solig måndag

Hej hej hallå!!
Ska flytta om hästarna lite så de får gå i hagen med vindskydd så de kan få komma undan flugaor å broms, sen blir de att dra en sväng till huset och fixa lite mer :) Sen är de också så att vi ska hem till  Ida och fixa hennes bil. Vem vet vi kasnke hinner med ett dopp i poolen också?! ;) Solen skiner så de kommer nog blir en riktrigt varm dag och då behöver man bada... ;)
 
 
'

häst fix och bad

Har varit rätt så händelserik dag idag! Vaknade brevid den bästa som finns, sen va de lite frulle. Lastade Gail och Gyonib och åkte en liten sväng med dom så att lilleman får lära sig lite :)
 
Varit hem till mig och badat och käkat sen tog jag Millan och gick till Almo för att hämta Tobbes cykel å sen cyklade jag hem å millan sprang bredvid :)
Har gett hästarna lite mat och släppt ut dom i kohagen för natten så nu ska jag hem till Ida och umgås lite me henne  sen imronbitti ska jag hämta Eve på arlanda... ska va där 06.40....
 

Spolade av Gail och Gyoni efter transporten, Gail va så svettig och Gyoni full med koskit....

Millan på promenad

tisdag!

Tvättade mina små busar i söndasg ju och här är några bilder :) tränade även lillbusen på att ha en massa grejer på ryggen och fastspänt och de gick riktigt bra! Så duktigt min lilla bus! :)
 
Ikväll blir de massage av Millan, longering och träning av Gail och Gyoni sen kanske en snabb svng till huset och sen sova tidigt!!! :D

22a juli

Gårdagen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig... Skulle hämta Tobbe och resten vid Grisslehamn och då bad han mig ta Oldsen som jag aldrig någonsin kört! Men de gick bra bara de att den började läcka disel... Sen  när vi väl va hemma hos Matte så dog bilen totalt, så tur hade vi ju iaf att vi kom hem :) och de gick bra att köra med :) Sen va de lite dricka hemma hos Matte resten av kvällen!
 
Har tvättat hästarna idag och dom blev riktigt fina! Men nu är dom skitiga igen såklart ;) Gyoni va riktigt duktig faktist men mot slutet när de bara va skölningen kvar så lessnade han och protesterade lite, men annars va han riktigt duktig! :) Har hållt på och tränat honom lite med shabrak, gjord och plastsäck och de går bättre och bättre :)
 
Nu ska vi iväg på traktorrace så lär nog borsta håret och slänga i mig en macka! TJAO!

underbart!

Tänk vad mkt som har hänt på bara 1,5 år! Jag blev tsm med T i mars, skaffade Gail i april, tog studenten och betäckte Gail i juni. Skaffade Millan i Oktober, Gyoni kom i maj och nu i juli har vi skrivit på papper till vårat nya hem! 19 år och husägare.... Tror nog inte de kan bli mkt bättre just nu...! Har väl nästan allt jag drömt om och bättre kommer de bli med tiden!! :)
 
 
Min underbara!! ♥♥
 
 
**********************************************
Va ute och red Gail och hade med Gyoni, tog en kortare sväng och sen hade jag lite skrämselträning med Gyoni, plastsäckar och hösäckarna va rätt läskiga men efter ett tag så gick de bra och dom va inte så farliga längre! ;) Tog också ut Millan och skrämseltränade henne lite samt lite markarbete och hon va så duktig så, hon tyckte nopg att jag va mest korkade som prasslade med påsar över huvudet och under magen på henne ;)

Nu är de klar´t!

Idag har jag och min underbara varit till banken och till mäklaren så nu är alla papper klara och huset är vårt!!! :)
Tillträde kommer bli om två veckor så snart är vi husägare!! :)
 

våran lilla minisemester

Våran lilla mini semester blev riktigt lyckad! Så himla skönt att komma bort några dagar bara vi två :) Blev en lugnt kväll på hotellet på lördagen, söndan bestod av High Chaparral hela dagen i princip, en massa härliga western grejer, hästar och cowboys såklart! ;)
På söndag kvällen sen så bastade vi och kikade film och hade de bara mys!!! Måndan bestod av lite bilåkning, en sväng in till gränna och handlade halva bilen full med polkagrisar :) sen till Bergs slussar och kollade på slussning vid Göta kanal. På kvällen blev de bio i Norrköping och sova på hotell igen :)
Tisdagen va de dax för Kolmården med Tobbes familj, kikade en massa djur och hade de bra i solskenet! :)
ett litet shetlandsföl som vi träffade på, en kaxig liten hingst!
 
 
 

Roadtrip

<div><div>snart är vi i Jönköping och då är de inte långt kvar till målet - värnamo!! <div>kommer va framme där omötyp en timme sen blir deöen lugn kväll för att ladda upp inför morfondagens äventyr på High Chaparall :)

Livet leker

<div><div>kom på att jag glömt skriva att vi fick huset! eller papprena är inte skrivna än men vi vann budgivningen iaf! :) så imorn bär de av till banken och sen kommer de ut en besiktningsman till huset så snart kamske de äntligen är dax för flytt :)<div><div><br>Gyoni mår bättre nu och är inteöett dugv halt eller har ont. Nu är de Millan som verka ha fått lite mer ont i bal hasen ogen men ska köpa hem Form tillöhenne igen så ska vi se om dr inte kan gå att fåöordning på. <div><br>

tisdag!

Idag blir de full rulle vill jag lova! Jobba 9-18 ta bussen hem och passa Alex och lillen för mamma och pappa ska upp och fixa med morfars lägenhet och lite annat. Senare så kommer en tjej och ska massera Millan och sen blir de väl lite mockning fodring och allmänt pyssel med hästarna + lägga om Gyonis bandage! Hovbölden har sprukit så nu gäller de bara att hålla rent och se till så att de inte kommer in smuts! 
 
Blir väl att åka hem med pojkarna och lägga dom och kanske slå på en film sj :)

Gyoni börjar bli bättre

Gyoni har varit lite bättre idag och fick vara ute i hegen en sävng och då va han riktigt busig vill jag lova! Hoppasde runt och bråkade med Millan och va alldeles tokig...
 

RSS 2.0