soffa till soffa

Då va man hemma då, efter att ha spenderat större delen av dagen på Sandras soffa med Kingen sovandes brevid. Riktigt mysigt har vi haft de! Tagit ågra promeader, käkat lite, diskat och som sagt Sooovit.
Så de blev inge plugg inte, men man kan ju inte alltid vara duktig (eller som jag då da som aldrig är duktig) Men imorn ska jag iaf vara hemma från skolan för känner mig inte så jätte pigg så då tänkte jag försöka passa på att plugga lite när jag ändå har en massa tid.

De har ändå varit en riktigt bra dag idag och jag hoppas veckan fortsätter såhär!

En väldigt stilig närbild på min sovkompis =)

promenix

Sitter i soffan och kollar på Kingen som står och tittar ut genom fönstret. Han är så söt! :) Ska alldeles strax gå ut med honom en sväng igen och sen sova lite på soffan ;) Har fått mail från Y.H och jag är hur glad som helst!!! Vill att Sandra ska komma hem NU så hon kan få läsa de hon me!!! :D
Ne nu ska vi ut i friska luften :)

måndag och skolan igen...

Trött som in i helsike och nu är de snart skola. Kan iaf vara glad för att de va sista morgonen jag mockade och tog hand om hästarna, alltid nått! De gick bra imorse med iaf och de är alltid skönt. Käkat frukost med Sandra och Niklas och snart ska vi iväg till skolan. Sen ska jag vara hundvakt till lilla Kingen :) Då får de bli lite plugg, kan ju passa på när jag ändå är själv.  Men jag kommer väl antagligen somna på sofan ;) haha

Nu ska jag försöka få ordning på mit extremt stila hår och sen knata upp till die Schule och ha lite religion och historia, kul! eller nja...

mår skit!

Mår så jäkla illa att jag nästa önskar att jag skulle spy så jag slipper må såhär...! men de är bara bita ihop för u skajag packa väska till imorn och sen sova.
Ska väl upp vid halv 6 och dra till stallet och sen ska snälla Sandra hämta mig där så jag slipper gå därifrån och till skolan! :) Vilken tur att hon är så snäll, vad skulle jag göra annars?
Nej nu är de bäst att jag sätter fart för jag vet ju att jag inte direkt brukar vara så snabb när de gäller att välja kläder ;)


Thernis!

it´s hard...

De har varit en lite fram-och-tillbaka-dag idag. Upp till stallet och mocka imorse. Sovit på soffan. Va till Sandra och gick ut med Kingen så sjuklingen fick ta de lugnt. Hem till Eve. Åkt med Annso och Carro och hämtat Elise på kalas. Tagit in hästar. Vart till Eve igen och nu sitter jag här. Funderar på att plugga lite men vrf slösa bort sista dan på lovet med något sånt ;)


Min älsklings häst! <3

It was...


gör jag nått annat än sover?

Ja inte lyckades jag göra de jag skulle idag heller... De enda som jag verkligen gjorde va väl att sova och ta in hästar ;) Sov typ 2 timmar på soffan, hur skönt som helst och antagligen välbehövligt!
Sen kom Sandra och vi gick en sväng med Kingen käkade lunch och tog en ridtur på Undri och Freyr.

Nu är de bara vänta och se vad som händer ikväll, de finns lite att välja på. Men de bästa för mig vore väl egentligen att vara hemma och sova, fast de är ju inte lika kul ;)


Dagens ridtur, JA vi va i skogen!!


En svettig monsterhäst!

ja jag vet att jag har stora problem

Blev en rätt bra kväll igår ändå! Sandra kom och hämtade upp mig och så åkte vi en lite sväng :)

De gick riktigt fort i stallet nu imorse, riktigt skönt att komma hem tidigt så man kan få lite gjort. Idag ska jag försöka hinna med att
  • städa rummet och hallen
  • plugga
  • sova
  • ta in hästar och rida
  • ta in lite fler hästar
och sen får jag väl se vad kvällen bjuder på! Kan hända mkt ;) Men bara jag orkar upp imorn så är de ju lugnt!
Nu ska jag försöka sova framför tvn en stund inna jag tar tag i städningen!


fattar inte hur jag kan vara så mesig och inte våga säga NEJ. Nu har jag ju ställt till de för mig igen.... Att jag aldrig lär mig!


