sjukling

är hemma idag och har feber å snorar som bara den! Men har besikta bilen på morgonen och den gick igenom, helt underbart!
har gjort en liten vitamin smoothie och tagit tagit ett fotbad så nu är det sängen och en film som gäller


mamma Gail har åkt

nu har min lilla Gail åkt hem till Carola. Hon åkte igår em, ska vara där i ca 2 år nu. Hon skall betäckas i vår och sen vara hos dom till den lilla tittar ut och sen fram tills avvänjning. Känns tomt men också bra. Det blir mindre krav på mig nu när allt är som det är. Får mer tid till grabbarna och mindre att mocka ;)

men kommer sakna min första och största bebis!! :( <3

ul

Idag va vi in på vårt första ultraljud! Riktigt kul att se hur den lille krabaten levde om och sparkade där inne :) det var lite krångligt för barnmorskan då den rörde sig så mkt och sen när den äntligen lagt sig till rätta så fick den hicka och benen gick som tusan ;)

Spännade! Vårt bf vart flyttat två veckor framåt så de va lite tråkigt men huvudsaken är att allt såg bra ut! :)

Imorgon är det sjukgymnasten som gäller, kl 7.15 och innan de ska hästarna ut och sen ska jag hem å byta om sen snabbt iväg till jobbet. Aldrig har man en lugn stund ;)

betäcknings planer på g

På lördag åker Gail iväg till C för de ska låna henne för betäckning. Så de blir bara två hästar hemma vilket kommer bli tomt men med tanke på att magen växer och de är rätt mkt jobb med hästar så blir det nog bra!Tråkigt att inte ha henne hemma men hon kommer ju ha de hur bra som helst där borta :)

regnskållor och rakad häst

I söndags så vart vi tvungna att raka Jari... Har misstänkt att han har regnskållor och det var tyvärr rätt...
Det värsta var att det var 10 minus och gå från lång isis päls till rakad var nog en.rätt stor skillnad ;)så nu är lillpojken rakad från bogen bak till svansen. så han går med täcke på sig dygnet runt nu för att inte frysa sen gör jag rent så"såren" och smörjer med aloe vera.

Hoppas han blir bra snart så vi slipper raka honom igen...


jobb igen

Då va det dax för jobb igen, är inte alls sugen på det skulle gärna ligga hemma i sängen o kolla på film hela dan!
Men det går ju inte man måste ju ha pengar för att leva ;)

Ska ut till hästarna o mocka och fodra får se om jag ev hinner med att longerade Jari också :)

igår blev det en lång ridtur på Gail ca 1,5h var vi ute. mestadels skritt men lite trav och tölt blev det med. Känns lite för mkt i magen för att trava en massa...
promenad o hästbestyr

Vi har varit ute på en långpromenad nu mitt på dagen ca 1,5 va vi ute i skogen å traskade :) visade Tobbe lite nya vägar och undersökte banvallen.

Nu ska jag ut och mocka, borsta hästarna och sedan ska alla longeras innan jag ska förbereda för insläppet som blir efter bion ikväll/natt :)

Kackel om morgondagen

Idag har vi äntligen varit och hämtat hem våra höns! :) 7st vart de :) 3mån gamla  om ca 3 månader så blir det en massa ägg!! Ska bli kul med bygge av hönsgård i vår :) 
Ska försöka ta lite bilder på dom imorn när det är ljust :)

imorn blir det första träningen med alla hästar för i år. Longering står på schemat för alla tre och sen ordentligt med borstning och pyssel med dom :)

Sen blir de middag o bio med gänget imorn kväll de ska bli riktigt mysigt!! :)

Vad 2014 har att bjuda påNytt år nya möjligheter eller vad är det man brukar säga? 
Det kommer helt klart bli ett händelserikt år, de vet jag redan och jag ser verkligen fram emot de! 
Lite som kommer hända på kort sikt är att vi äntligen ska hämta hem ett gäng höns imorn :) vi ska börja riva i sovrummet o börja bygga om och fixa till där. Ska bli så skönt att ha en riktig garderob och få lite ordning på allt. 

På sikt så ska vi gräva om brunnen ute, ev bygga om stallet så de finns tre boxar till vintern, bli föräldrar och ha en underbar sommar! Och sen när hösten börjar när,a sig så ska Jari o Gyoni börja ridas in :)RSS 2.0