Oct. 24, 2013

imorn ska jag sätta igång Gail igen efter 1,5 v vila. ska blir riktigt skönt! tror vi båda har mått riktigt bra av det faktiskt. men har sett en förändring i hennes kropp på bara den här lilla tiden... hon har tappat muskler, halsen blivit smalare och insjunken på rumpan vid korset typ och benigare rygg.... kan detta ha att göra med pälssättningen tro?

ändå har hon ju nu fått mer mat nu... så hon ser mager ut men magen uppblåst ;)

Oct. 18, 2013

är så trött på blogg.se appen!! den bara står och tuggar och inget händer. så har man skeivit er ganska långt inlägg och ska publicera det så går de inte.. drygt!!!

så de har gått några dagar sen sist men jag lever och mår bra! :)
idag är jag ledig och städning står på schemat! ska städa toan uppe och sovrummet, sen bara dammsuga av lite i vardagsrummet.

Tobbe kommer hem vid halv 1 och då ska vi käka och sen dra iväg till mormor och imorn blir det Ullared!!! :) som jag har längtat!!! :)

Nice!!

Att man kan vara då glad, förvirrad, förundrad och nervös på samma gång! Helt otroligt!


Oct. 12, 2013

fint väder idag! är hemma hos mamma och pappa för mamma ska fixa min symaskin :)
sen ska jag nog ta en ridtur på Gail i det fina vädret nu innan älgjakten börjar! :)

efter de blir de lite fix ute och sen hem till Eva o Stefan å fira Jonny

projekt - göra omm byrå!

Nu när vi håller på och renoverar i hallen så har jag faktiskt bestämt vad vi ska ha för byrå där! Och det blir den som vi har i sovrummet just nu, och har kläder i. Den ska bara göras om lite!
 
Ska slipa den, lasera i vitt eller måla den turkos :)
och sedan tapetsera på ovansidorna och på lådfrontarna! Skalla använda samma tapet som vi har i tvättstugan tror jag eller ev den vi har i hallen får se!
 
De kommer inte alls bli lika skrikiga turkosa färg som den i mitten nedan utan en mer diskret och mattare färg.
 
Och sen den här tapeten kanske på lådorna!! Tror det kan bli riktigt snyggt! En liten färgklick i den annars så vita hallen :)
 
 

tapetsering påbörjad! :)

fick upp några tapet våder i hallen igår iaf! :) synd vara att den inte gör sig snygg på bild...slappar söndag!!!

Vi har käkat pizza till frukost/lunch, Tobbe mår inte så bra idag och jag är lite trött så de blir en slappnar Dag!! :) de va länge sen!!

ska ta en ridtur på Gail här vid 3 tiden och sen ta tag i småpojkar så de blir en promenad med gyoni och longering av Jari :)


söndag

är så himla nöjd med min träningsvecka med hästarna! de mesta har gått riktigt bra och de har blivit 2 ridpass på Gail + ett till i em och så har gyoni och Jari fått ett pass i var och dem ska också tränas em igen! :) de går framåt!!


nu på en blir de bara lite slapp och ta en dusch sen vid 11 ska jag ut på uppdrag av shv (Svenska hästars värn) eftersom jag är aktiv medlem så får jag lite uppdrag ibland, vilket bara är roligt!! :)

en bild på gyoni från träningen i torsdags :)


RSS 2.0