Lilla Trixan :D

i-landsproblem!

funderar på om jag ska klippa mig lr spara ut till långt hår... Har trivts så bra i mitt korta hår men saknar att kunna sätta upp håret och göra lite mer olika frisyer. Så hur ska jag göra, kort lr långt??
Nu har jag nått att fundera på, IGEN!

nu ska de bli ändring

Blir finmiddag ikväll med familjen och sen ska hästarna skötas och såfår vi väl se om de händer nått mer roligt ikväll lr hur de blir... är riktigt sugen på att hitta på nått!!!! Vill verkligen inte sitta hemma ännu en fredag kväll och bara tråka...!
Men snart kan jag börja leva mitt liv på riktigt, då jäklar!! De ska bli en riktigt rolig vår och sommar, de vill jag lova! :)


Turkisch =D

fredag - och de snöar...

Börjar verkligen få lite ångest inför sommarn... Ska nog försöka lägga min praktik så sent mot hösten som möjligt så jag kan jobba här hemma och leva livet i sommar! Känns som om de är de jag behöver just nu!!

Vill ha sommar NU!!


Sitter hemma hos Ida och degar. Har varit till stallet och mockat och grejat och sen va jag och tog ut hästarna åt Ida också eftersom hon va och jobba imorse. Så nu väntar jag bara på att hon ska komma hem och göra mig sällskap! Men de lär väl ta ett tag om hon ska mocka och fixa nu när hon redan har jobbat sen halv 6 imorse....
Men har ju iag Elin som håller mig sällskap :)


Go´morron, go´morron!

Nu står jag antagligen och mockar alla 8 boxarna och sopar min stallgång och fyller på vatten, medans resten av världen ligger hemma i sin säng och sover! Men jag är glad iaf för jag för höra på bra musik från 90-talet. De va tider de ;)


tänk va mkt onödigt man kan skriva om!

Jaha, då sitter man här igen och är lika förvånad som vanligt över hur fort en dag verkligen kan gå. Men de har ju iaf varit en bra dag och jag har skrattat mycke! Imorn är de fredag och de är 7:e dagen jag är hästvakt åt de 8 monsterhästarna. De är ganska fascinerande hur fort de går att vänja sig vid att gå upp halv 6 varje morgon, även om de är segt att just kliva upp så är de änså inga problem när man väl är uppe.

Nej nu sitter jag bara och babblar på igen... skärpning! Nu ska SOVA! Gonatt!!

*********************************************************************

jag hör inte alls dåligt, nej da!

Nu har jag sovit igeeen...! Väcktes av Sandra som ringde och inte fatta jag va hon sa, de är ju bra att man är näst intill okontaktbar när man är nyvaken ;) Men nu ska jag iaf, byta om och sen drar vi till hästisarna! Mockning och putsning sen får de nog bli sängen som gäller om jag ska orka upp imorn igen.

inte så vackert, men ändå....

Har fått en bok, frågan är bara vad jag ska skriva i den... Tankar och funderingar? Listor? Saker jag ska komma ihåg? Saker jag vill säga men inte kan säga? Saker jag vill göra? Mina drömmar och mål? Eller nått helt annat...? Känns som om jag redan har nån stans att skriva de mesta och de är ju faktiskt här, för anledningen till att jag skriver är ju för att jag vill få bli av med de jag tänker och tycker och gör! Inte för att de ska vara intressant för alla andra fjån ;)

Varti med Sandra och Kingen typ hela dan och sen kom Linda så vi tog en promenad och snackade lite skit :) Å, nu ska jag bråka lite med lillebror innan vi ska till stallet och hästarna ikväll.


