tjing!

fixat med hästarna idag igen, varit och handlat tills imorn och snart ska vi käka här hemma hos mammi och pappi :) Sen blir se kanske så att jag hänger med till Tobbe till Bjursås för att hämta lite grejer tilll en av alla hans bilar ;) MEn vi får se hur de blir är ju en bit!


Nu dax för mat!

grönt gräs

Mina små änglar är ute på bete idag igen! :) Millan tvättad och in smörjd. Flugtäcken är på och dom går och käkar och har de bara bra :)


tjockisarna vilar i solen :)

Släppt ut hästarna på grönbete idag :) De va ritkigt kul tyckte dom, fotade även lite och sen har jag tvättat hästtäcken, hinkar, sopat ut i hästboden, hjälpt stefan att bygga boxar och en massa annat. Fullt upp helt enkelt! Och imorn blir de samma sak igen :)


telefonen är på nu igen och med den avstängd hinner man fundera mkt

Känner att ´jag tagit på mig allt för mycket på en gång... NU IGEN!! Fattar inte att jag alltid ska vara så impulsiv och dras med i allt..? Skitjobbigt när jag handlar först och tänker sen.... Så får försöka reda ut de idag och lägga lite grejer på is för jag känner just nu att de börjar bli lite mkt, och när de börjar kännas så så är de bättre att lugna ner tempot lite än att g¨å få magkatarr igen! Vill inte ha tbx den skiten så jag vet vad jag måste göra!

Körkortet måste jag skaffa och fölet kommer ju pluppa ut hur jag än gör och hästarna finns alltid där så de blir nog tyvärr så att de är MK som får ligga på is ett tag... Har inte heller ekonimi för allt just nu heller. Så de är nog så de får bli....


fortsätter ha telefonen avstängd!

Har haft telefonen avstäng sen kl 11 på fm, så jäkla skönt! :) Tänker inte slå på den förens ikväll!!! Så skönt att få slippa den en stund ;) Ska snart duscha och packa lite för helgen spenderas hos Tobbe, ska till Thuns ikväll, Vicksta marknad imorn och sen väntar boxbygge och förhoppningsvis fölning. Ska även hinna med lite Valborgsfirande :)

Japp de va de dax att spurta på så jag blir klar till T kommer från jobbet!

Tjao!!


undra vad de blir?

Snart blir de bebis i hagen alltså! Tror inte att jag har fattat de riktigt än, att de vilken dag som helst kan stå en lite krabat där. Helt sjukt igentligen!! Tror inte att jag kommer fatta de förens de hänt, jag menar de tog ett tag att fatta att Gail va min :)
Gail har blivit riktigt spänd i juvret och man ser verkligen nu hur de är nått som sparkar omkring där inne. Och jag vill gärna vet NU hur den ser ut och vad de är!!!

Kanske ser ut som nån av dom här...?
  

...eller kankse de blir nått av de här? Kan ju bli precis vad som helst ju! :p

ledig dag!

Japp ledigt idag då! Skönt att få vila huvudet lite måste jag säga :) Ska försöka ta en långpromenad och sen hämta cyklen nere vid bussen också. Hoppas bara de kan bli lite bättre väder så de kanske känns lite mer motiverande att gå ut!

Sen ska jag även försöka läsa i körkortsboken. Har ju inte så mkt kvar diekt, bara halva ;) Så ska läsa ut den nu i helgen har jag tänkt och sen göra tester och sen läsa den igen (om jag orkar) :)

Men först ska jag kika runt lite på blocket, tradera å fb innan jag ka göra nått nyttigt ;)

två bilder

två bilder på mig från igår! Hade kul vill jag lova! Synd att jag inte kunde stanna längre... Haha jadu full som en kastrull ;)



Skål!

Sitter här typ halvnaken och ska fixa iordning mig inför kvällens bravader! Vad som kommer hända vet man ju fortfarande inte riktigt allt kan hända och de är först imorn jag vet vad som hänt och varför ;) Ska bli så kul med en sånhär spontanutgång!! Sjukt roligt inte ofta de blir så inte, så ikväll blir de shot och dans! :) Wiho!!!

