gonatt

Idag har jag inte gjort mkt nytta alls! Har typ bara slappat, tråkat och varit i stallet =) Tre hästar har blivit ridna, så lite nytta kan man väl säga att jag har gjort :p Kul va de och alla gick  bra och skötte sig, då blir de extra kul :) Nu ska jag alldeles strax gå och sova, de är ju skolan imorn :/ jobbit! men lite kul, om man skulle slippa alla prov och läxor... Gonatt =)

tråk

Seeeg daaag!! Tycker att jag har varit vaken super länge och kl är bara kvart över 11! Har inget att göra och har inte lust att göra nått heller... men borde ju plugga kemi... men de ska jag väl hinna med senare också ;) usch, vad jag hatar när jag bara skuter upp saker och ting, men känner verkligen inte för de och då kommer jag ändå inte anstränga mig... funderar på att kanske.... nej jag vet verkligen inte vad jag ska göra........!!!!!!

kvälls babbel

Sitter i sängen med datan i knät, dricker likte julmust och äter lite rorakde tranbär. Vet att de låter tråkigt och äckligt men de är riktigt mysit :) tänkte slå på en film eller nått sånt om en liten stund, de är så skönt att bara ta de lite lugnt själv ibland :) Åkte hem till Karlssons efter stallet ikväll, eller rättare sagt jag körde :) jag körde Idas traktor och hon satt brevid och såg till så att vi inte hemnade i diket :p

Måste bara uttala mig lite om GOAL! 2: filmen va rätt så bra, me man såg att matcherna va rikitiga matcher och de passade inte riktigt in i filmen. Men bra handling och story :) men nått som va enormt irriterande var att den slutade med "to be continued".... dålit de finns alltså en 3:a då måste man ju se den me... jobbit!! :p

film-time

Känner att jag har gjort en hel del av de jag skulle göra idag :) De ända jag inte har gjort är plugga... men tänkte ta de ikväll (a) de är vad jag tänkte iaf sen om de blir så är en anna sak ;)
Kolla de på GOAL! imrose, alla har sagt att de är en så himla bra film men ja känner att den va lite sådär... förutsägbar!!!




Nu ska jag kolla in GOAL! 2, förhoppningsvis är den väl bättre :p

massamassamassa

Sitter på sängen med Tila och datorn som sällskap, äter godis och funderar på hur jag ska hinna med allt idag...(!) Jag ska nämligen: skotta av garagetaket, hänga tvätt, vattna blommor, dammsuga, plugga kemi och rida... de känns som ett ganksa så tfullt shema... Men vad ska man göra när man blir lämnad hemma ensam... :/ jaja, får väl ta tag i saker och ting nu :p ska nog börja med tvätten och blommorna sen får de bli taket... kan ju alltid plugga imorn ;)


Tänk om de kunde se ut såhär ute :)

idémakaren

Har alldeles precis ätit midda. Jag vet att de är sent, men jag skulle va i stallet till 7 och maten hade inte blivit klar så fick åka iväg hungrig :( men  nu har jag ätit lite iaf :) Hade en lång och bra pratstund med Ida i stallet... ibland tänker vi rätt lika faktisk :p Nu ska jag svara på lite mail i jakten på ett bra sommarjobb. (suck!) men fick lite nya idéer ikväll, de är alltid bra :)
och så undrade Martin vrf han inte stod me i min blogg så nu har jag nämt honom så hoppas han är nöjd ;) haha
Ha en bra kväll! :)

Kolan då och nu

Har kollat igenom lite bilder på hästarna och de slog mig att Kolan verkligen har förändrats och blivit en smalare och smärtare häst. Vilket bara är bra :)


Kolan sommaren-05

hösten-05




sommarn-09




Jag tycker man kan se att han gått ner en hel del :) och nu har han börjat få lite mer muskler också än vad han har på bilderna från i sommras. Tänk vilken toppen häst, han ar kämpat och haft det besvärligt med flera fångatacker men ändå har han behållt sitt glada humör och sina energi och vilja att jobba :)

Vad ska man säga...


shopaholic?