Undri och jag, 20 minus ute!!!

what a beautiful morning

svin kallt ute nu! 27.9 minus när jag gjorde stallet imorse. Men de gick bra, så länge man rör på sig är de ju inga problem.  Men solen skiner iaf och de ser hur fint ut som helst :)  Har precis plockat ihop lite bilder som jag ska skicka över till Reija och se om hon vill göra en ny bloggdesign åt mig nån dag =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen höra av mig till Sandra och se om vi ska hitta på någe idag nu när jag är "ledig" i några timmar. Känner att jag behöver göra nått lite annat för att koppla av åtminstonne en gång detta lov...
För de har ju inte blivit mkt "lovgrejer" gjorda inte.

inte lätt att fota när hästen inte står still... ;)




fundrat

Idag har jag verkligen fått fundera på det mesta. Vad ska jag göra efter studenten? Jag vet att jag antagligen ska ha praktik hos Y.H men jag får ju inge betalt och de känns ju lite små jobbigt... men jag kommer få erfarenhet och de är ju inte alls fel.
Men de känns ändå som om jag vill hinna med en massa annt i sommar också, resa, grilla, bada, va i husvagnen, festa, sitta uppe hela nätterna och bara prata och bara softa. Ska väl förhoppningsvis hinna med de me, de känns just nu som om sommaren är alldeles fullproppad! Men så va de förra sommaren också men de löste sig ju bra iaf.
Jag vet iaf att jag vill till Island att jag vill lära mig sko att jag vill ha roligt och skratta! De är de jag vet att jag vill.
Och de är en massa mer, men inte som jag är helt säker på...

#?/@£#!§!!

Allting går ju bara åt helvete!  De har varit ett riktigt pissigt lov än så länge och inte fan lär de bli bättre! Är så less på att man aldrig duger till nått och hur bra man än jobbar och verkligen kämpar så är de ingen som blir nöjd och tycker man är duktig. Nej, man är bara värdelös och oduglig.
Alltås jag är så arg så jag inte alls vet vad jag ska ta vägen... Men snart är de slut, jag har bestämt mig för de. Jag tänkter inte slava längre och få dåligt samvete bara för att jag inte är perfekt och klarar av precis allt! För första gången ska jag säga ifrån och de blir ordentligt!
Kommer säker sakna de ibland men de kommer bli så skönt att slippa alla måsten!

Nu ska jag försöka få tag på Sandra och höra om vi ska ta en lite ridtur på hästarna om ett tag och sen ska jag hem och sova lite eller kanske hem till Ida och sova lite.... hmm, vi får se hur de blir.

tisdag en dag precis som alla andra

Ska alldeles strax ut och se om skotran vill fungera så jag och Rasmus kan köra lite senare medans Ida jobbar haha ;) Sen kommer lilla Reija och hälsar på också så de blir nog en riktigt bra dag dehär! =)

Va ut på en ridtur med dom små monsterhästarna och Sandra igår, de va svin kallt men vi är ju vikingar vi ;) Försökte ta en bild på snyggingen men inte gick de nå bra inte.... han kan ju inte stå still!!

Sen va den en riktigt helsikes natt alltså! Usch! Och har fått nackspärr också... Inte okej!!!


ja du...

fy fasiken en sån seg dag de har varit!! Ont i kroppen och trött, de är inte lätt att vara på topp inte ;) Men nu ska jag fan gå och lägga mig så jag orkar upp halv 6 imorn....
Måste säga att de va tur att Sandra kunnde koma och hjälpa mig med hästarna ikväll annars hade jag väl somnat i nån av boxarna och blivit kvar där. De va också rätt skönt att få veta lite om allt de, som av någon väääldigt konstig anledning glömts bort sen igår ;)
ja mkt ska man vara med om här i livet, hehe

en rolig kväll leder ofta till en seg dag...

De blev nog lte för mkt att drick igår... haha men kul hade jag och de är ju de som är huvudsaken ;) De va inte lika kul att kliva upp imorse kan jag säga. Sov 3 timmar och sen drog jag iväg till stallet och släppte ut lite hästar mockade. Kom hem vid 8 la mig i sängen och sov till typ 12 när Ida ringde och väckte mig ;p

Så de har varit en rätt lugnt dag hittills. Nu ska jag nog bara ta de lugnt tills jag ska iväg och ta in hästarna och sen kanske de blir en visit hos Karlssons och sova lilte på deras soffa ;)

öakrfsidarfa

har lyckats reda ut de mesta, städat hela rummet och kommit fram till vad jag ska ha på mig kväll! Bra jobbat Johanna!! Har till och med hunnit snacka en massa skit med Ida också, så jag har verkligen varit effektiv om jag får säga de sj ;)

