de går framåt

Longerade Gyoni igår och det gick också väldigt bra. Nu börjar det bli dax att lägga på gjorden vilket inte blir några problem då de haft den förr och sedan lite mer tömmar, de är kul när det går framåt! :)

Imorse vart det en lite skogspromenad med båda två. ca 15 min bara men de kan va bra iaf, ikväll blir dom verkade sen blir de allvar fredag, lördag och söndag :)


Jaris träning

Försökte skriva ett långt inlägg imorse ang Jaris träning och det gick ju bra med den här jävla appen är ju värdelös så gick inte att publicera... Blir så less!! Här kommer en kortare summering av hans träning, utan bild...

Märkte att han  gärna ställer huvudet utåt i vänstervarvet när jag longerar och jag förstod inte varför. Men har fått tips om att han antagligen inte är stark nog att gå på böjt spår än och är i obalans och att han då ställer huvudet utåt för att just hålla balansen. 
Så nu blir det longering på större volt, i hagen, ska försöka bygga upp en volt så jag kan löslongera och så lite promenader för att stärka honom. 

Longerar i hagen imorse på stor volt och det gick faktiskt mkt bättre! Så jag fortsätter med det på honom och sen tror jag att desto längre vi kommer med träningen så kommer det gå bättre för sen när man kan tömköra honom kommer det ju inte bli lika mkt böjt spår och man kommer kunna jobba honom på helt annat sätt :)

ingen hockeyfantast

Jag trotsar OS hysterin och går ut å tränar mina små busar och sedan ska jag till grannen så ska vi ta en tur på hästarna :)


lampan

Igår blev min lampa klar! ska bara få ström i tvättstugan, en glödlampa och ett uttag på rätt ställe så ska allt va i sin ordning! ;)


bilderna kom inte med i förra inlägget...
Feb. 18, 2014

Lille Jari i sitt träns! Han passar verkligen i rosa ;)
Han var lite bökig att tränsa men när det väl var på gick det bra. Stod uppställd själv och fick sen en liten promenad :)

en bra början

Idag börjar allvaret för pojkarna och imorse va de Gyoni som fick prova ut träns. Han har haft de förr men tuggade som bara den ;) Ikväll ska jag se om det rosa tränset passar på Jari annars ska jag kika på ett av de andra. De är ju skönt om de kan ha ett varit så man slipper ställa in det varje gång... Sen måste jag köpa ett till bett för de får jag flytta emellan annars.
Så en liten bit påvägen iaf! :)


buspojkar

full fart i hagen, lek och bus! :)


15 februari

idag har vi inte fått mkt vettigt gjort mer än att städat hela huset ;)
haft en massa folk här eftersom T fyllde år igår :) och ikväll blir det smörgåstårta med resten av gänget :)

Imorn ska vi verka jari o gyoni och så ska jag gå igenom Jaris regnskållor ordentligt och klippa så jag ser var det är skorpor kvar. (Man känner mest kladdet i pälsen nu verkar det som) sen ska de behandlas och sen ska jag prova ut träns på dom för på måndag börjar allvaret!! Då är det dax för träning på allvar igen, har lagt upp ett schema med hur de ska gå till så förhoppningsvis så är dom så pass duktiga så dom kan tömköras tills bebis pluppar ut och sen får dom lite sommar vila innan det är dax för inridningen :)


effektiv helg

Blev inte så mkt hästträning som jag velat men de beror mkt på vädret... regn och blåst och sen har de varit så pass "varmt" att snön börjat smälta å de bara är is överallt... :(
Men nu när de är ljusare på morgnarna så kan jag nog lyckas klämma in någon longering :)

Har hunnit med en hel del annars den här helgen! plockat ner alla kläder å grejer ur sovrummet till gästrummet, städat ur gästrummet, tvätta en massa, gjort rent till hönsen, varit till tippen med en massa grejer, börjar riva och bygga om sovrummet och städat köket och hallen ordentligt. har även börjat med mitt projekt att måla om våra gamla klädbyrå så vi kan ha den i hallen. Känns riktigt bra :) hade tacos. till middag ikväll å bjöd över våra föräldrar så de vart ett bra avslut på helgen :)

Det värsta är bara att jag fått så.himla ont i min ischias så jag vet inte vart jag ska ta vägen... Ska ringa sjukgymnasten imorn!!!


mina ponkisar

regn och tråkväder... ska strax ut och ta in två, antagligen genomblöta hästar. Usch!
Imorn blir det lite träning för båda småttingarna.
ska dela på dom så de får träna på att vara ensamma samt borsta och longera dem lite ev ta en promenad beroende på vädret :)


igår va en bra dag

allting rullar på, har ont i ryggen och ischias till och från. Går in i v22 idag :) beställde en barnvagn igår, hittade en skitsnygg på blocket, precis som jag vill ha den och till ett jättebra pris! Så jäklar nöjd, nu väntar jag bara på att få hem.den och packa upp den, åååå!

Sen.igår fick jag en.massa bilder av Carola. De hade kört Gail för första gången på 4år och hon hade varit jätte duktig och tyckt det va roligt. Sånt gör en också så glad :)
några av de bilderna jag fick :)


RSS 2.0