första advent och första snön

som sagt idag är de första advent och de snöar till och med, hur underbart är inte de? :) hoppas bara snön ligger kvar ett tag och att de blir riktigt kallt nu!
har varit till stan idag med la familia och tobbe, handlade hästskor till Gail och Millan tills imorn och sen så ett par nya vinterridhandskar :) Sen handlade jag också en julklapp åt min älskling! Hoppas han blir nöjd för de är nått han behöver ;)

Har städat rummet och poppat Markoolia med Alex, de va högsta volym som gällde ;) Så de blev lite dans, städning hopp och sång också ;)

Nu ska jag hjälpa mamam lite sen blir de duchen! Chao!

slapp dag

Har varit en lite små seg dag idag. Sov till 11 låg kver i sängen till halv 12. Hur skönt som helst! Sen typ duscha, snacka skit med Ida och sen kom Tobbe så vi kunde åka hem hit till honom.
Vi låg och snackade ett tag, eller ja snarare i en dryg timme och sen skulle vi ut på promead men då hade de blivit så mörkt så de blev en lite kortare sväng än vad jag tänkt mig ;)

Nu ska jag kolla lite mer på Rörelse utan gänser medans T gör rent kalvboxar... haha vissa har de ju bättre än andra ;)

en galen kväll

Okej.... Igår va de fullt ös medvetslös! Och idag mår jag väl, ja vad ska man säga, har iinte ont i huvet, mår inte illa, men kroppen är så där seg och lite trött. MEN de va kul igår! Dansade, pratade med gamla klasskompisar, dasnade, drack, dansade, klättrade på folk, ramlade i golvet, dansade, snodde glasögon, dansade, blev blöt om fötterna, dansade, dansade, åkte hem! Bättre än så kunde de ju inte bli. Dansade till och med med min kära pojkvän fast han säger att han aldrig dansar nykter. Men de gjorde han och de är jag glad för :) De va nog tur att han va med och körde så jag hade nån som höll koll på mig och nån som tog mig hem ;)

Sen blev de ju bil hem och den där vägen har nog aldrig varit så lång, mådde så dålig och kunde inte alls fokusera... Men jag klarade mig! Blev avdumpad hemma medans han körde hem Ida och Elin. Men jag hade ju ingen nyckel, ingen jacka och inga skor så va gör man då, jo sätter sig på en trappa bakom huset, i lite skydd från vinden och ringer en vän! Mins väl inte riktigt vad vi pratade om men jag rinde och fick inget svar, blev uppringd och hörde en riktigt trött röst i andra ändan! Så klart så ringer jag och väcker folk mitt i natten, bra där Johanna! Men vi pratade lite och de är alltid skönt att ha folk man kan ringa vilken tid på dygnet de än är, nykter/onykter och bara prata. Så tack för de! :)

Resten av kvällen behöver vi inte ens gå in på... Men jag mådde inte alls bra och körde på min vanliga taktik, spy så mår du bättre imorn! Fungerar alltid hur bra som helst! Ni ser jag mår inte dåligt idag! Wiho! Sen kröp jag ner under täcke brevid en djupt sovande väldigt söt kille :)



Du och jag, hur skulle jag klara mig utan dig? ♥

jag klarar allt

Efter två riktigt jobbiga dagar både jobbmässigt och med en massa annat så har den här dagen varit riktigt bra! :) Jobbet gick strålande, eller de gick väl inte riktigt lika bra som de brukar rent teknikmässigt, fick slita lite för ordrarna men Tb mässigt var de riktigt bra.