Ska ner och försöka äta lite lunch om ett tag och sen bär de väl av till stallet igen för lite pyssel och fodring av monsterhästarna :)



nu ska de fixas

Inte kul att kliva upp och åka till stallet för att ta ut hästarna när de va 27.6 minus ute... Men jag gjorde de och fixade allt och de va inte så jäkla kallt när man höll igång. Så nu är de bara 9 morna kvar...
SKa försöka städa lite på rummet och få lite ordning på saker och ting och så har jag några problem jag måste lösa också, så jag har verkligen fullt upp idag ;)

Musiken på max så nu kör vi!!

nice day

Sitter och väntar på att Sandra ska höra av sig så vi kan åka iväg till hästarna och fixa lite. Får se om jag kanske har tid att städa lite efter de lr om jag sover ist ;) haha

Jag och rebecka var iaf duktiga idag som gjorde en massa religionsfrågor och sen hann vi med en massa snack också så klart. Haft en riktigt rolig och skrattig dag allt som allt faktiskt!
Har märkt att jag har blivit mycket mer social (enligt mig iaf) och tycker om att snacka med folk hel tiden och verkligen hitta på saker. Jag gillar´t! :)

störda människa!

Jag är verkligen arg! Jag fattar inte hur en människa kan vara så enormt elak och okänsligt mot någon som man säger sig älska...
Blir så förbannad för att jag inte kan göra nått åt saken och för att jag inte kan försvara dig. Är så himla arg att jag inte ens vet vad ja ska skriva!! Så de får helt enkelt räcka med: JÄVLA IDIOT!


summer of -10



Jag vill ha sommar NU, jag fryser!
Vill ha sol, vill ha värme vill ha allt som jag hade då!

~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jag hör alla steg i trappen.
Men inga går till min dörr.
Nu sitter du som en fjäril i natten ,
och pratar som vi gjorde förr.
Allt det där om att va på väg nånstans .
När man är tillbaks där allt började.



jävla snö

De va rätt skönt med sovmorgon imorse, trots att jag inte alls sov så mkt längre, men de va skönt att kunna till skolan för en gångs skull och slippa bussen och slippa sitta och vänta i skolan.

Tänkte kolla igenom lite olika högskoleutbildningar och se om jag hittar nån som passar! Har några som jag är lite sugen på men får se... ska ju ändå inte börja plugga nu direkt så de är ju ingen brodska :) Funderar på att kanske göra en lite uppgift som jag inte har lämnat in än också.... lr de är egentlige inget att fundera på för den ska göras, frågan är bara när...

Dagens irritationsmoment: ATT DE SNÖAR IGEN!!



så här ska de se ut!!

hos EVe

Vakan med the voice och lite frulle på de här så blir de nog en alldeles perfekt dag! Har sovit riktigt bra med syster så hon får nog stå ut med att jag kommer hit fler gånger ;)

johanna, hallå?!?!

Sitter hos Eve och hon gick precis och la sig så nu sitter jag aldeles ensam i soffan och kollar på nått kasst på tvn.... Men de är inte så synd om mig för sitter och snackar med en massa folk som jag inte snackat med på hur länge som helst!  Have some catching up to do ;) Så nu väntar jag på lite besök från alla världens hörn :)
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Funderar lite på vad jag ska göra efter studenten, jag har ju min praktik hos Hagander men sen då? Vad ska jag göra sen? Ska jag åka till Italien, Island, Frankrike eller ska jag vara kvar här hemma? Och värst av allt hur ska de gå med alla andra, vill inte tappa kontakten och vill inte att alla andra ska ha roligt och festa och leva livet medans jag är ute och jobbar och sliter... visst de där kändes som en väldigt egoistisk tanke, men jag vill ju bara vara med och vara med. Jag vill inte bli bortglömd!!!

skit i plugget

Va ut en sväng på Kolan i det fina vädret, de gick riktit bra och han va pigg och framåt som alltid. De är min häst de de! En riktigt pärla!! :)


