har tråkigt!

SENASTE:
Telefonsamtalet:Eva
Smset: Matilda, en massa tjejsnack
Sexet:De är nog rätt enkelt att lista ut de... T så klart! :)
Kyssen: T i morse
Jobbet: just nu på Dialect
Teveprogrammet: Hawaii five-0, i onsdags
Festen: fest och fest, drack vin i lördags
Förhållandet: Just nu med T, bästa 6 månaderna i mitt liv =)
 
FAVORITER:
Hårfärg på killar: mörkblont
Godis: laktis!!!!!
Färg: lila is the shit!
Klädesplagg: leggins med tjcoktröja/kofta
Resmål: solsemester
Smycke: armband, enkla och fina
 
 
 
Vad som gör dig glad: vänner, familj, Gail och T såklart
Vad som gör dig ledsen: när allt känns riktigt jäkla kasst!
Lycka just nu: att just nu så känns allt hur bra som helst
Olycka just nu: att de inte går bra på jobbet just nu
Civilstånd: ett underbart förhållande!! :)


Leika

Lite fin bilder på lilla Leika


Snygg stli ;)


Torsdag!

Gårdags kvällen blev ju inte precis som planerat, vi skulle kolla på film hade T tänkt med när vi kom ut i stugan så fungerade inte datan och de blev bara kaos av allt ihopa: SÅ jag missade slutet av Hawaii five-0 och fick inte se film... Men inte blev jag sur för de inte, fick ligga och prata en stund istället. Måste säga att jag somnade fortare än vad jag trodde, haha trött som man är ;)

När jag kom ut i stuga ingår så hade han köpt en jätte fin bukett och en kudde som de stog " I love you" på, så söt han är! :) ♥

Ikväll ska jag ute en sväng till Gail igen och se om hon kanske blivit lite bättre, man kan ju alltid hoppas! I sånna fall ska jag nog longera henne lite för hon behöver röra sig men vågar inte göra så mkt inna Carola kommer och skor henne för hovarna spricker ju så lätt på henne, vill ju inte ha så som hon hade i våras.... De är inte ok!



Sen ikväll blir de förhoppningsvis film för T skulle hyra nån på macken, så hoppas han väljer nått bra! :) Och de allra viktigaste är att de går bra för mig nu i em så jag säljer bra och kan leverera bra denna månad så nästa lön blir bra så jag både kan betala skulder till mamma, betala Millan och spara lite pengar till Lübeck resan :) De vore riktigt skönt!
Over and out; back to work!

it´s almost perfect

Bion igår va jätte bra! :) Sen blev de mat på de men istället för kinamat blev de hamburgare på Max ;) Hur gott som helst de me! Romantisk middag eller hur? ;) haha men jag gillar att ha de enkelt, de behöver inte vara en massa trams och dyr mat bara för att man ska gå ut och äta, simply the best! Tycker verkligen om att vi båda tycker de, det blir så enkelt då. Älskar verkligen min Tobias!!

Nu back to work and the horses! Jobbet gick riktigt bra idag med, 7700. Så är riktigt nöjd, hoppas på en lika bra dag imorn och på fredag me för då kommer nästa lön bli riktigt bra! :)
Gail är fortfarande halt så hon går och vilar så länge, hovslagaren har inte kommit än heller för hon va sjuk så får vänta ett tag helt enkelt. Känns lite jobbigt att när jag precis hade börjat komma igång med henne ordentligt igen så åker jag först av och slår halft ihjäl mig och sen några dagar senare när jag tänkt rida igen så tappar hon en sko, så fhoven så jag kan rida dan efter och då är hon halt... Jobbigt läge...
Millan är det helt bestämmt nu att vi ska köpa, jag och Tobias! Blir nog riktigt bra de, hon får komma hem här snart och då blir nog både hon och Gail glada när dom får se varandra igen! :) Känns bra de med.

Så i det stora hela så känns och är allt bra just nu förutom Gails hälta då, men de är sånt som händer och sånt som man får leva med.

Nu ska jag försöka fördriva tiden i typ en timme tills min lilla prins kommer hem från gymmet ;)

Chiaoo!

6 månader

Har gått riktigt bra idag så här långt! 8300 i Tb, skulle ha 6000 innan 4 så skulle jag få gå tidigare, och så klart så fixade jag de ;) nejdå ska inte vara sån, sparade ju 4000 från när jag jobbade i Lördags så jag skulle ha tills idag! För idag är det nämligen så att jag och Tobbe har varit tillsammans i 6 månader! Så då bestämde jag att vi skulle gå på bio och ut och käka idag!