Hade lite snack med min kära igår så de önskade helgplaneran ändrades lite, men inte alls till de sämmre! Ska man inte göra en grej dyker alltid en annan upp! Så imorn blir de fest i Östhammar med alla "gamal" festkompisarna, ska bli hur kul som helst!! Har verkligen saknat våra rätt spårade fester som vi haft! ;) haha :p Så imorn får de gärna spåra igen :) Sen blir de en hel del hästpyssel i helgen och även kanske lite fix med vårens projekt? Men de får vi se ;)

Har umgåts lite med min kära lillebror ikväll också! Han är söt den grabben!! :) Haha önskar att vi kunde umgås lite mer än vad vi egentligen gör... Men de är svårt när man har jobb, pojkvän och hästar de tar liksom lite tid... Men de ska nog kunna bli lite ändring på de framöver! :)

Nu ska jag kika lite på Rörelse utan gränser med tanke på att jag här om dan somnade efter typ 20 min ;)

trötter

Promenaden med Carro blev lite halft misslyckad... Skulle gå på flygfältet med där va polisen och övade så vi fick ta en kort sväng där och sen upp i skogen på grusvägen. MEN eftersom vi bägge två är mörkrädda så blev de ingen lång bit där heller ;)
Vi fick iaf prata lite och de va riktigt skönt, de behöveds verkligen. Även fast vi inte alltid pratar om så djupa saker eller om just de som bekymmrar mig så är de ändå alltid skönt att bara få höra på nån som pratar och att få prata och nån lyssnar :)

Fick hem min film Rörelse utan gränser idag! Så nu ska de kikas på film och stretching för häst, hästmassage och lite mera smått och gott :) Får se hur länge jag kollar för är himla trött så kan hända att jag somnar under filmen ;) haha


tisdag....

Idag mår jag verkligen bara skit och allt går åt helvete...! Visst började morgonen riktigt bra och jag vaknade brevid den jag älskar mest av allt och jag trodde de skule bli en bra dag.
Men inte då... Åt helvet har de gått! Fattar inte att jag blir så himla påverkad av sånt här så lätt... Men de är inte alltid lätt att hålla humöret uppe.
 Jobbet är ju inte alltid så lätt psykiskt, de kan vara riktigt skit-kunder. Som idag en som verkligen skällde ut mig och då tappar jag humöret när nån börjar säga att jag är dålig och inte har ett värdigt jobb och blablabla. De är inte lätt att handskas med sånna kunder när man inte mår riktigt bra annnars heller, mkt tankar, mkt känslor och konstiga drömmar på nätterna. De är inte lätt inte! 
Men ska försöka få em att bli lite bättre iaf så de känns som jag gjort nått vettigt idag. Sen ikväll blir de promenad med finaste Carro så då kan jag kanske få prata av mig lite. Kan behövas efter en sån här dag!


en kort sammanfattning av helgen

Jodå fredakvällen blev riktigt lyckad! Drack väl lite för mkt på förfesten men de gick ju bra de me ;) Sen va de bara å köra på och dansa loss! Kul, kul, kul! :) Sen kom min söta och snälla pojkvän och hämtade oss :) Kom hem lagom tid så de va skönt de.

Lördan så va de lite fix till hästarna. Och sen två ridturer. Sadeln passade perfekt på Gailen. Men när jag skulle prova den på Millan så blev hon rädd, och då lyckades hon göra så att sadelgjorden sprack... Så de får nog bli barbacka på henne ett tag till! Men måste fixa en ny gjord...
Sen va de fin-middag hemma hos mig och sen pös vi över till fam Kalrsson och kollade på tv, snackade och käkade lite chips :)

Och idag har vi bara tagit de lungt fram till typ 2 sen skulle jag ut och rida men då börjadede såklart regna... Typiskt, så de fick bli lite longering ist... Nu ska jag snart upp och duscha lite sen käka mat och senare blir de film!! :)

fredag 18 november

Ja igår blev da Artur och Minimojerna igen, då vade 3an som gällde! Jag höll mig vaken nästan hela filmen, missade bara typ 10 min mitt i nån stans ;) Sen va jag så sjukt trött så jag somande nästa på en gång och imrse råkade jag försova mig också... Så jag höll nästan på att glömma, de jag tänkt dricka ikväll, hemma hos Tobbe. Men kom på de i sista stund så fick rusa in igen.

