imorn är de äntligen slut på lidandet ;)

Är hur trött som helst och imorn är det studenten! Det ska bli så jäkla skönt att gå ut skolan men samtidigt känns de lite konstigt att man inte har ett normalt sommarlov och att allt bli som vanligt igen efter sommarn... men samtidigt har man ju äntligen mer möjlighet att påverka och göra sitt liv till vad man vill!
Men nu ska jag inte hålla på och svamla en massa utan nu ska jag sova, ska upp 05.15 imorn! De bli upphämtning av lite folk och sen champagnefrukost hos Lisa kl 07.15 :)

lyckad dag!

De blev en riktigt lyckad dag i stan faktiskt, men de blev lite längre än vad vi planerat ;) Men hittade de jag skulle ha till ett mkt bättre pris en vad jag trott från början! Överlycklig!
Har grillat med klassen, (minus 2 pers) snackat, spelat kubb och afr de trevligt :) Känns lite konstigt att de är första gången vi gör något sånt här ihop för första gången en av de sista dagarna på vår gymnasietid... Men de va trevligt iaf och de är huvudsaken :)

Nu ska jag alldeles strax upp och försöka sova för imorn är de fotboll mot lärarna som gäller, haha fattar inte hur jag kunde ge mig in på de här... ångrar mig rätt ordentligt kan jag säga :p men de är ju en kul grej och nån måste ju offra sig och göra bort sig ;) Fast de är lite jobbigt att matchen är 10 och se börja lunchen med lärarna vid 12... då hinner man ju knappt hem och duscha innan man ska tbx igen.... mitt hår kommer inte hinna torka och jag kommer inte hinna bestämma vad jag ska ha på mig heller... livet är inte lätt!!! 

nej gonatt, vi får väl se om jag överlever morgondagen så ja får ta studenten!! ;)

kort och gott

Har inte hunnit skriva nått på nåra dar för har inte riktigt haft tid och ork. Men nu så! Tobbe har fixat min data så nu är den inte lika seg längre och de finns inte en massa skit på den ;)

Ska iväg till stan idag och köpa lite hovslagarverktyg och så ska jag köpa en insektsgrejemoj till Gail. Sen är jag nog nöjd :)
Och ikväll så kommer klassen hem till mig och då ska vi grilla och ha de bra! :)

nöjd

Måste bara säga de att Troy är min nya idol!! Han har verkligen tagit hur fina bilder som helst! :) är verkligen nöjd och hoppas att han vill fota flera gånger ;D


min kära lilla häst!!



Foto: Troy Enekvist

2 månader

Tiden går fort ♥

fotografering avklarad

Va till banken idag och fixade lite så nu inväntar jag ett nytt VISA kort och lite grejer :) Varit hemma och fixat lite och sen drog jag, Eve och Troy ut till Gail och fotade lite, lr Troy fota och vi kolla på ;) dom provred lite också och de såg bra roligt ut måste jag säga. Får se om jag kanske lägger upp några bilder imorn lr i helgen :)

nu ska jag alldeles strax försöka sova för imorn ska jag hinna med mkt
  • rida Randrver och Sacja
  • släppa ut hästarna och mocka
  • städa skubben
  • packa
  • hämta filmer och lämna grejer hos Sandra
  • rida Gail


Men gonatt då så skriver jag mer imorn!


26/5

Matilda va här en sväng igår och vi kollade i gamla skolkataloger, tog in hästarna, fikade och snackade en massa :)
Va in tll stan med Eve och köpte säkerhetsridvästen :) och sen fick jag ett par ridskor av henne i studentpresent :)
Åkte hem till Tobbe och tog ut Gail en sväng, hoppade studsmatta med mattias, fikade och sen åkte vi hem till mig =)

Idag har jag inte hunnit med så mkt än ;) tog ut hästarna vid 9 och ska iväg till banken nu vid ett så de är nog dax att hoppa in i duschen om jag ska hinna med nästa buss.
Och ikväll blir de förhoppningsvis fotografering av Gail :) hoppas på en massa bra och fina bilder!! :D

vad som väntas

ska iväg till skolan om ett tag och sen gå hem med Tila och försöka hinna städa klart innan Matilda kommer :) då blir de ev en ridtur och en massa snack och sen en tripp till stan! :)

stressigt lr vad?

