag är fortfarande sjuk och mår inte nå vidare bra... de gick inte alls bra på jobbet heller.
En lite sammanfattning på de hela är helt enkelt att degen har varit riktigt dålig, med andra ord helt ur kass!

Tobbe är och gymmar nu och sen ska vi ut till mamma, pappa och resten i berkinge. Blir e riktigt lugn kväll för mig kan jag säga, men visst är de skönt att komma ut dit och bara ta de lugnt.

Imorn får jag se lite vad som händer med tanke på hur jag mår. Men en ridtur skulle inte sitta helt fel, vill ut och rida lite så hon får röra på sig för nu ska hon få ny hage med ännu mer gräs! Vill ju inte att hon ska bli tjockare än vad hon redan är!!! Så de blir nog en sväng på henne och sen en lite tripp till Bärby för att kolla på saluhästvisningen :) dom har ju så många fin hästar :) För kvällen är de inget planerat än, Matilda vill ut i Öre men känner inte riktigt för de när jag varken har pengar och är sjuk... Annars kanske de bara bli en mysig hemma kväll =)


ingen bra dag!!

De har inte alls gått bra idag på jobbet... men kom över budget iaf och de är ju huvudsaken de! Så de blev 2700, alltid nått. På em började jag må dåligt, fick ont i huvudet och kände mig varm. Jag som hade tänkt träna med så blev de ju inte riktigt... Kom hem och kollade febern och den va ju på 38 så de va ju inte så farligt men iaf.
Va tvungen att åka ut till min lilla Gail för att kolla såren efter i tisdag och dom såg riktigt fina ut så de känns bra :) Så inte blev de nån ridning eller longering idag heller... känner inte att jag vill rida när jag inte mår helt hundra och vill verkligen inte longera henne när de har regnat idag. Blir alldeles för halt i gräset och vill verkligen inte att hon ska skada sig mer!

Nu sitter jag bara å väntar på att Mattias och Eva ska komma hem så jag kan få beställa lite från hans jultidningar och sen ska jag gå och lägga mig. Så får jag väl se när mitt lilla hjärta kommer hem från gymmet, men ligger väl antagligen redan och sover då.



de blev träning

De gick ändå rätt hyffsat på jobbet idag, trots 2 ånger så kom jag iaf precis över 4000 och de är ju skapligt :p Efter jobbet blev de bara hem en sanbbis och byta om och sen iväg till gymmet med Tobbe och Jonny. De va riktigt jobbigt ett tag men skönt att känna att man gjort nått bra för en gångs skull ;)
Men funderar fortfarande på hur jag ska gör med de här med gymkort alltså... När man har gratis träning hemma liksom... för de tar ju lite mer tid att dra iväg till gymmet och sen hem igen. Går ju snabbare att bara dra ihop nått hemma. Men då måste de ju bli av också!!
Får fundera lite mer på de och prata med mitt lilla hjärta om saken, men jag vet ju redan vad han kommer säga ;)

Nu är de sängen som gäller, upp och jobba imorn och kanske t.o.m lite träning, annars blir de en ridtur+promenad ist :)

Gonatt!♥

Onsdag 17/8

Blev ingen träning igår eftersom att jag blev rätt sen från jobbet pga att vi skulle äta och skjuta runt lite folk först... men så kan de gå. De blev en ridtur på Gail istället och Eva och Millna hängde med på en lite promenad. De gick riktigt bra till Gail blev rädd för en påse som satt på en pinne, då stegrade hon sig några gånger och backade samtidigt så hon halkade omkull så hon kröp på bakbena... Så nu har hon lite brännsår ibak på knäna... Men de hade ju kunnat blivit värre, så glad att de bara va skrubbsår! Jag höll mig kvar på ryggen på henne som tur va, annars vet man ju inte riktigt vad som kunde ha hänt.

Får se om de kanske hinner bli lite träning idag, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra med de här med gymkort... För ska börja på yogan nu i höst igen och de kostar 700kr/termin och ett gymkort kostar ju typ 1600kr/år och det blir rätt mkt pengar faktiskt... Skulle ju egentligen lika bra kunna springa på min crosstrainer hemma, cykla och ta promenader. Men de är ju också de att de inte blir av lika ofta som om man hade ett gymkort för då måste man ju gå dit och träna eftersom man har köpt de där kortet! Men får se hur de blir, blir nog en "provträning" ikväll iaf :)

Lite bilder som inte kommit upp förr!

Gotland




Båtveckan - Lördag, laddar upp med shots


Millan & Gail -när jag red med Millan som handhäst för första gången :)


full helg och nya på hitt

Hade inte riktigt tid med nått skrivande här i helgen hade helt enkelt fullt upp!!

Fredag: Drog iväg med jobbet till Raggarön för lite golf vid 3 tiden. Spelade till typ 6 och sen va de dax för Hummel för fin-mat! Sen slank väl en och annan shot ner också ;) Trodde de skulle bli en lugnt och tidig kväll men inte riktigt... Belv hemskjutsad till typ 1, somnade inte förens 3 och sen va de ju laggårn på mogonen..

