those were the days

Blev ett försöktill en ridtur idag med Sandra på Strimma och jag på Undri men de blev inte så lyckat så vi vände hem igen. Så vi mockade lite och fodrade istället.
Sen va jag bara hem och åt och sen tog jag in R och S och red en sväng på R. Kom hem och böt om och åkte till stallet igen och red Kolan och Undri och sen fixade Ida och jag stallet.

Nu ska jag bara kolla mailen och sen ska jag sova! Har fått ett svar på mina jobbmail och de är verkligen nått riktigt roligt, men de ska jag svara på imorn när jag inte är så trött. Och så får de väl bli lite plugg imorn em också, så har en del att göra ;)


allt som allt, de blev en lyckad helg

hade en ruktigt bra dag igår!! va ut och mockade på mogonen sen tog jag ut både R och S på en ridtur. Efter de tog jag skotern hem till Ida, ritkgit roligt!! Spelade spel med henne och hennes mamma,mormor, mobror och syster, de va sjukt kul, särskilt när Ida och jag ägde dom andra ;)
Åkte till stallet och red lite på em, och de gick väl inte ritkgt lika bra för Stig skadade sig och fick hästen över sig... Men han klarade sig rätt så bra iaf, de kunda ha blivit värre. Men Ida och jag tog hand om stallet själva sen på kvällen och då blev de en himla massa snack :)

Nu har jag precis gjort ett litet schema för hur jag ska rida hästarna i veckan och jag kom upp i 23 ridturer... Fattar inte riktigt hur jag ska hinna med de, men de brukar ju iof aldrig bli som man tänkt så de löser sig nog ;)

jag grejar på

Inte blev de nån städning igag inte... Men jag har kört in en massa ved till pappa och så har jag plockat ur diskmaskinen och de allra bästa är nog de att jag har lyckats skriva en halv fysikrapport. Känner mig riktigt duktig!

Ska försöka göra lite religionsfrågor nu innan jag drar iväg till stallet och rider lite. Ska ta in R och S efter de och kanske tar ut S på en lite ridtur, om dom är snälla och vill in vill säga...


Randvers fina rumpa ;)

igår va riktigt bra!!!

Sökte en massa jobb igår. Både ringde och mailade en massa så nu väntar jag bara på svar! Sen käkade jag fining mat med el family och sen tog Sandra och jag en tur med hästarna :) Vi red upp till Ida och tbx och de va nog en av de roligaste turerna på länge, hände en hel del tokigheter och jag skrattade så jag höll på att ramla av hästen, haha galet helt enkelt. Undri lämnade en fin present på idags gräsmatta ;)
Vi fixade alla hästar och hela stallet och sen drog vi hem till Sandra och kikade film med Niklas och Marcus, riktigt roliga bara de att de va en viss person som somnade... och inte va de jag den här gången iaf ;) haha

Gick hela vägen hem sen på natten... men de gick bra hade lite sms-sällskap så de gick ju bra ;) Så de blev sen kväll och tidig morgon man har de inte lätt inte :p

Nu ska jag försöka städa rummet och sen kanske plugga lite, får se om jag åker och rider nått i stallet idag. Mår inte så värst bra så får se...


Små pollarna bråkade lite igår ;) haha



Sandra och Freyr utanför Idas hus. Så vackra så!!:)

sitter i telefonkö... ska söka jobb!

läskigt, men hoppas de blir något :)

ja då va de dehär med att komma på rubriker...

Har precis kommit tillbaka från hästarna och har ätit en andra frukost och snart är de dax för duschen. Mockade och sen red jag både Sacja och Randver en lite sväng. De gick jätte bra med S, hon halkade inte ett dugg så nu kommer jag nog kunna komma igång med henne igen :)
R gick på precis som vanligt och va pigg och glad.



De är skönt att börja sent kan jag säga, man hinner med en hel del annat :) Men de känns ändå rätt världelöst att åka till skolan för att ha en timmes lektion... Men filosofi är iaf roligt så de gör inte så mkt ;)

trött som in i

Nej nu ger jag upp! Har hållt på och somna i flera timmar nu. Har precis varit och fodrat hästarna så nu kan jag gå och lägga mig med gott samvete iaf;) Lika bra att krypa ner under täcket och sova. Kanske läsa nån rad i filosofi bokenom jag inte hinner somna på vägen upp.

