kallt ridväder

Nu har Kolan också varit ute och jobbat i snön. Han behövde få komma ut och röra lite på sig efter att ha stått inne med Therna idag. Imorn blir de skola sen lite plugga och därefter stallet och kanske lite ridning eller longering :)


Kolan

städnigen fortsätter...

Tog ut Fabbe och Hrappe på en en timmes runda i den djupa snön, tänk att dom tkr de är så kul att galoppera i snön, de är så mysit =) Sen vart de Undri och Strimma som fick komma ut en lite sväng, pigga och energiska. De märktes att Undri har vilat i drygt tre veckor och laddat upp med en massa energi :) Strimma va oxå riktigt pigg :)
Nu har jag städat rummet, toan och hallen här uppe, känner mig riktigt duktig :) orkade inte riktigt ta och städa skrubben... de tar sån tid. Gör de nästa helg ist :p Nu ska jag bädda i nya lakan i sängen och sen ska jag nog avnjuta ettavsnitt av Lost :D Om en timme bär de av till stallet igen och då är de Kolans tur att komma ut och springa av sig lite i snön =) Kulit! :D

städ

Gårdagen på Stenholmen gick bra och de va ett riktigt fin stall, stort!

Nu har jag städat min garderob och de va lite kläder som försvann vilket va väldigt bra =) nu ska jag åka till stallet och rida lite och när jag kommer hem ska jag nog ge mig på den andra gardeoben/skrubben :p de är så skönt när man har rensat ur och de blir snyggt och fint :) sen behöver rummet städas lite oxå, men de går ju snabbt :p

imorn! :D

Imorn bär de av till Stenholmen! :D är nervös men hoppas de kommer gå bra :) de jobbiga är att de kommer ta typ 3-4 timmar att åka dit... men då kan man ju sova i bilen :D och kolla på lite lost och kanske läsa lite, ja de är mkt man kan göra :p ska snart gå och sova så jag orkar upp imorn vi ska ju åka vid 8 :) så gonatt då!

mysit med så mkt snö

Svenska provet idag, va inget riktigt prov... vi skulle skriva nån störd uppsatsliknande grej istället. Tråkit och stört! Va till stallet efter skolan idag och red Fabbe, riktigt mysit i att galoppera i den djupa snön :) de ska nog bli en lite ridtur ikväll också anting på Kolan eller Undri. Får se hur Kolan ser ut i ryggen... kankse tar ut båda två... får se helt enkelt =)


Allt flyter


hungrig

Är hur hungrig som hellst!!! Men kan ju inte äta nått så här sent på kvällen... lr? kankse ett äpple de kan ju inte skada =) Har precis kollat på Allt flyter, eve sa att den va värdelös men jag tkr den va bra =) men de är ju klart att allt är ju bättre än tyskaboken :p har inte kommit så mkt längre är på kap 5, men vi har ju 3 timmars hål imorn så då ska man nog hinna klart ;) om de inte är så att man blir hemma imorn pga alla snö... man kan juu alltid hoppas (a)
men nu ska jag nog ta med mig ett äpple och gå upp och sova lite :)

tråk-dag...

Missade bussen när jag skulle hem, och de va precis, precis... den åkte precis förbi när vi kom springande från skogen och såklart så stannar valöbussen men inte min buss, typiskt!!! Så jag fick lifta lite med Hargtaxin :p Har varit ute på promenad med Tila och nu ska jag alldeles strax börja plugga lite tyska... (notera strax) ska läsa tre kapitel och svara på lite frågor, de låter ju inte så mkt men de är de...


en guld dag

Massagen var superduper bra och verkligen behövlig, jag känner mig helt lugn och avslappnad nu och de är så skönt =) ska alldeles strax sova, men först ska jag bara kolla lite på Guds tre flickor. De va ett tag sen ajg såg på de och jag känner att jag vill se klart på de :p
Har precis kollat klart på guldbagge galan och måste ju säga att de va helt rätt personer och filmer som fick pris :)


KNUT ´10


lite grejs

Då vad de månda igen och ny vecka. De rullar bara på, fattar inte vart tiden tar vägen. Först är de månda sen är de helt plötsligt freda och helg igen. Men tur är väl de då är de snart lov igen och man kan få göra de man vill igen =) synd bara att dagarna inte gå så himla fort... men som tur är nu så är de bara två jobbiga ämnen kvar, har ju ingen matte längre ;) De är hur skönt som hellst att slippa oroa sig och veta att man kommer få plugga as mkt i ett ämne som man inte ens tkr är oligt...

