torsdag

Min stackars lilla Gyoni har blivit halt... Han sätter bara ner tån och stödjer inget på trakten. Ringde veterinären imorse och vi bestämde att vi skulle vänta lite med de och nu är de nästa värre än imorse så får se hur han mår imorn annasr ringer jag så får dom komma ut och kolla imorn!
 
I övrigt så är de mesta som vanligt och allt rullar på bra :) Haft en ganska så skön vecka och börjat 10 varje dag!
 
lillbusen äter ur sin mathink,hann har ju fortfarande lite för långa ben...

körkort + kolan...

Så jäkla skönt! Klarade både teori och körprovet idag så nu har jag äntligen mitt körkort! :) Nu kan jag äntligen släppa den biten och börja träna mina fina och underbara hästar igen!! :) Ge dom all min tid.

Efter provena va klara så shoppade vi loss lite. Jag va in på Hööks och köpte en longergjord, ett grimmskaft, en westernfilt och lite godis till busarna :) sen vidare mot gränby och där blev de två par leggins, två linnen och en tröja :)

MEN bara för att de va en alldeles perfekt och bra dag så måste ju nått hemskt hända också.... Ida ringde mig och berättade att Kolan min förra sköthäst som jag red i 6 år och fick en riktigt speciell relation till, gick bort imorse... Han hade tydligen fått tarmvred och veterinären va där och kämpade med honom men han klarade sig inte så kl 3 inatt så ansåg de att de inte fanns nått annan utväg än att han fick somna in.... 
 
Så jäkla hemsk, så mkt som jag och han har varit med óm tillsammans, vi fixade oss ur hans fång med massage dagligen och när han blev bättre tog vi promenader varje dag och tillslut va de dax för ridning och då gick allt som en dans. Jag höll han i trimm och han mig! En riktigt liten buse med egen vilja men ändå hur snäll som helst! Fart och fläkt, gallopp va de roligaste han visste och de va inte många som förstod hur han skulle tas, men jag visste och jag ångrar att jag inte fortsatte där för din skull, då hade du kanske lev idag! ♥ Men så är de och är iaf så himla glad att jag följde med Ida till stallet den där fredagkvällen för nån vecka sen och fick pyssla om dig en sista gång!

Älskar dig Kolan! ♥ Gråter för dig idag! Men vet att du har de bra med Nattis, Therna och Göte däruppe i de blå! :´( ♥

Måste klara de

Har en hel del tankar och funderingar i huvudet just nu! Känner att bara jag klarar av morgobdagen så kommer allt bli hur bra som hälst :) längtar efter att få lägga all tid på hästarnas ocg min egen träning och ev rustning om de nu blir nå hus köp ;)

Mobilupdate

Har inte haft så mkt tid att skriva och kommer ibte ha de dom närmaste dagarna geller tyvärr för de är mkt som händer! Måste läsa en massa och sen när jag äröklar med allt se så ska jag ta tag i gyoni ordentligt. Mkt lastträning mm och sen också komma igång med min träning :) ser verkligen fram emot de och nu har jag5 jobbiga dagar och om jag lyckas sen så har jag all tid till de som jag varit tvungen att lägga åt sidan ett tag nu. de kommer  en härlig känsla att känna friheten och kunna göra allt som amn saknat igen :)

mycke å göra å tänka på

är riktigt ridsugen! Så ikväll får de nog bli en tur på Millan tror jag nog och sen plugga järnet!!

Ska hinna med att ringa mäklarn, håkan och fixa lite annat nu på lunchen. Mycket som händer just nu och visst är de roligt men de tar på krafterna. Fast de känns ändå spännande och roligt när man vet vad de kan leda till :)

en händelserik helg!

de har varit en riktigt händelserik helg! Först va ja med Ida i fredag och fixade med mina hästar sen va vi iväg till Strömgärde och hjälpte stig med hästarna innan vi drog hem till Ida en snabb sväng :) Eve hämtade mig och sen va ja hemma ett tag innan de blev en tripp till Öregrund med Stephanie, Tommy och Eric. Drack lite och snackade sen blev de nattbussen till Östhammar för att hämta min fullla älskling som vart på firmafest ;)

På lördagen va de först jobb sen hem å pysslade med hästarna/barnvakt till Alex, hem fixade iordning mig och sen drog vi iväg till Marcus och Niklas för lite grillning och dricka :) Söndagen va rätt lugnt, hem och ut med hästar, va på visning av huset, mockade och fixade, barnkalas och sen hem å sova!