Gonatt!

man kan inte jobba ihjäl sig

De va kallt som satan imorse men viking som man är så tog jag en ridtur iaf. Red barbacka så de blev varmt ändå. Mockade och fixade och sen åkte jag till skolan för att ha två helt värdelösa lektioner vi gjorde inte mkt alls eftersom att 9orna va där och skulle vara med oss...
Men gick till 1 så de va riktigt skönt. Hittade Simon som också skulle hem så fick sällskap vid bussen, alltid lika trevligt:)

Tog ut Kolan på en lite ridtur och sen va de Fabbes tur. Kallt och jäkligt! Sen tog Alex och jag in R och S, vilket gick lite bättre idag men R jäklas fortfarande och vill helst inte bli fångad... men de gick och dom kom in tillslut.


Sacja och Alex

Nu ska jag plugga lite och sen kolla på en film lite senare. Ibland behöver man slappa också.Harju håll igång hela dan, mockade och utsläpp imose och red lite, skolan, insläpp av hästar i stallet, red 2 hästar, tog in R o S. Så jag tycker nog jag är värd lite vila ;)

torsdag morgon




Nu är jag ute och mockar åt R och S och förhoppningsvis (om de inte är för kallt) så ska jag ut på en lite skritt runda med Randver :) Börjar 11.05 idag så de blir en promenad till skolan. Jag börjar visst bli riktigt hurtig ;)

tredje dagen som hästvakt och jag lever

Kikade in de senaste avsnittet av Gossip girl innan jag åkte till stallet, hämtade upp Sandra och sen red vi lite på volten och i hagen. Både Kolan och Freyr va jätte pigga men underlaget vainte de bästa...
Sen blev deborstning, och mockning av alla andra pållarna och lite matblev de med :p

VA och mockade och pussade på Randever och Sacja nupå kvällen också.Dom är så söta :)


Nu ska jag snart lägga mig och läsa lite i Sofies Värld och kanske lite om Buddhismen också. Har ju en del plugg att ta tag i... men vill ju verkligen inte ;p

Vi kan vi

Blev en riktigt mysig tur på fina Randver :) Vi red i bil spåret på åkern så vi kunde rejsa och träna alla gångarterna. Vi va in till Christian så han fick ta några bilder på oss, de blev inte direkt nåra jätte bra bilder för kameran är ju helt kass ;)

Kom på att jag kan leda Sacja till bil spåret och sen rida med henne där. Eftersom hon inte har några broddar så kan hon ju inte gå överallt... Men nu är das Problemas löst! :D


Är vi inte ett stiligt ekipage? ;)

små tankar som kan påverka hela livet

Vet inte vad jag ska göra inte vad jag ska säga... Men jag vill!
Jag vet inte vad tycker och tänker jag vet inte vad du känner, men jag vet vad jag vill.
Så säg de bara och låt mig få leva!


Vet att jag inte är så jäkla normal alla gånger, men ge mig en chans.
Jag har alltid roligt!

hästskötare AB

Slappade vid datan ett bra tag efter att jag tagit in hästarna. Åkte till stallet igen vid halv 8 och borstade, mockade och fodrade hästarna. Longerade kolan lite och sen kom mami och hätade mig =)
Då va de dax för fodring, mockning och borstning av dom andra två hästarna också. Longerade Randver lite också eftersom att han och Sacja bara bråkar inne i stalet så tänkte jag att han kunde få tänka på nått annat i bara 10 min.

Sötisen!

Nu ska jag kolla lite på tv och sen kanske passa på att plugga lite innanjag måste sova... klockan ringer ju 05.30 imorn med.... Ojojoj, vad har jag gett mig in på ;)

sockersockersocker

De har varit en rätt jobbig dag när vi inte fick äta nån frukost... Och inte fan va sockerfrukosten så jätte god heller... men jag satsade stort för att man verkligen skulle få se skillnad, man skulle ju äta så mkt man bara kunde och de kan jag säga att jag gjorde! Så mätt och illamående var de väldigt länge sen jag va.
Tröck i mig 2 talrikar med kalaspuffar och mjölk, 2 glas oboy, 2 glas juice, 3 vitt bröd med nutella, 1 vitt bröd med utella och marmelad, 1 vitt bröd med nutella, marmelad och kalaspuffar och en halv 100g kexcholkad. De va typ mat för en hel vecka xD Men va gör man inte för vetenskapen ;)


min fina macka!