Har varit med mammi till Österby nu :) Jag hittade ett par vinter-ridkängor, ett par exakt likadana som jag redan har, perfekt! Köpte också lite sköna varma yllesockor :) Sen va vi in på den "nya" klädaffären och där hittade jag också en hel del, ett par jeans (som va riktigt sköna och satt jätte bra!) en tunika och två tröjor. Så jag spenderade nästan alla mina stackars pengar som jag fick idag :s men de va ju välspenderade pengar iaf ;) så nu ska jag inte köpa så mkt på ett tag :p appropå vad jag skrev i morse menar jag, jag som inte skulle handla så mkt onödiga saker utan spara mina pengar, haha... jag lyckades ju med de bra länge ;) haha :p men som sagt var de va ju bra grejer iaf som jag kommer ha nytta av och som jag kommer kunna ha ett bra tag =)

morron tankar

Nu har jag släppt "behovet" av att köpa, köpa, köpa! Jag tycker det är bättre att lägga mina pengar på saker som är viktigare än filmer och serier... tänkte försöka rida lite kurser och lektioner på annat håll och de kan ju kosta lite... Känner att de skulle vara kul att få lite insperation från annat håll :) Känner verkligen inte att jag har för få hästar att rida eller att jag har en massa tid över utan de är bara för min skull... De kan vara skönt med lite miljö och häst ombyte bara för att få prova på nått nytt helt enkelt. De är ju alltid bra att prova nya hästar :)
Ska åka till Österby med mamma en sväng, ska se om jag kan hitta nåra nya ridkängor, min är nämligen lite trasiga här och var och eftersom att vintern verkar hålla i sig så behövs de nog ett nytt par :p

NU ---> Frukost!!! :D


att ett mail kan göra en så glad...

har precis kollat mailen och de hade tydligen dimpit ner ett mail från Frötuna gård. Jag har nämligen sökt sommarjobb där med och nu hade dom svarat att dom tyckte de lät bra och att dom ville att jag skulle komma och hälsa på :) Det stora problemet är bara: När ska jag ha tid? Men de t går nog att ordna att åka tåg över en helg eller nått :)
Undri blev motionerad ikväll, till en början var han seg men sen fick han upp farten ordentligt. De är kul när de går bra :D Nu ska jag njuta av dagens alla braigheter ;) och titta på Vampire Diaries och äta poppisar :) Tila och jag ska ha de så mysit =)
Gonatt!!

tosdag och jag...

ja då va den här dan snart över och lovet är snart slut... jobbit! Önskar att de kunde vara så här jämt :) Men de det vi ju alla att de inte går... De är väl bara att göra de bästa av tiden som är kvar innan lovet :p Har varit ut på Kolan och Fabbe idag och de gick jätte bra och dom va verklige super duktiga, men de va lite jobbig för dom i alla snö :p hade tänkt att rida Undri ikväll om de inte är för kallt... men de borde de väl inte vara, de har ju varit rätt varmt idag =) eller varmt är väl kanske inte rätt ord, men varmare än vad de har varit iaf ;)

jobbig dag

och sverige går mot ännu ett guld! sitter och kollar på OS! spännande, de blir ett guld till snart! :D
Har varit i stallet typ hela dan alltså... red både Undri och Kolan en sväng på volten :) båda va riktigt duktiga och solen sken och de va riktigt varmt och härligt :) MEN sen så gick de utför.... Hrappe fick kolik och vi höll på och gick med honom från tjugo i 4 till kvart i 6 och sen blev de en lite paus och sen kvälls skötning och då var vi igång och gick igen... han va inte helt bra nu när jag åkte hem men Stig skulle hålla lite kolla på honom i natt så får vi se hur han mår imorn :)

DE VART GULD!!!!

