blev ett längre inlägg en planerat...

DE har varit en effektiv helg, precis som de brukar! Igår vart de en vända till tippen, en sväng till östhammar och sedan åkte vi hem och städade lite. Sen kom J och vi tog en promenad med Jari i solen och sedan bakade vi lite :)
 
Åkte hem till Barbro på em, eftersom hon fyllt år, käkade lite smörgåstårta och snackade en massa skit :) senare kom de över lite folk och de vart biljardspel och lite öl.
 
Hästarna fick gå ute inatt och de tror jag inte gjorde dom så mkt, var ju ganska så skönt väder och dom behöver vara ute och röra sig! :) Vi tog en promenad med Gyoni imorse och de är ju inte alltid de roligaste... Han bli så himla exalterad och tycker de är så himla kul, bened går åt alla håll och kanter och får han inte som han vill så blir han besvärlig... Skönt att han ska kastreras snart så han blir av med hingstfasonerna ;)
 
 
Har tömmkört Gail för första gången idag och tkr de gick riktigt bra, hon har ju varit med omm de förr men jag är ju helt nybörjare... Men de gick bra och hon fick springa av sig lite också så de är ju bara bra :) Ska köpa egna tömmar så jag slipper ta loss dom från gjorden varje gång bara. Hon vart svettig den lilla damen och de va ju bara bra, ska försöka tömmköra henne 2 ggr nästa vecka och kanske någon longering på de också :) hon behöver komma i lite bättre form inför löshoppningen! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0