fixat och donat

Hade riktigt bra flyt på jobbet igår, 7100 i Tb och jag är hur nöjd som helst! Idag gick de inte lika bra eftersom jag va tvungen att dra iväg vid 12 för att ha körlektion inne i stan. Hade typ helt glömt bort de... men 2500 blev de iaf så de är ju ok ändå.
Jobbade lite mer när jag kom hem men de gick inte så himla bra... sålde några abonemnag iaf och de är ju alltid bra :)
Sen drog jag igång med tvättandet och har hunnit med 3 maskiner och den 4e borde vara klar nu, har strykt lite av de som behövdes och så har jag städat rummet, toaletten och hallen. Dammat, och dammsugit så känner mig riktigt duktig nu :)
Ska alldeles strax springa ner och kolla om tvättmaskinen är klar och sen blir de en snabb dusch innan jag ska sova. Är riktigt jäkla trött nu så de vore bra jäkla skönt att få sova!!


Gail med hennes nya kompis Millan. Har tänkt lägga upp bild på henne länge men de har ju inte riktigt blivit av, men så här ser hon ut iaf :)
Gail har gått på vila nu sen hon va hos hingsten i princip så efter Gotland så kommer jag ta tag i henne igen för då har hon vila i drygt en månad så då blir de hårdträning igen ;)

en bra dag!

Har jobbat som en dåre idag, letat nummer och ringt hur mkt som helst. Mitt mål va 4000 och precis i sista stund så lyckades jag sälja en talefon med abb så jag fick 4300. Inte dåligt de inte! Riktigt nöjd över att de faktiskt går riktigt bra :)

Har suttit och letat lite nummer nu här hemma och hittade lite så de blir skönt att inte behöva leta så jätte mkt imron. Har man ändå inget vettigt för sig så kan man ju lika bra jobba lite ;) Hade väl egentligen tänkt städa men kännde inte riktigt för de när jag väl kom hem :p
Men får väl ta ett litet ryck nu kanske... måste iaf upp och duscha och fixa lite och sen kommer Tobbe också så då hinner jag ju inte städa.

Imorn är en ny dag och då hoppas jag på lagom varmt väder för först blir de jobb 9-18 och sen har jag tänkt att jag ska ut till Gail och longera henne lite för har tänkt börja sätta igång henne igen, hon har ju haft vila nu sen i början av juni. Hon får ju inte gå och bli för tjock heller.


Eve Alex och jag :)

vi ska bara ha de bra

Nu ska jag göra en snabb städning av mitt rum och sen kommer Tobbe in från bussen och då ska vi börja laga mat :) grillad Kyckling och pommes med bea!Riktigt gott och sen blir de kanske en film på de, riktigt mysigt :)

Om en vecka kommer vid den här tiden så sitter vi på Gotland! :) De kommer bli så himla roligt och mysigt att åka på semester själva :)


Min fina♥


veckan som varit

De blir inte mkt skrivet här inte... tänker på de många gånger men sen blir de bara inte av... Men får väl helt änkelt köra en lite uppdate.

Pappa fyllde 60 i lördags och de firades ute i Berkinge men tårta, god mat, en massa vänner och bekanta och så klart lite att dricka också ;)

Tobbe har fått pappas gamla husbuss (som stått sen 70-talet) som han ska renovera, ännu ett projekt :p

Gail är garanterad dräktig så de blir föl i sluten på april/början av maj =)

Har fått två helt nya och fräscha flugtäcken till Gail idag. En snäll granne gav bort dom till mig! Dom är typ värda mist 500st, snacka om snäll!!! :)

De har gått riktigt bra på jobbet den här veckan, en toppen vecka med en riktigt superfredag som avslut över 5000 i TB :D



pappa

Alla syskon+pappa. Carro, Eve, Pappa, Annso, jag och Alex

jag och Tobbe ♥

lite senare på kvällen och lite mer onyktra

ja, vad ska man säga... de är inte som de ser ut!! Utan min kära syster knuffade ner mig :p

full fart med allt!

De va bra länge sen jag skrev nu. Men de är inte lätt att hinna med när man jobbar 9-18 varje dag och sen på kvällarna och helgerna försöker vila upp sig och ha roligt :p
Jobbet går iaf bra och har sålt några telafoner och en massa abonemnag :)
Gail har sommarvila för tillfället och går i ny hage med nya kompisen Millan, en söt american paint horse :)
Annars är väl allt som de ska och de rullar på som vanligt. Blev ingen körlektion förra veckan för läraren va sjuk och nu är hon på semester så nästa vecka blir de med nån anna nisse  ;) vill så gärna ha de där jäkla kortet snart!!!
Vecka 31 har vi bokat in en trip till Gotland. Kommer nog bli hur bra som helst tror jag :D ska bli riktigt roligt!

Och nu på lördag fyller ju pappsen 60 år och de ska firas ute i Berkinge med fin mat, tårta och en massa släkt och vänner. Så de har väl varit lite pyssel inför de nu i dag. Men mer kan jag inte säga, bilder åker kanske upp senare ;)

Nu ska jag lägga mig och sova och vänta på att Tobbe ska komma ut också :p
Gonatt! ♥

första dagen

Första dan på jobbet avklarad! Måste säga att de har gått riktigt bra, inte för att vi gjort så mkt mer än att få en massa massa info, men de kan räcka de med. Är helt slut och känner bara för att sova ;)
Men de har jag inte tid med för ska åka ut till Gail för min moster är här och hon vill se henne =)
Sen får jag väl se hur Tobbe gör ikväll om han sover här lr hur de blir, för vet inte riktgt hur jag ska kunna ta mig ut till vägen om jag ska sova där... Men de löser sig väl alltid på nått sätt!

Imorn blir de körlektion inne i stan också, så de ska nog blir bra de med :) synd bara att jag måste åka tidigare från jobbet andra dan... men så får de va, körkort är faktiskt minst lika viktigt som jobb känns de som just nu! Sen vet jag att de är många som inte åller med mig, men de är iaf vad jag tkr.

i got it

Jag fick jobbet på Dialect i Östhammar och jag börjar redan kl 9 på måndag morgon :) Känns riktigt bra faktiskt! Nu är de bara körkortet som fattas sen är allt perfekt. Eller de kan ju inte direkt bli helt perfekt men nästan så. Då har jasg dfe mesta och är fullkomligt nöjd med de!

Pappa kommer alldeles strax och hämtar mig (är hos Tobbe) och då ska vi åka in till stan och handla lite, jag ska övningsköra med släpkärra!! Livsfarligt säger jag bara! Får väl se hur de går inne i stan... Men jag börjar känna mig bekvämare bakom ratten nu iaf så de ska nog gå rätt så bra iaf :p

RSS 2.0