Har varit en rätt så "hit-och-ditig" dag idag :p först upp halv 6, mocka åt hästarna. Hem duscha och byta om, ta bussen in till stan, in på donken för att slippa vänta ute i regnet. Tbx till stadsteatern, upp till akademiska och blodcentralen. Spran runt där inne ett tag (vilket faktiskt var ritkgit intressant:)) sen ner på stan käka, springa till bussen, hem, ut till hästarna för att mocka och släppa ut dom. Hem och byta om, iväg på Alex musikal/teater. Hem, gå och ta in hästar och sen började jag städa ur skrubben lite... Men orkade inte riktigt utan somande framför House istället =)

Så nu ska jag faktistk gå och lägga mig och försöka sova ända till kl 6 imorn bitti ;p för då ska hästarna ut igen. Ska till skolan och vara där i typ 20 min sen ska jag ta med Tilan hem och sen kommer Matilda och vi kanske ska rida en lite sväng och sen så ska jag med Eve in till stan och köpa min studentpresent!! :D Sen på kvällen får de bli mys hemma i soffan :) Hade först funderat på bio men med min hosta så blir de bara jobbigt... ;)


Imorn är den min! ;D


Gonatt! ♥

tro de eller ej men jag kommer sakna er ;)


Min fina klass! Vi har haft 3 år tillsammans och de kommer faktiskt kännas rätt tomt utan er, men livet går ju vidare och vi lär ju träffas ibland ändå :) De har varit tre jäkligt bra år måste jag säga, ni är rätt så underbara! ;D

sista måndan i skolan

Va i skolan mellan 11 och 1 och fickade och fick reda på lite betyg. Kom hem och tog in Randver och Sacja som inte gick i samma hage som jag släppt ut dom i... Mötte Johan som sa att Randver hade rymt igen och blivit flyttad till den nya hagen. Longerade R lite och sen va de hem och käka middag.
Övningskörde ut till Tobbe, vilket inte gick så jätte bra till en början... Longerade Gail lite. Och den stackarn stod och ropade efter mig när jag gick... hon tkr väl inte ritkigt om att gå tsm med kvigorna nu när Leika är på betäckning :p
Hoppade lite på studsmattan men Mattias och sen körde jag hem, vilket gick mkt bättre :) Sen har jag väl inte gjort så mkt mer än att gett hästarna lite hö ;p

SKa väl sova nu för ska upp tidigt imorn för ska hinna mocka åt hästarna innan jag ska ta bussen 08.05 till stan. Vi ska på studiebesök med klassen :)


min bara min

Min lilla fis efter gårdagens ridtur. Va ute i drygt 1,5 timme :) de gick riktigt bra och hon va rätt lugn fast ho va alldeles sj :p



göra lite nytta?

Idag blir de städning och rensning av garderoben och kanske hinner jag med att sola lite om jag har tur också :) Ska iväg till Lotten en sväng också och snack lite skit ;) jag ska vara hästvakt åt randver och sacja 22-27 så ska väl kolla vad som är nytt och så ;p men deblir nog mest en massa annat prat :)

Ikväll blir de grillat och sen ut till Östhammar och träffa en massa folk =)

klar med skolan så nu är de annat som måste göras!

Hänga tvätt, tvätta, städa och duscha. De är väl de jag ska roa mig med dom närmaste timmarna... men de behövs verkligen städas på rummet och de ska bli skönt att få de gjort nu när allt med skolan är klart! Måste även försöka få lite ordning på min garderob innan jag åker iväg till Frötuna. Måste gå igenom allt och rensa!
Fast just nu är de tvätten som gäller, måste få ordning på alla ridkläder också ;) Så de är bara å sätta igång så kanske jag hinner bli klar lagom till 12 så kan jag åka ut och rida sen :)


sista provet avklarat

Biologi provet är skrivet och de gick inte alls bra... så nu hoppas jag att jag får ett G bara så är jag nöjd och klar med gymnasiet!!
Har varit ute en sväng med hästarna också =) och en promenad me :)
Nu blir de glass och sen ut och sova :)

pluggar in i de sista

de gick ju inte så himla bra att plugga igår... låg och läste och sen vaknade jag av att Matilda ringde vid typ tio över 7. Kändes inte så bra då men nu idag har jag lyckats blivit klar med bokrecensionen till psykologin och den är till och med inskickad :) Så nu är de bara en enda sak kvar att göra innan skolan äntligen är slut för alltid!! (iaf tills jag bestämt mig om jag ska plugga vidare lr inte) och de är ett stort och antagligen mega svårt biologiprov imorn.... men de ska jag börja plugga till alldels strax. Tänkte läsa alla sidorna i boken och sen köra på anteckningarna så får vi se hur de går :p Ett G är de enda jag vill ha så de ska nog inte bli allt för svårt ;)

Ska iväg till Tobbe lite senare för tänkte ta ut Gail en stund för hon kan behöva röra lite på sig och jag kan behöva tänka på lite annat ett tag :)

grym helg!

Våran skiva blev verkligen lyckad och de är nog något jag sen kommer glömma!! God mat, bra tal, fina skålningar (särskilt min och Troys) tre underbara klasser och en himla massa sprit ;) Allt blev faktiskt perfekt :)
Hemgången var väl inte lika stilig men de va inte mig de berodd på den här gången utan min syster ;p men vi kom hem tillslut iaf så de ska jag inte klaga på.