SKÅÅÅL!!



skiva lr inte?

ja då va de skola och en massa bråkiga elever ;) Jobbar till 15.20 idag och sen blirde hem till hästarna och ge dom lite mat och pyssla lite!

Ikväll är de ju studentskiva också, typ alla från gamla klassen ska dit så får se hur jag gör om jag ska åka lr inte... jobbar ju imorn liksom... Hmm...! Vore så sjukt kul!! Får se ska ringa och prata lite med min älskling och höra vad han säger ;) vad svaret blir vet jag redan ;)

allt är bara eländigt

Dåligt humör - Check!

Men de är inte så konstigt. Mår fortfarande inte bra och så fick jag reda på en grej som verkligen verkligen stör mig hur mkt som helst!! Blir så jäkla arg alltså! Sen så är de en sak som jag verkligen inte vill, utan vill helst av allt tvärtom men de vet jag inte hur jag ska säga så antar att jag får lida i tysthet... Hatar att jag är så rädd för att såra folk... (även kallat mesig!)

Ska ta och ringa och prata av mig lite med en som kanske kan hjälpa...?!

mår inte direkt bättre...

Har så sjukt ont i huvet och magen men jag kämpar på ändå! Snart är de lunch också och då kanske de blir lite bättre? Vem vet...

Fint väder är de idag iaf, alltid nått att glädjas över! Har fått några fler dagar här fram i maj som jag kommer kunna jobba så de känns skönt :) De jobbiga är bara de att jag fick jobb den 4e maj, den dan Gail beräknas föla... Får väl se om hon kanske hinner med de innan lr om de blir efter. Vill ju vara med! :) Skönt att de är fint väder för hästarnas skull iaf så dom slipper regn oc rusk för en dag åtmindstonne!!

nu ska jag kila iväg på lunch och se om de kanske blir bättre efter att jag fått i mig nått.


ett rätt deprimerande inlägg...

Blev inget skrivet igår för jag mådde så jäkla dåligt! Ont i huvudet och i magen och va riktigt trött. Hade en asjobbig dag på jobbet också, de gjorde ju inte direkt saken bättre.... Så kom hem typ 3, käkade och sen gick jag och la mig is ängen och läste lite sen somnade jag och vaknade när Tobbe kom hit vid halv 10. Pratade lite med honom sen somnade jag igen och sov ända tills nu imorse! Usch!

Idag mår jag lite bättre iaf men de är inte bra än.... Ska jobba hela dan idag med så hoppas de är lugna och snälla barn jag får att göra med :)

Ska hem till Tobbe ikväll borsta lite på mina fina och ge dom lite mat såklart :) Igår va min älskling så snäll och gjorde de åt mig! Han är bäst ♥ :)

Nu ska jag klä på mig och sen tramap iväg till bussen i dimman...

tjao!


Helgen

Helgen har gått riktigt fort. I Lördags åkte vi ju till Åland, tog den tidia båten och sen blev de lite häng hemma hos Marcus. Åkte typ hem vid 9 tiden och slockanade direkt när vi la oss i sängen :)


Söndagen bestod av att va hemma hos T. Vi firade Eva och tog de lgnt de blev lite hästpyssel också och en massa fika... Så inte så konstigt att man mådde lite knasigt när man gick och la sig ;)

Idag väntar jobb på två ställen och sen ett möte ikväll... Men får se om de blir av för jag har så himla ont i magen och känner av huvudet också.. Inte bra alltså... :(


införskaffat lite grejer!

Och idag har jag köpt en fölgrimma!! De närmar sig ju fölning med stormsteg och snart är de verkligen dax. Så grimma är inköpt, köpte en mörkblå, mamma Gail har en likadan. Dom måste ju matcha varandra ;) Hoppas att de blir en liten hingst! Men de får vi ju se blir de ett sto är jag ju iaf minst lika nöjd så egentligen spelar de ju ingen roll ;) haha



Köpte även hem en Impregneringsspray till regn och vintertäckena! Tänkte dom skulle få sig en omgång först i maskin och sen lite spray på om de kan bli fint väder nån gång...


myskväll står på schemat!

