en liten fågel

När vi satt och åt frukost idag så small de helt plötsligt till. En liten fågel flög in i fönstret. Så T gick ut och hade med sig en lite krabat in. Han fick sitta i en liten bur en stund och när T skulle ge honom vatten så flaxade han runt där inne så de va inge större fel. Så när T skulle fånga den och ta ut den igen så smet den ut så de blev dax för fågel jakt! ;)


Vill ha!!


Ridbyxa från Mountainhorse

Bandeau från Gina Tricot



Tröja från Gina Tricot


Ridskor från Hööks

stackars små hästar

Vet inte riktigt vad jag ska börja skriva om men får väk börja med morgonen! Vaknade halv 8 och skulle upp och ge hästarna mat och när jag kikar ut genom fönstret är de bara vitt!! Varflör skulle de komma mera snö? Helt jäkla onödigt!! De som precis hade börjat torka upp och hästarna som fäller vinterpälsen som tokar. Men antar att snön inte kommer vara långvarig som tur är :)
Gick ut till hästarna och dom sprang runt som galningar i hagnen och va himla orolig så tänkte jag skulle göraordning maten och sen ta in dom. Så jag gjorde mat och skulle gå ut igen och då har dom ssmå live gått in och ställt sig i huset själva, perfekt! :)

Så de va bara å stänga in dom slänga in mat, hö och vatten. Sen plocka av Millan hennes dyngsura regntäcke, Leika hennes dyngsura täcke och stackars Gail fick jag borta av al snö och is ifrån :/ Men sen fick dom fleecetäcken så dom skulle torka och sen hade dom de så bra så :)

Dom har inte fått gå ut än för Millan har inte käkat upp sitt hö så jag passade på att mocka åt dom, borta av dom ordentligt. Lossande hur mkt päls som helst! Sen fick Millan på sig ett nytt täcke ett Ulltäcke :) Så nu ska hon väl hålla värmen tkr jag :)

Dom får nog komma ut i em om de inte fortfarande är snöstorm då ;) Visst nu är de fint väder men de blåser galet mkt fortfarande...

 


fredagkväll

Sitter hemma hos T, han har åkt iväg till Sala för att köpa bil med J eftersom hans paja rätt rejält igår när han blev påkörd...
Så nu sitter jag här sjölv, plugga körkortsteori och dricker lite vin. Blir nog tidig sänggång ikväll för är ritkigt trött.

Visar lite bilder imorn på de jag hittade inne i stan :)

in to the city

Blev ingen talangjakt för mig. Har fixat med bilderna på fb (som bara blir kaos alltihop) Och hade itne packat lr klätt på mig förens nu. Ska ner och käkat nått sen drar jag iväg till stan med 10.05 bussen :)


Gammal bild från när vi skulle ut på överlevnad i skogen en helg,2010!

ARG

Varför ska facebook alltid hålla på och krångla när jag ska lägga upp bilder??!! Blir dubbla bilder lite här och var och inget kommer i rätt ordning... Blir så less!!

not much to do

Idag är de fredag och dagens schema ser ut såhär.

- Kolla på talangjakten på Hammarskolan 09.00

- Åka till Gränby och shoppa loss lite ;)

- Hem till hästarna och pyssla om dom + fodra

Vad kvällen sen bjuder på vet jag inte, men tar med mig lite vin så är man alltid på den säkra sidan ;) Harf faktisk inte druckit på länge så lite äppel/kanelvin tycker jag att jag förtjänat :)

Nu ska jag börja fixa lite med att lägga in tvätt och hitta nått att ha på mig :)

Tjao!


mina pengar

Deklarerade igår och fick tillbaka en hel del pengar och dom kommer gå till en resa som antalgien kommer bli av om ungefär drygt ett år! :) Vart den resan går är fortfarande hemligt tills vi bestämmt oss helt och allt är fixat och klart! :)

Hur ska jag göra?

Har funderat en hel del i em... Hur jag ska lyckas få Millan att gå upp i vikt...? De bästa för henne vore ju verkligen att hon fick gå på fri tillgång men då har vi ju probelm nr 2, Leika kan antagligen inte gå på fri tillgång för då blir de nog lite för mkt mat...

