trött månda

Va på Globen igår och de va så himla kul och häftigt =) Coolt att se allting live för en gångs skull ;) Dit måste jag igen kan jag ju bara säga :D Idag ska vi göra klart Fe arbetet så där i sista minuten :p hoppas de blir bra =)


plugga fysik, sååå kul

Nu blir de fysik hela kvällen börjar nu och sen är de bara att läsa allt.. vilket kommer ta hela natten typ :p men man får väl göra de bästa av situationen :p eller så är de bara å tänka positivt, man får ju bra betyg om man pluggar =) (för hoppningsvis) ;)

Torsdag morron

Tjoho!
Hade matteprov igår.. de gick inge vidare.... och idag har jag utvecklingssamtal med Lasse och de känns ju inte så bra. Är lite orolig över vad han kommer att säga om matten :s men men jag har ju gjort så gott jag kan och mer kan jag ju faktiskt inte göra. Hoppas iaf på en bra dag idag =) vi ska ju ha Fe och jag hoppas att vi kommer bli så gott som klara med våran uppgift :p men vi har ju en hel lektion på månda på oss oxå :p Sen i em måste jag plugga Fysik!!! Usch! HAr prov i de imorn oxå.... men de kommer nog gå bättre än matten iaf ;)

onsdamorron

Hallå! Har inte uppdaterat på ett tag nu :p men jag har haft så mkt att göra och har helt enkelt inte haft tid att blogga, men de ska de  nog bli ändring på... Idag är de matte prov så gäller så jag ska plugga nu på hålan när jag kommer till skolan. Inte de roligaste men vill ju få G :p

23

Åkte tills tallet direkt efter skolan idag. Har ridit Kolan och Fabbe och de gick bra som vanligt :) Nu har jag suttit och kollat på SLUs hemsida och nu vet jag lite mer om min högskoleutbildning, vilket kan vara bra =) Ska ringa dit imorn igen och se om Arvids mamma vill prata med mig :p såg nämligen att de är hon som är studievägledare på SLU unde den kategorin jag ska söka :p


fiskar

Nu har jag varit i stallet och ridit och just nu sitter jag och spelar HAppy Aquarium på fb =) de är så kul, man fastnar verkligen för de när man har börjat :p måste komma upp i level 10 så jag kan köpa mer fiskar :)

gårdagens Karlssons dag

Hade askul med Ida igår! :) efter stallet på em så gick jag hem till henne alldeles själv i mörktet, stolt över mig själv! =) Sen käkade vi pizza och snackade och sat vid datorerna (lagom sociala) ;) haha sen tog vi Party Traktorn till stallet (Y) sen fick jag köra hela vägen hem, och de gick nju som de gick Xd körde iaf inte av vägen :p sen hade vi askul och ja vad ska man säga.... vi garvade hur mkt som hellst Xd
Efter 10 nån gång slog vi på en film som inte va så värst bra men de gjorde inget för jag somnade som vanligt iaf ;) så natten spenderades på soffan :)


Dålig bild på PArty Traktorn


Ida när vi smög runt huset XD


Tindra


Undri


Ida posar för kameran, haha Xd

Lördag 21 november

Solen skiner och jag är på topp =) HAr precis städat rummet och nu är de bara sammsugningen som ska göras :p sen ska jag ner till Lyktan en sväng och sen ska jag posta ett brev. Efter de bär de nog av till Ida först(om jag hinner) sen till stallet vid 1 :) De kommer bli en bra dag idag =) Men nu först ska jag kolla klart på filmen jag började kolla på igår, jag somnade ju som vanligt ;) haha :p


senare än sist

De vart ingen modevisning för min del :( vi gick dit och gick in och då vart vi stoppade av en gubbe som sa att om vi va under 18 så va vi inte välkommna och då sa jag att vi bara ville kolla på Lisa när hon gick modevisningen men vi fick inte vara kvar :/ de va astaskit!! Usch! Elak människa! Nu ska jag upp och kolla på film sen imorn har jag en massa jag ska göra  så de gäller att vara utvilad tills dess :)