Va till stallet efter skolan med sandra, vi red en långtur och sen va de mockning och fodring. Sen va jag iväg och skulle ta in R och S men inte ville dom in inte... dom bara sprang iväg och skulle va besvärliga. Men jag fick tag på dom tillslut iaf ;)


en sån där dag som man behöver ha

Haft en riktigt bra dag idag! Sandra kom hit och vi käkade fruksot, sen driog vi iväg till stallet och underhöll hovslgarna och jag fick jobba lite också. Roligt, roligt! =) Vi käkade lite lunch och sen tog vi en promenad med Kingen. Tog in R och S och sen kikade vi lite film.
Lagadade hur god mat som helst!! Skulle verklgen kunna leva på wokade grönsaker och nudlar ;) Efter maten drog vi iväg till hästarna igen och mockade och fodrade lite.
De blev en hel del skratt och konstigheter och de är precis så de ska va!

Nu ska jag gå upp och lägga mig för de blir tidig morgon imorn, halv 6 ska jag upp och släppa ut hästar! Så gonatt!!

måndag morgon

Ny duschad och halvt på klädd och snart kommer Sandra så ska vi käka lite frukost innan vi drar iväg till stallet och hovslagarna.
Va rätt segt att gå upp imorse men de va nog för att jag sovit alldeles för länge, tror jag somnade vid 8 lr nått ;) MEn halv 6 klev jag upp och stallet har jag fixat så de är bara att plocka in hästarna i em. Känns riktigt skönt! :)

#?/@£#!§!!

Nej är så jäkla trött på den här kvällen så jag går och lägger mig nu!! och inte fan får jag igång telefonen heller... jävla skit!
God jävla natt!

trött på de här

Då har vi varit ner till solängsgatan och firat Niklas. Mamma och pappa har åkt iväg på bio så nu är jag barnvakt åt pojkarna, inte direkt de roligaste. Men funderar på om jag kanske ska slå på en film och krypa upp i soffan och bara slötitta...

Har varit glad hela dan men just nu känner jag mig väldigt seg och uttråkad... Skulle vilja göra nått ikväll. Spelar inte nån roll vad egentligen bara nått annat! Är så trött på att kvällarna alltid slutar likadant... Så snälla nån hjälp mig!!!

en annan dag

De har varit en lite annorlunda dag idag men de är riktkigt skönt när de händer lite annat! Va på promenad med Eve, Alex och Tila imorse och sen va jag hem till Lotten för att ställa några sista frågor innan dom drar iväg till Thailand ikväll. Så snart har jag hästarna för mig sj i 2 hela veckor!

När jag kom hem så drog Alex och jag ut på en första tur med skotran och duktitga som vi är så lyckades vi såklart välta lite ;) hehe så pappa fick komma till undsättning, haha tur man har honom ibland :p
Sen körde vi en sväng till och efter de drog jag ut en sväng sj och de va mkt enklare poch roligare! När jag kom hem den gången så skulle ju såklart Eve ut en sväng också så jag va tvungen att följa me.
De föärsta kvinnan gör är att köra rakt in i den största snödriva på gårn xD haha men sen gick de bättre :p
Hjälmen va på och de va väl tur de ;)


varför vill man jämt ha sommar?

Nu är rummet städat, ska bara lägga i nya lakan så är allt klart! Sen har jag ett STORT PROBLEM jag är så himla sugen på godis!!! Men mami är på Ica så jag hoppas hon köper med sig nått hem till mig ;) Annars får jag väl åka dit efter stallet, skitig och i ridkläder, inte direkt de trevligaste men vad gör man inte för lite godis?



Jag är så trött på personer som först säger sig göra allt för en och sen bara lägger av, ett misstag och sen är man inte värd ett skit. Fattar inte riktigt problemet! Man kan inte bara ha en kompis, umgås med en person, och leva helt insnöad och inte ha nån som helst kontakt med omvärlden. De funkar inte och jag förstår egentligen inte ditt problem. Vet att om du ser de här kommer du antagligen bli ännu argare, men vad ska jag göra?
Du skrev "hur dum i huvudet jag än är och vad jag än gör så är du fortfarande lika viktig i mitt liv" De verkar ju inte riktigt stämma. Och om jag är dum i huvudet då? De va ju ändå VI.... Men de kommer väl antgligen inte bli som förr så jag fortsätter leva mitt liv till max så får få vi väl se vad som händer!


allt de här!