Så funderar på att ge henne ännu mer Kraftfoder och sen låsa in henne så hon får några timmar att stå och käka hö för sig själv och sen slänga utt mer hö över natten så dom har lite mer att käka. Men de kommer väl heller inte att gå... NEj blir så less på de här nu!!!
Nästa vecka när jag är hemma och är ledig ska jag iaf kunna se till så hon får extra mkt mat. Så vi får väl se hur de blir med henne då hon får ju liksom allt hon kan få för mer äter hon inte heller... Aja, får prova och se, gräset kommer ju snart iaf och då har hon mat helatiden och då kommer hon antagligen att gå upp några kilon igen :)


on my way

Påklädd och har packat ner kläder för mötet i em. Så nu rullar jag och cyklen mot drällsbacken :)

Mina drömmresor

resor resor resor

Håller på och tvättar för fullt just nu. Hängt tvätt till mamma och nu är jag igång med min tvätt. Kollar lite på Vakan emd the Voice (vet inte när jag kollade på de sist!!) och läser lite bloggar i hopp om att hitta nån blogg som kan ge lite inspiration :)


Köpte en tidning igår, en häst tidningsåklart, där de stog en hel del vettiga grejer. Hittade även lite grann om ridresor till alla möjliga länder och platser i världen. Vill så gärna åka på en sån resa nån gång här i livet!!! :)
Men nu är de en annan resa som jag siktar på och som jag verkligen ser fram emot. Allt sparande som inte går till hästarnas sparkonto går till den resan nu. Och vart de blir får ni veta frammöver! ;)


träd


pysslat med mina små

Jobbet gick riktigt bra trots lite förrvirrat med att scheman inte stömmde överens med varandra men de löste ju sig :)
Har hunnit med att mata mina små busar, borstat av dom och tog av dyng sura myggtäcken... Så de blev på med Fleecetäcke + regntäcke på Millan och Gail fick sitt fleecefodrade regntäcke. Vill ju inte att dom ska bli sjuka när dom är blöta och man inte vet hur kallt de bli om nätterna... Men nu är dom ju ompysslade iaf :) Mina små underbara :)

Imorn blir de lite tvättning sen ev en cykeltur till hästarna för Camilla kommer över och ska kika lite på dom. Så hinner kanske med en ridtur på Millan också om jag har tur :) Sen blir de ju en tripp till jobbet för ett möte sen blir de väl hästpyssel igen antar jag ;)


onsdag morgon!!

Igår käkade vi här hemma hos mig och sen bara de av hem till T för att mata hästar och han skulle fixa med bilen. Hästarna fick på sig flug/mygg täcke eftersom de har kommit jätte stor mygg där borta, tråkigt att dom ska dyka upp så tidigt...

Jag fick en hel bukett med röda och rosa rosor igår :) Vi hade tänkt åka in på bio och käka men de givk ingen bra film så jag tyckte vi kunde hyra film ist, så då blev de så :) När vi kom hem till mig och upp på mitt rum så stod där tända ljus och en fin bukett och choklad till min lilla älskling :) Han blev nog lite överraskad tror jag ;) Sen blev de soffmys resten av kvällen :)


*****
Nu ska jag klä på mig för ska strax dra iväg ner till bussen. Idag är de lång pass. 08.20 - 15.20, hoppas bara att de kommer gå bra :)

tjao!!

just nu...

har jag matte med små barn och funderar på hur jag ska lägga upp min eftermiddag/kväll..?


1 år <3


Idag har vi varit tillsammans i 1 år! De är sjukt vad tiden går fort ändå, men tänker man tillbaks känns de som så länge sen, den gången jag åkte hem till Tobbe för att kolla på film första gången. När jag inte alls visste vart jag skulle ta vägen när Eva och Stefan satt där i köket och började prata med mig. Eller första gången Tobbe skulle sova här, då va jag också lite nervös men vi låg på min säng och pratade ett bra tag och då känndes ju allt bra och inte så där nervöst längre.
Men tänk va fort man vänjer sig vid de hela också, de tog inte många veckor så satt jag med Eva själv vid käksbordet och pratade eller pluggade medas T va och träna.

Vet faktiskt inte vad jag skulle göra om jag inte hade honom. De skulle vara enormt tomt och ensamt. Så jag är verkligen hur glad som helst att jag har träffat just honom för vi passar verkligen ihop de bara är så! Älskar honom otroligt mycket, tror inte jag ens kan anan hur mycket egentligen! Vad som än händer kommer jag gör allt för att de ska vara vi två!