Mitt hjärta! <3

Ska egentligen sitta och skriva fysikrapporter just nu men känner inte att jag orakar och vill ;) snackar en massa skit emd en massa folk istället för känner att de är mer välbehövligt! :) Ska alldeles strax dra hem till Eve! Ska sova där inatt och va lite hundvakt imorn och så kanske man kan få sig lite sovmorgon också hehe börjar ju 11.05 så kan vara skönt att få sova ut för en gångs skull!!
Så de blir kanske lite tv lr film med henne ikväll :)

onsdag morgon

Fortfarande skitkallt på rummet men de är iaf bara minus 8 ute så de är nått som är positivt iaf! Så jag tror nog att de kommer bli en riktigt bra dag. Har ju filosofi och psykologi och sen har jag en tråkigt fysiklektion men vi har ju labb och de brukar ju inte vara så krävande ;) haha för jag fattar ju aldrig nått

Sen ska de bli en ridtur på Kolan, kan inte bli ett mkt bättre än så :) men man kan ju alltid hoppas ;)

jag gillar din vibe

De va hur jäkla kul som helst att få disikera idag!! Haha de är nått som verkligen passar mig de ;) Jag förstår väl inte riktigt vrf jag tycker de är s himla roligt men jag verkigen älskar att få skära och klippa och se hur de ser ut och samtidigt lära sig och förstå hur de verkligen fungerar.



Sandra o jag va och plockade in hästarn på eftermiddan efterosm att hovlsagarna skulle komma och slå på Fabbes tappsko. Vi tog en lite ridtur på Freyr och Undri i snön och de gick riktigt bra och va faktiskt riktigt mysigt :) Va hem till Ida och snackade lite skit också, jag har hunnit med en hel del ;)


Sandra och Freyr

kallt som in i ......

De är verkligen inte okej att inte kunna sova bara för att de är för kallt, trots att man har duntäcke och två filtar på sig... De är verkligen onödigt kallt nu! -27.8 stod de på termometern där nere, måste man verkligen gå till skolan då? De borde faktiskt vara olagligt att gå ut när de är så kallt!
Men jag har väl inget annat val än att kliva ut genom dörren och traska iväg till skolan.... Vi ska ju disikera på biologin idag så jag har iaf nått att se fram emot :)


seriously

har sveriges kallaste jävla rum!! fattar inte hur jag ska kunna sova i de här...? men de är väl bara å vara positiv och tänka på att kylan nog är bra för nått, de kanske gör att man blir smartare, vem vet? ja inte fan gör jag de iaf och antagligen inte ni som läser de heller, så ;) haha

och jag har fått en enormt jäkla bra låt på hjärna men den påminner mig om en viss perosn vilket gör att de känns lite jobbigt! viss de är inte så jobbigt att tänka på någon utan de är när man börjar tänka på allt runt omkring som de blir jobbigt... men de ska bli ändring på de snart! De ska jag se till!!!


kall men ändå underbar dag!

Haft en sånn där riktigt bra och relaxig dag (om man nu kan säga så) Haft 2 slappa lektioner och möte om englandsresan :)
Käkat finmiddag med Sandra och varit och tagit in lite hästar och nu blir de snart plugg... En alldeles perfekt alla hjärtans dag lr hur??
Men känner att nån gärna hade fått kunnat ge mig en ros lr en chokladask bara för att jag är jag och för att jag är så himla bra! Men nejdå, inte lilla Johanna heller hon fick köpa sig en egen kexchoklad på vägen hem... ;) haha

Men de har iaf varit en bra dag och de känns sjuk bra och nu ska jag avsluta den på ett väldigt dåligt sätt nämligen med en massa tråkiga biologifrågor... men är man en naturare så är man!


vi vet hur man har roligt

Va hem till Ida en sväng nu på kvällen, innan stallet. Hon låg helt däckad i soffan och typ sov när jag kom men sen blev de fart på na! Vi satt och flamsa, snacka och skratta hur länge som helst, de blev en hel del klockrena citat kan jag säga xD haha ibland är man bara för bra.

Men nu ska jag försöka tagga ner lite och kolla på tv en stund och sen får de nog bli en tidig kväll. Jag som inte alls sovit nått nu när jag varit ledig i 4 dar, lr? hehe ;)

när de är som värst kan de bara bli bättre!

Har aldrig varit så glad över något som jag egentligen hatar!! Men nu var de verkligen timeing och hoppas de blir som de ska! haha de här blir verkligen en av sveriges mest onödig inlägg ever men de skiter jag i för just nu känns allt bara så jäkla bra! =) efter att ha varit lite halft nere i nåra dar så va de här precis vad jag behövde hehe. Nu ska iget få förstöra de här!!