Imorn blir de film och trevligheter med Karlssons familjen =D och så blir de ridning och så lite plugg tyvärr :p

Fredakväll

Snart blir de pizza och sen ska jag dra ner till gallerian och kolla på Lisa när hon går modevisning =D de ska bli riktigt kul =) Sen ska jag till stallet och longera Kolan ikväll oxå :)
Skolan har varit riktigt seg idag och har varit astrött typ hela dan :p men fick tbx eng och svensk uppsats och de hade gått asbra och kemirapporten va väl ok :p men nu blir de pizzatime! =)

Pepsi


today

Den här dagen har varit ganska så lyckad :p är bara lite sur för att dom har flyttat vårt Nationella matte D prov till fredan den 11 ist för den 15:e. Vi skulle ju få vara lediga den 11:e, men inte nu, suck! Jag som hade planerat vad allt jag skulle göra den dan.... :/ Hatar när saker inte blir som man tänk!
Har varit till syon idag och snackat och högskola, betyg och sånt =) De känns som om att de mesta är under kontroll nu faktiskt :) Hon gav mig en liten rolig fråga: Om du inte vill bli de som du vill bli vad vill du bli då?

Nu ska jag kolla på Comedy Fight Club och sen blir de How I Met Your Mother efter de blir de sova =)

Bättre dag än förväntat

De va så skönt idag när Lasse sa att vi inte skulle ha nått matte prov idag, utan att vi flyttar de till nästa vecka =) de va så skönt att bli av med det men samtidigt så känns de lite jobbigt att ha de nästa vecka när vi har fysik prov oxå... men de får väl gå :p har fått reda på nått jätte kul idag som jag tyvärr inte kan skriva men är riktigt glad =D nu ska jag kolla klart på Grey´s och sen ska jag läsa lite :)

hahaha, älskar reklamen för Ullared, de progammet verkar ju helt stört XD



Allas teatrar va jätte bra och roliga idag =)

morgondagen = usch

Kollar på Despi nu och sen blir de nog tv en liten stund till innan dagen får avslutas med en lässtund :) imorn blir nog en ganska så jobbig dag har jag en kännsla av.... redovisning av Sh-arbetet som vi inte är klara me, teater uppspelning på engelskan och sen avslutar vi dagen med ett matteprov, jiho! Usch vilken dag de kommer bli :p

nice!

De har varit en galen dag idag kan jag ju säga :p och nu har jag hittat lite rekvisita till teatern imorn, haha de kommer bli asbra XD haha :D nu ska jag plugga matte så att pennan glöder, jag ska försöka iaf ;) Så de är väl bara å börja :p

bild


måndag kväll

Nu har jag varit i stallet och ridit Kolan, den tredje hästen för dagen =) nu ska jag alldeles strax gå upp och städa och kolla lite på tv, sen ska jag nog läsa lite oxå :p ojojoj... de är mkt jag ska hinna göra innan det blir dax för å sova :p så de är väl lika bra man sätter igång ;)

Måndag den 16 november

Sitter och kollar på Förkväll på 4:an, har inte så himla mkt för mig och aär ganska så trött. Va till stallet efter skolan och red ut på Strimma och sen red jag Undri :) kul, kul =) nu ska jag nog kolla lite på tv om de finns nått roligt :p sen ska jag till stallet igen och rida Kolan :)

Vinnaren i tävlingen!

