sista augusti

Nu har jag kämpat länge, men nu är iaf bilder upplagda :) nu ska jag gå och kolla på tv/sova ett tag 'r så himla trött... sen ska jag till stallet ikväll :) kul, kul :)

kankse gör lite tyska ikväll senare, de måste ju göras ;)

pic. from TTC09 <3


fort!

hejhopp!
sitter här och kollar runt på FB, är så kul att dom flesta från TTC09 har FB så man kan hålla kontakten och snacka lite :) ska lägga upp lite bilder här sen ifrån TTC09! :)
Ska snart åka och hämta Lillen sen blir de till å plugga tyska, har ju prov på torsda!

nu måste jag dra ska vara där om 2 min, hoppas jag hinner ;)

31 Augusti

de känndes så himla tomt när man kom hem.... men de blir väl så när man har bott med 50 pers :p Hoppas verkligen på att de blir Weissenburg 2010! :D

Ska snart dra iväg till skolan, börjar inte förens 10.20 men ska dit iaf för jag måste göra Kemi och Fe. Tur att de är en kort dag idag, är så himla trött...

kort om TTC09

 Nu är jag äntligen hemma igen! :D lr äntligen och äntligen...?! De har ju varit hur skönt som hellst att vara borta i Öregrund men de är ju allti skönt och komma hem :p
första dan när alla kom va de lite förvirrat när man inte riktigt visste vem som var vem :p
i torsdas höll vi vårat föredrag och de gick ju bra, alla sa att vi va duktiga :) hoppas de va sant ;)efter middan så vart det aktiviteter och e va hur kul som hellst :D 
 sen på fredan fick vi lyssna på alla vuxan när dom snackade om hållbar utveckling, de va intressant men de vart lite jobbit att bara sitta, så man kan ju säga att kvällens "Seafoodbuffé" va väldigt efterlängtad :)
lördan va väldigt soft, först en båt tur med Briggen Gerda, lunch och sen kanot, bad och fika :) på kvällen vart de tacobuffé och lite fest :) kul, kul, kul! :) Sen så idag så var de dags för alla att åka hem :/ de va lite tråkit men hoppas på att få träffa dom nästa år i Weissenburg om man får åka dit :)

Fatta vad de här dagarna har varit full proppade, men kul har de varit! :)


packelipackpack!

Nu har jag packat typ allt jag ska ha med mig... och jag är väldigt tveksam till om jag kommer få igen min väska :O de känns inte särsklilt bra måste jag säga.... men jag är sånn att jag måste packa i en massa xtra och så använder jag hellre hälften än att packa förlite :p ojojoj... hur ska de här då?? haha :p måste bara stryka lite kläder imorn innan jag packar i grejerna på allvar, man kan ju inte ha med sig hur skrynkliga saker som hellst...

jag hoppas att de finns tv på vandrarhemmet för på onsda kl 22.00 går "Trueblood" på 1an, vill så gärna se den!!! så hoppas, hoppas, hoppas! :)
men nu ska jag gå upp och prova att stänga igen väskan, wish me luck! ;)

låångt!!!

okej, idag har de varit en lååång dag! började imorse men att ha tyska i 90 min, men de va rätt så kul, vi fick gå ut i skogen och sen vart de lite tipspromenad. Tyvärr så avslutades lektionen med att vi fick jobba lite seriöst oxå, de va ju inte så värst rolit :/  sen va de hål fram till idrotten i typ en time eftersom vi inte hade nån fysik (Y) hur skönt som hellst att slippa den!!
Idrotten va lagom rolig och jobbig för att vara första lektionen på hela terminen synd bara att de va så jäkla varmt ute!! Sen bara de av till luch och efter de va de matte, boring!! vi hade genomgång hela lektionen, inte konstit att man blir trött!! Efter en totalt urtråkig mattelektion så skrev vi klart allt till vårt TTC föredrag så  nu vet alla vad dom ska säga så nu är de bara att öva :)

Imorn efter skolan så dra vi hem till ellen och sen bär de av mot Öregrund! de kommer bli så roligt och samtidigt så läskit! fatta att stå och prata in för typ 100 pers, de gör man ju inte direkt varje dag :S men de ska nog gå bra...de jobbigaste kommer nog vara att man inte kommer ha nån data :/ hur ska jag överleva?!