Ska iväg till stallet om 1,5 timme så ska väl ner och käka lite och kanske hinna med o plugga lite om jag känner för de.... vilket jag såklart inte gör ;)


Vill ha vår och sommar!



You just gotta ignite the light
And let it shine
Just own the night
Like the Fourth of July
Cause baby you're a firework

söndag morgon

Har sovit hur jäkla bra som helst och har till och med ätit frukost så nu ska jag ut till Sacja och Randver och mocka lite och kanske att de blir en ridtur på Sacja om de inte känns alldeles för kallt... Annars får de blir lite roligt söndagsplugg ist.... riktigt tråkigt men de måste göras!! Har ganska mkt som, snart måstea vara klart, måste vara klart och som skulle ha varit klart för länge sen... Så de är bara att sätta igång!


!!!

VA FAN, VRF SITTER JAG HEMMA EN LÖRDAG KVÄLL?

nya möjligheter

Överlevde gårdagen iaf, trots att jag hade deriktigt pisstråkigt! Kollade på 127 hours, den va rätt seg men ändå bra, hade nog varit ännu bättre om man kollat på den under andra omständigheter ;p haha

Men idag känns de mkt bättre och solen skiner ju tom:) ska försöka hinna med att städarummet och laga lite mat tillmig och Christian innan Sandra kommer och hämtarmig.Vi ska ut och rida en sväng i solskenet!=) Blir nog riktigt mysigt.


:(

har så jäkla tråkigt och känner mig enormt bortglömd!!!! :( Slår på en film och sega mig igenom kvällen....

latjat lite

Varit ute i Valde och härjat med snöskotern. Ida jag och Rasmus körde runt lite sen tog vi en paus och sen hängde både malin och elin me ut =) Då gjorde vi upp ett riktigt spår och körde runt som galningar ;) hehe riktigt kul måste jag säga!! Vad som händer ikväll är fortfarande väldigt olkart, men nått roligt ska man väl kunna hitta på :)


en till ledig dag

Så jäkla skönt att vara ledig, ibland så kommmer snön verkligeprecis när de är som bäst! Bussen kom inte imorse och sen fick jag reda på att alla lektioner va inställda så jag åkte hem till Eve och vi snackade lite och hade lite inflyttningsfika =)
Nu sitter jag bara här och degar framför datorn men ska alldeles strax ta mig ut och föröska få igång skorten så jag kan åka hem till Ida en sväng. DE gäller bara att den startar!!

Sen ikväll ska jag väl inte göra så jäkla mkt, vill göra en massa men de finns ju som sagt ingen som vill göra nått med mig xD haha va synd de är om mig, känner verkligen hur jag bara klagar ochh tycker synd om mig sj haha :p
Nej nu ska jag försöka bli lite gladare och rejsa lite med skotran min ;)

ha de så bra! :)

arg och deprimerad!

De gick bra att ta mocka och fixa idag trots att de va så kallt. Tog t.o.m en lite ridtur på R. Han gick på och va pigg och glad och inte brydde han sig ett dugg om att vi mötte några älgar inte. Nejnej, han bara traska vidare.

älgarna!!!

Och inte har jag gjort de jag tänk att jag skulle gör idag, de är som vanligt de... SKulle ha, städat rummet, tränat, pluggat och ridit S. Men har inte riktigt hunnit med. Får ta ut S en sväng imorn ist ioch kanske kan städa då med, har ju ändå inte planerat in nått spec inför helgen så... Skulle gärna vilja göra nått, men vad? De är ju ingen som vill hitta på nått roligt...
Får väl helt enklet sitta instängd på mitt rum och plugga hela helgen... JAG LIDER!!!!!!!!!!

Ska väl gå upp på mitt rum och försöka hitta på min fysikbok så jag kan skicka in fysikrapporten som skulle ha varit inskickat för typ 2 veckor sen ;) haha


Tur att man har hästarna iaf!


ledig

Har precis läst igenom mailet vi fått från vår värdfamilj i engeland. Hon verkar hur gullig som helst!! :) Ska försöka skriva ihope ett svar till henne när jag kommer tillbaka från stallet. Ska kanske ta mig en lite ridtur på Randver och ev på Sacja om de går.