Idag ska jag verkligen gör allt jag skrivet att jag ska göra!
  • städa rummet
  • byta lakan
  • kolla upp "övertramp på bakbenen"
  • läsa till minst s.50 i Sofies värld
  • rida Kolan och Strimma kanske nån till
  • slappa och ha roligt :D
  • handla godis!
Så de är de jag ska hinna med idag och jag lär ju börja nu om jag ska hinna med nått ;)

ensam men ändå väldigt glad

De blev en helt perfekt dag. En riktig blandning av precis allt! Lite hästar, mockning och ridning imorse sen gick jag till Lyktan med Anna och Emma för vi skulle göra vår observation till psykologin. Vi gick upp till skolan och hade filosofi i en timme. De finns inget skönare ämne, de är så himla skönt att få fundera över alla möjliga konstiga frågor ibland! Släppa allt anat och verkligen fundera och fantisera :)

Käkade riktigt god mat med hela familjen och sen åkte jag iväg till Sandra och vi tog en promenad med lilla K och sen var de ju Let´s dance ;)
Igår anmälde jag oss till en tappsko kurs och vi får väl se hur de kommer gå, har en känsla av att de kan bli en hel del skratt ;)

Nu ska jag krypa ner under täcket och läsa lite i Sofies värld. Underbar bok! Imorn blir de lite ridning, städning och kanske lite plugg...


dagens

Dagens bästa: Jag är så kissnödig så jag håller på att skita på mig!

R & S

06.00  ringde klockan och då va de bara att gå upp. Va ut och mockade åt R och S medan de käkade fruksot och sen red jag R barbacka. Han va lite löjlig när jag skulle försöka hitta ett bra ställe att sitta upp på, varje gång jag klev upp på en snöhög så backade han undan rumpan. Han är ju inte dum inte ;) Men kom upp till slut iaf och då va han så pigg och glad och snäll.
Sen va de bara sista mockn ingen och fixet kvar.

Och nu siter jag och äter en andra frukost, skrammelägg, tomater och grovtbröd. Känner mig riktigt nyttig ;)

Busarna!! :D






20/1

De blev några hästar som fick jobba ikväll iaf. Longerade Kolan och Freyr och red Undri och Fabbe.
Undri skötte sig riktigt bra idag och var pigg, fick honom tom svettig på den lilla stunden han fick jobba. Men de är ju bara bra de ;)
Dom andra skötte sig bra som vanligt.


Fabbe låg och sov när jag kom

så söt! =)


Freyr efter ett lyckat longerings pass :)

Nej nu ska jag pallra mig upp på rummet och börja städa lite... nån gång måste man ju börja... De blir tidig morgon imorn med fast jag börjar sen. Ska ta ut R och S och rida lite innan skolan.

rapporter? - Nej tack!

Jag har gjort lite vettiga saker idag iaf, har inte börjat på rapporterna men brevet är iaf klart. Men jag glömde de i skolan så jag får väl renskriva de imorn när jag kommer hem lr nått :p
Vi har hunnit me att ha projektmöte också, vilket verkligen behövdes och sen har jag väl inte gjort så mkt mer idag.

Om 1-2 timmar blir de stallet och lite ridning och longering av hästar. Hoppas på att hinna med ett gäng. Och sen måste jag städa rummet!! Nu börjar de bli kaos gånger tusen där uppe ;)

torsdag morgon

Då va de dax för skola igen då! Börjar 11.05 men tar tidiga bussen iaf så jag kanske kan få nått gjort idag, har lite som måste bli klart/på börjas
  • Brev till värdfamiljen i england
  • läsa alla sidorna i historia boken
  • skriva biologi rapport
  • skriva fysik rapport
  • skriva av filosofin
  • skriva av religionen

Känns som de kommer bli en rätt bra dag idag ändå för kvällen kommer avslutas med lite träningspass i stallet och städning av rummet. Älskar när de är rent och fint runt omkring mig, synd bara att jag hatar att städa ;)

de går bra nu

Ridturen på Randver gick jätte bra, solen sken och de va precis lagom kallt :) Kom hem och käkade lite mat och fick reda på att Eve vunnit budgivningen på en lägenhet! Kul!!!! :D
Blev ett ridpass på Kolan på volten och i hagen och lite longering och markarbete med Undri. Vilket gick över förväntan.

