måndag och allt började fel...

hade lite otur imorse.. klev på fel buss på väg till jobbet och fick total panik när jag upptäckte de!! Fick ringa mamma som fick komma och hämta mig och köra mig till busstation där jag precis hann med bussen...!
Sen har de väl flutit på rätt bra :) jobbade till 4 sen hem och tog hand om sotarenoch han även med att gå en runda i hagen och kollade staketet upp emot skogen. De såg väll rätt bra ut kanske blir att höja det där med ev.
 
Har varit på 6års kalas och sen hunnit med en snabbis till Ica. Har betalat en räkning och nu ska jag sätta iordning en massa papper och sen blir de duschen och hem och lägga sig. Klockan börja bli lite....
 
 
Gonatt!!!
 

tisdagstankar!

Ikväll efter jobbet ska jag iväg och shoppa en vattenkokare, ättika och doft/luft uppfräshningsgrejer ;) Sen blir de nog skrubbning av lite tak och så är jag bra sugen på att longera Gail ikväll. Men får se hur de blir med de hästarna har ju kommit lite i andra hand nu och de känns inte bra... Men bara jag får hagen fixad hemma så kan jag ta dit dom och då är dom på samma ställe som en själv och då ska de nog bli lite enklare att bara kunna gå ut och pyssla och greja med dom :)
 
Är enormt sugen på att kika på en film, krypa ihop i soffan under en filt och ha en massa tända ljus och bara ha de mysigt! Riktigt sugen på de ikväll faktiskt!! Men de lär väl inte heller bli av eftersom att Tobbes morfar och mormor kommer i eftermiddag och då vill han nog träffa dom ikväll.
 
 
Älskar dig! ♥

helgens bestyr

Sov första natten i huset inatt och de gick riktigt bra! Börjar få lite ordning i dom rummen vi kan bo i och har gjort de så hemtrevligt som möjligt! :) Vårt provisoriska köka är inrett och sovrummet + lilltoan är iordning. Ikväll är de vardagsrummet som ska få sig en omgång och kanske bli lite mer ordentligt möblerat och inte bara en massa kartonger och ikea påsar överallt ;) Ska även ta mig i kragen och skrubbe lite tak nån dag.... Och stängsla lite så mina små busar kan f komma och bo med oss :)
 
Va ut till hästanr amed en chipsskål i lördags och de uppsakttades inte på de sätte6t jag dtrodde ;) De va ingen av ddom som ville äta men Gyoni tyckte de va kul när den stog på marken och han kunde blåsa i den så chipsen for åt alla håll och kanter ;)
Lite bilder från helgen!

två pissjobbiga dagar...

Asså har haft två riktigta skit-dagar på jobbe! Blir så less! Allt går fel och bara strular.... Men som tur är så har man ju en litn stund på kvälllen som man kan få ta vara på och bara göra saker som gör en glad! :)
Ikväll kommer Jossan och ska massera Millan och sen funderar jag ev på att verka henne lite om jag hinner. För ska iväg till Uppsala och hämta Eve som kommer hem från Azorerna ikväll.
Men lite hästpyssel hinner jag me iaf :) Ska även kika lite mer på Gyoni eftersom veterinären kommer ut imorn så vill jag tempa lite nu och se hur de verkar. Han har ev pungbråck lr nått sånt trodde vet när jag ringde dom imorse... Så får se hur de slutar... :(
 
Men jag tänker iaf positivt och hoppas på de bästa!! :)

vill göra allt på en gång!!

är så himla sugen på att flytta och gör aallt klart på huset nu!!!! Vill fixa köket, badrummet, tapetsera och måla om överallt. Lägga om golven nere och fixa tvättstugan! Bygga stall med minst 4 boxar och foderkammare +  sadelkammare, fixa alla hagar och ett bra vindskydd. Gräva ner en pool och fixa en fin och stor altan! Allt de vill jag göra nu, nu, nu!! Men de lär väl inte bli så... tar nog et tag allt ihopa... ;)
 

äntligen har han kommit!

Jenny kikade in här på bloggen och talade om att Millans mamma Tardees Playgirl äntligen har fölat!! :) En liten hingst blev de så nu blev Millan storasyster igen :) Tardees Last Impression ska den lille heta
Bilderna är från Jennys blogg !! :)
 
Storasyster "Millan" Hints Playmate, lite lika är dom iaf, väldigt lika bläs men Millan är både ljusare och mkt mer vit.

stressigt värre ;)

Är väldigt mkt i huset och städar och fixar just nu så hinner knappt sitta vid datorn och skriva nått men passar på lite snabbt nu ;) Har städat ut alla prylar som va kvar i huset och har börjat stor städa, skrubbat varje kväll ;) så har inte hunnit med såhimla mkt med hästarna heller tyvärr..... Men snart blir de väl ändring på de me! ska förhoppningsvis flytta in sängen och grejer i huset på söndag och kanske hästarna också!! :) Får se hur de går med allt bara ;)
 
Va ut till hästarna igår kväll och då hade Millan en massa sår över allt, antagligen har lille Gyoni tuggat på henne... :(
 
Men här är iaf lite bilder på dom små liven!! :) Bilden längst ner är när Gyoni har ett ordentligt grepp om Legolas mankam ;)
 
 
 

4/8

hade tänkt beställa hem bilder från Fuji men nu har alla bilder jag laddat upp där försvunnit 2 ggr i rad så nu orkar jag inte göra de en gång till... Blir ut till pållarna istället. Ge dom lite kvällsmat, borsta lite och spraya in dom med insektsmedel ;) Sen ska bilen få sig en omgång, städning invändigt och sen blir de ev en tripp till Matte :)
 
 
lite bilder från longeringen med Gail och Gyoni den 31a juli. Nu har jag fått Gail att trava och lillen springer bredvid :)
 
 
 
 
 
 

1a augusti

Ska iväg till tippen strax med en massa skit! Sen blir de kanske lite mer röj i  trädgårn och sen ska vi in till stan!! :) In på Chilli en sväng, Hööks och till nån färgaffär och sen så blir de bio ikväll + kinamat. Kommer bli en toppen dag! :)

RSS 2.0