~ allt känns bra ~

Känner mig så otroligt glad och lätt på nått vis :) är inte trött som jag varit ett tag utan allt känns så jävla bra! :) Tila ligger i mitt knä och sover, i köket sprids en doft av kladdkaka, (Elisabeth håller nämligen på och bakar), bra musik spelas och allt känns lugnt och bra :) Hoppas på att kua rida lite idag, nu när solen ändå skiner och de inte verkar vara så värst kallt. Har varit i stallet på morrone idag me och fixat med hästarna, fast idag va jag kvar fram till lunchen för orkade inte cykla hem och sen direkt tillbaka :p lite lat måste man ju få vara ;) Nu ska jag bara slappa fram tills mamma kommer hem sen ska jag iväg och rida och sen blir de lite plugg... man måste ju ;)

full rulle hela dan

Idag har de varit en riktig helda i stallet! Men de har varit kul :) synd bara att de inte blivit nå n riding :/ men de blir ju så när de antingen blåser hur mkt som hellst eller är svinkallt, hoppas på bättre väder imorn :D Blir tidig morron igen, hästarna vänta åter igen på mig :) ska nog pyssla lite mellan morron och lunchfodringen för de blir så himla jobbit att cykla hem emellan... har cyklat 12 km, gått 4km + att jag gåttrunt en hel del när jag mockat, fodrat och grejat... har fått en massa motion idag :) den där semlan jag åt på em jämnde nog ut de hela ;)
nej nu ska jag försöka slit mig från datan... ska bara uppdatera en grej sen blir de SOVA, ska upp 05.30 :)
Gonatt! =)

hemkommen

Håller på och busar med Tila och checkar fb samtidigt :p är nyss hemkommen från stallet, de blev tyvärr ingen ridning eftersom att de blåser så förskräckligt, hoppas på att kanske kunna ta en lite sväng ikväll på nån... men får se hur vädret är... Nu ska jag kolla lite på TB och sen sova lite ;)

stalldag!

Har precis kommit hem en andra gång från stallet idag :) åkte dit imorse kl.06.30 och tog ut hästarna och fixade stallet sen gick jag hem. 09.30 va jag hemma och 09.50 bar de iväg igen fast denn gång på cykel :p då va de lunchning av hästarna och så förberädde jkag lite för em. städade även ur höboxen. 11.00 cyklade jag hem och lyckades vurpa 2 ggr innan jag lyckades ta mig hem :p nu ska jag sklappa en liten stund och kanske läsa lite. Ska till stallet igen vid två, så då är de bara att ta fram cykeln igen ;)


de blev en hemma kväll med pojkarna

Sitter här med Alex och Tila :) De hände lite grejer i skolan så pappa va tvungen att åka tbx så ikväll får jag ta hand om pojkarna... så de vart inget stall :/ men jag ska ju dit imorn bitti iaf :D imorn och på onsdag blir de alltså hel stall dag :) ska greja allt från morron till kväll, de kan nog bli lite jobbigt i denna kyla men de ska gå :) tänkte fixa lite inför morrondagen och se blir de nog lite läsa eller film, får se vilket som tilltalar mig mest :p
De vart iaf ingen träning idag kan jag säga :p precis som jag trodde ;)

TILA








smile :D

Tvätten avklartad, nya lakan ibäddade, har läst lite i svenskaboken och nu är de lunch på shemat ;) eller lunch och lunch, jag har gjort en smoothie :) blåbär och citron, super goooood :D Så nu ska den slukas och sen ska jag återgå till boken, sen ska jag göra nått roligare :)


Mina planer för dagen

Sitter och lyssnar på Jace Everett medans jag funderar på vad jag ska göra idag. De blir ingen ridning eftersom de är -20 ute... va alldeles nyss ut med Tila och de känndes inte så himla kallt, men då stog jag iof i solen och vi va typ ute i 10 min :p Så planerna för dagen blir nog att tvätta lite, läsa lite i svenskboken (tråkit!), läsa lite i Islandshästen och kankse träna lite (!) :) vet att de sistnämda kommer bli svårt att komma ihåg ;)
Ska nog börja med tvätten så kan jag kolla på ett avsnitt TB medans :) Kan öven säga att jag går i väntasn tider, haha :p bra uttryckt xD väntar på att Eve och dom ska uppdatera på sin blogg så jag kan få reda på hur resan gick och hur dom har de!!


Taj Mahal


nu är de kväll

Ligger i sängen och tänkte kolla på ett avsnitt av True Blood :) Tila ligger här brevid och tuggar på ett grisöra, inte mysit direkt :p De gick bra i stallet ikväll me :) här kommer några bilder från gårdagen och dagen :)


Undri

Tindra och Undri


Therna


Fabbe

lite grejs.