Så stressade resten av morgonen och packade, fixade matlåsa, duschade, klädde på mig åt frukost på mindre än 50 min! Bra jobbat där!

Men jobbet har gått bra nu på morgonen iaf ligger på 4000 nu innan lunch så de är perfekt :) Behöver bara lägga några ordrar till nu på em så är mitt mål nått :) Skönt de för sen ikväll bli de party party med grabbsen! :) Och sen kommer min underbara och hämtar mig, antagligen när jag är som fullast och knappt kan gå ;) haha nejdå så illa ska de inte behöva bli! Bara lite lagom så man blir på bra dans och fest humör :)


Va skulle jag göra om jag inte hade dig? ♥


Nu ska jag upp till sofforna där uppe och sova lite innnan de är dax att börja jobba igen ;)

I hope you want to stay for a long time, because my heart really likes you.

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge





I cried a lot because of you
I laughed a lot because of you
I beleved in love because of you

Char är att få svaret ja utan att ha ställ någon bestämd fråga.

Jobbet gick riktigt bra idag! Kul när de är så :) Känns bara lite jobbigt ibland när andra inte mår bra och de gör att de inte kan prestera så bra som de brukar göra... Lite tråkigt, men så va de ju för mig för någon vecka sen också och de är verkligen inte lätt att fokusera på säljet när de är saker i privatlivet som inte alls är bra eller som de ska...
Men de är bara att bita ihop och kämpa på så vänder de alltid tillslut! :)

Nu sitter jag och kollar runt lite på datan, lyssnar på musik, messar med Rebecca och skulle egentligen vilja vara ute med hästarna på tur och prova sadel... Men jag+mörket=sant så de får väl kanske lbli i helgen ist för imorn ska jag vara barnvakt och fredag blir de fest med Dialectgrabbsen ;)

Så i helgen kommer de bli lite hästfix + ridturer + promenader. Ska också kanske åka på ett litet besök och se om jag kanske kan fixa ett litet extra jobb här i vår ;) men mer om de senare! :)

Nu ska jag kanske plocka undan lite kläder om jag orkar (vilket jag antagligen inte kommer göra) och sen ska jag ducha!! :)


Min fina älskade Gail som snart (6mån kvar) ska bli mamma!! :) ♥

wednesdaymorning

idag blir jag nog hemma för måste pyssla med lite grejer. Alltså jag ska till jobbet men jag ska nog inte till Tobbe efter de, får bli hemma och städa lite. Blev ingen film igår kväll heller för jag hade hunnit somna innan T kom hem från gymmet och visst hade jag nog orkat kolla på e film då med den va ju typ 10 så de kändes inte som att de va nån idé att göra de.
Nu ska jag klä på mig och fixa lite matlådor innan de bär av mot kära Östhammar!


it´s home!!

har hämtat hem nya sadeln och fick med träns och brösta också :) Riktigt fint. Har inte hunnit prova den på dom en, så får väl se om de bli imorn kanske :) Men har mockat, burit upp hö och pratat lite med dom små busarna :)

Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra när Tobbe är på gymmet.... får väl gå ut och lägga mig och sova ;) haha

Sadel

Inte blev de nån film igår kväll inte... Jag hade hunnit somna innan Tobbe kom hem till mig och va för trött för att orka vakna igen. Så vi sov istället, mkt bättre! :)

ikväll efter jobbet ska min kära pojkvän köra mig ut till Sunnanö där jag ska kolla på en sadel som ev ska passa på båda Millan och Gail :) Vore kul om den passar båda. Men den är ju billig så bara den passar nån av dom så är jag nöjd :)


Så här ser den ut, tror nog den borde passa! :)

Så ikväll blir de nog lite sadelprovning då ifall den verkar bra och så och sen kanske man kan lyckas kika på filmen efter T har kommit hem från gymmet...