♥Älskar dig Tobias Eriksson! ♥


De som fanns i min garderob

Några bilder på allt som fanns i min garderob. De ser kanske inte så mycke ut på bilderna men de va en hel del kan jag säga!
Nu ska jag städa upp lite fort bara sen bär de av till bussen för två timmar jobb och sen hem för att tvätta och städa ;) Wiho!


Några av alla bilder från i helgen


fröken Johanna

Skulle ju bara iväg och snacka lite med dom på Försan imorse men de slutade med att jag hade 4 lektioner och slutade 15.20.
3 Mattelektioner och en i No och då va de fysik som gälllde ;) haha men de gick ju bra iaf trots att varken matte eller fysik är mina favorit ämnen ;) Imorn blir de jobb igen 12.20 - 14.20. Då är de Matte och So. Blir nog bra de me :) Sen är de fulldag på onsdag och sen långhelg :)

Har hunnit med att longera hästanra idag även Leika fick sig en omgång i repet :) Gick riktigt bra faktisk :) Skulle ocks¨ha tränat ikväll men eftersom att T började blöda näsblod och nästan höll på och svimma så skippade vi de. Ska snart hem till mig, duscha och gå och lägga sig :)

Blir sovmorgon imor, skönt! Sen lite städning och undanröjning på rummet iväg och söka lite jobb och sen jobba. Och sen får vi se vad kvällen bjuder på, för imorn är de en speciell dag! :)



monday morning

Tjo! Har inte hunnit skriva nått på hela helgen för har haft fullt upp! Men ska iväg på ett litet möte nu på morgonen sen så ska jag skriva av mig och städa rummet igen...


kvälls bestyr

De tog typ en dryg alvtimme att cykla, och de gick hur bra som helst, hade ju turen att ha medvind nästan hela vgen, för en gång skull :)

Red Millan en sväng nere på flygfältet och hon va lite smårädd för konstiga skaker med de gick bra :) Gick hur bra som helst att sadla ochskå :)

Ikväll har vi varit hemme hos mig och käkat od mat och jag är trött så ar gått upp medans dom andra sitter där nere och dricker öl mm... Vet en som kommer snarka  högt inatt!! :( Men men, han är söt ändå min lilla prins :) Ska sova nu ja så får vi väl se när han dyker upp. Vi ska ju upp och köra ved imorn så allt för sent lär de ju inte bli ;)

Slänger upp lite bilder från idag senare i elgen :)

fixat och trixt

Garderoben är fixad har rensat ut både kläder och skor. Hann inte med att gå igenom alla ridkläder så de får bli en annan dag :)
Har dammsugit och betalat räkningar också. Tvättat 3 maskiner tvätt och hängr 4, så kan ju inte påstå att jag varit lat idag inte!

Ska alldes strax ta cykeln och trampa iväg till Tobbe. Får se hur lång tid de kommmer ta, tänker inte stressa iaf de är en sak som är säker :) Har kameran med mig för att kanske lyckas ta nån bra bild.
De blir nog en ridtur på Millan när jag kommer fram och lite rengörning av Gail för hon ser väl antagligen ut som 7 svåra år igen ;)

Tjao!

Fredagens bestyr

Tänka att jag är upp med tuppen idag med ;) Har klätt på mig och käkat frukost för länge sen, slängt i en maskin tvätt och hängt en också. Funderar på om jag sk ta och rensa ur min garderob idag kankse? Fast ska samtidigt hinna med en massa annat... Får se helt enkelt.

Ska cykla hem till Tobbe idag efter lunch nån gång hade jag tänkt. De är ju så fint väder och de är ju faktiskt riktigt skönt att cykla :) Sen blir de lite ompyssling av hästarna och lite ridning också såklalrt :)

Har hittat en utbildning som jag ska söka till nästa år. Man måste vara 20 och kunna lite mer grejer än vad jag kan nu så får skjuta på de lite ;) Ska även försöka hitta ett sommarjobb som jag tror kan passa rätt bra samt försöka fundera ut hur jag ska lägga upp mitt liv, så jag har grymt mycke att fundera på idag ;) haha


Städar outfiten på ;)


Här ska de nog rensas upp lite ;)

so true


så fint väder!

Dag belev inte alls som jag tänkt mig faktisk. Men den har varit bra ändå :)

Sov lite längre än vad jag tänkt, va ut med Vilda och käkade risifrutti medans hon sprang runt som en tok i solen. Betalat två räkningar och kollat på lite jobb.