De vart lite ridning iaf, trots kylan. De va riktigt kallt mot slutet men man är väl en hårding :p senvart de en kort lite visit till Karlssons också :) Nu ska jag alldeles strax åka till stallet igen, de är ju dax för kvällsskötningen, den får man ju inte missa ;) Först ska jag kolla in lite filmer bara, vill så gärna beställa lite... men man får väl bara titta som vanligt :p De finns ju så mkt jag skulle vilja både köpa och göra så jag skulle ju bli ruinerad om ajg gjorde och köpte allt ;)

på väg

Nu ska jag dra till stallet, tänkte rida lite i de fina och kalla vädret :D ska lägga upp några bilder sen, som jag tog på hästarna igår kväll :) sen ska jag ev hem till Ida... skulle ju ha åkt hem till Carro ikväll men måste ju passa Tila imorron bitti :/ så är tyvärr tvungen att stanna hemma inatt.... men får se om jag kankse lyckas pallra mig över till Karlssons en stund kanske ;)

some thought...

Jag har precis flyttat ner lite av mina grejer till mitt "nya" rum. Allt är klart men de känns lite konstigt att bo i två rum ska jag säga... de kommer bli ett jäkla spring, och de värsta är att jag kommer att ha TVÅ rum att städa istället för ett!!! Usch! Men min taktik är, som alltid, att inte stöka ner. Men som vanligt så kommer de väl inte att funka :p
När jag packade ner lite saker så slog de mig att de är ganska konstigt vad man vänjer sig fort vid nya saker... som tex så har jag lite tavlor med bilder på lite olika personer och några på hästarna. De är konstigt att jag ser tavlorna varje dag men de är inte förens jag verkligen tänker efter som jag inser att de där bilderna och sakerna verkligen betyder nått för mig att de representerar vem jag är...

Nu ska jag gå ut med Tila och försöka få henne att verkligen gå på en lite promenad :p wish me luck! ;)

Indien here she come!

Eve har åkt till nu! Våra fina lilla turkosa skolbuss kom och hämtade upp henne för typ 10 min sen. Lite kul med en sånn "stor" buss till 4 pers :p haha Men jag hoppas hon får de bra iaf, 5,5 vecka i indien är ju inte direkt illa =)
Nu ska jag alldeles strax gå ner och äta frulle och sen blir de ett avsnitt DH sen stallet med Ida :D:D:D

godis är gott

de blev inget stall igår eftersom jag inte hade nån skjuts och jag ville inte gå i snöovädret :p så jag, Christian och Elisabeth kollade på tv och tjockade i oss chips och godis :) fast sen somnade jag väl typ vid 9 så jag va väl inge vidare sälskap :p men jag sov bra iaf =) nu ska jag kolla på DH eftersom att ingen annna har vaknat än :p

snart sooova

nu är jag typ klar med hemskrivningen. Ska bara renskriva de allra sista imorn bitti, känner inte riktigt för att göra de nu :p ist så blir de ett avsnitt av DH :) sen ska jag sova så jag orkar med morrondagen :p
Måste bara säga att jag hade riktigt kul i skallet i kväll, skrattade asmkt. Ida och jag vet hur man har kul Xd

skriver för fullt... nästan

Nu har jag skrivit nästan hela hemprovet på datan, har bara en uppgift kvar att skriva om. Men de ska nog gå rätt snabbt så gör klart de ikväll :) Men är lite fundersam över den första me... funderar på att kandek göra om den..? men får se om jag orkar :p Ska åka till stallet om ett tag :)
Sitter och hickar förfullt, jag som HATAR att hicka!!!


Lilla söta Tila

en bra dag

Nu är de ganska så sent igen... men jag har ju börjat blivit lite mer av en kvälls människa :p Har precis kollat på ett avsnitt av Desperate Housewives, ska  nog ta och kolla på ett till nu innan jag ska sova :) Jag va is tallet nu ikväll och först red jag Kolan och sen Undri. De gick rikitgt bra med båda och är riktigt nöjd med Undri, han va verkligen super duktig ikväll :D Imorn ska jag ta in hästarna och då blir de nog lite ridning igen =)


Therna blir om paddad.