Nu måste jag gå upp och packa men har igentligen ingen lust alls! vet inte vad jag ska ha med mig och hur mkt man kan få med sig... känns som om att jag kommer att packa kläder för 2 veckor, men de är ju iaf bättre att ha med för mkt än förlite ;)Nu måste jag bara skriva om nått super läskit!!! En tjej som typ bor mitt emot mig, på andra sidan ån har försvunnit!! Hon har varit borta sen i torsdas, torsdas! Idag är de lixom tisda, fatta va länge.... så länge kan man ju inte bara vara "borta" nått måste ju ha hänt, men vad?
De är inte förens en sånnhär sak händer som man börjar tänka och bli lite mer rädd för saker och ting. Man börar tänka på vad som kan hända och tänk om de händer en själv, vad skulle man göra? Vad är de igentligen som kan hända? Svaret är helt enkelt: Allt kan hända! Man skulle göra allt för att överleva! Man skulle inte bry sig om nånting annat än att försöka ta sig ur problemet!


Hur jäkla hemskt som hellst!


De vart ett jäkla långt inlägg nu :p men men... ska väl gå upp och packa så jag blir kalar nån sablans gång!

fillibom!

fick typ damp på mamma när hon aldrig kunde gå från datan!!! hon satt som ett fjån och kollade på gamla fula husvagnar på blocket, satt och skrattade och hade nog jätte kul..... Men hon va ivägen! Tillslut så fick jag henne att gå, haha ;)
är en aning arg/besviken men de är nog för att de inte gick så bra med Undri ikväll, de va ingen fart på honom och han ville inte jobba :/ de jobbigaste är ju att man inte vet vad de beror på, va de jag som gjorde nått helgalet lr va de bara han som va hungrig lr trött....??
Hade otu idag som vanligt, de har gått en film på 4an som jag har velat sätt länge och just idag när de går på tv så går den kl 8, 8!! då är ju jag i stallet. IDIOTISKT!!! Men Stig va snäll och sprang upp till huset och spelade in de åt mig :) Tack Stig! :D
Nu är jag supertrött efter en sån fullspäckad dag, men jag måste ju tyvärr läsa matten som Lasse ska gå igenom imorn :/  usch!!! men, men måste man så måste man.... lr så läser jag den imorron bitti, de borde jag ju hinna, om inte annat så har vi ju lunch innan matten så jag hinner nog ;) hoppas jag :p

Nu ska jag gå upp och läsa klart min bok såjag kan örja på svensk boken imorn :) Ååå nej, första lektionen iorn är tyska! jobbit! Aja, de ska väl gå hoppas jag ;)

Gonatt!


ratsch!

hämtade in posten och såg att jag fått mit halsband och mitt armband! :) GLAD!! :D
nu väntar jag bara på att Carro ska komma... ska nog läsa boken ett tag tills hon kommer, för jag lär väl inte ha så himla mkt tid över till de ikväll eftersom jag måste läsa matte då.. suck!! Är verkligen urless på matte! ska verkligen inte läsa E nästa termin. Får se om jag läser E med dom andra nästa höst ist...


ritsch!

hämtat Lilli, maten är klar och har t.o.m. hunnit med att gå in på Liljeberg med Lillis glasögon, är man bäst lr är man?!;)

nehe, nu blir de mat!