Men nu back to work, lunchrasten är snart slut!

Filmdax!

Igår va de Artur och Minimojerna och ikväl blir de Artur och Minimojerna - Maltazars återkoms :) Nice!



Irriterad? JA!!

Har varit en riktigt jobbig dag på jobbet... De har inte gått bra alls, nästa bara telefonsvar och arga sura människor... Och inte blir livet bättre för att man har ont i halva kroppen + huvet!

Så just nu ligger jag upp i sängen med datan i knät och bara tar de lugnt. Tänkte skriva lite här och sen sova en stund innan atingen älsklingen kommer hit eller dom hämtar mig efter träningen :p

Ska försöka få tag på martin också, ringde honom tidigare men då dissade han mig (han också, prcis som alla kunderna) för att elbolaget skulle ringa... Men nu iaf ska jag försöka ringa en sista gång, ringde nys och då svarade han inte ens.

Nu ska en sur/irriterad/skadad/sjukling sova lite så kanske de blir bättre!


Mina söta! ♥♥

Så här blev de

Köpte ju in lite lådor ifrån Ikea att lägga alla täcken och grejer i till hästarna. De blev två åt Millan, för hon har ju hur många täcken som helst, medans lilla Gailen klarade sig med en :) 

Före!


EFTER!


Vet inte om de ser ut att vara någon större skillnad på stökigheten i före och efter med de känns iaf som att man vet vart man har alla grejer nu iaf :)

ett låååångt inlägg!

Idag har jag ridit Millan, den söta lilla hästen! Red barbacka och Eva hängde med på Leika. De blev samma runda som igår men hon behövde röra lite på sig men tkr inte att hon gick så mkt bättre med sälskap, hon verkade liksom inte bry sig om att de va en till häst som va med... Men hon traskade på fin i skritt och ville gärna trava lite emellan åt :) Sen fick hon göra lite volter runt träd och de tkr hon är roligt, dom säger ju att om hästen får tänka så har den mkt roligare under ridturen och de stämmer verkligen! :)



Milan och jag innan ridturen igår. Hon ville inte riktigt stå still :p Och jag ser ju ut som en riktig köttbulle med sökerhetsvästen under och jackor på ;)


Millan pilllan, söthästen! ♥

Gail blev bara longerad idag. För igår blev de långtur och idag blåste de så mkt så va inte alls sugen på att hoppa upp i sadeln igen tyvärr... Men hon gick bra i longeringen. Travade på så fint så! :)

Lilla Gailen i sitt fina babyrosa fleecetäcke :) Min fina häst! ♥

Nu ska jag ner och tvätta ett vintertäcke som jag köpt till Gail eftersom att hennes gamla är så ofrächt! Har tvättat de fler ggr men ändå sitter de fast tjocka lager med päls i sömmarna och de är trasig lite över allt. Visst är de lagat så hon får ha de tills de går helt sönder innan hon får på sig de nya :)

Gamlingtäcket!

bio mys med popcorn och cips

Va in på bio med Tobbe, Timmy och Carro igår kväll. De blev Paranormal Activity 3! Läskigt fil måste jag säga men som tur är så hade ju min kära vän och arbetskollega Victor redan talat om alla läskiga scener för mig ;) så jag blev ju inte riktigt lika rädd som alla andra ;)
Innan hann jag och Tobbe med att kolla på 2an, lika läskig den. Men som tur va så slapp jag ju iag sova sj iaf :)
Riktigt mysigt och trevlig att åka in på bio sådär lite halvspontant allihopa tillsammans :)




Mina nya fina glas!


städning...

Städade rummer här i torsdags och måste säga att de blev en riktigt stor förbättring! Så här är lite bilder.

FÖRE!