Kryssningen va också riktigt rolig och där hände de ju också en himla massa grejer och folk försvann och jag gick vilse miljarders med gånger men de löste sig tillslut :) Skönt med ledig dag igår så man kunde plugga lite och ta de lite lugnt och inte bara stressa ihjäl sig  :)


innan skivan

under middan



dax för efterrätten


middan på kryssningen


Truls på förfesten


förfest


åbo


on the dancefloor!


trubaduren him self ;)

bara en massa superier

Gårdagskvällen blev väl inte lika roligt som jag hoppats men mot slutet kom vi igång och dansade loss rejält :) Så när de va som roligast så skulle vi hem, men så ska de väl vara också ;)

Mår inte så jäkla dåligt idag trots att jag drack en hel del igår! Men har tryckt i mig en himla massa frukostoch nu är de rapportskirvning som gäller resten av dan. Sen får jag väl städa lite, m jag hinner, och sen drar jag iväg på skiva med världens bästa klass! ♥ :D ikväll ska vi verkligen festa ordentligt!!! och sen ska man lyckas komma hem fråns skivan också... ;) haha men ska ju inte hem sj iaf så de ska väl säkert gå bra :p sen är de kryssning imorn också, de kommer bli en grym helg :)

iväg på Jällas skiva

Nu ska jag ut på skiva och temat är Barnfilmer så jag tänkte gå som Emil i Lönneberga :) De blir nog riktigt bra och hoppas jag :) Blev ingen riktig förfest men bir lite dricka på bussen in med Rebecka iaf :)
Tror vi kommer ha riktigt roligt ikäll!! :D
Men nu har jag brottom och har en hel del kvar att göra, blir kanske nån bild från spektaklet senare ;)

för mkt att göra

Sitter i bibblan alldeles sj och vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt som borde vara klart... Har idag på mig att läsa ut en bok + skriva en rapport på den. De borde jag väl hinna men jag måste också hinna med att hitta nått att ha på mig på skivan och sen dra dit mid 9 bussen, men de borde gå!

Imorn ska jag skriva klart min jobbiga biologirapport och den måste bli klar då annars är jag körd! För de är då den ska in och Maria brukar ju inte bli så glad när saker inte kommer in i tid...

Sen är de kryssningen i helgen och då kommer jag ju inte hinna med nån ting.... men måndan är ju ledig så då ska jag skriva 2 filosofi uppsatser och en religions uppgift.
Nu gäller de bara att jag håller mig till den här planen så kanske de funkar. Hoppas, hoppas!

Nått som är riktigt jobbigt är att jag inte riktigt haft tid att rida Gail fast hon skulle ju iof få vila tills hon fick skor hade jag bestämt men nu har hon skor... men hon kan få vila i helgen de kan inte skada :p



vad har jag gjort nu?

Är så grymt less på skolan och allt som ska göras... Sitter med biologilabben nu och hoppas på att jag ska bli klar med den idag :) Men vi får väl se, tänkte läsa igenom allt i böckerna och sen börja skriva lite smått så får jag se hur långt jag kommer idag. Vill ju egentligen sitta ute i solen men då tappar jag bara ännu mer focus... Bara jag blir klar med endel så löser sig resten säkert :)



Vill att du ska svara så jag vet. Skiter i om du är sur, jag vill bara ha ett svar. De är absolut de enda jag begär. Men är de som jag tror så är de bara löjligt, för alla har ansvar för egen framtid och jag vill inte dra på mig ännu mer skulder bara för din skull. Jag vill kunna leva. Visst är de tråkigt om de bli såhär mellan oss men de är inte mkr jag kan göra när du inte ens vill prata med mig...


funderar så de knakar

Har faktisk tinte pluggat ett dugg än, inte ens öppnat boken och klockan är snart 11.... provet kommer inte gå så bra kan jag säga, men ett G ska jag väl lyckas pricka in om jag har tur ;p

Livet känns rätt så lätt förvirrat just nu... fick mail från frötuna idag och vet inte riktigt ur jag ska göra. Visst är de bra med praktik och senare jobb men vill ju hellre ha jobb på direkten så man har nått att leva för så man kan åka hem och så. Och visst är de en bit bort men vad ska jag annars göra? Kan ju inte gå tillbaka och jobba på Lyktan hela sommarn bara för att jag inte har någe annat jobb! Vi ju komma nån vart med mitt liv.
Och sen hur jag ska göra med Gail... Vill betäcka henne med en jätte fin hingst somjag hittade, men visst de kostar en del men de vore kul att få ett föl till våren och lika bra som hon går hemma och inte gör nått när jag är borta så kan hon ju gå dräktig.
Hon har fått sprickor i hovarna också men nu är de bestämt att hovslagarn slår på skor i fram på onsdag och de känns riktigt skönt :) för då känns de som om de inte kan bli värre iaf.