Men nu måste jag försöka plugga en hel del denna vecka för snart är de dax!!! :)


vi planerar

Planerar lite inför fredagen med Ida blir nog en hel del hästpyssel känns de som! :) Kuligt!! :) Får se hur de blir edm allt och lite till ;) Sart är de luch så får ringa henne då och kika hur de blir :) Blir nog bra, va så länge sen vi sågs och snackade..





Tråkigt att vädret har blivit sämmre igen... Va ju så fint och soligt imorse och nu är de molningt och grått...


torsdag och sol

Torsdag morgon å de känns som om de är helg... Men de är ju bara idag och imorn sen är de helg, eller jag ska ju jobba en sväng på lördag sen blir de helg!! :)

Solen skiner så idag blir de nog kanon väder. Blir jobb till 18 sen hem till hästarna. Ska ev rida en sväng på Gail ikväll med och ha med Gyoni. De gick ju så bra igår :)

Måste göra mig klar och fixa lite matlåda nu innan jag trampar iväg till bussen! Chao!!

(gick inte å lägga upp bild..)

bus med hästarna



Ridtur med Gail och Gyoni


Gyoni kom lite efter ibland ;)



Studsar fram till tant Millan med svansen i vädret :)

Mat dax!


Bita morsan lite medans hon får jobba...

studenten

Inte sovit så bra inatt pga av en sak... Vaknade och hade riktigt ont i halsen och har de fortfarande... Ska snart byta om och visa pappa hur min systemkamera fungerar. För idag är de dax för studenten, och jag jobbar.... Så får komma hem till Elisabeth och fira henne ikväll efter jobbet om hon nu är hemma då och inte har dragit iväg på nån fest nån stans ;)

Så ikväll blir de min älskling som tar hand om hästarna och sen kommer hit och har de bra med fika och god mat och kanske lite gott att dricka också? Vem vet ;)

Nej nu måste jag sätta lite fart, hörs och ses!!

Veckan då allt kan hända

De är mycke som händer den här veckan och de är mycket som måste fixas och tas reda på.Men de kommer bli intressant att se hur de blit med allt :)

bilder från 27e maj och 3e juni


söndag

Har fotat en massa idag. små bus föl som busar och bråkar ute i hagen. bilder kommer jag försöka lägga upp under em lr senare ikväll för ska försöka plugga lite här efter 4 sen blir de duscha, massage, ta in hästar och sen hem till mig :) Ska sätta in lite papper i pärmar och försöka fixa en ram med lite bilder ikväll också, får se om jag hinner med allt eller om jag får ta lite imorn? Vi får se helt enkelt!


bilder från 20e maj

lite fler sommarbilder i ruskvädret!

lite fina sommarbilder i de gråa vädret


fredag 1 juni

Första juni alla redan och sommarvärmen har inte kommit än... (eller ju den kom men försvann lika snabbt igen..) Jobbar på och pysslar med hästarna de är väl de som livet går ut på just nu, samt att hoppas att huset är fint och att vi kan ha chansen att köpa de! Vill så gärna flytta dit, mer än nån kan föreställa sig, men allt hänger ju på konkurensen och pengarna. Men jag tänker inte ge upp tanken om att flytta dit fast de värsta är väl om de inte blir så då vet jag att jag kommer bli riktigt deprimerad....

 

Men just nu är de bara å köra på, jobbar till 18 idag, sen hem och käka lite, städa rummet, plugga och sen duscha och krypa ner i en ren och nybäddad säng! Finns nog ingen bättre känsa än att krypa ner i en ren o nybäddad säng i ett nystädat och fint rum och kännat att man verkligen har jobbat och förtjänat att vila lite :)

 Min underbara pojkvän tar hand om hästarna ikväll så jag får chans att städa och vara barnvakt, han är bara för söt ibland! :)


Min finaste! ♥


RSS 2.0