Lyckades inte riktig med min plan för dagen... hade igentligen tänkt att stanna kvar i skolan från 2 tll 4 och skriva klart SvÖoÄ hemskrivningen men tänkte att jag kunde åka hem och skriva den hemma... men inte vart e så inte. Så nu får jag försöka hinna med de imorn. Den ska ju vara inne på freda!!  :s

snart bio

Ska på bio med Carro, Angelica och nån mer. Vi ska se Alice in wonderland av Tim Burton :) har ju längtat länge efter att få se den och nu den 7 mars så är de äntligen dax! :)


har jobbat hårt

Ligger i soffa och funderar på om jag ska slå på en film eller nått... är hemma och är sjuk idag :/ men har faktisktlyckats göra lite nytta :) har gjort alla kemiuppg som vi ska ha gjort hittills, har tom gjort om dom jag gjort förr. Känner mig riktigt duktig :) så nu ska jag alltså belöna mig med lite vila och sen lir de samhälls-plugg. Har ett stort läxförhör/prov imorn och de måste gå bra :p

måste bara skriva lite kort om gårdagens roligaste/läskigaste händelse enligt mig :p jag skulle gå ut i ladan och tända lamporna till volten. Men de finns ingen lampa där inne så jag hade bara en liten pannlampa i handen och så frågade jag Ida om hon kunde följa med mig ut. Vi gick ut där men så stannade Ida när vi mitt inne i ladan och jag va rädd att hon skulle försvinna ut igen så ja gvände mig om och sa åt henne att följa me. Hon sa jaja, och följde me. När jag vände mig om och lös framför mig så såg jag en stor mörk sak som jag trodde stod bakom den låga skiljeväggen ocj jag skrek! De va ett sånt där otroligt vackert tjejskrik! XD haha :p men iaf, då sa Ida bara: Men Johanna de va ju bara en katt
Haha fatta vad rädd jag blev trodde typ att de va en mördare eller nått :p men så kan de gå när man har livlig fantasi och är väldigt, väldig mörkrädd ;)

ohändelserik?

ganska lugn skoldag idag, väldigt ohändelserik ;) om de är ett ens är ett ord vet jag inte :p men men... va duktig och simmade imorse iaf, hela 47 min :) ska nog försöka göra de på onsda igen om jag orkar, de är ju rätt jpobbigt att gå upp före sex bara för att gå iväg och simma :p Tänkte åka till stallet tidigt ikväll, tänkte nämligen göra ett nytt försök i att ridaut på Kolan. De gick ju inte så värst bra igår :p Men nu ska jag nog först packa ur väskan och sen lägga in lite tvätt i garderoben sen kankse jag hinner vila en stund inna jag sk iväg... troligtvis så hinns de inte me ;)

traktorkörning

De vart en lite kort ridtur på Kolan men de vart inte som planerat eftersom de va så dimmit ute :p Sen körde jag traktor ikväll igen :) De är askul, men lite läskit, fast bara lite ;) haha :p
Nu ska jag packa väskan för ska upp kl:6 imorn för ska iväg och simma innan skolan börjar :) Så nu måste jag fixa de och sen sova. Gonatt! =)

städar in i de sista

Halloj! Idag har jag varit duktig, tycker jag iaf :p har nästan gjort allt de jag skulle ha gjort, förutom kemirapporten. Men den kan jag göra klart här i veckan :)Ska alldeles strax åka till stallet :) nu blir de Kolans tur att komma ut lite fast de blir nog bara på volten eller möjligen ner en sväng på myrlade vägen... får se... Annars vart de två riktigt lyckade ridturer på em. de va fint och soligt väder och pigga och glada hästar :)
Nu ska ajg dammsuga och vattna blommorna, duktiga jag! :D

Att göra idag

  1. Skriva lite på hemskrivningen i Svenska öden o äventyr
  2. Skriva lite på kemirapporten
  3. Dammsuga
  4. Till stallet
  5. Äta melon! :D

Cocoo-en klass för sig!