Hej!
Nu har jag utsätt vinnaren i tävlingen som var i samarbetet med Cocoo :) Vinnaren är Therese! :) Grattis till dig! =)


Full fart idag :)

Halloj!
Idag har jag haft fult upp men de har varit en rolig dag :) Jag kollade på tv ett tag och sen hjälpte jag mamma att ta fram ett Barbie hus från vinden som vi ska ge till Elin och Elise :p Sen åkte jag till stallet och red Kolan i det regniga vädret :p När jag kom hem igen så gick jag igenom alla mina gamla Barbie saker och kollade vad jag hade för något :p haha de va ganska så kul och jag vart alldeles nostalgisk :p
Åkte till stallet på kvällen oxå och då red jag Fabbe en sväng de gick ganksa så bra förutom att vi vart attakerade av Therna som skulle sparka oss :O de va ganska så elakt men vi klarade oss bra =) Nu har jag kollat på Filip & Fredrik och The Big Bang Theory :) Snart ska jag nog läsa lite och sen ska jag sova =)


Kolan


Undri


Fabbe som får fotbad och magnettäcke


Vinnaren i tävlingen utses imorn =)

alla vill ha underverk

Har precis kollat klart på Helens små underverk måste bara säga att de är en riktigt bra film. Kom på när jag hade sett några minuter av den att jag hade sett den förr :p men den är hur bra som hellst, den hamnar helt klart på min film-topplista ;) funderar på att kolla på en till film eller ev läsa lite eller kankse filosofera en stund ;) haha får väl se vad de blir, vad de än blir så kommer de bli bra :)


hihi

Det var en björn, ett lejon och en gris.
Björnen sa, att om jag morrar så skakar alla av rädsla. Lejonet sa, om jag morrar så flyr alla.

Då sa grisen:
- De är väl inget, om jag nyser så går hela världen och vaccinerar sig.

hittad hos Therese


vinter?

De vart inget nlägg igår eftersom jag inte mådde särskilt bra... gick hem från skolan efter svenskan för jag kände mig helt slut och kunde inte koncentrera mig och tänka. Hade feber, ont i huvet och ont i halsen. Känner mig fortfarande dålig så jag ligger i sängen och läser lite, försöker sova men de är inte så lätt när de är så ljust ute...

Hade tänkt kolla runt lite på lite olika saker en stund innan jag stänger ner datan och sover lite, hoppas på att hitta nått kul :)
De känns verkligen som om att hösten är över nu, särskilt när de ligger ett litet tunt lager av snö ute på backen... Vart tog sommaren och hösten vägen?


NYtt på tv

Halloj!

Idag har de varit en sån där dag när allt bara har flutit på. Imorse så vaccinerade jag mig och sen så va de prov när jag kom till skolan. De va en ganska så lång dag idag men torsdaar brukar gå ganksa så fort och de gjort de idag me =) Har varit i stallet ikväll och ridit Fabbe och longerat Kolan :) och de gick super bra :)
Just nu sitter jag och kollar på Glee, jag tkr de verka ganska så bra så de kommer nog bli en av mina många serier :D så nu är torsdags kvällar oxå tv kvällar =) när de här är slut ska jag skriva klart svenskan... hoppas de inte blir allt för sent bara :p


vaccinering

Igår låg jag typ och sov hela kvällen de va ganksa skönt faktist :) Idag ska jag vaccinera mig mot svininfluensan, och så hoppas jag på att jag inte ska bli sjuk av de :p men jag ska nog klara mig :) men nu skajag hitta nått att klä på mig så vi kan dra sen :p

tisdag

Fullt upp idag me, mkt att göra i skolan men jag över levde ju de oxå :p hittade en jätte bra bok till sevskan, på bibblan. Den är verkligen hur bra som´hellst hoppas den är bra hela vägen igenom =) Va i stallet ikväll och red både Kolan och Undri och det gick oxå bra :) En helt bra dag idag med alltså :) och de känns jätte bra =) nu ska jag nog läsa lite i boken :D 

Måndag

Jag som tyckte att de här va en toppen dag, har haft riktigt kul i skolan och på öppet hus de har helt enkelt varit en bra dag :) tills jag kom hem och tappade min mobil i toan...! Hur kan man va så jäkla klumpig och snubbla på mattan! Usch! Nu är jag lite deppig får jag lov att säga.... :/ nej nu ska jag försöka kolla på tv och muntra up mig lite =)

Söndag

De har varit en minst sagt full späckad dag idag. Jag har städat rummet och garderoben, städat nere i hallen och ner i min garderob i källaren där jag har ridkläder och skor. Jag har cyklat till stallet och ridit 2 hästar, sen syklade jag hem oxå. Visst är jag duktig =) och nu så håller jag på att skriver klart min Engelskauppsats och kollar samtidigt på Grey´s. Ska iväg till stallet sen ikväll med men nu ska jag skriva klart engelskan. Chiao!

lördag

Halloj!