Lördag: Klev up vid 6 påmorgonen ut i laggårn  och fodra kossorna och mjölka (fast jag hade fullt upp med att fodra alla kosor och kalvar så salapp mjölka) Sen va de bara att krypa ner i sängen igen typ kl 8. Sen va i till östhammar och handlade lite, va ut i laggårn igen vid 3 för samma procedur som på morgonen. Efter de blev de 15 års kalas i Valde :) Hela Karlssons släkten va ju där så de va mkt folk och mkt prat :)

Söndag: Uppstigning kl 6, ut i laggårn. Sova, äta lunch, longerade hästarna och fixade lite, ut i laggårn, duscha. Sen hem till mig för lite god mat. Grillat kött och pommes med bea, mm mm mm! :)

Full rulle hela helgen med andra ord. Idag blir de lite lugnare, ska ut till Tobbe efter jobbet, ska ta ut Gail på en ridtur och sen kanske longera millan om de inte blir så att jag tar en promenad med henne bara :)

Har funderat på att börja träna ett bra tag nu så ska nog dra igång med de nu när Tobbe börjar gymma igen. De får bli kanske 2-3 ggr/vecka som de blir gym och sen kanske lite promenader och sånt också. Så imorn blir de kanske första träningen för mig på typ 3 år ;)


what to do what to do

Blev en lite träning av Gail igår iaf, perfekt väder så passade på. Longerade henne lite först så hon fick springa av sig ordentligt, fattar inte att hon aldrig blir trött! Sen sadlade ja henne, tog Millan i grimskaft och hade med henne som handhäst. Det gick riktigt bra faktiskt dom bråkade inte en enda gång vilket är helt otroligt. Så båda två fick lite motion och träning på de där med handhäst, för inte är de lätt när inte nån av hästarna är vana vid de :p
Sen efter ridturen så ställde de sig och började klia på varandra och när G sträckte på sig och verkligen ställde upp sig så såg man hur himla fin hon verkligen är :)
Bilder kommer upp imorn.

Sitter nämligen på jobbet nu och de har väl gått sådär... Men sen vid tre så drar vi iväg ut och ska spela golf. Alltås riktig golf, har aldrig spelat de så de kan ju bli nått de. Får se vem de är som kommer få klubban i huvudet och hur många gånger bollen kommer försvinna ;) haha
Efter de så blir de käk inne i Öregrund. Kommer nog ha de ritkigt bra med andra ord, och fint väder är de ju också =)
Sen blir de raka vägen hem till Tobbe och sova för ska upp halv 6 imorn eftersom vi har laggårn hela helgen...

a rainy day

JA inte blec de mkt av Gails träning idag inte, spöregn och blöt häst + blött ute gjorde inte direkt att jag va sugen på att rida lr markarbeta henne. Blir så himla blött i gräset så hon bara halkar om man longerar och är man ute och rider så blir allt så himla blött... Inte kul!

Så istället så har jag suttit vid datan och kollat efter lite olika hästrelaterade jobb och lite reso. Har en resa som jag ska boka någon gång antingen nu i höst/vinet lr i vår. De skulle vara helt perfekt, vill bara kunna fixa till de lite mer så de blir i min smak. Men de ska nog gå :)

Nu är de alldels strax dax att sova, väntar bara på att Tobbe ska bli klar så är de dax att krypa till kojs :)
Imorn är de en ny dag på jobbet och jag hoppas att den ska gå mycke mycke bättre än vad de har gått idag och igår...


ska slänga upp lite nya bilder här sen från semestern, och på Gail, Millan och Leika sen när jag har fått in bilderna på datan... får väl se vilket decenie de blir ;)

God natt! ♥

de va ett tag sen sist

Har inte haft varken tid eller lust att skriva nått på ett tag, men har funderat på att ta tag i de nu!
Veckan på Gotland va alldeles perfekt. Bara få sova ut och göra lite turistgrejer och ta de lugnt va hur skönt som helst. De va välbehövligt kan jag säga :)

Kom hem i lördag morse kl 6 så då sov vi ett tag sen va de hem och packa upp lite, blanda lite shots och sen vad de sista kvällen på Båtveckan som gällde. En massa shots och trevligt folk :) Tyvärr så blev de väl ändå inte en så lyckad kväll som jag hoppats på... Men kul att träffa alla igen iaf :)

Har börjat komma igång med träningen på Gail här igen efter sommarvilan. Hon har blivit lite longerad några gånger och nu igår va de första ridpasset. De blev bara skritt då jag känner att jag vill börja försiktigt med henne nu när hon är dräktig och allt. Men de gick bra och hon va riktigt pigg precis som vanligt (lite för pigg) och hon verka ha konditionen :)

Ikväll blir de också lite ridning och kanske även longering innan så hon får springa av sig lite.

RSS 2.0