EFTER!

fredag

Eftersom jag har varit hemma och sovit hemma tisdag onsdag och inte haft nån data så har de inte blivit så mkt skrivande och inte heller några bilder... Men i helgen ska de nog bli lite ändring på de! :) Kommer blider på lite allt möjligt.

Idag har Dialect och Kontorshuset i Östhammar firat 20 år så de har varit tävling, tårta och lite annat smått och gott. Nu ikväll har vi tagit in hästarna och pratat lite med dom. Men ska snart hem en sväng igen för mamma ville ha hem mig en sväng (hon ville att jag skulle äta med dom) så åker nog med dom när dom ska träna så kan dom köra hem mig och sen hämta upp mig när dom ska hem hit igen :) Senare blir de tydligen film, får se vad de blir för påhitt ;)

de blev ängre än vad jag tänkt - sorry! -

De är sjukt vad veckorna går snabbt! Nu är de tisdag igen och imonr är de onsdag sen snart helg. De bara rullar på så man knappt hinner med.
Men idag har jag iaf inte haft så mkt för mig alls! Har varit på jobbet såklart och de gick faktiskt riktigt bra idag 6700, så de känns bra att man kommit upp på en bra nivå igen :)

Sen köpte jag en massa fin glas idag också, rödvins, vitvins, champagne och vatten/whiseky gals. Hur fina som helst, ska ta lite kort och kanske lägga upp lite bilder på de imorn :)
Och duktiga jag idag då, skulle hämta kartongerna med glasen ner i källarn och då hade jag plånkan med mig ner, så jag la i den i en av kassarna och sen kom Tobbe och skulle köra hem mina glas till mig när han ändå skulle hem (jag skulle jobba längre) så då följde den med hem med pengar busskort och hela faderuttan...
Fick ett litet telefonsamtal av honom sen att plånkan låg i påsen och jag som skulle köpa en väst av en tjeje som skulle komma med den till Dialect...

Så va gör han då min snälla pojkvän, jo han kör tillbaka till Östhammar bara för min skull! De är min kille de! Snällast i världen :) ♥ Sen satt han och väntade på mig tills jag jobbat färdigt, så söt! :)

Nu när jag har kommit hem har jag snackat med Carro och käkat lite. Hon drar ju till Afrika i en månad, så hon drar på torsdag så måste ju hinna snacka lite med henne innandess. Snart blir de sänggång och sova sova sova. Eller ja först ska de väl pratas ut lite....


Efter den långa ritten från Drällsbacken hem till Vattensta! :)

Söndag igen

Helgen har varit riktigt fullspäckade med grejer och de har hänt endel.

Millan blev rädd igen vid sadlingen men nu har vi kommit på varför, lite jobbigt bara att de va tvungen att hända igen för att man ska veta vad de va... Hemskt! Men nu vet vi oh de går att lösa :) Så de har blivit två ridturer på henne i helgen.

Gail har fått tagit de lugnt så de har bara blivit promenader och lite longering. Men hon har blivvit lite tjock min lilla tös så får ta tag i henne snart igen när de börjar gå bättre med Millan. Så just nu får de bli diet på henne och motion så gott de går.

Inflyttningsfest i Harshamn igår. Kul att träffa lite folk men synd att de inte blev så mkt dricka för min del... Fick prata av mig endel och fått bekräftat att de inte bara är jag som tycker på samma sätt... Men vi får se hur de blir, de kan bli komplicerat de här, men hoppas på de bästa, vill inte ge upp de jag har nu för allt i världen!


Millan på ridtur


Mina två små busar! :)

...

nu är de skräckis på g, får se om jag
verlever natten ;)

helgen







lunch tid

Ikväll blir de en tripp ut till min älskling och mina två andra små älsklingar :) ska longera dom lite ikväll bara, hinner ju bli så himla mörk nu när man har ställt om klockan... Så ikväll blir de nog lite mer uppdatering med fler bilder, för har datan hemma hos Tobbe.


RSS 2.0