Måndag

Hemma och är sjuk känns inte alls bra... Bara 2 dagar kvar på denna månad vilker innebär att jag väldigt gäran hade velat vara på jobbet ohc gett järnet för att komma upp i mina 50000! Men de kan inte alltid gå som planerat. En sak som är bra är att jag iaf har fått lite gjort, låg och sov till halv 12 då Tommy ringde och väckte mig, käkade lite frukost, tvättat, ringt försäkringsbolaget, kollat film och nu ska jag betala lite räkningar bara, sen blir de mer film :)

Helgen har ju varit allt annat än lugn. Kort stund på en fest, Gail blev sjuk och veterinären kom, upp och mocka hos grannen, mocka hos mina andra bus hästar, promenad, klassfest + krogen, mocka igen, köra hö, ta in hästar som inte vill in... Fullt upp med andra ord.
Skulle ta in hästarna hos Lotten igår kväll men de gick ju inte så bra, dom ville inte in och ranver rev sönder grinden så dom fick gå ute i natt... Får se om dom vill in ikväll, de vore skönt för då vet man vart man har dom!

Nu ska jag ner och slänga i en maskin tvätt till sen blir de soffan och film igen :)


Mina små! ♥

igår va de fest...

Ja vad ska man säga om igår egentligen? Hade riktigt roligt även fast jag drack alldeles för mkt... Men som tur va så hade jag ju Hanna som hjälpte mig, tack för att du finns! :) <3
Sen blev de BK och de va otroligt gott!! Träffade en riktigt mysko typ, han började snacka om både de ena och de andra men ingen fattade nån ting ;) Bussresan hem va också lite kaos. Fult med folk, och jag fick inte sova för då nöp Tommy mig i näsan hela tiden, jag som va så trött... ;) haha
Men de va tur att han va me för sen när jag och Tobbe fick ett eget säte så somnade vi bägge två och missade att gå av och mamma ringde men fick inte tag på oss... Men jag hade ju ringt från Tommys mobil så han väckte oss så fick vi skynda oss av typ 3 hållplatser för sent... ;)

Så kan de gå när man har lite för roligt och dricker lite för mycket, men de är de värt! :)



Gail mår bara bra och hon verkar inte hålla på och svälja luft längre, vilket känns riktigt skönt! :) Millan äter fortfarande bra och hon gillar sitt nya foder :) Så på hästfronten är allt lugnt för tillfället.


de blev inte som planerat

Gårdagkvällen va tänkt att bli en kväll med alkohol och fest men de blev inte direkt som de va tänkt. Hann dricka en cider och en breezer sen ringde Eva och sa att Gail va dålig. Så mamam fick hämta mig och köra ut mig till henne. Veterinären kom ut och hon lyssnade på hjärta, lungor och allt lät bra. Men hon hade antagligen fått nått i halsen lr nått för hon hade konstiga ljud för dig... Så ner med en sond och på med bräms... Inte kul! :(
Hon hittade inget fel på henne så hon fick gå ut och då började hon låta kontigt igen. Så veterinärn visste inte alls va de va men hon tror hon svalde en massa luft. Mysko!

Men idag mår hon bra iaf. Hon har ätit sin mat hink, sitt hö och druckit vatten och till och med varit ute på en promenad. Så nu är allt bra igen så skönt! :) Millan är också mycket piggare. Hon åt upp allt idag och när vi va ute på promenad ville hon helst trava och busa. Sparakde bak ut hoppade och stegrade, de är kul när man ser på henne att hon gör de för hon är glad och pigg och inte för att hon har ont lr är rädd. En riktigt härlig känsla! :)

Ikväll blir de partaj! Först miniklassfest hos Troy sen bär de av in till stan på krogen. Tobbe ska också med vilket känns rikigt bra :) Kanske att Victor, jannica och Tommy hänger med me, kul kul! :)


hade lite tråkigt så...

1. Har du ett par rosa string? -faktisk inte! ;)
2. Vem var den senaste du pussade? - Tobbe så klart! :)
3. Vad har du för bhstorlek? - precis lagm
4. Trivs du med det? - jodå!
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? de är nog nåra st...
6. Gillar du någon nu? - Älskar är ordet!
7. Vad gjorde du inatt? - Sov!!
8. Och i förrgår natt? - Sov nog då me
9. Vad gör du innan du ska sova?- pratar och myser med Tobbe lr,
 kollar film :)
10. Kan du prata med din mamma om allt? - nej inte allt, ens mamma ska inte vet allt heller!!
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? -de hade jag nog gjort, hur skulle de annars gå?
12. Har du varit gravid? - nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - klart jag hade blivit glad men de är inge brottom med de än ;)
14. Choklad eller glass? - choklad!!!
15. Push-up eller T-shirtbh? - både och
16. String eller hipsters? - hipsters
17. Stövlar eller sneakers? - sneakers
18. Kjol/klänning eller jeans? - leggins!! ;)

Tiofakta:


1. Hemstad/ort: Gimo
2. Hårfärg: Mörkbrunt
3. Längd: 180cm
4. Frisyr: rakt, fluffigt lr uppsatt
5. Ögonfärg: bruna
6. Skostorlek: 42
7. Humör: lite smått irriterad just nu
9. Civilstatus: förhållande med den absolut bäsa! :)
10. Vänster eller högerhänt: högerhänt

nya friska tag!