Ska snart iväg på massag =) de ska bli jätte skönt =) sen ska jag öva lite på engelskan till imorn oxå, hoppas den går bra oxå, hatar muntliga redovisningar!!! Särskilt när de är på engelska!!!
Men nu ska jag hjälpa Elisabeth lite med grafer och grejer, såndär som man kan om man har läst till matte D ;) haha :P

Söndag igen!

har hållt igång hela dan, har kört ved, städat gardeoben och så har jag varit i stallet och ridit =) nu har jag tagit de gankse lugnt, snart blir de lite mat och sen stallet igen =) ska longera Undri ikväll, får väl se hur de gå hoppas på att han är duktig ;)

Önskar att helgerna vore längre!

Victoria Falls


man ska inte vara hungrig när man har mkt att göra

Dagens lunch: Markaroner och hallonsoda = mättande :)

LLKS och Rebecca har varit här och vi har skrivit och fixat med vårt eng.arbete :) Nu är de så gott som klart jag ska bara skriva de sista. Sen är de bara att öva, öva, öva så man kan allt =)
men ska inte skriva klart de än, ska göra de när jag varit i stallet, känner att jag behöver en paus XD

Får ju inte glömma tyskan heller ;)

en av alla andra

Nu är de torsdamorron igen, tkr att de inte va så länge sen de va de :p tiden går helt enkelt för fort... lång dag i skolan idag, har både matte och tyska... sen är de bara att plugga när man kommer hem, but that´s life!
usch! men de måste göras om man vill ha bra betyg och för att man ska förstå ;) nu ska jag gå ner och göra sista uppg. på FEn :)

Morgans


Bion va riktigt bra =) Riktigt rolig Xd bra val helt enkelt =)


bio

Halloj! Klarade både matten och fysiken! Nu slipper man oroa sig och de är bara att fortsätta som vanligt igen =) Efter skolan idag ska jag och Eve på bio, "Har du hört ryktet om Morgans?" Hoppas den är bra :)
Lång och rätt tråkig dag i skolan idag... men de ska väl gå de me :p nu ska jag ut med Tila sen måste jag till bussen =)

bra dag

har hållt igång hela dan, jag har städat och grejat. Varit i stallet både på em och nu på kvällen, har ridit, paddat Therna och pysslat om dom :) Håller på och kollar på sista avsnittet av säsång 3 av LOST :) och så har jag t.o.m. sprungit en stund på crosstrainern =) känner mig rätt duktig faktist :)
Imorn gäller de! Ska få tillbaka både matte och fysikprovet, hoppas bara att de har gått bra.

16 jan

knut vart lyckat och vi hade kul allihopa :) skolan har gått bra och allt har rullat på som de ska :) fullt fart som vanligt helt enkelt :p

dagen innan knut

Nu är allt packat och klart inför morrondagen! :D De kommer bli så kul :D Men nu måste jag snart gå och sova så jag orkar upp i tid imorn... har en känsla av att jag kommer vara trött imorn :p

första skoldan

jag helt klart nu och de är typ en timme kvar tills bussen kommer... att jag jämt ska va så tidig :p fast iof så är de rätt skönt för nu kan jag slappa och kolla på tv ett tag :D


Jag och Kolis igår :)

måndag och allt

halloj! matte provet gick nog rätt så bra idag men ska väl int säga för mkt man vet ju aldrig hur de går... :S va iväg och handlade lite med Ida idag och vi hade riktigt kul fast vi blev ISkalla!!!
Har tagit ut Kolan barbacka på volten ikväll, de va riktigt mysit :) De är sånna saker som får en att må bra :)  Hade igentligen tänkt ta ut Fabbe oxå men så vart de inte, de får bli hans tur imorn ist :) Nu ligger jag ner krypen i sängen och ska spana in ett litet avsnitt av LOST :) hade igentligen tänkt prova lite knutgrejer men tar de imorn efter skolan :p går ju bara till 12 imorn :D

kort och koncist

Sen blir de ridning och efter de MATTE!

-


Tänk när de va sånt här varmt och fint väder...

pop

nu blir de lite LOST igen ;) Eve har poppat popcorn så de blir lite sånt till :) Sen så har jag lite saker att fundera över till imorn, så får vi väl se vad jag komer fram till :p


kallt idag igen!

