301209

Nu va de längesen jag skrev igen.... de börjar bli lite av en vana att bara kolla in på fb och sen checka mailen och sen göra nått annat. Men jag skriver ju nu iaf :) I måndas var vi till Kistagallerian och handlade en hel del och sen va jag till stan igår och handlade igen :)
Just nu sitter jag och kolar på Desperate Housewives, sista skivan på första sesången, bara tre avsnitt kvara :) sen måste jag köpa sesång 2 oxå :D

annandan=slappardan

De har varit en bra jul än så länge :p har fått en hel del grejer som jag både behöver och velat ha :D Just nu sitter jag och kollat på How I Met Your Mother :) de är hur bra som hellst :) Ska snart dra iväg tills stallet igen sen blir de nog lite tv igen ;)

stalldag

Idag har de varit full fart hela dan! Jag gick upp vid 7 imorse och började med att städa och sen åt jag frukost och sen bara de av till stallet för hovslagarna skulle komma, så idag har jag skruvat i över 100 broddar. Jag är nu ganska duktig på att skruva i brodd kan jag säga ;) Sen va jag kvar där till 3. Va hemma en stund och sen vid halv 7 åkte jag till stallet igen och nu har jag ridit 3 hästar ikväll =) En toppen dag helt enkelt! (Y)
Nu ska jag spela Kalaha med Elisabeth och sen ska jag gå upp och kolla på Sweet home Alabama :)

Gonatt och God JUl =)

Stalldag :)

Här är lite härliga och vintriga bilderna på hästarna från idag :) de vart en lyckad ridtur på therna men de gick tyvärr inte lika bra med Undri... men de gör inte så mkt, fick ju ta ut Kolan en sväng på volten ikväll och de känndes jätte bra :) Han är verkligen min lilla prins :)


Kolan med rimfrost överallt



Undri och Tindra


Strimma och Hrappe


Therna efter ridturen, ingen bra bild, men de blir så när hon inte vill vara still :p


Alla hästarna äter :)


Det julpynade stallet =)

Fösta jullovsdagen :)

Kemi provet igår gick nog ganksa så bra tror jag, får iaf G ;) Satt och tittade efter sommarjobb igår, såhär inför jul :p hittade tre bra ställen som jag mejlade till och har redan fått ett svar :) NÖJD! Idag ska jag städa och greja sen ska jag åka till stallet och rida lite, ska nog ta ut Therna på en lite skogstur :)


Kolan tittar ut ur sadelkammaren

kemidagen 1

Nu blir de kemiplugg fram till 1 och sen ska jag iväg till stallet en sväng :) För idag måste de ju bli åt minstone en ridtur för dom små stackrarna har inte fått jobbat på några dagar :p

Nur ein Nagel im Knie
nur eni loch in der Lunge
nur ein lkw unfall
ach das leben ist kurz
und man muss es genissen
es ist viel zu schnell furbei

/Farin Urlaub

fredakväll

De vart ingen ridning av hästarna ikväll, de är ju lite synd om dom om dom ska behöva gå ute i 20 graders kyla och så är de inte så skönt för ryttaren heller ;) men de får väl bli en ridtur imrn istället och så får de väll bli kemiplugg oxå....
Nu blir de tv med mamma, pappa ochalex =)

fredan innan måndan

De har varit en super seg/soft dag idag :) vi har inte gjort särskilt mkt, förutom på kemin :p sen tog jag bussen med LLKS och tog kort :) nu blir de snart pizza med hela familjen + Jennifer :) sen blir de stallet och ridning av en massa hästar :) får se hur många de blir men dom behöver röra på sig allihopa eftersom dom stått några dagar nu :p

Hittade sesång 1 av How I met your mother på Imes, kostade bara 99 kr, måste köpa!! :D


Np fysik idag :S

De harf varit en ganska så soft dag idag, de började med fysik provet som nog gick ganksa bra... gankse :p och sen åkte jag icäg till stalllet redan vid halv ett :) sen har jag mest tagit de lugnt och kollat på tv och slappat :)
Imorn blir de en kortare skoldag än vad de brukar vara, slutar redan vid 3 :D Då ska ja giväg och ta kort så jag kan skicka in mitt moppe kort så jag får ett bättre ;) hehe :p sen blir de ridning av flera av hästarna =)

Men nu ska jag upp och kolla klart på Brudens bäste man :) så de är bra att försöka hålla sig vaken(som jag som vanligt inte kommer attt lyckas med) ;)