 Här kommer en massa snygga, coola färgsprakande smycken av alla möjliga slag :) Helt enkelt mina favoriter och lite till ;) och allt är från Cocoo.se 


 
Snyggt halsband, en bok med texten:
This is me... my story...my love...my life
                                 


                                Snyggare tårta får man leta efter ;)


Cocoo´s ansikte utåt är Foki, här är deras kalender 2010

                          

 
               Vanliga stiftärhöngen med ovanligt motiv!


                          Stilrent, snyggt, svart!


 
                 Två ringar, två världar, från en butik!



                           



De finns en massa nya och snygga klockor, gå in på
Cocoo.se










Nu har Cocoo 15% rabatt!!!
1. Gå in på Cocoo.se
2. Kolla in alla coola smycken
3. Beställ
4. Slå in rabattkoden: bloggspecial

Detta erbjudande gäller t.o.m. 7 Mars!


                          Min favorit! Finns i en massa färger!



Besök Cocoo´s butik på Söder i Stockholm!




                                         


Early morning

de vart tidig morron idag me, nu sitter jag och äter lite av min honungsmelon som jag skulle ha ätit igår :p gott! ska alldeles strax fila lite på inlägget om Cocoo.se  men föst så hittde jag en rolig grej på Bluebox

Knäppgök - placeringskort / partylek



Knäppgök är en partylek bestående av 100 kort med knasiga uppgifter som är garanterat svåra, för alla inblandade, att ta sig igenom utan att skratta. Ju mer man anstränger sig för att hålla sig för skratt, desto högre blir skratten! Korten kan delas ut till festdeltagarna men kan med fördel även användas som bordsplaceringskort!
Priset är 135 kr, men de är jul helt klart värt pengarna. Man får ju se sina kompisar göra helt knäppa saker ;) haha

Måste bara säga de att jag fick första säsongen av True Blood av Carro igår! Jag vart huuuur glad som hellst! :D TACK igen! :D


lavalampa

Så nu kan jag skriva mig ett eget inlägg ;) Jag ligger i sängen och kollar på min lavalampa som strå på golvet, hittade den när jag städade skrubben igår. Kan verkligen förstå varför jag va så farcinerad av den när jag var lite, den är så cool! De är ännu en ska som övergår mitt förstån, hur fungerar de igentligen? Fattar ju i stora drga men inte i väldigt små oc noggranna drag.... Nej nu ska tråkiga Johanna kolla på sin lavalampa funder på livets alla problem och sen sova, de blir melon till frukost imorn! :D

Gonatt!

till Karlssons barnet

okej, har köpt honugsmelon som jag hde tänkt att avnjuta framför tvn och melodifestivale, men så kommer de inte bli för bestämmde mig precis för att fixa lite med datan och sen sova! Tråkiga jag, ja vet men känner verkligen för de =) har precis kollat klart på Sherlock Holmes (efter 3:e försöket) bra film, och jag hoppas på en fortsättning :) håller på och filar lite på ett inlägg för imorn, har nämligen inkommit en massa snygga grejer på Cocoo.se :) och sen ville Ida vara med på ett hörn i dagens blogg inlägg så därför ska jag berätta lite om vad vi gjorde i stallet igår :p
5. Snackade skit
4. Snackade mer skit
3. Ida trodde hon visste vad jämvikt va xD
2. Jag körde Idas traktor, och jag var duktig! :D
1. Jag sjöng en väldigt vacker låt av Frank Sinatra (den va oerhört vacker bara för att jag sköng den så bra *host*)
De va helt enkelt en riktigt rolig kväll som vanligt :)
hon ville att jag skulle tillägna detta inlägg till henne så då gör jag de också (därav översktiften) ;)Jag gjorde de även de här inlägget så här fel vänt för Idas skull. Så Ida om du läser de här: Känn dig hedrad!!


snart så

Ska snart åka till Carro :) sen ska jag försöka hinna med att gå lite på stan och kolla lite, ska handla ett parn ny leggins :):)


Dagens outfit tillängnas...