Äntligen är de helg! De ska bli så skönt att bara ta det lugnt.. (lr inte :p) har ju en massa annat att göra oxå :p ska städa idag och sen ska jag till stallet och rida lite :) just nu kollar jag på Playa del Sol :D

trött efter en jobbig vecka!

Är så himla trött nu! Har suttit med labrapporten typ hela kvällen och så har jag varit i stallet oxå... nu ska jag försöka välja ut en bok som vi ska läsa på svenskan oxå, suck! Aldrig kan de vara lugnt och fridfullt i skolan de måste alltid vara en massa skit man ska göra! Usch! Men är iaf glad att vi gick på teatern igår, de va ju nått kul bland allt de tråkiga =) men nu ska jag nog gå upp och kolla på lite film eller läsa och sen sova... jag tror nog att de kommer bli sova :)
Imorn blir de full fart igen då är de städning, stall och pluggnign som står på schemat :) kankse blir de TB ikväll... får se helt enkelt... gonatt! =)

6 november

Hann nte skriva nått igår eftersom att dagen va fullproppad med saker =) efter skolan åkte vi in till stan och käkade sen vart de teater :) den va hur bra som hellst och jag skrattade ja jag vet nte hur mkt Xd de va iaf hur kul som hellst så är verkligen glad att jag åkte på den :) jag tkr synd om dom som inte tog chansen och åkte dom missade verkligen nått :p
men nu ska jag snart iväg till skolan... vi går bara till halv 3 idag vilket är hur skönt som hellst :D sen efter skolan ska jag kankse åka till Öregrund och ta spruta... men vi får väl se... jag ska skriva klart labrapporten oxå....

tv/plugg

Kollar på Grey´s men fattar inte riktigt :p men de kan ju vara för att jag missade början :p men iaf de är ändå lika bra som vanligt :) sen blir de True Blood oxå :D så de kommer bli sent ikväll men de är de ju värt :) och så måste jag upp tidigt imorn och läsa lite mer på  FEn :p de här ska nog gå bra =)
Imorn efter skolan ska vi in till stan och först käka och sen blir de teater :D kommer komma hem sent och sen lär de få bli rapport skrivning till sent in på natten om jag ska hinna bli klar... inte kul... men de måste ju göras de me tyvärr... nu ska jag nog stänga av datan så jag kan koncentrera mig på tvn ;) haha

Gonatt!

pluggar fortfarande

Oj oj, nu har jag läst igenom alla sidor (de va inte så många) har skrivit ner de viktigaste och s¨å har jag läst alla anteckningar. Nu ska jag bara försöka lära mig allt oxå, de kommer bli lite svårt :p de är de krångliga med de hela :p så antat att de bara är att börja... måste hinna klart innan Grey´s börjar... coh de är om 40 min. Hjälp! hur ska jag hinna?! Måste börja nu!!!

P som i plugga företagsekonomi

Hola! :)