Today I rule!

lagar mat, passar Tila och ska snart hämta Lillen från fritids, jag har fullt upp kan man säga :p sen ikväll ska jag till stallet och rida 2 hästar och som om de inte va nog me de så ska Carro komma över en sväng innan jag åker dit :) och sen MÅSTE jag faktist göra lite matte och läsa de vi skulle ha läst tills imorn, förstår inte hur jag ska hinna me allt!!! sen borde jag igentligen läsa lite i svensk boken men de kommer jag verkligen inte hinna me!!

just jaa, måste ju hämta in posten oxå! de gäller att komma ihåg allt ;)

nu måste jag dra och hämta Lilli :)

23/08

är helt slut!!! har jobbat från 12-21, 9 timmar!!! de känns lite värdelöst när nästan allt jag tjänade idag kommer att gå till telefonen jag köpte av Eve... de känns lite jobbit, men å andra sidan så har jag ju en ny och bättre mbil :) allti nått ;)  de va ganska mkt folk idag så de vart ingen lugn och ro ;) men de va rätt så kul ändå :p

imorn kommer de nog bli en soft dag :) börjar inte förens vid 10 imrn ocg går till 2 sen ska jag vara hundvakt, hämta lillen vid 4 och sen vid 6 ska jag till stallet och rida Undri och Kolan :) de  blir nog en toppen dag :)
sen längtar jag tills på onsda när vi ska åka till Öregrund på konferensen :) de kommer bli så kul :) fst de kommer bli en aning jobbit att ara utan dator i 5 dar :S men de ska väl gå ;) kommer nog ändå inte ha tid för den lär ju ha en massa kul å göra med allt folk :)

nu ska jag nog aldeles strax gå upp och läsa och sen sova :p

Måste bara säga grattis till Alice!!!

jobba

såklart så är de solit idag, idag när jag ska jobba!! de är å typiskt!! men men jag överlever nog ;)
jag duscha och sen kolla på tv efter de så blir de jobbet som gäller

precis vad jag behövde

de va länge sen som jag skrattade så mkt som jag gjode ikväll. fick 3 skrattatacker på 10 min, haha och allt va Idas fel :p haha nej skoja bara :p men de va lite hennes fel iaf  ;) hade iaf asrolit! :)
de vart bara två ridturer idag etersom de regnade så mkt... hoppas på att hinna rida Undri på månda lr imorn kväll beroende på hur länge jag ska jobba....

Dagens låt: Welcome to my life
Dagens färg: Lila
Dagens lunch: Fralla med smör, vitlökssås och vitlökskorv
Dagens konstighet: Platta persikor
Dagens bästa: skratta med Ida
Dagens sämsta: REGN!!!!
Dagenns rolighet: ny mobil
Dagens människa: Ida!!


IDA & JAGTack Ida!!


It´s not easy


"Perfect"

Hey dad look at me
Think back and talk to me
Did I grow up according to plan?
And do you think I'm wasting my time doing things I wanna do?
But it hurts when you disapprove all along

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't pretend that
I'm alright
And you can't change me


'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

I try not to think
About the pain I feel inside
Did you know you used to be my hero?
All the days you spent with me
Now seem so far away
And it feels like you don't care anymore

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't stand another fight
And nothing's alright

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

Nothing's gonna change the things that you said
Nothing's gonna make this right again
Please don't turn your back
I can't believe it's hard
Just to talk to you
But you don't understand

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

~tankar~

Man kan inte tro att de va för fyra timmar sen som regnet bara öste ner och allt känndes helt hopplöst. Nu skiner solen och livet känns lite lättare :) de är nästan så att man vågar hoppas på att allt ska bli bra igen.....
men frågan är om jag verkligen vill att allt ska vara som de va förr?? förändring är ju inte fel.. lr?! allting kommer ju ändå inte att kunna bli precis som förr så vad är de för mening med att försöka få de att bli som förr, allt kommer ändå bara att misslyckas.....solen??

har fått Eves "gamla" mobil så nu har jag kämpat med att lägga över alla nr från gamla till nya, jobbit! de regnar fortfarande så vi får väl se om de blir nån ridning idag, ska vara där om en timme iaf så vi får väl se hur de blir...