Måste säga att de har varit några helt otroligt roliga och fantastiska månader! Känns som vi passar perfekt för varandra :) Finns nog ingen som jag hellre skulle kunna tänka mig att vara tillsammans med än honom ♥





bästa vänner

Gail och Millan kommer verkligen jätte bra överens och de har fungerat så himla bra med dom. Millan åkte hem för några veckor sen och de va inte populärt... Millan ville inte kliva in i transporten och slet sig och Gail stog och skrek i hagen. Millan va verkligen en helt underbar häst och nu är hon tillsalu och tanken finns ju där, men har jag råd? tid? möjlighet?
Vill gärna köpa henne, vore kul med sälskap till Gailen, Tobbe skulle ha en häst att rida på men hon är ju inte ridbar just nu och de kommer väl ta ett tag att få igång henne, men de kankse är värt de?






hänt i veckan

Såg att jag inte har skrivit på bra länge nu, så får väl uppdatera lite ;)

Torsdag: Jobb och sen ridning. Gail hade tappt en sko så de blev bara lite skritt. Sen hände de inte så mkt mer den kvällen :p

Fredag: Jobbade med det nya abonemnaget och slet på för fullt. På kvällen va de tjejmiddag uppe hos Metavee, vi käkade Thailändskt och de va hur gott som helst och när vi precis hade ätit upp och hade kommit igång lite så ringer Tobbe. Och sen en halvtimme senare sitter vi i bilen på väg till akuten... Va där från 22.30 till 02.30, kvällen blev inte direkt som vi hade planerat. Men som tur va så va de inge större fel på honom :)

Lördag: Sov lite lagom länge, sen upp och fixade lite och jobbade några timmar, fast det gick ju inte så bra som jag hade hoppats... Sen skulle jag ut och rida på Gail men hon va halt på ena frambenet så de blev inget av de. Istället så tog jag av henne skorna och höll Tobbe sälskap i verkstan :)
På kvällen blev de vin och poker hemma hos Carro och Timmy, lika trevligt som vanligt! :)
  
Gailen fick smaka lite chips när hon var med i verkstan, de va gott till en början men hon kunde inte äta för mycket för de fastande i tänderna :p


Söndag: Käkade frukost strax efter 10, sen skulle jag ut och köra in en massa ved... Men lyckades slingra mig enda fram till halv 12 och sen va jag ute och körde. 1 ringde jag upp en kund som jag skulle återkomma till och fick sälja lite, alltid lika roligt! :) Sen blev de mer vedkörning.
Alex och jag va och tog in Lottens hästar (som jag ska ta hand om några dagar nu) sen red vi en liten sväng. Och nu ska jag alldeles strax upp och städa lite sen blir de duschen och vänta på att Tobbe ska komme hit :)
Alex på Sasja och jag på Randver (snygg man ä i hjälm som inte ens går ner på skallen;))


snart kommer bönderna

Eftersom att jag varit så duktig oh jobbat igen de där en och en halv timmarna som jag missade idag så känner jag att nu får de räcka! Min rygg gör verkligen hur ont som helst så nu blir de ryggläge i soffan och invänta bönderna.
De gick ju riktigt kasst på fm bara 400 när jag åkte till doktor och de har väl inte gått mkt bättre nu... Men imorn kommer de gå ännu bättre!

Hos doktorn gick det bra han ffrågade ut mig och kände på rygg, axlar och nacke. Han trodde att de inte va nåron större fara men att de mkt väl kunde ta några veckor innan allt känns som förut igen, vilket känns lite jobbigt!! Men hade ju tur i oturen får man ju ändå säga!
Men nu blir de tv, tv, tv sen dusch och i säng! Så gonatt i förskott ;)

not good

Sitter på jobbet och de har väl inte direkt gått så himla bra idag... ligger bara på 400 äbn så länge och 14.15 måste jag dra till bussen för ska till vårdcentralen och kolla upp nacke och axlar från när jag ramlade av Gail i söndags. Hoppas de inte är nått större fel men de kan alltid vara bra att kolla upp :)

snart är lunchen slut så de är väl bara att köra på snart igen!

en lyckad dag trots allt!

Om ni undrar varför de kan se lite kaosigt ut här på bloggen just nu så är det för att min kära vän Reija håller på och fixar med en ny design åt mig :) Hon gjorde de bra förra gången så tror nog de kommer bli minst lika bra denna gång :)

Va till jobbet idag iaf trorts att jag fortfarnde har ont typ överallt... Men de gick bra, jag sålde bra, och tjänade till och med 600kr rakt i handen! Hade en lite tävligt och jag är riktigt nöjd med min instats och min tur med ;)
Ska ut och hälsa på min lilla prinsessa snart, de är kolsvart ute men vill iaf säga hej till henne, sen ska jag ut och läggga mig och vänta på att Tobbe kommer hem så vi kan kolla på film :)

Har bokat bussresa till Lübeck, de blir julmarknad i December med min älskling! Kommer bli riktigt mysigt och roligt! :)♥


bilder från helgen


i fredags åkte Millan hem...