Har även varit ute på långpromenad med Tila och Vilda, gick hemifrån Eve och hem till mig igen :) Skönt men nästan lite för varmt efter ett tag ;)
Nu ska jag alldeles strax byta om och pack lite grejer för ska iväg med Tobbe och Matte till Uppsala. Så ble vingen ridning idag de får bli imorn ist, hinner kanske longera Millan ikväll när vi kommer hem :) Men de ska bli skönt att få komma iväg lite :)

Just de, har fått lite vikaria jobb som extra mattelärare i Östhammar. Greate! Jag som inte har räknat matte på hundra år med de ska nog gå, dom är ju inte så gamla. Skulle ockås kanske få jobba med lite annat med och de får jag väl se vad de blir. Ska dit på måndag morgon och prata med rektorn :)


Till Salu

Bettlöst träns, stl Full. Aldrig använt, lappen sitter kvar.
Tyglar ingår. 400kr + frakt.



Back on Track paddar. 2st stl 30x40
Är i nyskick, använda en gång.
350kr + frakt



Beige fleece täcke med mörkrbuna kanter och vitt nackludd, stl 155. Nytt, aldrig använt och endast urtagen ur plasten för att kuna ta bild på de. 150kr + frakt.



Flugtäcke stl 145, ljusblått, Showmaster Tennessee. Nytt aldrig använt, ligger tom kvar i förp.
Ny pris. 799kr.
Pris 500kr

en i mängden

Vad gör jag vaken nu? Jag är arbetslös och har väl endel att göra men att gå upp strax efter 6 och käka frukost känns kanske lite onödigt eller?

Ska nog lägga mig och sova en halvtimme, trots att jag varit vaken i 1½ timme nu, bara för att jag kan. På schemat idag står de, arbetsförmedlingen, ringa Johan, promenad, rida :) söka ännu mer jobb...

Men först sova! ;)

Mitt horoskop!

Hittade mitt horoskop, tror nog att de stämmer rätt bra för en gång skull ;)

Skytten

Nu är det en bra tid för att sätta i gång med ya projekt. Res bort, boka en resa söderut eller en weekend med en god vän. Du har fått klarhet i ditt liv, ta nu tag i det. Lyssna på dig själv!


full rulle hela dan

Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del för ovanlighetens skull :)

- fodrat hästarna och borstat dom lite
- vetrinären kom och vaccinerade
- fixat med papper om belastningsregistret
- sökt jobb
- skrivit cv
- skrivit personliga brev
- ringt försäkringsbolaget
- fixat med räkningar så de bara e å betala på fredag ;)
- mailat lite
- pratat en massa i telefon
- dammsugit
- tvättat
- varit barnvakt och hundvakt

Allt de har jag hunnit med helt otroligt. De va längesen man va ledig en hel dag när alla andra jobbar... Så imorn blir de mer jobbsökande och kanske en tripp till arbetsförmedlingen? De får vi se, kanske att jag kan lyckas med en ridtur på Millan på kvällen också, vore inte helt fel :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i min stora sköna säng och lite senare ikväll för jag förhoppningsvis sällskap av min underbara prins! :)

Gonatt!

Längtar efter sommaren, så därför en sommrig bild :)

fixat och klart

Nu har veteriinären varit här och vaccinerat pållarna. Så nu är de alltså avklarat + att jag har skrivit ut, fyllt i och faxat iväg ansöka om att få ut mitt belastningsregister :)

Allt detta klar oh kl är bara strax över 12. Ska käka om en stund sen longera Millan lite och sen bär de av hemmåt för lite telefonsamtal, cv-skrivande och barnvakteri ;)


I´m free...

Ja då va de så att man va arbetslös igen. Sa upp mig ifrån jobbet igår/idag. Så nu är de full fart på jobbletandet igen. Har en riktigt snäll kompis som messade mig imorse och frågade om jag hade utdrag från brottsregistret, men de har jag ju inte, annars hade jag kunnat åkt och jobba redan idag! Men så blev de ju inte så nu ska jag fixa de medans jag ska söka en massa andra jobb me.