Gonatt! =)

kulit

Har varit hemma idag har feber och ont i huvet :/ Så jag har tagit de rätt så lugnt, fast har ju pluggat lite fysik oxå :p och så har jag fått reda på en hel del roliga saker :D Världen är bra liten ibland! ;)


kljfasifhai

Tjoho!
Nu ska jag up och plugga FYSIK! Jippi! Nej, de är väl inte så värst kul men man måste ju... Ska till stallet sen och rida Undri i snön :) de kommer nog bli kul :)

Lostovich

Sitter och kollar på Robins Xd de är hur kul som hellst :D men snart ska jag gå upp och fortsätta kolla på Lost :D har kollat på 3½ avsnitt idag och ska nog kolla klart på det sista nu innan jag ska sova =)

Spenderade gårdakvällen hos Rebecca och hade mysit :) vi kollade på tv och pratade en massa och såklart så somnade jag framför tvn som vanligt :p men sen va vi uppe till 03.15 så nu börjar jag faktiskt bli lite trött :p

 

ångest jobbit och matteprov

känner mig helt död inför imorn! Vill verkligen inte skriva de äckliga mattepissprovet!! Har pluggat på nästan allt nu men de känns som om de inte riktigt fastnar :/ får helt enkelt hoppas på de bästa imorn och se till så de blir G... de måste jag få!
Ska nog kolla på nån film eller nått sen ikväll efter Glee så kanske de känns lite bättre...

en full-rulle-dag

DE har varit full rulle hela dan idag! Efter skolan gick jag ner till simhallen och väntade på mamma, Alex och Lillen, sen skjutsade dom mig till stallet och jag tog in hästarna. Sen bar de av till VC och så tog jag en spruta efter de var de bara att masa sig iväg till stallet igen och fodra hästarna :p sen hem äta miat plugga matte och sen åkte jag till stallet och red 3 hästar =) Förstår inte hur allt kan kännas så mkt bättre när man har fått ridit och varit med hästarna :)
Nu ska jag kolla på playa del sol och guds tre filcikor sen blir de nog sovdax :p sitter här med två paket som jag håller på att försöka lista ut vad de är förnått i ;)

sol?

Då va de tisdamorron igen! Vakna! är på som vanligt :) Ska alldeles strax kläpå mig och sen ska jag gå ner och kankse göra lite matte eller... de kan ju göra de sen :p idag kommer de nog bli en ganksa så bra dag tror jag :) sen ikväll ska jag till stallet och rida, och sen blir de Desperate Housewives :D

månda 7 december

Halloj! Denna dag har varit ganksa så soft :) De är rätt så skönt för en gångs skull faktist :p hade fullt upp igår oxå fixade en massa här hemma och så va jag såklart lite i stallet oxå =) På freda är de dax för Nationellt prov i matte D :S de känns ju inte så lockande precis och vet inte riktigt hur de kommer gå... men ska höra med Lasse imorn om jag kan få vara kvar och fortsätta räkna en timme lr nått om han har tid... annars får jag väl gå och ha matte med dom andra, de går ju säkert :)

Här kommer lite bilde rfrån Globen =)


          

Sådär, de va några bilder, dom är inte så värst bra med de är minnen =) Nu ska jag kolla på playa del sol och sen ska jag sova, så jag inte försover mig imorn igen :p

stan med Eve

Usch! Känner mig så dålig som inte har fixat med bloggen på sistone men har verkligen inte haft tid, har haft så himla mkt i skolan och mad annat så den har försvunnit lite i allt ihopa.... men ska bättra mig :)
Idag ska jag och Eve åka in till stan och handla julklappar =) Sen blir de stallet och så MÅSTE jag göra lite matte oxå :( Ska lägga upp lite bilder från Stockholm International Horseshow oxå :D De vart många bilder men alla är inte så värst bra, men nån lite kan de väl bli :p Nej nu måste jag gå ner och äta frukost, vi ska åka vid nio och om jag är sen blir Eve arg :p

Nov. 30, 2009

Sitter här och funderar på om jag ska ta och göra lite Kemi innan maten... de borde ju göras... måste ju göra den nån gång i vilket fall som hellst :p De har varit en ganska så seg dag idag men har haft en hel del kul på engelskan =) haha
- Are you doing Welsh?
- No, I´m a Pole!


RSS 2.0