Ida kom och provred på Gail :)

Gila innan våran mysiga ridtur i fredags, dom nya bootsen är på!

Ute på den mysiga ridturen som slutade hamburgsätande i en soffa på mattes gård :)

Söndagen så här långt

Tog lite sovmorgon idag, gick upp och käkade frukost med familjen vid typ 10, sen gick vi upp och la oss igen, bägge två somnade om och så vaknade vi av ett sms 12.15... Haha, men vi sov bra iaf.
Va ut och hämtade Leika och Gail och så verkade jag bakhovarna på L, verkade fram igår men eftersom jag är så förkyld så va de rätt jobbigt att stå framåt lutad så länge så fick de bli bakbena idag :)

Borstade och sadlade Gail för en lite ridtur. Tänkte hon skulle få gallopera av sig lite och så blev de, MEN hade sagt till henne att vi skulle ta lilla runda idag men jag ångrade mig när vi galloperat en bit för hon kändes så himla pigg, så jag tänkte att vi skulle ta den längre svängen.
Så när vi kom till stället man svänger in till lilla rundan så svängde hon, men inte jag, så jag tappade balansen for av henne (fortfarande i full gallop) rak emot en stapel med timmer... De sista jag han tänka inna jag for av va "håll i tygeln". Jag han precis vända mig om i farten så att jag fick smällen från stockarna på hjälmen och i ryggen. Reste mig upp fort som sjutton för att känna att allt va bra och att Gail inte gjort illa sig!
Hoppade upp igen och red den lilla rundan hem.

Kan ju säga att jag är riktigt glad att jag använder ridväst för hade jag inte gjort de hade jag nog inte suttit här och bloggat... Västen klarar verkligen stora smällar, för hade jag varit utan hade jag nog knäckt ryggen skulle jag tro.
Så mitt råd till all som är ute och rider använd hjälm och säkerhetsväst!


Lördag

Gick upp rätt tidigt och började med att städa ur hästboiden där vi har alla ridgrejer. La undan sommartäcken, plockade iordning lite och sopade av.
Sen tvättade jag Gails vintertäcke som va hur skitigt som helst, Antaglien aldrig tvättat... Men nu ser de lite bättre ut iaf, hon får ha de i vinter om de behövs så får de bli ett nytt till nästa år :) Tvättade lite extremt smutsiga fluctäcken också... nån som hade rullat sig i koskit...!

Efter de blev de en mysig ridtur på min lilla skrutt. Tog en lite längre skritt runda som slutade upp hos Matte, (där Tobbe och han höll på med att fixa badtunnan) precis när jag kom dit så bar de fram en soffa och hade precis tänt "grillen". Så de blev nygrillad hamburgare i en gammal soffa, med Gail ståendes brevid. Hon stog och lyssnade på radion som va på för fullt. Så söt!! :)
Sen red vi hem igen och tvättade vintertäcket en tredje gång efter att ha spolat av det med högtryckstvätten ;)

På kvällen drog vi hem till mig och va barnvakt tsm med Eve, kollade film, käkade chips och drack lite vin, lördags mys med andra ord! :)


Min två finaste! ♥♥

tuff love

Full fart på jobbet idag, men de gick inte bra...
Fick en liten kort demonstration av nya Nokia N9, säger bara WOW vilken super telefon! De ska jag ha!! Visst kommer den va lite dyr med de kommer vara värt vart enda litet öre!! :) Den ska bli min!!

Va och hämtade ut paketet som jag beställt också. Ett par fina lila och glittriga boot till Gail. Tänkte prova om de kan hjälpa henne att hitta traven under ryttare. Hoppas på de iaf.

I övrigt så mår jag riktigt kasst! Har ont i halsen, huvet, käken och nacken, snorar och mår illa... Får se om de blir nå job imorn eller om jag blir hemma... Men hoppas jag kan åka till jobbet ett tag iaf, behöver mer TB!

De får nog bli en lugn helg så jag kan få vila upp mig lite...


I´m in love! ♥

13 september

Jobbet gick inte alls lika bra idag som de gjorde igår... Av 90 pers va de kanske 75 som inte ens svarade och resten va antingen idioter, va på jobbet lr om jag hade tur och jag fick prata till punkt, och inte fick ett "klick" direkt efter att jag sa mitt namn, så fick jag förklara vad jag ville, berätta om abonemangen och produkterna... men de va inte många gåner de inte!