Dagens outfit XD bara för att reta Eve, hon hatar byxorna och kavajen :p Så då ska hon få se dom hela dag i kombination! De är inte allla syskon som är sååå snälla mot sina äldre systrar ;)
Så denna coola stil tillängnar jag Evelina Backlund! XD


gårdagens

tidig morron idag, vaknade för en kvart sen om inte mer... men de är väl bara för att jag somnade redan vid tp elva igår. kollade på film  med Elisabeth :) vi såg på Sherlock Holmes, eller de va snarare hon som såg för jag sov :p
städade min skrubb igår. De va riktig behövligt så nu har jag lite mer ordnig fast de lär väl inte ta så lång tid innan de är stökigt igen ;) Sen så plockade jag undan alla mina pärlor och grejer från bänken... känner att jag nog inte kommer att hålla på med de på ett tag, har nog att gör ända :/ hinner ändå inte med de jag vill och ska göra...
hittade typ 50 tomma påsar, 12 skokartonger, 11 väskort, 13 tomma pärmar och mappar... Så städning va välbehövligt :p sen hittade jag min gamla lavalampa :p


 
lite grejer från skrubben

       massa massa grejer


alla mina tomma påsar som jag "hittade" de va minst 50 st


rent plockat golv

pälor


skolan igår va fakriskt ganksa ok, bara de att jag kom försent till kemin för att bussen kört i diket.... Fick min hemskrivning som vi har på Svensksa öden o äventyr. De komer bli riktigt kul och skriva den, jag tycker om att fundera och diskuter och skriva mina egnaåsikter :) så de kommer bli jätte bra :)


så va kvällen här

Lyckades inte plugga så mkt förr men skrev iaf lite på rapporten :p sen kollade jag på film ist (a) men de va rätt skönt att bara kunna slappa lite också :) Har hunnit med att vara i stallet också, red både Undri och Kolan så idag har jag varit duktig och motionerat tre hästar :) tycker jag varit duktig! :D och kul har de ju varit! :D Nu ska jag kolla på lite film igen, tänkte först kolla på en film med den måste tydligen "repareras" och de verkar ta en himla tid så de får nog bli sherlock Holmes istället, men de går ju precis lika bra ;)

kort dag, men oj va mkt man hinner med

Har varit i stallet och ridit en sväng :) Idag återupptäckte/hittade vien ny väg, de är alltid lika kul och särkilt när de blir en bra tur :) De va rätt så jobbigt för dom stackars hästarna när dom fick pulsa fram i den djupa snön på åkrarna men de gjorde bara att dom töltade och travade ännu finare sen på vägen, och att galoppera i nysnö är ju inte helt fel :)
Nu ska jag skriva lite på min kemirapport och sen lära mig lite roliga engeslkaglosor. De va så himla skönt med en kort dag också, gick till 12.15, helt perfekt =)

.

Sitter och kollar på The Voice :) ska alldeles strax fixa lite kläder och åka till skolan :p

stall och hästar

Två hästar blev ridna och de gick bra också :) lite jobbigt och kallt vart de när dimman kom krypandes men de gick ändå bra :) Nu ska jag greja lite och kanske kolla lite på en film sen ska jag sova :)
Mailade Thilde Höök häromdan och frågade om sommarjobb/praktikplats men on svarade att hon hade fullt och så snackade jag med Andri nyss och då hade han fått jobb där :) lite avis men ändå glad för hans skull :)

imorn ska jag fråga om jag får vara ledig 1 april, hoppas jag får de :)

en alldeles ovanlig onsdag

de har varit en riktig segis dag idag :p den började med håla ->samhällsprov->idrott->kemilab->håla->historia=SEGT! Men provet gick nog riktigt bra tror jag så de känns skönt och jag har skrivit nästan halva labrapporten vilket är riktigt bra eftersom den ska vara inne v.9 :) de ska börjas i tid så man hinner lära sig nått ;)
Skoldagen slutade på ett väldigt annorlunda sätt ska jag säga xD haha, Syon är bra konstig ibland xD Men nu ska jag sova en sund med min söta lillebror :) sen ska jag till stallet och rida nåra hästar, får se hur många de blir ikväll :) 

Chiao!


pluggar och längtar...

Har läst alla sidor i boken, alla antekningar, svarat på alla frågor, gått igenom alla ministrar(som vi ska kunna) nu tkr jag att jag borde ha koll på allt, lr? De är ju alltid nått man glömmer vilket oroar mig... vad har jag glömt den här gången?!
Har kollat runt lite på fb och nu ska jag nog gå och sova emn först läsa lite anteckningar igen ;) allt måste sitta :p Så gonatt får man väl säga :)


Tänk om de kunde vara sommar igen...


tre=tur?