Nu ska jag alldeles strax sätta igån med att läsa Fe. Vi har nämligen prov i morn :p men som tur är så är det bara ett kapitel så de är inte så mkt =) skulle igentligen ha skrivit labrapport oxå  men de tänker jag skriva imron på matten/hålan ist :) tkr de är en mkt bättre idé så man hinner med nått :p så nu är de bara sätta igån med läsandet :)



onsdag morgon

Hallå!
De känns som om de va evigheter sen jag uppdaterade sist... men jag orkade helt enkelt inte igår... jag hade helt enkelt annat för mig :p men nu ska jag klä på mig, göra lite kemi och samhäll innan jag drar till skolan. Ska åka till stallet efter skolan så jag måste packa lite oxå innan jag åker. Så nu är de bäst att jag sätter fart ;)

mini uppdate

Nu tkr jag att jag har pluggat på ordentligt, är inte klart på långa vägar men har kämpat på bra :) så nu ska jag ta mig en liten promenat i mörktet :p får se hur långt de blir... om de regnar så går jag nog inte alls :p hoppas de inte regnar! Har snackat med både Rebecka och Reija idag :D Två riktiga underbaringar! <3 :) Måste träffa dom snart!

pluggar dagen

Hallihallå!

Nu ska jag plugga plugga plugga! Har två prov imorn. I tyska och idrott, de är nog inte så värst svårt med plugga måste man ju göra :p ska nog ta en promenad sen ikväll oxå om de inte blåser allt för mkt.
Jag simmade faktiskt imorse :) är stolt över mig själv att jag orkade upp :) Men som vanligt så händer de alltid mig nånting, och idag så va de så att jag råkade simma in i väggen! haha XD de låter väldigt klantigt och jag kan erkänna att jag könner mig ganska så dum Xd men jag simmade helt enkelt på rygg och tänkte på något annat och så glömde jag helt enkelt bort att hålla koll :p Så jag har en riktigt jobbig huvudvärk nu och tror nog att jag kanske har fått en lättare hjärnskakning... de är så typsikt mig :p haha men dom andra fick ju iaf ett gott skratt när jag berättade vad jag lyckats med :p

Men nu ska jag börja med idrotten och sen blir de Deutsch ;)


snart sova

Nu ska jag bara kolla på film en stud och sen ska jag sova :) Ska upp tidigt imorn för jg ska väg och simma vid 7. Har iaf packat klart allt så de är bara att dra iväg när jag vaknar :p
Gonatt!

GG

Kollar på GG ska åka till stallet alldeles strax men måste bara se lite till efter reklamen! Missade ju förra avsnittet och vill inte missa hela dehär! Måste se vad som händer :) men nu ska jag alldeles strax stänga av data så de bara är att sticka iväg när jah måste :p

Tv tv tv

Halloj!
Sitter i soffan och kollar på Grey´s :) sen blir de One Tree Hill och sås ka jag försöka hinna med att åka till  ICA oxå :p får väl se hur de gå men de vore inte så dumt om jag hann med de ska ju till stallet sen vid halv åtta igen :)


igår

Skulle ju skriva lite grann om vad vi gjorde igår :) Jag gick upp tidigt och packade allt, sen åt vi frukost och gick ut i Slottsskogen/parken. Där kollade vi på alla djuren som dom hade och sen gick vi ner en sväng på Linnégatan och kollade lite, jag köpta 2 par skor till :D Vi köpte med Sushi hem. De va första gången jag åt de, jag tkr att de inte msakade så värst mkt och jag tänker nog ge de en andra chans :p här kommer lite bildeer från igår :)






































BYE

Nu ska jag dra till stallet! :D C U L8ER! ;) haha

Tävling!




I samarbete med Cocoo.se – Sveriges största smyckebutik på nätet, ordnar jag nu en tävling där du har chansen att vinna detta snygga armband!
 För att vara med behöver du bara göra en kommentar i mitt inlägg i min blogg och motivera varför just du borde vinna det!
(Glöm bara inte skriva in något sätt för mig att kontakta dig på)

En lycklig vinnare utses om två veckor och presenteras här på min blogg!

Lycka till!! :)





Ganska så trött

Tjenis!
Jag har vaknat och ätit frukost nu ska jag kolla lite på film och sen ska jag packa upp allt och fixa lite :) och så ska jag lägga in gårdagens bilder på datan :) Sen ska jag till stallet, de ska bli kul att åka dit de va ju ett tag sen.
längtar! :D

RSS 2.0