Så jäkla skönt nu är de helg!! :) Har varit en så himla jobbig och lång vecka. Synd bara att man inte kunde få en lite längre + betald ledighet ;) hehe

Nej nu ska jag inte vara sånn! Trivs riktigt bra på Frösan men ibland kan de bara bli för mkt... Idag har de dock gått överförväntan tkr jag :)

Sitter uppe just nu och ska städa undan lite innan älsklingen har tränat klart för då blir de dusch och sen iväg och hämta lite pizza :) Bara vi, Christian och Lillen hemma ikväll så då lyxar vi till de lite. Ska höra av mig till Maria sen idag ogen och lägga en order och efter de blir de riktigt fredagsmys med film/tv och mys i soffan! :)


snart är de helg

Tjena mors!
Jobb idag med 8-14.30 tror jag de är. Sen ska jag ta en trip till banken och fixa med lite konton mm sen blir de en promenix till Tobbes jobb :) För i em ska vi hämta Tequila och sen hämta Lillen på fritids för mammi och pappi äker til Åland. Så vi blir hund och barnvakt hela kvällen. Så de blir kanske lite pizza och film :) Inte helt fel!! :)


Jag när vi va på  Rhodos 2008!

torsdag

en sån kaos dag!! Fattar liksom ingenting. Allas schemna är olika och inget stämmer. Varför inte bara göra allt ordentligt så man vet hur de ska va?

Men jaja.... De är ju fint väder idag iaf! Solen skiner men de är kallt ute. Idag blir de longering av både Millan o Gail och så ska dom få prova nya fodret också :) Sen såklart ensilage till Millan, hon har inte fått de på två dagar så nu är de väl dax igen.

Ska även försöka ta en promenad ikväll med. De tar ju ine så lång stund sen även försöka få mitt inlogg till MK så jag kan kolla på produkter mm :)

Två bilder på fina Gail i sommras! Så fin!! :) Hoppas på att få henne i lika bra form i sommar :)



Mina järn!

1. Körkort
Ja har alltås tänkt ta mitt körkort här innan sommarn! Så de jag måste göra nu är att plugga teori som en galning!! Och lära mig allt + att lära mig små finnesser som att backa runt gathörn och fickparkera ;) Sen ska jag såklart köra lite mer än vad jag gör nu... Men svårt när pappa och jag inte riktigt kommer överens när jag ska köra... Men jag ska ta de iaf :)

2. Mary Kay
Bli fristående hudvårdskonsult innan sommaren! Klara mig igenom olika klassser och gå en massa utbildningar. Känna att jag kan gör nått som verkligen är roligt och kanske ha de som jobb? Vill satsa på de här nu så får vi se hur de går! Eftersom att de är jag som gör de så kommer de går hur bra som helst!

3. Hästarna
Försöka få upp Millan ordntligt i hullet och sedan börja träna henne mer. Så hon verkligen kommer igång och mna kan ta längre turer med henne och att jag kanske kan lära mig lite mer finlir på henne :) Men allt hänger på hennes vikt...
Sen är de Gail och fölet. När fölet kommit blir hon ju mammaledig ett litet tag till sen blir de träning för henne med! Då ska hon först komma i kondition och sen få upp lite muskler innan jag tänkt prova hoppning på henne, kan bli intressant :) Fölet ska bara få vara och lära sig grunderna typ gå i grimma och grimmskaft typ ;) bara basic där liksom!

4.Jobb
 Visst vikarie är jag bara till sommarn, sen då? Försöker fixa bra sommar jobb och sen såklart bara köra på med MK och kankse kna få de som mitt jobb? Funderar ev på att börja plugga i höst eller till våren.


snart snart snart

Har sista lektionen nu och väntar på att Maria ska komma och skriva in mig i MK!! :) Hur kul som helst, sen ska jag beställa en massa grejer!!! :D

Tobbe ska hämta upp mig halv 3 så ska vi tydligen först till Öregrund och hämta nått... Jag anar nog vad de är..... Men, men.... Sen blir de iaf stan :) Mkt roligare, handla lite foder på, försöka hitta en pressent till Eva och såklar Biltema och Max på de ;) Ska även kanske in på intersport och höra om mina springskor... Gör ont i fötterna när jag springer med dom men inte när jag går... så ska de väl inte va?


många järn i elden

Tjao! Tjao!