Nu ska jag börja plugga på samhällen, har prov imorn och har itne pluggat ett skit än... men snart så! Har bara kollat mailen efter gårdagens sommarjobbs sökande, har fått två ganska så positiva svar :) så som de ser ut nu så har jag tre ev. sommarjobb! :D kan de bli bättre, hoppas bara att jag inte får alla... för de är så jobbit att tacka nej till nån... Men vad är chansen att jag skulle få alla? Är iaf glad att jag fått svar :) Men nu är de samhäll som gäller för resten av kvällen! :)

bra måndag

okej, nu va de månda igen och skola... hyfsat seg dag som vanligt :p men imorn är de värsta dagen på hela vecka! Den börjar men 1,5h tyska, sen 45 min Eng, idrott som är ganska kul men sen kommer de värsta FYSIK!!
Helt jävla värdelöst tråkit och onödigt! Usch!! Men efter tisda kommer ju onsdag och sen torsdag och sen fredag och då är de helg igan :D

Denna dagen har varit rätt bra, har tagit de rätt lugnt med änå gjort lite nytta :) har sökt lite mer sommarjobb, hoppas jag får nått positivt svar(!) :S och så har jag varit ute och motionerat Kolan, vilket alltid är lika trevligt :) Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa nya nr av Islandshästen, so kom idag. Där finns de alltid nått roligt att läsa, till skilnad från tyskaboken ;)


första söndan i februari

Idag har jag varit duktig, har städat rummet och hellen och toan här uppe :) De har blivit lite av en vana att städa varje helg... vilket iof är bra men de är inte riktigt likt mig själv :p men de är skönt med ett nystädat rum i början av veckan för de blir alltid kaos mot slutet av den ;) sen tänkte jag vara duktig och göra lite kemi, men de är när jag komer hem från stallet för nu ska jag nog börja kolla på nån film :) kollade på Changeling i morse och de va rikitgt bra, lite lång bara :p får se om jag hittar nån bra film eller om jag bara ska slappa lite kanske...?

fint

har skottat snö idag med Eve. Vi har skottat av taket vid poolen och garagetaket. Jobbit och ganska så tråkit med de va fint väder och skönt att vara ute :) sen hann jag med en lite tripp till stallet också, de vart en ridtur på Kolan och Strimma :) imorn blir de kemiplugg och lite städning

Grattis Carro! :D

dans :D

Nu har jag bestämmt mig, jag ska börja dansa igen! :D De kommer bli så himla kul, kan nästan inte vänta tills på torsdag!! Hade igentligen velat börja ikväll men de passade inte så bra, så de får bli nästa vecka :) LÄNGTAR!!

små värdelösa problem...

Sitter här med Fe böckerna och vill hellst inte öppna dom... men har ju prov imorn så jag måste väll.... Vill ju ha mvg, så man måste väl kanske anstränga sig lite ;)
Funderar på att börja dansa igen, bara de att då måste jag åka till Östhammar. De är inte de att de är långt dit, för de är de ju verkligen inte utan de är de att jag inte vill börja i en ny grupp alldeles själv. Och de va ju ändå typ 2-2,5 år sen som jag dansade så jag är ju lite ringrostig ;p men de va så himla kul att dansa igen och de är så kul när man kommer ihåg så mkt efter så lång tid :) Hur ska jag göra? De som är bra är ju att de är på torsdagar och då hinner jag rida en sväng efter skolan och sen kan jag ta bussen till Östhammar... de skulle ju funka :) får se hur jag gör... men även om jag inte börjar kan jag nog dansa lite iaf ;)

daadadumdaadadaaaa

Sitter och försöker nöta in alla värdelösa tyskglosor i huvet... de går inte särskilt bra kan jag säga... dom är så lika och konstiga att man bara blandar ihop dom... men ska väl ha hunnit lära mig alla till imorn :p

Ska snar iväg till stallet :) Idag tänkte jag longera Kolan och sen rida Fabbe barbacka :)

RSS 2.0