nytt o fräscht

Var in till stan idag å köpte ny sängram å imorn ska vi hämta madrasser, så himla kul att sovrummet typ.är klart och sängen va ett oplanerat köp men fasiken så bra de blir! Nya sängbord med, ska ta bild imorn när allt är uppmonterat :)

ägg problem

Har börjat flytta in kläder, lakan o handdukar i nya garderoben. Kul och väldigt tråkigt samtidigt ;)
Allt måste verkligen sorteras och jag blir så irriterad när stången för att hänga kläder inte är uppe än så jag kan hänga allt.som ska hängas och vi inte har alla korgar hemma så jag inte vet hur jag ska lägga allt... Men vi ska till Ikea ikväll så då löser de sig nog :)

Har tagit en paus ifrån garderoben ett tag och mockar, letat ägg, hängt tvätt, slängt i tvätt och svängt ihop en sockerkaka på våra egna ägg :)

Är lite less på hönsen för de lägger inte sina ägg inne utan ute och jag har bara hittat vart en av dem gömmer dom så de blir.inte lika många ägg per dag som jag trott... :/

sommarkänslor

Hade en riktigt bra dag igår i solen :) fixade iordning lillhagen till hästarna, där de finns lite lite gräs, vilket dom älskade! Dom busade och rensade runt större delen av em så.de var alldeles svettiga när de skulle in :)

Hann även men en tur till tippen, mocka stall och hönshus, kratta hästbajs i vinterhagen och sedan dammsuga av lite inne. Riktigt.nöjd med gårdagens insats! :) Grillade över.igår med hönsen som sällskap ;)


gyoni träning

har tränat gyoni nu på morgonen, vilket gick bra. Har bara märkt att han har blivit lite segare och tar inte i lika mkt i traven, vet inte vad de kan bero på men nästa pass med honom så blir det nått nytt igen så då kanske han piggnar till ;)


Mar. 09, 2014

det blåser typ storm ute men silen skiner så det är riktigt skönt ute ändå :) jag har krattat i hagarna idag och är helt slut nu! har gjort en massa högar av all hästkit så vi kan slänga upp den på majbrasan sen. Hoppas på att kunna dra ut allt ris dit nästa helg och köra ut sliten dit.

Hönsen är ute o sprätter omkring och hästarna har fått vila i 4 dagar nu. Vill inte träna dom när de blåser för förra gången så va de så kollriga i huvudet så de känns bättre att vänta nån dag och att de går bra istället :)

Har hunnit med lite städning med men de blir en vända med dammsugare o moppen ikväll igen, nu ska jag ut å mocka och fixa inför kvällen :) sovrummet är färdig tapetserat nu så är bara lister o fönsterbrädan kvar + allt i garderoben sen är de klart :)


2 mars

har hunnit med riktig mkt den här helgen dock blev det inte så mkt städning som jag hoppats på men.får ta igen de här i veckan!
Skafferiet är städat och det var huvudsaken! vi har stor handlat och köpt sovrumstapeter.

Det tråkiga med helgen är att hönsen har blivit sjuka o fått nått virus/bakterie? Så ska åka in med två på obduktion imornbitti efter jag varit hos sjukgymnasten... Riktigt tråkigt :(


RSS 2.0