påskhelgen

De har varit en ganska så lång ledighet nu över påsk och de har varit en massa att göra, precis som vanligt ;)
Torsdagen spenderade jag och pappa i stockholm, var och lämnde lilla Gyoni på mälarkliniken för kastartion och de tog även bort vargtänder på honom. Åkte inna kl 6 på morgonen och kom hem kl 17.30.. Så de vart en lååång dag...
 
Lillknodden i sin box på kliniken
 
Jari har haft bett i munnen för första gången och de gick ju rätt bra trots att tränset va alldesels för stort... Men har budat hem ett mindre på tradera som nog ska passa bättre :)

Vi har tqagit en hel del promenader och jag har även tömkört Gail två gånger. Hon tycker de är så himla kul att vara igång igen, det nmärks vewrkligen på henne att hon tycker om att jobba!

 
 

Har även hunnit med att rida Loa två gånger de här dagarna, första passet var på ridbanan. Ville få henne att jobba i trav men hon ville inte alls som jag ville just då så vi kämpade på med olika övningar och tillslut släppte de lite.
Sen igår vart de en uteritt i solen och de gick som en dans, tracen fungerade utmärkt och allt bara flöt på, var sugen på att prova gallopen på henne men de fanns inte nått ritkgit bra ställer för de. Så de bli trav och tölt istället. De känns som om de går frammåt med henne iaf! :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0