Har varit ute och pysslat lite med hästarna och inväntar veterinären som ska vaccinera och ta träckprov. Hoppas dom kommer snart så man slipper gå oh vänta! Fast iof jag har ju inte mkt bättre för mig iaf ;)


FULL FART I HAGEN


tankar

Just nu snurrar tankarna runt runt i huvudet! De är två grejer jag verkligen funderar på och är "orolig" över. En grej kommer förandra mitt liv sås om de ser ut just nu och jag måste våga ta de kilvet för som de är just nu så mår jag bara skit. Men de jobbiga med det är att jag både vill och inte vill. Svårt beslut! Eller egentligen inte...


Millan 18 Mars


en rätt vanlig lördag


Blev "sovmorgon" imorse, så skönt. Låg kvar i sängen till typ halv tio innan de va frukost. Hann slänga i en maskin tvätt till och hänga den med innan de bar av till mitt andra hem ;) Hästarna fick sin foderhink och jag fotade lite :)

Va ut och red på Millan idag med. Gick hur bra som helst att sadla henne idag. De tog inte alls lika lång tid som igår utan de va nästan bara att spänna 2 ggr så va de klart. Super duktig! Så en liten ridtur blev de sen lite annat pyssel med dom små liven.

Har precis varit iväg en snabbis till Ica och köpt middag och snart ska väl den lagas iordning och hästanra ska ha kvällsmat dom med :) Ikväll bär de av hem till mig igen och då kanske de kan bli en film om jag inte somnar ;)


Fina dräktiga lilla Gailen, magen har blivit riktigt stor nu :) Bara 1,5 mån kvar!!


Millan pillan ute i leran ;)


Leika som gör ett försök att norpa mat från Millan :)

i did it

Hade ut Millan igår på fm, började med att borsta henne och lägga på sadelfilten, sen la jag på sadeln på ryggen på henne så hon fick gå runt med den bara liggandes löst alltså. Sen Spände jag ett hål, och longerade henne en stund och spännde ytterligare ett och så höll jag på till sadeln va så åtspänd som den skulle.
Då va de dax för tränsning och uppsittning. Hon ville inte stå still först men när jag väl kom upp sen så gick allt ur bra som helst :)

Idag blir de nog lite mer träning av Millan om de slutar regna och kanske lite pyssel me den andra busen med :)

Fick lite sovmorgon idag iaf, Eva skickade sms imorse att vi inte behövde åka hem så tidigt för hon hade gett hästarna hö. Så skönt att slippa stressa dit ibland när vi har sovit här hos mig.



bildbomb


äntligen fredag!

Då va äntligen denna vecka avklarad! Jobbet tänker jag inte ens komentera för de har gått så jäkla pissdåligt så de är inte sant.
Att allt ska vara så komplicerat...

Men en grej som är bra eller två grejer, hästarna mår bra och äter på som bara sjutton och sen att jag har världens bästa kille som jag kan prata med om allt, och som även fast jag är sur och irriterad ibland, älskar mig ändå :) ♥

Imorn blir de en massa hästpyssel och så ska jag umgås med hjärtat :) fota lite om de är fint väder kanske, sen får vi väl se vad kvällen bjuder på :)

Nu skajag upp i ducshen och sen sova! :)


?!

Hade väl ingen riktigt bra dag igår... Jobbit på jobbet och jobbigt efter jobbet.  De är så mkt man tänker på och så hela tiden.
Blir bara så less! Skulle helst av allt bara gå och lägga mig i sängen och aldrig kliva upp igen. Fatta så skönt, slippa bry sig om allt jäkla skit!

Tur att jag har T och hästarna. De är så skönt att kunna gå ut till hästarna och bara vara där för dom är så okomplicerad och dom ställer inga krav som vi människor. Och med T kan jag prata med om vad som helst och de känns så himla bra, vad skulle jag göra utan honom?

Nej nu ska jag försöka ta mig samman och klä på mig och sen gå till jobbet så får vi se vad som händer idag.


gårdagens skoning

Blev sent igår med hovlagaren ute igår. Kom hem till Tobbe slängde i mig lite mat och vid 6 kom hovslageren. Verkning av Leika och Gail och sen va de Millans tur... Där blev de halvskoning till slut. Hon va mkt bättre i bakbena och kunde lyfta riktigt högt men nu va de problem med ett framben. Men efter en timmes massage och lite mat så gick de bättre :) Så nu är alla som dom ska va och ikväll ska jag massera millan igen och se hur hon verka gå och så :)



skor och massage

Ikväll kommer Carola och ska sko hästarna! :) Helskoning på Gail, halv på Millan och hel på Leika sen blir de även massage av Millan. Så de blir helkväll med hästarna i verkstan ;)