Nu ska jag försöka ta tag i historia boken och läsa några sidor så jag kan få mitt G på provet imorn :p



Sprickorna...!



de börjar lida mot sitt slut och man känner pressen och stressen

Har kollat upp en riktig stilig hingst åt min lilla Gail så nu får vi se om de blir ett föl till nästa vår :) Har hänt lite tråkiga grejer också för hon har fått en spricka i båda framhovarna, men får se vad hovslagaren säger på onsdag. Hoppas på att de går att fixa med bara ett par skor!

Imorn är de historia prov och än så länge kan jag väl inte direkt påstå att jag har pluggat så värst mkt, så får väl sätta igång snat om jag ska bli klar med alla frågor och sen hinna lära mig dom... Och imorn är de också plugg som gäller då ska jag skriva biologirapporten och hinna läsa ut psykologi boken. Fult upp med andra ord. Har hur mkt som helst som ska vara klart den här veckan men jag kommer aldrig att hinna... :( Sorgligt men sant...

dagen efter

Skivan igår va väl ingen riktigt hitt precis... men hade ganska så roligt väl inne på dansgolvet. De hände en hel del saker och de va väldigt många som blev utslängda ;p Hoppas på att våran skiva bli bra mkt bättre och roligare!! :)

Ska hoppa in i uschen och sen dra iväg til skolan och samla in lite pengar till kryssningsbussen :p Sen blir de hem och plugga och sen ut till hästen!! :D

Har väl egentligen inte riktigt tid...

... med de här men skit samma de va några dar sen jag skrev så får väl skriva lite iaf :p
I tisdags fyllde min söta lillebror 16 år! Så de blev de fika och tårta och grejer :)

Igår va ja goch sandra ner till Frötna gård för att kolla på jobb men de visade sig att de antagligen kommer bli praktik till en början så nu är ju frågan hur vi ska göra... Men en bra sak är iaf att jag kom in till Hööks och fick köpa en sadelgjord åt Gail och sen bev de en grimma, schabrak och lite insektsmedel också ;)

Och ikväll är det skiva som gäller och inna de så ska jag ut med Annso och ungarna till Gail och sen til Matilda för lite förfest :) De blir nog skit bra tror jag, bara jag kommer ihåg allt ;) Så nu ska jag försöka hitta nått att ha påmig och försöka hitta allt jag ska ha me och packa ner de utan att glömma nått... kan bli svårt ;p


Vi är rätt så oslagbara!! ♥

måndag och kaos!

Håller på och letar efter ett jätte viktigt papper som kommit bort... fattar inte att jag aldrig kan hålla koll på min papper dom försvinner jämt! Fundar på om jag kaske ska ta och ha precis alla mina papper jag får i olika pärmar så jag vet vad ja ghar allt! Vore inte så dumt kansk.
Ska leta vidare ett tag sen ska jag ut och rida på Gail en sväng, hon fick vila igår så nu är de dax igen :)






Och så måste jag ringa söta Matida som fyller år idag!! :D Grattis till henne! =) ♥

min braiga helg! =)

Har haft en ritkgit bra helg som vanligt ;) Hittade en studentklänning och skor i fredags, blir inte de klassiska vita utan de bli cremfärgat med volanger och svart sidenband och svara skor :) tror de kommer bli ritkigt bra och de är rätt skönt att inte se se ut som alla andra ;)
Sen blev de en ridtur på Gail på kvällen, hon fick springa av sig lite och de går verkligen fort när hon sätter fart!! :)
Hann med en tripp till Östhammar på bilträff med Timmy, Carro och Tobbe också :p

Valborg blev rätt lungt vilket va rätt skönt. Va inte in till stan uta tog de lugnt och hjälpte Eva med hästarna och ungarna och fixade lite. På em blev de en ridtur som va lite kaos :p haha vi hamnade i ett kärr, en sadelgjord sprack och vi viste inte riktigt vart vi var, men roligt va de :)
Senare blev de grillning hemma hos Timmy med en massa folk och sen va de ijn i värmen som gällde!! De blev en rätt så tidig kväll men de va rätt skönt för jag va så trött. Och de va skönt dan efter också för då orkar man gå upp i tid och hinner med att göra lite saker också :)

Igår va jag fast ute i Lundaskogen ;) så då va de stug-målning som gällde ;) Efter de va de klippning och fika i österby och sen hem till Tobbe igen =)

Ska försöka ta lite mer bilder på Gail och lägga upp :) men de är inte direkt de man tänker på när man ska ut :p


RSS 2.0