Tjo, de va nån dag sen jag skrev nått och då mådde jag riktigt piss!
MEN nu är allt på topp, eller ja nästan allt, får se hur jag lyckas pussla ihop helgen de är för mkt som ska göras. MEn jag är på bra humör, hästarna mår bra, jobbet går bra och ja de är väld de som har varit de som har kännts jobbit ett tag men nu är de ju bra! :) Så de är bara att köra på så länge allt funkar!! :)


jhtgjfdölweotgj

Kan säga att min dag idag började hur bra som helst, de va inte trögt att gå upp, de gick smidigt att ta ut hästarna, de har gått bra på jobbet, men nu då...
Ska snart ta in hästarna men sitter i sängen och vill bara gråta. Jag vet inte varför men jag känner att jag bara vill och de kanske är de jag beöver, att få släppa ut de bara... Jag är ju ingen som gråter för de minsta lilla utan de är om jag blir arg eller om nått inte alls känns bra.

Så nu är de nått som inte är som de ska, hur ska jag lösa de här?

Vill bara prata med en enda person och vill att den här personen ska vara här men inte då, telefonen går inte att nå och de gör att de känns ännu värre....!




Hade så gäran åkt hem med T så jag hade fått träffa mina små änglar ikväll men inte, nu får jag inte träffa dom förens på torsdag... :(

Photoshop

Satt igår och försökte lära mig lite Photoshop, Carro har de och jag skulle också vilja ha de så hon visade mig lite hur de funkade och jag fixade lite olika bilder mest för att se hur man kan göra, de blev ingen jätte förandring på alla men kul att prova ialla fall! :)


























...








myspys

Idag har vi latat oss ordentligt! Riktigt skönt faktisk :) Sen bar de av hem till Tobbe och fixa lite med hästar och med annat.

Ikväll blir de film/tv med chips och dipp, riktigt söndagsmys! :)


My horse is amazing!


Gail

Fixat lite med hästarna idag på dan. Gett dom mat och klätt på dom lite täcken och grejs :) Gick en promenad med Gail och fotade henne lite också. Synd bara att hon inte alltid vill stå still... Men hälfen av bilderna blev ju bra iaf! :)




Fler bilder en annan dag!

lördag 21a

Lördag och jag har inte klivit upp ur sängen än... Illa! ;) Men ibland får man slappa faktisk. Ska ut på en lång promenad med Gail sen och då blir de nog lite fler fina foton hoppas jag! :)


Till Salu!!!

Beige fleece täcke med mörkrbuna kanter och vitt nackludd, stl 155. Nytt, aldrig använt och endast urtagen ur plasten för att kuna ta bild på de. 150kr + frakt.




Grönt regntäcke i fint skick, aldrig använt. Märke Domani, stl 135.
200kr + frakt



fredag!!

Idag är de fredag och allt bara flyter på! Veterinären kommer och kollar Millans tänder idag och hoppas de är de som är problemet med att hon inte vill äta. Jobbet rulla på rätt bra och ikväll blir de after work med grabbarna. En bra start på en fantastisk helg måste jag säga!! :)

Bjuder på en väldigt snygg bild från knut ;)

Bilder från 15e januari!













Wiho!

Slänger in lite fler bilder i kväll från jag när jag fotade hästarna i helgen!! Om jag hinner slänger jag även in lite bilder på sånt som är till salu (bara jag hinner rensa ute bland alla hästgrejer) :)


de här händer idag.

Torsdag morgon! Idag ska bli en riktigt bras dag! Jobba hårt och tjäna bra, fixa med hästarna och resna bland alla häst pryla och sist men verkligen inte minst ska jag fixa presenten till min äslkling! Han fyller ju snart 20!! :)


inte lätt alla gånger

Har inte skrivit nått på ett tag nu men de har sina skäl... Mkt att tänka på helt enkelt.
Millan äter fortfarande inte som hon ska och försöker få henne att äta samtidigt som jag försöker komma på vad orsaken är. Fixat Gails nya försäkring. Varit irriterad på de mesta och vill helst ändra på en grej men de kommer antagligen innebära rätt stora konsekvenser....