Mamma och pappa har åkt till berkinge för å plocka undan golvet och alla grejer i förtältet, så de är lugnt och skönt här hemma, bara jag, Eve, Beth och Christian hemma :p


Längtar tbx till värmen!!


har väntat på ett, hemskt, ev telefonsamtal som inte har kommit än... tur? de är frågan de... skönt att slippa men jobbit att helatiden skuta upp saker och ting....

regn igen!!!

de regnar! så ovanligt?!  blir så less, vrf ska de jämt regna när jag har planerat en massa? hade tänkt rida 3 ggr idag eftersom jag inte han de igår, men nu får jag väl se hur de blir.... vill ju inte ut å rida i spöregn om man säger så.....
men hoppas de blir bättre väder! :)

om de ska vara sånt här väder hela dan tänker jag nog läsa lite och bara slappa =)


bra lr dåligt?

sitter och äter godis, dricker fanta och snackar med folk, finns nog inget bättre man kan göra på en freda  kväll... lr...??? 
har så jäkla ont i mitt finger, tror jag har inflamation brevid nageln, inte bra ... :(

vart bara ridning på Kolan idag för de regnade så mkt, de får bli ridning imorn ist, då blir de 3 ggr :p
men nu ska jag nog gå upp och läsa lite i min engelska bok :) Gonatt!! :)jag ärkänner, de är jag! de är jag! du vet inte vem, men nu vet du, de är helt enkelt jag.... du har undrat men jag har varit för feg för att säga något... men nu vet du... jag har inte velat säga nått för har inte orkat ta diskussionen men nu känns de ändå som om att du kommer förstå när du hört de från flera än bara mig...


sego freda

hungrig! men de är ju inget ovanligt med de ;) är ju jämt hungrig, fast inte när jag väl ska äta :p men idag blir de xtra god mat! räkor och vitlökssås, och paj med mina ny plockade kantareller på :)


jobbig dag i skolan, först samhällskunskap sen svenska och sen vart de 1,5 timmes hål.... efter de vart de fysik i en time!!! Boring!! efter de vart de kemi och de är iaf roligt :) sen som om att de inte räckte så hade vi 40 min engelska oxå (suck!) vi hade nått idiotiskt test! och de gick ju inte så bra.... skoldagen slutade alltså efter halv fyra! på en freda! de är ju inte klokt! vi va lixom dom ända kvar på hela skolan typ, fattar inte att de jämt är vi som får gå så sent på fredagar... dumt!!!

efter skolan va jag hem till Annso en stund, plockade lite äpplen som hon skulle ha till saft. sen fick jag jaga en elak fisk sok hon hade i sitt akvarie :p när jag fångat den så fick den uppleva att bli nerspolad i toan, haha, de kan ju inte ha varit särskilt kul ;)


21/8

om typ 20 min ska jag åka till skolan, de verkar ju som om att de kommer bli rätt så varmt idag, de är redan 15,5 i skuggan :p hoppas att de blir en lugn och bra dag :p men man vet ju aldrig ;)

kantareller, unghästar och smycken...

va ut och skulle plocka kantareller till mamma idag inna stallet. först hittade jag inge och när jag va påväg tillbaka så hittade jag ett ställe med jätte mkt! :) fick ihop 622 gram :D så nu blir de kantarell paj imorn ;) gott!

red Undri nu på kvällen, de gick riktit bra, han va verkligen pigg och busig. Han försökte slänga av mig och hittade på lite saker men jag höll mig kvar och de är väl huvudsaken ;) hoppas på att kunna rida ut på Kolan en sväng imorn och sen en sväng på Undri på volten efter de....

Beställde iaf mitt armband idag =) och ett halsband, hoppas på att kunna beställa mer grejer sen när jag har mer pengar :pnu ska jag bära upp min stereo och mina nystrykta kläder och sen ska jag läsa lite i min bok, den är så bra! :)
hoppas på en bra dag imorn!

