torsdag 13 juni

De är konstigt vad tiden går fort egentligen nu har det gått nästan två veckor sedan Millan lämnade oss och det känns som att de va så länge sedan men ändå inte. Man har vant sig men de känns ändå lite konstigt att det bara går en stor och två små hästar där ute i hagen...
 
 
Jenny ska komma och börja rida Gail igen vilke komer bli super kul och bra för både mig och Gail :) Ska verka alla hästarna i helgen och sen är deras vila slut! Då blir det hårdkörning igen! :) Har märkt att både jag och hästarna har behövt lite vila, jag för att jag varit så trött på sista tiden, hästarna för allt med Millan och pga av alla insekter.... Men snart blir de hårdträning! :)
 
Gyoni ska lära sig longering ORDENTLIGT!
Jari ska få bli mer sadelvan
Gail ska få bli musklad ridhäst ;)
 
 
 

fredag och solen skiner

finte väder hela dagen och så jobbar man, de är ju typiskt ;) Jobbar imorn med så de blir inte mkt sol för mig i helgen ;)
Ska in och handla lite mat efter jobbet sen bär de av hemmåt för lite matlagning och picknick någonstans! :)
Hoppas på att de inte blir så mkt mygg bara, men sån tur ska man väl inte ha ;)
 

Jun. 06, 2013

Varit ute på en helt underbar ridtur på Gail :) hon va litestökig innan bär tränset blev fel och så men under hela turen så skötte hon sig exemplariskt!! :)

De är ju inte särskilt lätt att få henne å gå i skritt en hel runda utan protest, men idag gick de bra. Små grabbarna vart inte så oroliga heller som tur va!

Nu ska jag ut och lasta in hö i lada och sen åka och lämna släpet, tjat!!


Åska och sol

Hästarna fick komma in igår kväll pga av åska och regn, Inge kul väder alls!! Men nu är dom ute i solen igen och har det bra :)
Ska ut och ge dom lite hö och vatten sen är de storstädnings dax!! ;)


RSS 2.0