Tog bussen direkt ut till Tobbe efter jobbet, hade hoppats på att ta en liten ridtur på Gail ikväll men blev inte riktigt så pga all blåst, hon blir ju alldeles kollrig när de blåser. Så då vågar jag mig inte ut på en ridtur själv i halvmörkret. Men va ut och sanckade lite med dom i hagen och jagade på dom så dom fick springa av sig lite också :) Sötisar♥

Nu tänkte jag bara kolla runt lite på fb och lite bloggar och så sen ska jag nog krypa ner under täcket och vänta på att herr Eriksson ska komma hem från gymmet. Vilket lär bli om typ en timme lr nått ;p

Men gonatt och sov så lugnt i stormen!

...


måndag

Jobbet gick strålande!
Ska hjälpa Eva med matten.
Hinner inte med nån ridning...
Får prata lite med min fina häst istället :)
Kanske kolla på film med min älskling?
Funderar starkt på att köpa en rund säng.
Måste ta på mig nya strumpor, som de inte är hål i...
Behöver inte packa nån väska
Så nu drar jag! :)


What are words

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel clos

söndag 11 september

Igår gjorde jag inte mkt, flyttade hästarna till ny hage, åkte med Eve till stan och shoppade lite. Kom inte hem förens typ 2-3, åkte hem till Eve och kollade på när hon fixade sitt nya surraund system. Sen hem och käkade mat med hela familjen + Tobbe.
Vid 8 drog vi iväg till Hargshamn för lite vin, prata och poker med Carro och timmy :) Lika nice som vanligt :)

Idag är de ved travning som gäller... Riktigt tråkigt och värdelöst! Ska nog trava nån timme till sen blir de städning av mitt otroligt fina rum ;)

(kan av någon konstig anledning inte lägga upp bilder..)

what a day

har varit en minst sakt konstig/jobbig/roligt och trött dag. Gick sådär på jobbet, men även fast de gick halvdåligt så måste jag säga att jag har haft rätt roligt ändå, snacka en massa och skrattat :) Känns riktigt skönt när alla va där idag de blir en helt annan stämming i grupppen, roligt! Ett skönt gäng med grabbar som man kan prata och skratta med (men ibland pratar de lite för mkt snusk) haha fast de är jag ju va i sen gymnasiet med alla dom killarna med ;)

Imorn blir det stan med Eve, hon ska handla lite och jag är väl mest sälskapsdam. Men kan va kul de med =) Sen blir de middag hemma och efter de antingen utgång i stan lr kanske en trevlig kväll hemma hos Carro och Timmy :)


Ska väl hinna med en tur på min lilla tuss i helgen också :)

electropop brorsan vi kör

Har haft en lite bättre dag idag iaf. Blev rätt bra resultat på jobet också så de känns bra de med :)
Haft ute och longerat Gail och hon va riktigt duktig min lilla skrutt.
Nått som verkligen gör att dagen känns ännu lite bättre är "Electropop" så sjukt bra låt, härlig människa, låten gör att man verkligen blir glad, så ska de va!! :D

Nu ska jag sanrt gå och sova och sen är de jobb imorn igen som gäller, då ska de gå ännu bättre än idag ;)


Oleg, helt klart min nya IDOL!!

söndag kväll

Såklart så funkar de inte att lägga upp bilderna från idag på min pissdata!!! Blir så irriterad!

Hann med att rida ut en sväng på min lilla Gaili em och så har jag nu varit på mitt första yoga pass för terminen. Känns riktigt skönt att börja igen men så va de ju de här med vigheten... Förra året när jag gick så blev jag vigare efter några gånger och jag hoppas verkligen att de ska bli samma nu för jag har verkligen tappat allt i vad vig innebär ;) Men jag kom ihåg en hel del av alla olika övningar och ställningar och de känns bra för d¨å behöver jag inte lägga så mkt energi på att kolla på instruktören. Nackdelen med att börja är att jag känner av axlarna igen... men har jag tur går de väl över...

Nu ska jag käka lite mat och sen hoppa in i duschen för efter de blir de film! :D


Tobbe, trasiga glasögon...

Glada ;)

Fick lite problem på vägen så Eve kom och räddade oss

Eve -The Rescue team

on the road again

Snodde lite bilder från Eves fb ;)

husbuss

Trevlig kväll igår!! :) Men lite segare i morse måste jag säga... Inte allt för nice!
Men fick sova lite längre än vissa andra iaf, Tobbe och Matte börjad fixa med husbussen typ halv 8. Men jag låg kvar och sov ett tag till jag ;)
Men nu är den hem körd till Tobbe iaf och det gick bättre än vad jag tordde måste jag säga. Och Eve hade riktigt roligt nåt spektaklet och de är ju alltid kul att roa nån :p

bilder på de kommer senare! ;)

Lördag!

Vart ute på en ridtur med Gailen och fotade lite när jag kom tillbaka. De blir ju inte världens bästa bilder med en mobilkamera men de är roligt ändå :)


Leika

Millan

Gail (passgång?)

Leika

RSS 2.0