Ska kika runt lite och förbereda mig lite inför imorn för då ska jag skriva ett brev till värdfamiljen jag ska bo hos i England och sen ska jag skriva biologirapport och kanske en fysikrapport också... Tråkigt men sant...



Söta Randver

solen skiner!!

fint väder och fint humör. Nu ska jag ut och rida i solen! :) Sen blir de lite mer ridning ikväll och förhoppningsvis kan man kanske hitta på nått mer! =)

tisdag.

Har inte skrivit på ett tag för har inte orkat. Har väl egentligen haft en massa att skriva men inte haft tid och ork! Aja, men knut i Gimo va iaf väldigt lyckat, i österby va de bara kaos.

Idag har de varit en himla massa hästar också. Tog ut Randver och Sacja imorse, va till stallet och red på em och se tog jag in R och S och sen tillbaks till stallet och red Kolan och Undri. Full fart och de gillar jag! Alltid kul att ha nått att göra :)


älskar verkligen rubriker

Tog en lite power nap på soffan innan stallet, men blev hur seg och trött som helst ;p Inte blev de nån ridning ikväll heller, de känndes så himla kallt och otrevligt ute :p
Så de blev lite annat pyssel istället.

Har lite planer för imorn, först och främst ska jag hitta maria och fråga om jag blev godkänd på kemi provet för jag vill verkligen veta!! Psykologin får helt enkelt vänta ;)
Sen blir de ridning på em och antagligen på kvällen också. De är rätt skönt så här i början när man inte hunnit fått några läxor och grejer :)

sämsta skoldan, men fokuserar på de roliga nu!

Är så sjukt jäkla jätte taggad till imorn, knut på torsda, sova på freda och sen knut på lörda igen!! Kommer bli så jäkla bra imorn alltså :) Jag längtar!!!!
Knut kommer bli fantastiskt roligt och lörda också!


Förra året va de riktigt roliga och hoppas de blir lika roligt i år om inte bättre ;)


De finns bara en som du, en som får en att kännas sig hur dålig som helst. Fast man kanske egentligen är riktigt bra. Men du har konsten att lyckas vända allt de positiva till något negativt så fast man gjort nått bra så är de skit dåligt. Så vill jag inte ha de! Jag vill gå min egen väg och hellre lära mig av mina misstag än att bli nertryckt pga mina framgångar... Men just nu kan jag inte göra nått, jag får vänta tills jag kan och då ska jag verkligen visa dig!

första skoldan

Ja, har varit vaken i drygt 2 timmar nu, känner att livet är på topp! Vid 6 va jag och mockade åt hästarna och jag tror inte de finns nån bättre start på dagen. För man kommer verkligen igång!
Snart börjar skolan och jag kan väl säga att de är väl de enda i mitt liv som inte är på topp just nu ;) MEn de är knut på torsda och lörda och de kommer bli hur jäkla kul som helst! :D Taggad som in i helsike!! Vi kommer verkligen äga, ingen kommer känna igen oss och tur är väl de ;)

Nej, nu ska jag försöka få lite ordning på mitt hår innan bussen kommer. Förhoppningsvis blir de lite ridning i em också :)

nu blir de ordning!

Har ridit fyra hästar nu idag och de har gått riktigt bra med alla! Undri gick riktigt fin och töltade som en riktigt VM-häst ;)
Nu ikväll så har de mest varit en massa flams och prat i stallet, men red två hästar till så lite nytta har jag gjort iaf. Är så jäkla trött nu så jag håller på och döööör!!! Så nu är de sängen som gäller för imorn är de uppstigning 05.30! Då blir de mockning hos Lotten innan skolan. Och efter skolan blir de nog en ridtur med Sandra och hästarna :)


jag har inte tid!!

Har inte tid att skriva nått just nu så de blir bara en kort update ;) Varit i stallet, allt gick bra, snackat med Hanna och gjort upp lite planer, provat ut kläder och nu ska jag leta efter min borttappade skåp nyckel innan jag ska till stallet igen!!

en av dom finaste

Kollade på Australia nu på morgonen. Har sätt den flera gånger förr men va bara tvungen att se den igen! De är verkligen en av dom finaste och bästa filmerna! Man kommer verkligen in i filmen och vill inte att den ska ta slut, men så klart så gör den ju de... men de är ett bra och lyckligt slut, precis som de ska va när de är långa filmer!