~!Personliga favoriter!~

Alla smycken finns på www.cocoo.se
                                                                  

               


en massa nice!

skolan har varit helt ok idag! börjat med samhällskunskap idag, våran lärare verkar jätte bra :) vi har fått nya böcker på svenska, och sen ska de bli en på engelskan oxå... fattar inte vrf vi jämta ska läsa böcker hela tiden... man hinner ju inte med å läsa en förens man ska börja med en annan! jobbit!
sen har vi skrivit klart våran PP :) så himla skötn att vi är klara med de :)

har varit in och kollat lite mer på www.cocoo.se finns sååå mkt fin!! :) måste verkligen beställa mitt armband idag =)

coola örhängen!


Sämst!

de här funkar inge bra!!! är helt enkelt värdelös på de här, kan inte ens läggga upp en vanlig bild på min framsida på bloggen! Jag är sååå dålig! måste be nån hjälpa mig.... de här är ju nästan pinsamt ;) så de får väl helt enkelt bli ändringar någon annan dag :p nu ska jag gå upp och läsa och smsa lite ;) sen ska jag sova :)

så gonatt, hoppas jag vaknar imorn! ;)

ännu en dag...

har varit en bra dag idag! :) red både Kolan och Fabbe nu på kvällen och imorn blir de Undris tur =) ska försöka designa om bloggen lite om de går, är inte så värst bra på sånna saker men tänkte iaf försöka :p

förstår inte att de är så många som pratar med mig när dom har nått problem, de är ju iof roligt att veta att folk litar på en och så :) men de känns lite läskit ibland.... som om man vet för mkt.... men de brukar jag inte bry mig om, tkr om att hjälpa andra :)

Hoppas verkligen att allt blir bra! :)~ cocoo ~

har varit in på www.cocoo.se och nästan ;)  beställt mitt armband nu! :D:D så himla snyggt =) hoppas de kommer snart!
finns så sjukt mkt otroligt snygga smycken där, ville ha allihop! ;)blir så jäkla arg när man hör sånna saker som jag hört idag! de är så enormt sjukt hur en människa kan svika en anna  på de sättet! förstår inte vad han tänker me! Idiot!! Hoppas du får ett helvete och att du nångång fattar vad du har gjort!

hoppas allt löser sig och att de ordnar upp sig för dig!

ska dra till stallet snart, ska rida både Kolan och Fabbe idag, de blir nog nice! =)

första skoldan

hallå! :)
hade en sjukt bra dag i skolan =) de va så kul å träffa allt folk igen :) fick tyvärr inte våra gamla skåp :( men fick iaf ett överskåp :d jag böt med LLKS så hon fick mitt underskåp :)  eftersom att skåpen inte va på samma ställe som förr så gick vi och hämtade våran bänk <3 och ställde den vid våra nya skåp :)
Vi började med matte D idag! de va helt ok, jag fattade faktist vad vi höll på me, helt otroligt ;) haha nedå, men de va kul att man förstod :p så nu måste jag vara stenhård på att jag inte kommer efter och slarva för mkt som jag gjorde förra terminen :/  nu ska de bli nya tag och ordning och reda! :)

är så extremt hungrig!! snart blir de mat :) fisk och potatis och spenat, supergott! :D
Tila ligger och sover i i mitt knä så söt! =)
är så glad att malin kanske ska börja på brux :) de vore så kul :)
skola imorn!

nu är de full fart igen! måste städa rummet, packa alla skolgrejer, fixa kläder och hitta mitt lås till skåpet... och allt de ska jag hinna göra innan jag ska sova, de kommer bli en lång natt :/

har hjälpt Carro att plocka ur de sista ur hennes förråd, så nu är de tomt där, de tog ett tag men nu är de över :p lr iaf för mig :p nu har hon den tråkiga rensningen kvar.... men de kommer nog gå bra :)

har regnat hela em och kvällen hoppas de blir bättre väder till imorn, är inte så sugen på att cykla till skolan i regn! Men nu måste jag gå upp och börja med allt jag ska göra ;)=)

de spöregnar och är mörkt ute! tråk väder!!
har sätt ett jätte fint armband jag vill ha på Cocoo.se!! Måste Köpa!!