Sitter och kollar på Pocahontas 2 med Eve. De är rätt kul hur mkt man kommer ihåg från när man va liten :) Sen ska jag plugga matte så jag klara provet på månda :p
Sen ska jag inviga säsång 3 av LOST :D jag har ju kollat en heldel och har äntligen klarat av säsång 1 och 2 :) De lär ju inte bli nån ridning idag emd tanke på att de är 20 grader kallt :/ men de kommer ju fler dagar ;)


:)

Sunny Day

Who'd ever thought that I would see this day
Where I would see my ghetto life fade away
'Cause I was lost and couldn't find a way
And now I look forward to everyday
(Welcome to my sunny day)

Block, don't stop, always stayed hot
No matter how the seasons got
I still remember when they took me away
Kept it on lock, then I got caught
I realized I had to stop
Then I took the time to explore a better way

Searched high and low, so close yet so far to go
I just know there's a sunny day

Who'd ever thought that I would see this day
Where I would see my ghetto life fade away
'Cause I was lost and couldn't find a way
And now I look forward to everyday

Welcome to my sunny day, my sunny day
Everyday a better day
Welcome to my sunny day, my sunny day
Everyday a better day
Welcome to my sunny day

Been a long day, on my way
To my holy place to pray
Give thanks for every blessing given to me
I know there's more to see, more to me
No more living in misery
'Cause this is how I visioned life to be

Searched high and low, so close yet so far to go
I just know there's a sunny day

Who'd ever thought that I would see this day
Where I would see my ghetto life fade away
'Cause I was lost and couldn't find a way
And now I look forward to every day

Welcome to my sunny day, my sunny day
Everyday a better day
Welcome to my sunny day, my sunny day
Everyday a better day
Welcome to my sunny day


Lost-lussebulle

Nu ska jag kolla på LOST igen :) och så har ja en lussebulle som ska ätas, de kan ju inte bli bättre :D Har precis avklarat, med nöd och näppe, att inte förlora på plump idag igen :p och idag lyckades jag iaf ;)
Va i stallet ikväll oxå oxh då lyckades jag motionera två hästar till :) De finns inget bättre än när de är bra ridväder :)

Torsdag den 7 Januari 2010

Har varit i stallet i dag på em och ridit Strimma :) sitter just nu och kollar på LOST och fixar en ny spellista =) Ska iväg till stallet vi 7 och rida lite igen :) Sen måste jag fixa alla avsnitt av Glee, måste se dom :D

kalla dagen!

okej, idag har de varit riktigt jäkla kallt! De känns ganska onödigt med 20 minusgrader när de räcker så bra med 10 :p allt blir så mkt mer komplicerat när de är så pass kallt. Idag har jag kolla på LOST och varit i stallet de är typ de jag åstakommit :p har väl gjort lite mer men de är väl de "viktigaste" jag gjort ;) Tog ut Undri på en sväng på vallen och han tog de riktigt bra :) Jag och Ingrid har kommit överens om att han ska få en liten viloperiod nu i två veckor ungefär. De känns faktiskt himla bra, tror de kan vara bra för både honom och mig =) Nej men nu ska jag nog gå och lägga mig är ganska trött... får se om jag kanske läser lite i min bok innan jag somnar :p imorn kommer Stina, Johan och Philip så jag måste greja till de sista på mitt rum och så måste jag ta ner en del grejer för dom ska nämligen sova i mitt rum.
 Nästa hållplats, sängen! Gonatt!


solen ger hopp

Sitter just nu och kollar på sista skivan på första sesången av LOST =) och när denna sesång är klar så väntar de andra :) men ska inte fortsätta med dom ikväll, de får bli en annan dag för ikväll ska jag spela X-box :)

de har varit en fi och solig dag idag så de va riktigt kul att kunna vara ute och rida. så de vart två hästar som fick jobba lite på eftermiddan, synd bara att de va så blåsit och kallt nu på kvällen annars hade de kanske blivit en tur till :)




Kolan i de fina ridvädret =)


LOST

Tjaba mitt i natten =) Jag har varit hos Annso och Robban i kväll och käkat hemma gjord kinamat :) de va riktit gott faktist. Sen vart de en del snack med Eve, Nicklas och Robban medan Annso försökte söva Elin och Elise :p
Nu skajag kolla på ett avsnitt av LOST och sen ska jag läsa lite  i min bok hade jag tänkt, om jag inte somnar ;)
Gonatt!

010110

Nu är de nytt år och nytt årtionde :p nu är de dags för nya tag, nya möjligheter och nya problem :p har nyss kommit hem från östhammar där jag varit och ätit midda och haft trevligt med roligt folk :) de vart en lyckad kväll, tack! =) Nu ska jag vänta in morronen och sen är de bara att ta tag i matten... för jag lovade att börja med den efter nyår...

Gonatt och Gott Nytt År! :D

RSS 2.0