Va med Sandra hela dan igår och vi hann med en massa, kollade 3 filmer, tog långpromenad, käkade va i stallet och så avslutade vi kvällen med en film men vi somna så skönt i soffan bägge två ;)

Nej nu måste jag försöka slita mig ifrån datan och ge mig ut i kylan... Vill egentligen inte gå ut men är så illa tvungen...


hehe en helt onormal dag

Sitter vi mamis och pappis data. Har precis ätit lite pannkaka <3 finns nog ingen godare!! Så nu är jag nöjd och glad o mätt. Ska allels strax börja skriva på mitt filosofi arbete och sen ska de pluggas lite psykologi.
Och så sitter jag och väntar på att mamma ska åka till Östhammar så jag kan få skjuts till Ida and the family. Där ska de bli lite snack och förhoppningsvis lite plugg med :p

Haha hittade några bilder på mig och Christian från i somras. Vi är inte särskilt normal alla gånger ;) haha men jäkligt kul har vi!! :D


**************

Hoppas att allt löser sig nu och att allt blir lika bra som de va, om inte ännu bättre!!

stiligt

Har verkligen haft jätte svårt att koncenrera mig idag, både på lektionerna i skolan och när jag pluggat till provet... De har liksom varit lite för många andra tankar ivägen!!! Men de har varit en riktigt nice dag iaf för har spenderat typ hela dan med Sandra och Kingen. Vi har varit på promenad, tagit in hästar, käkat middag, pluggat och bakat kladdkaka :)
Så nu ska jag bara försöka plugga lite till innan jag anser att jag är klar ;) men kan ju inte plugga ihjäl sig, första världskriget är ju iinte så intressant ändå...

en till värdelös uppdatering

De va ett bra tag sen jag skrev men de har inte känts som om de hänt så mkt fast de har väl egentligen hänt hur mkt som helst!!! Men finns ju inte riktigt nån ork för att skriva allt heller ;)

.

Orkar inte skriva nått så skiter i de!

trött, tröttare, JOHANNA!

tröttare människa på jorden finns inte just nu!! Är då himls trött och har varit de precis hela dan... Men biologigrejen måste skrivas så de är bara att göra de nu, men jag har bestämmt att 22.00 ska jag gå och sova, så inatt ska de inte bli nått plugg! Måste ju tänka på att jag ska orka upp till hästarna imorn.
Så nu ska jag börja och se hur långt jag hinner innan jag somnar över böckerna ;)


trött, tröttare, JOHANNA!

tröttare människa på jorden finns inte just nu!! Är då himls trött och har varit de precis hela dan... Men biologigrejen måste skrivas så de är bara att göra de nu, men jag har bestämmt att 22.00 ska jag gå och sova, så inatt ska de inte bli nått plugg! Måste ju tänka på att jag ska orka upp till hästarna imorn.
Så nu ska jag börja och se hur långt jag hinner innan jag somnar över böckerna ;)


shit happens and I don´t care - livet är som bäst när de är fest!

kan inte riktigt fokusera, de finns för mycket att tänka på och för mycket jag måste göra... Lägger ner försöket att försöka plugga och tar de ikväll istället!
Drar iväg och tar in lite hästar ist. Sen får de bli lite ridning senare.
Nått som är säkert är att jag ska ut på krogen i helgen och ha roligt! Även fast jag är sjukt trött så känner jag att jag verklige behöver de. Bara dansa och ha roligt. That´s it!! Skiter i om dom jag tänkt gå med inte går, får helt enkelt hitta nån anna, för ut ska jag!!



vill helst inte

Nu ska jag vara duktig och göra biologigrejsemojsen och sen ta in lite hästar och sen åka och rida lite också. Kanske får försöka klämma in lite fysik också...

seeeg

Va riktigt seg imorse.... De tog verkligen emot att kliva upp ur sängen. Och de gick inte så värst snabbt i stallet heller men så är de ibland, men kan inte alltid vara pigg och på g.
Ska iaf bara ha 3 lektioner idag, visst är de tråkiga lektioner men får ändå gå hem rätt tidigt. Så de känns bra, men då är de plugg som gäller och sen hästar att ta in och sen rida och sköta stallet på kvällen.

RSS 2.0