Tila är helgalen springer runt och jagar flugor :)
Nu blir de lunch, kyckling och vitlökssås, smaskit! :)
mini promenix nr 2

va ut till postlådan med Tila igen, den här gången träffade vi på grannen och deras hund :p
posten hade kommit och jag har fått ett brev, ginza-katalogen och ikea-katalogen :)
trodde de va nått roligt brev och så va de bara nått skit från nån fånig bokförening!! jobbit! hade hoppats på nått roligt :p

Nu ska jag kolla lite i ginza katalogen och se om jag hittar nått bra :) synd bara att jag inte har nå pengar så får nog vänta med å beställa :/

Vi hittade en död fladdernus ute i gräset, de va inte så fräscht!!!

mini promenix

nu har jag varit ut med Tila, hon pep så mkt så tyckte de va lika bra att hon fick gå ut. Vi gick på en liten promenad till postlådan och vände :p träffade på Linda som va ute och gick me Lady :) sen sprang Tila hela vägen hem :p hoppas hon är lite trött nu så hon kan äta och sen gå och sova igen :)


Hanging on to...

Läste en jätte bra bok igår, lr jag började på den iaf. Hur bra som hellst!!! Just nu kommer jag inte ihåg vad den heter.... men tror de va, hanging on to Max... lr nått sånt :p riktit, riktit bra! De är en bok som jag verkligen skulle rekomendera, den är ganska så lättläst men tyvärr inte särskilt lång... 
Ska nog försöka läsa ut den idag, om jag hinner :p Idag ska jag ju ha en slappdag, med hundpassning och läsning fram tills mamma kommer hem för då ska jag städa rummet och fixa lite inför skolan imorn.Fick sms av LLKS som frågade om jag ville me till stan, de vill jag självklart men kan ju inte eftersom jag måste vara hemma med Tequila... synd måste jag säga, verkligen synd :/ de hade varit så roligt att åka till stan med henne :)
synd att jag inte hade den tiden igår så jag kunde ha gått på stan med henne då.... men de hade jag verkligen inte hunnit me, jag sprang ju verkligen runt som en idiot igår så jag skulle nog inte ha varit nått bra sällskap :p

nu ska jag gå upp och hämta boken och läsa lite medans Tila sover :p


stressdagen nr 1

är helt slut efter den här stressiga dagen! Men de har varit en rätt så bra dag iaf :) sitter just nu och lyssnar på musik coh halvsover :p så jäkla skönt att man börjar på onsda och inte imorn :) så imorn blir de bara slapp, hundvakt och ev. lite städning...

har precis ätit tre mackor, känns inte så bra :/ men va super hungrig! men de är inte så konstigt med tanke på att jag bara ätit frukost och midda tidigare idag :p

Ridningen idag gick bra, red ut på Kolan och sen vart de Undri på volten. Hoppas på fint väder imorn kväll så jag kan ta ut Fabbe en sväng :)

Dagens Eve citat: - Titta vad har dom gjort där?! Har dom rivit upp åkern?!
                                     -  Nej, dom plöjer....


Sitter och snackar med Carro och Martin, två underbara personer! <3

Men nu måste jag nog gå upp för nu är jag super trött!
Gonatt!


skoskav

Nu är jag äntligen hemma igen!  Hittade en massa fint inne i stan :) Sprungit runt fram och tillbaka, kors och tvärs :p
hade på mig mina nya skor som jag köpte sist jag va i stan, dom va lite för trånga så nu har jag ont i fötterna + skavsår :/

Hittade en 5:e boken i House of Night serien :D nu måste jag bara få tag på 4:an och 6:an så har jag alla :) längtar verkligen efter att få läsa 4:an :)

nu ska jag vila lite sen ska jag iväg till stallet och rida Kolan och Undri =)

mot den stora staden!

duschat och är färdig för att åka till stan! hoppas att jag hittar allt jag ska ha :)
Tila ligger och sover, så söt! =) Nu tar christian över hundvaktningen :p
hoppas på att komma hem senas 16.45 så jag hinner äta och vila lite innan jag ska till stallet :p

Har kännt av magen idag, har nog varit för mkt stress, inte bra, inte bra. särskilt inte nu när sklan... vill ju inte ha magkatarr igen! :(

See you later!

