full helg och nya på hitt

Hade inte riktigt tid med nått skrivande här i helgen hade helt enkelt fullt upp!!

Fredag: Drog iväg med jobbet till Raggarön för lite golf vid 3 tiden. Spelade till typ 6 och sen va de dax för Hummel för fin-mat! Sen slank väl en och annan shot ner också ;) Trodde de skulle bli en lugnt och tidig kväll men inte riktigt... Belv hemskjutsad till typ 1, somnade inte förens 3 och sen va de ju laggårn på mogonen..

Lördag: Klev up vid 6 påmorgonen ut i laggårn  och fodra kossorna och mjölka (fast jag hade fullt upp med att fodra alla kosor och kalvar så salapp mjölka) Sen va de bara att krypa ner i sängen igen typ kl 8. Sen va i till östhammar och handlade lite, va ut i laggårn igen vid 3 för samma procedur som på morgonen. Efter de blev de 15 års kalas i Valde :) Hela Karlssons släkten va ju där så de va mkt folk och mkt prat :)

Söndag: Uppstigning kl 6, ut i laggårn. Sova, äta lunch, longerade hästarna och fixade lite, ut i laggårn, duscha. Sen hem till mig för lite god mat. Grillat kött och pommes med bea, mm mm mm! :)

Full rulle hela helgen med andra ord. Idag blir de lite lugnare, ska ut till Tobbe efter jobbet, ska ta ut Gail på en ridtur och sen kanske longera millan om de inte blir så att jag tar en promenad med henne bara :)

Har funderat på att börja träna ett bra tag nu så ska nog dra igång med de nu när Tobbe börjar gymma igen. De får bli kanske 2-3 ggr/vecka som de blir gym och sen kanske lite promenader och sånt också. Så imorn blir de kanske första träningen för mig på typ 3 år ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0