Är så sjukt imponerad och taggad på att göra precis allt just nu! Vill lyckas med allt och satsa till 100% med allt jag håller på med just nu!

1. Körkort - klara av de innan sommaren!!
2. Mary Kay - bli fristående hudvårdskonsult och vara igång inom 1 mån
3. Hästarna med både ridning, träning och föl.
4. Jobbet. Trivs så bra med attt vara vikarie så de är sjukt!

Kommer beskriva allt detta i ett lite längre inlägg senare, antingen idag eller imorn vi får se när de blir tid för de ;) Lite mkt just nu all ledig tid går ju till de tre översta punkterna just nu :)

3 grejer jag måste klara av!

Jag ska göra de! Statsa lite pengar för att förhoppningsvis kunna tjäna lite också! Så nu blir de tre grejer jag ska hålla på med samtidigt. MK, KK, VM... (ni som inte fattar förkortningarna kommer fatta de senare) Måste verkligen ta tag i allt nu så jag mår bra både i huvet och i kroppen! :)

Men nu är de bara å köra på för fullt!! Iväg och jobba nu 8-15.30 sen dra iväg till stan och köpa lite hästfoder och sen plugga in en massa grejer i skallen och kanske de kan bli en lite kvällspromenad också med mina små pållar? :)

Nej ni får ha en  bra dag så hörs vi senare!! ;)


en lite bild från den galna sommaren 2010!

i väntan...

Blir så trött på detta otroliga väder!! Va hur fint som helst på dan och nu ikväll när jag skulle till hästarna så retgnade de såklart... ingen promenad alls då inte... Men pratade lite med dom och busade lite :)

Väntar på att Maria ska ringa och prata lite MK med mig! Är så sugen på att dra igång alltså!! :) Men har ju en till grej jag ska fixa också.... Måste greja de nu nästa månad eller månaden efter de vore så skönt och de skulle verkligen vara en stor sten som lyfts från mina axlar! Skulle känna mig så fri!! :) Så de är bara å kämpa på!

Lite läsning nu till hon ringer och sen ännu mer läsning! :)

Gonatt gott folk!


tisdag!

Idag börjar jag jobba 12.20!! Så har hunnit tagit sovmorgon, städat rummet, vättat två maskiner och även tagit en PW/springrunda.
Ska snart hoppa in i duschen och sen blir de lunch innan jag ska ta mig ner till bussen :)

Ikväll ska jag pyssla om dom små hästarna ordentligt sen ta en promenad med dom om de är fint väder :)


down

har ingen lust att skriva så mkt idag... Men jobbade på både Frösan 8-12.30 sen va jag på hammar 13-16.30. De gick rätt så bra men har ont i huvet och vill helst bara sova... Men nu ska jag plocka undan lite kläder och sen dammsuga. Efterde kanske jag kan börja fundera på att sova...

Surt

Skulle börja kl 8 kommer till skolan (har messat Maria om att jag blir lite sen) hittar inte på nån så vet inte vart jag ska ta vägen eller göra... Sen får jag veta att jag inte ska börja med lektioner förens 9... Surt!!
Men men, får betalt för att sitta en timme och surfa runt lite, inte dåligt ;)

Måndag morgon

Skippar tandläkarn idag och jobbar lite istället! Känns bättre så ;) Fördt blir de frösan 8-12.30 sen blir de Hammarfritids 13-16.30. Bra, bra pengarna måste ju rulla in så de känns toppen!
Matlda ringde mig typ nyss och frågade om jag ville komma och jobba på Furustgan idag - MEN de går ju tyvärr inte.... Fattar inte att alla jobb ska komma samtidigt...? Men men, nu skajg ringa tandläkarna och sen klä på mig för att se dra iväg!

Tjao, tjao!