En nyfiken Millan

Min dräktiga <3


Myser med hästarna

sitter inne vid hästarna och lyssnar på när dom äter. Tycker om ljudet när dom tuggar de låter så mysigt :) haha
har longerat Millan idag och de tyckte hon va jätte kul, hon hoppade och kickade bakut några gånger ;) Kul att se att hon går så himla bra och hon kan ju så enormt mkt så jag ser verkligen fram emot att börja jobba med henne nu i vår :) ska bli kul å se hur långt vi kommer :)
ikväll är de först tacos här hemma hos T sen blir de utgång! :) ska bli kul, blir några st från alla möjliga håll och kanter som sks me :)

9e mars


imorn är de fredag

Har varit en enormt seg vecka på jobbet... Helt sjukt verkligen typ inte sålt nått och mått allmänt piss helaveckan typ... Gick ut till mina små hästar nu på kvällen gav dom mat, borstade, och pratade lite med dom och då känndes allt helt plötslige mkt bättre. Konstigt egentligen hur dom kan påverka en så mkt.
Har tur som har två och till och med snart tre :)

Imorn blir de antingen, hitta på nått med Tommy och Erik lr va med Tobbe och Matte. Får se hur de blir med tanke på hästarna och min trötthet ;) haha

nu ska jag dra och skäpa ut mina små hästisar igen :)

Gonatt!


Segnöten nr 1

Sitter och väntar på att min ärtnöt ska prata klart i telefonen så vi kan åka hem till mig. lr jag dla hem till mig och han ska träna... att han aldrig vill umgås med mig ;) haha

har varit duktig!

Städat hela min halva övervånging ;) Dammat, dammsugit, torkat golvet, vattnat blommorna och till och med bäddat sängen. Har städat toan ordentligt också så nu är de fint här uppe :)

Nu blir de mys med min älskling! :) ♥


de är så de är

Idag är de jobb igen och den här veckan har jag endel att göra. En greje som jag ska förbereda mig för till nästa vecka och de måste jag göra varje dag denna vecka. Sen är de kurs på tisdagkväll lite om fölning och föl och så, sen är de ju så att hovslagarna kommer på torsdag, hon skulle kommit förra veckan men de blev inte så, så nu är de dax :)
Sko både millan oc gail runt om hoppas jag och sen massage av millan :)

Idag ska jag hem till T och hästarna efter jobbet och sen göra de där...


Bilder från helgen


en hästig dag!

har varit ute hos hästarna nästan hela dan. Va upp och gav dom hö och hink imorse. Sen försökte jag få i mig lite frukost också vilket inte gick så bra till en början men sen ¨så ;)
Hjälpte Eva lite med maten sen va jag ut till dom igen och då låg Gail ner längst bort i hagen och Millan stog och vaktade henne så trodde hon va dålig eftersom hon bara låg där helt still.
När jag närmade mig så började Millan komma emot mig så då kändes de som att de inte skulle va nån större fara och de va de ju inte heller! Hon bara låg och solade helt enkel  :) Så jag plockade av dom täckena och då började dom klia på varandara och va väldigt sociala :)

GAv dom lite mat och har diskat lite hinkar så nu ska jag ut igen och fylla på lite foder och förbereda för ikväll. Dom ska få en liten lyx hink då med morötter, äplen och annat gott! :)

- Bilderfrån idag kommer upp senare -


In the sofa

Tjenamors! Jobbet gick spdär halv bra idag. sen Blev de on på djurelit och handlade foder till mina kusar och sen hem tilll dom och pyssla lite och fodra. Sen hem igen äta fort, byta om och iväg till Bellaa. Sitter  Här nu medan hon och Amanda springer rumt och fixar sig :psen kommer killarna och plockar upp oss så blir de bowling och lite dricka ikväll :) kommer nog bli riktigt kul! :)

så är de

Torsdag morgon och jag är uppe tidigt! Tobbe gick upp 06.10 och jag passade på att äta lite frukost med honom. Eftersom att min mobil håller på att uppdatera sig så vågade jag inte somna om ifall den inte skulle ringa ;)

Så nu har jag hunnit cheka läget på både facebook och bloglovin, så nu är jag uppdaterad ;) Nu ska jag bara upp och fixa mig innan de är dax för jobb idag inge.

RSS 2.0