bikini + gravidmage = sant

De som är rätt nice me å va gravid är att man slipper tänka på bikini-formen ;)livet på en pinne

skönt att vila i hängmattan med hästarna betandes i trädgården. vardagslyx!


skit app

skrev ett inlägg imorse men blogg.se appen slutar ju bara fungera ibland...blir galen på de!! särskilt när man skriver ett långt inlägg å så står de att de inte går att ladda upp....

Jaja, har iaf haft fullt upp hela fm sen vart de en tripp till stan med mamma på em för att handla bebis grejer + kläder. Hittade en massa så nu är de bara å packa skötväskan så vi är redo när de är dax :)

Gail

I lördags så åkte Gail o hennes syster iväg till hingsten Andover Andover. Kunde tyvärr inte följa med men fick lite bilder av carola :)
Gail innan avfärd, så himla fin!! :) sedan Gail o elaine i transporten, Gail i sin nya box och sista bilden är på Andover :)

May. 01, 2014

Börjar undra om jag verkligen va nykter igår ;) Är helt slut o har inte lust att göra ett dugg... Har tagit ut hästarna, mocka, kollat lite på datan, käkat lunch å nu ligger ja på soffan. Vill hämta en bok men orkar inte ;) ska nog bara sova tills tobbe kommer hem :)

om 1,5 timme ska hästarna ha hö så får väl kliva upp då och göra nått.vettigt ;)


1a maj?

Valborg igår var alldeles lagom. Lagom med folk och ingen vart direkt jätte full ;) Tände brasan runt halv 9 o tur va väl de för sen kom de snö helt plötsligt och än har det inte slutat snöa... Katterna ville inte ens ut imorse, hehe. Dom gillar verkligen inte snö ;)

Får se vad hönsen o hästarna säger sen, men dom får nog va inne en stund till, känner inte för att kliva ut genom dörren än...


RSS 2.0