Sep. 30, 2013

har inte kunnat blogga på typ 100år känns de som, eftersom att blogg.se appen aldrig fungerar!!!

de har nog hänt en hel del sen sist... men de viktigaste är att jag har röjt ur inne i ladan så hästarna får stå inne på nätterna nu :) igår sågade jag ner häcken framför huset, blev inte helt klar + att allt ris ska köras bort.

tvättstugan är så gott som klar och vi har börjat med hallen. va in och handlade tapeter och lite annat till det nu i helgen :)
Min kommande tatuering...

...som jag har funderat på i typ 5 år. Nu har jag äntligen bestämmet mig vad jag ska ha och vart någon stans!! :)

Ska ha en blandning av dessa två bilder + lite annat :)


deverkar som om vi har hittat rätt iaf! :)

Läste lite olika horoskop här om dagen. Alltid lika roligt, läste lite generellt om vilka man passar ihop med osv. Så de känns ju som att Tobbe och jag har hittat rätt iaf ;)
Jag är skytt och Tobbe vattuman 
 
Vattumannen
Passar ihop med:
Skytten eftersom båda är kreativt lagda och intellektuella personer. Båda är optimister och samtidigt öppna för att testa nya saker vilket gör att era likheter får er relation att fungera. I en relation med vattumannen får skytten dessutom den frihet som hen behöver i en relation.

Med bör undvika: Kräftan eftersom vattumannen kan upplevas som flyktig i den här relationen. Samtidigt kan vattumannen tycka att kräftan är osocial och konservativ. Inte optimalt att bygga vidare en relation på alltså.
 

Skytten
Passar ihop med:
Det sociala lejonet som älskar att upptäcka och uppleva nya saker. Inget av stjärntecknen tar särskilt hårt på kärleken men samtidigt tenderar skytten att inte vara lika benägen att vara otrogen i en relation med lejonet på grund av att de är så likasinnade.

Men bör undvika: Oxen eftersom tecken är alltför olika varandra. Det uppstår lätt svartsjuka eftersom oxen gillar att variera sig och experimentera. Skytten kan dessutom tråkas ut eftersom oxen är mer intresserad av hemmet. Den här relationen är inte uppbyggd för att bli långvarig.


söndag

hade en riktigt mysig dag igår! :)
började med att städa ur Saaben som Troy senare kom och hämtade, så ni har vi en bil mindre hemma :(
hästarna fick gå lösa i trädgården och beta hela dagen och de är alltid lika mysigt som skrotar omkring och är nyfikna :)

Plockade undan en hel del integrerar så de är undan inför vintern, målade stalldörren en andra gång och sed åkte vi in till Ikea för att shoppa loss lite på Ikea, så nu är tvättstugan i princip klar, nu ska bara alla grejer in och ställas iordning :)Vi käkade fin middag på Texas longhorn, Hur gott som helst!! :)friday morning

blev en skritt tur på Gail nu imorse. Hon gicl omkull ganska så rejält när jag longerade henne igår morse så då vart hon inmasserad med liniment och på med täcke. Men hon verkar inte ha skadat sig! så himla skönt :)
blev en liten promenad med gyoni igår kväll + longering. Överskottsenergin flödade och han flaxande med frambenen och stegrade flera ggr! så nu blir det skärpning med deras träning! minst 2ggr i veckan ska de få antingen promenad eller longering!
Gott och blandat

longerade Gail imorse, har kommit fram till att hon är väldigt stel i högervarv och särskilt när man ska göra små volter eller bara vända... så vart longering med lite ställning och försöka få henne gå med låg nacke, gick ganska så bra. Blir ett likadant pass imorn med så blir det ridtur på torsdag :)

Tobbe ska åka till Gotland över jul så jag måste hitta nån som vill bo här med mig... kommer bli väldigt jobbigt att han ska vara borta så länge men bara jag har någon som bor här så jag vågar gå ut till hästarna om kvällarna ;)

söndags bestyr


de har varit en fullproppad dag :) först sovmorgon och sedan följde jag med mamma till gränby. Lämnade in våra ringar på gravering och handlade lite jobbkläder mm

När jag kom hem bakade jag två limpor lantbröd sedan red Tobbe Gail en sväng, jag vart hur nöjd som helst, så länge som jag tjatat på honom om de ;) sen red jag henne ordentligt ca 30 min

sen har jag bakat mer bröd som står i ugnen just nu, hästarna betar i trädgården och snart blir de tacos och film mys :)

5/9-13

vart en ridtur på Gail imorse :) stubbåker + en liten vända runt strömgärde. Tog en hel del tölt och trav, försökte få henne att gå i volter och serpentiner för att mjuka upp henne men hon var så himla intresserad av Freyr som gick i hagen bredvid (hennes nya kärlek) så hon va lite ofokuserad men de gick bra ändå, blir nog samma upplägg imorn men med lite försök till galopp, kan bli spännande! :)


träning

känns så himla skönt att va igång med Gails träning igen! nu blir det 2-5 pass i veckan beroende på väder och vind :) små pojkarna får 2-3 ggr vecka då en gång är promenad och de andra longering/miljöträning.

har kommit igång med min egna träning med! Den här veckan blir/blev det 2 långpromenader, ett gympass + en springtur och dw är bara torsdag än så länge ;)
I framtiden blir det yoga på tisdagar och gymmet på onsdagar sedan lite promenader :) känns bra!

min lilla familj
söndag 1a september

idag har vi haft fullt upp! började med tapetsering i tvättstugan efter en ganska välförtjänt sovmorgon ;)
klara vart vi iaf så nu är de bara lite bröstpanel, lister och inredning som ska i. sen så! :)

var ut på en ridtur på Gail tsm med Stig på freyr :) gick riktigt bra och de va första gången som jag fick Gail att tölta alldeles klockrent! :) jag är helt över lycklig över det och kommer förmodligen leva på de länge!!! :)


RSS 2.0