Har iaf fått min system kamera! Nått positivt i den annars så hopplösa vardagen. Va ute och fotade lite i helgen och de blev en hel del bra bilder :) Några finns här neranför :)


Fina Millan


Leikis


Millan


Gail





ögon

Undri



Gail



Leika


Sacja


Fina Sacja :)


dan före jobbaredan...

Millan gillade den nya maten och idag så har hon fått prova back on track hasskyddet. Får se imorn hur hon har reagerat på de. För tobbe va snäll och plockade av de nu ikväll så får kollla hur benet har reagerat imornkväll! :)

Fullt upp nu några dagar här nu fram till knut! Med både Millans mat och vatten "problem" och knutbygge och såklart lilla Gailen som ska motioneras samt att jobbet börjat imorn!!

Nu ikäll blir de kvällspromenad sen dusch och sen och sova!! :)

Vet inte ritkigt hur jag ska göra...?

Vet inte riktigt vad jag ska göra med Millan... Hon äter inte tillräckligt och om man stänger in henne och ska ge henne mat så äter hon inte utan går bara runt, runt, runt... Visst är de bara att ge henne mat ute då men hon vågar ju samtidigt inte gå in i lösdriften där den nya vattenkoppen finns... Så hur ska de gå?

Ska ju in till stan och köpa foder till henne imorn så får se hur de kommer funka om hon går upp nått av de lr inte... Usch, de är inte kul när de är så här!


Check!

  1. Sälja min Orbitrec!
  2. Städa rummet. Byta lakan och tvätta kanske.
  3. Rida, ta ut Randver på en ridtur om jag får...
  4. En långpromenad, om de inte bli någon ridning.
  5. Handla. Åka ner och handla lite grejs och hoppas på att postbilen kommer med en avi om mitt efterlängtade paket :)

Allt i princip avklarat! Har inte hunnit med att handla men de ska jag göra alldeles strax när Tobbe kommer hit så ska vi ner och beställa pizza och handla lite. Bara de att han vet inte om de än ;) haha

Har snackat en massa med Hanna och hon skulle ringa mig ikväll igen så då blir de mer prat :) Sen sak jag ringa Ida också :p Och ikväll blir de True Blood!! :)


uppdate

  1. Sälja min Orbitrec!
  2. Städa rummet. Byta lakan och tvätta kanske.
  3. Rida, ta ut Randver på en ridtur om jag får...
  4. En långpromenad, om de inte bli någon ridning.
  5. Handla. Åka ner och handla lite grejs och hoppas på att postbilen kommer med en avi om mitt efterlängtade paket :)

 

Så då va de bara 3 grejer kvar att göra! :) Ska upp och städa lite nu och se blir de långpromenad :) och lite telefonsnack! :) sen när Tobbe kommer så blir de ner och handla ;)


en dag där mkt kan hända!

Idag ska jag försöka vara lite effektiv! Igår va jag på gymmet med Tobbe och Alex. De gick ju rätt bra bara de att Alex är så förbaskat lat så de va lite svårt att få han att ta i ;) Får väl se om han hänger me nån mer gång lr hur de blir.

Men idag ska jag försöka hinna med lite som sagt var.
  1. Sälja min Orbitrec!
  2. Städa rummet. Byta lakan och tvätta kanske.
  3. Rida, ta ut Randver på en ridtur om jag får...
  4. En långpromenad, om de inte bli någon ridning.
  5. Handla. Åke ner och handla lite grejs och hoppas på att postbilen kommer med en avi om mitt efterlängtade paket :)

Så de är de som ska göras. Sen är jag ju barnvakt till Lillen samtidigt men är ju lite annat folk hemma också så de ska väl gå :) Satt nyss och kollade på lite bilder på Gailen från i Maj när Troy va och fotade henne, lite skillnad på henne nu och då, med fölmage och lång päls ;)

 


2a januari

Dé har varit riktigt skit väder idag och jag har inte alls mått bra.... ´Så inge vidare bra start på de nya året. Och Millan har vi ju problem med, hon får en massa mat men hullar sig inte och äter inte alltid upp den maten hon får. Så nu ringde jag veterinären och frågade om man kunde avmaske henne om hon kanske har mask, men som sagt man brukar ju inte göra de så här års men jag har ju ingen aning om när hon vart avmaskad sist. Så nu kom vi överens om ett Träckprov och så får vi se om de är mask eller inte och när jag fått provsvaren så får vi se hur vi ska göra helt enkelt.

De är mkt att ha koll på när de gäller djuren... Men de ger mkt tbx också! :)

RSS 2.0