igår va en kväll som jag verkligen behövt länge!

Hade en riktigt jäkla rolig kväll igår! Träffade Troy som jag inte sett sen i december då vi firade min 20 årsdag. De var riktigt kul, vi pratade en massa gamla minnen, skrattade och käkade paj med Troys special-hemgjorda-vaniljsås ;) De vart gott iaf!
Eftersom han är så sjukt duktig på att fota så fick han äran att fota Millan, ville ha några riktigt fina bilder på henne som man kanske kan göra någon tavla av ev, men fina bilder på en fin häst är alltid kul att ha! :)
Bilder kommer upp sen! Dom vart helt underbara! :)
 
Nu ska jag ut och ge Gail,Jari och  Gyoni lite morötter, dom står fortfarande och skriker efter Millan... ;(
 
 
(två små minjatyr bilder från igår )
 
 

May. 31, 2013

Nu är de gjort! Min älskade Hints Playmate har fått komma till ett bättre ställe, de allra bästa för henne!
De gick väldigt fort, hon fick en pruta han ta några tuggor kraft och sedan föll hon till marken. Trodde de skulle kännas värre ändad de gjorde men de gick bra!
De andra fick komma in och nosa på henne och de va då allt brast... Dom försökte liksom väcka henne och nafsade och nosade överallt.. Men jag tror dom förstod vad som hänt...

Nu när dom står i andra hagen igen står dom och gnäggar åt hennes håll och dom ger sig verkligen inte, DE ÄR DET VÄRSTA!!!!
Usch, älskade Millan ha de så bra så ses vi nån gång! :)


30/5

solen skiner och de är riktigt varmt idag! Ikväll ska Troy med mig hem och vi ska fota lite hästar! :) Jag va ute och fotade lite igår, ska kika igenom dom bilderna ikväll också och kanske slänga upp några här :)
 
Imorn är jag ledig och då ska jag verkligen få lite gjort! Har en kännsla av att jag kommer behöva ha lite annat attt tänka på än Millan så har spart lite tvätt och städning tills imorn! Sen blir de nog lite allmänt mys och pyssel med de andra hästarna på kvällen :)
 

min älskade vän

På fredag är det den dagen jag har bekymmrat mig för länge! De är nämligen dags för Millan att gå vidare till en bättre plats där hon slipper ha ont i benet, kroppen och där det alltid kommer finnas grönt gräs, sol  och aldrig några mygg. Det är de allra bästa för henne och de vet jag men de är riktigt tungt!
Hon är liksom inte som alla andra och en av mina bästa vänner som jag umgås med varje dag och hon har ju varit med Gyoni sen han födde soch är han andra mamma och när Gail varit borta har hon ju haft både Jari och Gyoni att ta hand om.
 
De känns riktigt tungt men jag vet att de är det bästa för henne!
 
 
 
 

<3

Just nu är det väldigt mkt som händer och sker. Men som tur är så har jag ju hästarna att luta mig tillbaka mot. Prata lite med och bara vara med! Det finns nog inget som fngerar bättre om man vill skingra tankarna lite!
Att bara gå ut til dom borsta dom, ta en promenad, ridtur eller bara sitta i hagen på en sten och kolla på dom är rogivande och avkopplande.
Dom är helt underbara dom djuren! ♥
 
 

Jari som föl

Fick kontakt med tjejen som äger Jaris mamma här via bloggen, riktigt kul hur det kan bli. Att hon liksom hittade på min blogg av alla som finns! Riktigt kul, frågade om hon hade lite fölbilder på honom och det hade hon så här kommer dom (det är inte hon som har fött upp Jari och inte heller henne jag köpte honom av)
 

alla tankar bara snurrar

 
Finns bara en sak i mitt huvue just nu och jag kan verkligen inte sluta tänka på det... Vill liksom inte att de här ska påverka våra relation negativt utan jag vill att vi ska kunna prata ut om hur det känns och hur vi har det så vi inte hamnar i samma situation eller liknande....
 
Nått jag vill göra förutom allt annat som ska göras i helgen är att gå på bio med  Tobbe och bara vara vi två en liten stund, käka och gå på bio och bara ha de mysigt! Tror vi kan behöva de med tanke på allt som händer runt omkring bla med huset som ska renoveras, vi som jobbar, Tobbe som jobbar extra, jag som håller på med Aloe Vera, han som tränar och jag som rider. Vi träffas liksom aldrig ordentligt i veckorna och jag vill inte riskera att vi tappar bort varandra i alllt de här.
Men efter gårdagens snack så känns de iaf som att vi är på samma plan och de är ju alltid skönt! :)
 
De finns liksom inget annat i mitt huvud, de kommer alltid vara du och jag! ♥
 
 
 
 

En sån kväll

Har varit en riktigt jobbig kväll! Har fått reda på lite tråkigheter som inte alls var väntade och väldigt jobbigt... Men vi ska lösa de, ikväll blir det ännu mer prat och planering så får vi se hur allt blir!

Jag hoppas att allt verkligen löser sig men jag tror verkligen att de har gått för långt den här gången... :( så det r bara å börja fixa så att de här kommer bli så bra som möjligt!!


mina underbaringar! <3

 
 
 
 

Sol

Ligger ute och solar för första gången på typ 2 år!! Så jäkla skönt! I sommar ska jag vara så brun som jag bara kan!!:)
Har tränat Jari idag och tvättat Gyoni senare är de gamla tur att få ett bad och en ridtur eller tömkörning :) men nu ska jag bara ligga och njuta en stund!!:)


Nu går ju hästarna äntligen i sin gräshage och har de hur mysigt som helst :) dom kliar varandra och sover så sött ihop :) helt underbart!! Synd bara att de inte finns så jätte mkt gräs bara...Men ska fixa iordning lillhagen så småpojkarna kan få komma in där och beta av lite :)


<3

Mina små tanter är så söta!! :)


Födelsedag

Idag fyller min lilla älsklings Gyoni 1 år!! Tänk vad tiden går fort!!


RSS 2.0