Nu ska jag ner och försöka hitta nått att äta och senare ska jag dra iväg till stallet ochjobba lite hästar. Ska försöka göra nått med dom 4 jag kan göra nått med, de får väl bli nån longering och lite ridning.

sista dagen på första veckan på de nya året

Vartit hos Ida nästan hela dan. Snackade en massa skit och käkade god mat :)
De har också blivit en uteritt på Fabbe och ett pass på Undri nu ikväll och Kolan blev longerad, så ja ghar ju hunnit med endel :)
Nu är de Morden i Midsommer som gäller och sen kanske de blir en film till eller lite läsing kanske... den som lever får se!

ingen bra börja....

Har varit och mockat och nästan fick nästan bära en hel arab över all is. De är ju inte direkt de lättaste för dom att gå oskodda över blank is...
Sen höll jag på att få ett helt takras med snö över mig, men hann hoppa in i stalle ti sista sekund.
Jag höll på att ramla på isen när jag bar vattenhinkar.
Och sen så HATAR JAG TAKDROPP!!!!!

Ja, de mesta har gått snett idag!!!

Men nu ska jag slå på lite film och sen dra över till Karlssons och snacka lite skit och sen vidare till stallet. Hoppas att resten av dagen ska gå lite bättre ;)


sammanfattning av dagen

Ja de blir en kort liten sammanfattning.
  • mockade och red på Randver och Sacja imorse
  • Kollade på film med Eve
  • Julgransplundring
  • Red ut på Kolan
  • Taco midda!! :D
  • Knutmöte + en massa snack med Sandra och gänget.
  • Nu blir de film!! Trubbel i paradiset
Bilder från dagen!


en häst till riden

en till häst riden så nu blir de ännu en film tror jag om jag inte tar tag i städandet av rummet... vi får se ;)  Nej jag ska städa lite först och sen skajag slå på Trubbel i paradiset.

ridit 2 hästar så nu blir de film, te och värmefilt


nu såååååå

Nu ska jag städa rummet! Har hållt på och skjutit upp de hela dan men nu så ;) ska skruva upp både musiken och städhumöret och se kör vi!

en idé

Har bestämt mig för att jag ska börja simma igen! Börjar sent 3 dar i veckan så nån morgon lär jag ju hinna med de tkr ja! Måndagar va ju en bra da förr... Men nu har jag ju 2 andra små hästar som jag sköter om lite också och sovmornar är ju bra för då kan jag ju rida lite. Men simmning är ändå bättre, så simmning får de bli minst en gång i veckan! :)

nej nu ska jag ner och käka lite lunch, funderar på att göra en fruktsallad kanske! :D gott och nyttigt ;)

fredag 7 januari

Nu ska rummet äntligen städas och de behövs verklige kan jag säga... men ska ta tag i de och göra de ordentligt har jag bestämmt mig för!
Och sen funderade jag på att åka till stallet en sväng men de blir nog inte så eftersom de snöar så mkt och vill inte va ute i ovädret när jag inte är helt frisk än... men ikväll ska jag dit har jag tänkt!!

Har en grej på g också men de är inget jag tänker skriva om, för jag vet att de inte är bra och så... men jag vill veta....

Sen är de knut snart också och de ser jag verkligen fram emot, de bli både i gimo och österby för min del, vi kommer äga!! ;D

de va ett tag sen sist...

Har inte orkat skiva nått på länge men nu så! De som hänt sen sist
  • Nyår va riktigt jäkla roligt! Synd bara att Hanna inte va me...
  • Ridit en massa
  • varit hos Ida och snackat skit
  • åkt till Åland med bra männsikor
  • hunnit ångra att jag inte ringt Hanna än...
  • Blivit sjuk och är de fortfarande!
De va allt som jag har hunnit med på minde än en vecka, trodde de skulle bli en riktigt höjdar vecka... visst den har varit bra men inte alls som jag tänkt mig, skulle gärna ha velat ridit ut med S och sen gått på krogen, skulle ha velat åkt och hälsat på Chabbe och dom. Men allt kan ju inte bli som, de som är bra med att vara sjuk är ju de att man kan få vila lite från allt men man får iof ännu mer tid att tänka och de kanske inte alltid är de man vill...

Men jag ska göra de här året till ett sånt år som jag inte kommer glömma, ska försöka göra allt jag vill och ha så roligt jag bara kan! :)



före överlevnaden agusti 2010

RSS 2.0