U.B

okej.... nu känner jag mig lite värdelös! vem fan är den där Usain Bolt?!
-Du ska vara stolt att du lever samtidigt som honom.
De sa martin till mig, jag tänkte lixom, jasså, de känns ju jätte bra att vara stolt över någon/något som man inte en ens vet om har hänt!
Om man slår sitt världsrekord me 11 hundradelar så tkr jag att man självklart att man är grymmt duktig, men jag har ju aldrig sett de och jag bryr mig igentligen inte heller :p så jag tänker inte var så stolt idag, iaf inte för att jag lever samtidigt som honom :p

Månda morgon!

sitter vi Eves data, de är ju inte ofta de händer :p men idag fick jag de :) men vet ju att de bara är för att jag vaktar Tequila, men iaf :p
Eve och Elisabeth har åkt till skolan, hihi, skönt att man börjar på onsda :) Chiristian ligger uppe och sover som vanligt...
Vet inte vad jag ska hitta på, kan ju inte göra så fasligt mkt när jag måste hålla koll på lill busen :p Men de får väl bli att snacka med lite folk på msn, de är ju allti trevligt ;) haha :p

Ibland så undrar jag vrf de är så svårt att säga saker till folk, saker som man verkligen vill säga.... hmmm..... de måste vara ännu en sak som är typiskt männskligt ;)


En hård men rolig helg! ;)

klolckan är 10 och jag är helt slut!! Men de kan ju bero på helgens äventyr.... har typ sovit 10 timmar på 2 dygn, en aning lite kanske! Har jobbat från 1 idag till 9, jobbit! De va hur mkt folk som hellst! De va nog tur att telefonen va trasig annars hade vi nog haft ännu mer å göra ;)
Känns iaf bra att dom tog de så bra när jag sa att jag nog inte kan jobba så himla mkt när skolan börjar, utan bara lite ibland...
Hoppas bara att skolan kommer va ungefär som förr, de är så jobbit med en massa läxor!! Men Vv slipper ju iaf biologi den här terminen (Y)
Imorn ska jag vara hundvakt åt Eves lilla Tequila, vi får väl se hur de går :p hoppas även på att kunna åka in en sväng till stan å handla lite klädar :) men får väl se...
Sen på kvällen ska jag iväg till stallet och rida Kolan :) och sen Undri :)

Hoppas de är nått bra på tv som man kan somna till! :) Håller på å faller ihop så de är väl lika bra att jag gå upptil sängen :p

Gonatt!


16/08

Är lite trött efter 2 fullspäckade dagar och en inte allt för slapp vecka i övrigt :p

Höskullssovandet i fredas va toppen! :) hade jätte kul och mysit var de :) de måste verkligen göras om! :D

Öregrund igår va oxå rolit :) synd bara att de började regna :(  men shit happens :p hade iaf kul och de är ju de som räknas :)
ska jobba idag, börjar 1, så får väl gå och dusch så man kan bli klar nång gång....

    


Tidsbrist!!

Hello!
Har haft fullt upp hela dan så har inte hunnit skriva nått förens nu och just nu har jag knappt tid heller...

Hade jätte kul igår när vi sov på höskullen, de måste göras om nästa år :)
Om 20 min ska Malin komma och hämta mig och så ska vi dra iväg till Öregrund :D kommer nog bli lika kul som vanligt :)
Men nu måste jag dra, skriver mer imorn.... om jag hinner :p med tanke på att jag ska börja jobba 1

See you later!

