min bebisbyrå

Min bebisbyrå vart klar igår och står nu i sovrummet och väntar på att fyllas med kläder :) har fått lite som ska tvättas o läggas in och sen ska jag shoppa lite eget på måndag ev :)

Nu ska "bara" sängen målas och lite smågrejer köpas så är vi redo för den lilla :)
uppdatering om Gail

Gail står ju hos Carola och har gjort det sedan januari och snart är det dax att åka till hingsten :) Hon ska bara fälla all sin päls först, hon hade en otroligt tjock vinterpäls i år ;)

Får iaf bilder från Carola lite nu och då när dom gör lite saker vilket är jätte roligt, igår fick jag en.bild på Gail när tandläkaren va där. Gail hade jättefina tänder o mun!!
Ska åka o hälsa på henne i em efter jobbet, borsta och musa lite med henne :)slappar dag

De är tisdag och jag är helt jävla slut. Sover jätte bra men drömmer som mkt så jag bara vaknar hela tiden...

Så eftersom.det regnar idag ska jag bara ta det lugnt fram tills jag börjar jobba vad 14. Och med ta de lugnt menar jag, ta ut hästar o höns, mocka och fixa inför kvällen, baka, ta ett fotbad, vila och måla min byrå :) Låter inte alls fel!
en bild på lilla gyoni i gårdagens regnväder.... fel!

(varför det står "fel" efter meningen vet jag inte, går ej att sudda ut... mysko!)


lite fix idag

Har varit vaken sen innan 7, ätit frukost, tagit ut höns och fodrat hästar och kollat blocket. Har hittat några getter jag vill ha :)

Men nu ska jag ut och mocka boxar + hönshus. Mäta lite och sen en slipa bebisbyrån, fick ju hem mina fina knoppar igår :)
Aloe Vera fungerar visst!

Nu har äntligen Forever kommit ut med Detox boxen! Min syster har provat detoxen och det fungerade verkligen och eftersom jag använder de flesta produkter själv och på duren så vet jag ju att dem fungerar. Har ju varit så himla mkt diskusioner om just Aloe Vera just nu, att de inte innehåller nånting mm.... MEN HUR FAN KOMMER DE SIG DÅ ATT DET FUNGERAR HUR BRA SOM HELST???

De är det liksom ingen som kan svara på eller??... Det är naturliga produkter och det är väl de som gör de enligt mig. Inte en massa kosntiga kemikaleier som finns med bara för att!
Har behandlat sår, brännskador, klåda, mina stackars gravidfötter, hästarnas sår och regnskållor mm och det har alltid fungerar precis lika bra varje gång.

 
 
 Varför inte unna dig själv en kickstart inför våren? En detoxbox som hjälper dig att rena kroppen och ger dig ny energi. 

Detoxbox 1610kr, just nu fraktfritt!
~för att beställa begär ett inlogg på webshoppen eller skicka en komentar~

Min webbshop

 


RSS 2.0