Idag!

Äter chips, lyssnar på musik, väntar på mat och på att Eve och papi ska komma hem med hunden =)

Va i skolan idag på TTC09 möte, jag och LLKS gick in i vårat hus och kollade lite, läskit med en tom skola :p
 
Jag vill ha kvar mitt skåp och våran bänk!!
  Är arg på att alla ettor kommer få datorer oxå och inte vi! orättvist!


saknar nog skolan mer än vad jag vill erkänna :p


bara för att...

Har varit duktig och hängt tvätt och har t.o.m. slängt in en ny maskin tvätt, ojojo vad jag jobbar hårt ;)
Just nu sitter jag å lyssnar på musik och snackar med Martin snart blir de nog lunch =)


Dagens låt:  Anna - Hello Saferide


En hektisk morron

Har lagt över bilderna från kameran nu :D hade hur många bilder som hellst!
men nu när den är tömd är de bara å ta nya igen =)

Är barnvakt åt lillen idag, sen blir de iväg till brux vi 1, ska på möte om TTC09. Efter de bär de av till Karlsson familjen igen :) och ikväll blir en ridtur på Kolan och sen är de höskullen som gäller ;)

Gårdagens kalasbarn!


13/8-09

Idag har de varit en fullspäckad dag, men den har varit rolig :D

Gick upp vi 8 imorse och kollade på tv och åt frukost, sen vart de dusch och iväg till Ellen där vi skulle ha "möte".
Efter de bar de av till Valde och Karlssons familjen =) där firade vi Rasmus som fyllde 13 år! Sen spelade jag, Elin och Malin Backpackers! Jag vann hela spelet!!
Vid halv sju åkte jag hem och slängde i mig två pannkakor och sen bar de av till stallet, red lillvilden Undri på ridvolten sen tog vi ut gammelgubbarna på en regning tur i skogen.

Har äntligen fixat Spotify, är så glad :D
Sitter och snackar med Malin och letar efter mitt försvunna USB-minne, tkr att de inte borde ha sprungit så långt bort... hmmm...
Skulle igentligen vilja lägga upp en bild på födelsedagsbarnet men orkar inte gå upp och hämta sladden till kameran så de får bli en annan dag :p


Imorn kväll blir de dags att sova på höskullen! Kul, kul, kul!! =) Vi blir nog ett stort gäng och de är ju allti trevlit =)
Eve ska ju hämta sin hund imorn me, de kommer bli niceit! :D

Nu blir de sängen, så jag orkar städa mitt otroligt vackra rum imron ;)

Regn och rusk!


Rom byggdes inte på en dag...

Nu är de kväll igen och de är tusen saker som jag skulle vilja skriva! Men man kan ju inte skriva allt på samma gång :p

De har varit en väldig slapp dag idag faktist fast har ändå fått lite gjort. Skulle ha städat rummet, vilket verkligen behövs, men de får bli imornbitti.... om jag orkar.
De bästa jag har gjot idag var nog min blåbärspaj! :) Sen har jag longerat Kolan en sväng nu på kvällen och så har jag ridit Undri för andra gången efter hans sommarvila. De känns bra att ha gjort nått med dom små liven idag för man vet ju inte hur de kommer bli sen när skolan börjar :/ Men som mitt schema ser ut nu så verkar de ju ganska så soft ;)

Imor blir de möte med LLKS, Ellen och Philip vi ska skriva mer på vår presentation till TTC 09, de blir nog bra tillslut får jag hoppas :)

Nähä, nu räcker de för idag ;) Gonatt!

Man måste ju prova på...

Känner att jag måste prova på hur de är att ha en blogg. Man vet ju inte hur de är förens man har provat :p
Louise, tyckter ditt namn är coolt så jag inspirerades lite av de, hoppas du inte blir sur...?! 
De känns som om de här är nått man skulle kunna vänja sig vid :p

Tycker jag varit duktig idag =)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0