Jag och mina busar! :)

de mesta fixat för kvällen :)

Va ut i laggårn med Eva medans dom andra nötterna klöv ved. Har även hunnit med att fodra hästarna och mig själv :)
Ska alladels strax släppa ut Millan i hagen, hon står ju för sig själv och äter ensilage, och ge dom lite hö! Sen bär de av hemmåt!

Imorn blir de antagligen jobb hela dan... Skippar tandläkaren ;) hehe bättre att jobba ju!!


mys i hagen!

Va ut och gav hästarna en liten "frukt hink" :) De va päron, äpple, morot och banan. Lite söndags mys så här på förmiddan kan man säga :) Dom käkade upp riktigt fort kan jag lova och efter de stog jag och kliade lite på Gail och då kom Millan och ville bli kliad och när jag kliade henne så ville Gail bli kliad så jag hade å göra tillslut stog vi där alla tre och kliade på varandra :) Mysigt! ♥

Flätade deras svansar också dom blev så fina så :)

att göra idag

Ätit frukost och även fodrat hästar! Nu ska jag ta reda på lite täcken som hängt på tork nere i källaren... Dom klagar på att de luktar häst där nere... ;) Så fixa med de och sen lite småpyssel och sen blir de promenad med Millan och Gail :)


Titanic!

Eftersom de igår kväll/natt va 100 år sen Titanic sjönk så kollade vi på den filmen igår kväll. Eller jag somnade ju som vanligt men Tobias och Mattias kollade och jag låg på soffan och sov ;) En riktigt bra film ju men fattar inte att dom gjort den så sjukt lång... Ingenting för kvällströtta människor ;)


Lite bilder på Millan



De som är lite jobbigt är att man verkligen ser hur mkt hon har gått ner när man longerar henne. Ser ju revbenen! Usch!! Men hon är ju verkligen påväg upp i vikt nu och hon måste ju få röra sig kan ju inte bara gå i hagen!!! Hon får ju så mkt mat så energin sprutar om henne så en longering då och då skadar ju inte! :)

ut till mina sötnosar!

Tänkte lägga upp lite bilder från idag och från när jag longerade Millan i förra veckan, fick några rätt rolga bilder när hon verkligen spänner upp sig och travar på fint :)

Nu ska jag ut till hästarna igen! De snöar inte ooch ser inte ut att regna heller så har dom ture så åker dom ut! :) Eller så får dom stå inne tills ikväll... De är faktiskt rätt mysigt att ha dom inne så man kan gå in och borsta lite och mata dom lite och bara mysa! :)


research!

Har suttit och kikat runt lite och har hittat bild på Millans mamma och halvbror! :) Riktigt kul!! :) Men så särskilt lita tkr jag itne att dom är... vad tkr ni??


Hints Playmate´s (Millans) Mamma, Tardees Playgril


 Hints Playmates halvbror,PA Obsesed to be Cool (samma pappa Hints Impression)


Vår fina Hinst Playmate! :) u. Tardees Playgril e: Hints Impression

14e april

Hade skit kul igår när MAria kom och visade upp lite MAry Kay för oss! Rengjorde och återfuktade händerna - hur skönt som herlst!!! :) Sen va de andiktet, och ögon, samma sak + foundation och så får vi inte glömma läpparna ;) Riktigt skönt de med måste jag säga! :) Så de blir nog lite Mary Kay för mig framöver! :)

Efter "mötet" så åkte jag med hem till Tobbe och sen kom Tommy och hämtade mig och vi drog iväg till Öregrund en sväng och tvättade lite ;) Så kul att få snacka lite de va så länge sen vi träffades! Så vi hann snacka om både de ena och de andra innan han körde mig till Tobbe igen :)
Kom "hem" till en tidigare sur liten pojkvän men vi låg och pratade ett bra tag och då va han nog inte så sur längre ;) För "jag va ju inte borta så länge" som han sa själv ;)


Nu idag när jag skulle ut till hästarna så stog Gail och Leika inne och Millan stog och tittade in för hon vågade inte gå in när dom andra två stog ivägen... 
Så nu är som iaf inlåsta och har fått hö och kraftfoder så de går ingen nöd på dom idag heller :) Är ju så tråkigt väder ute!!!

Nu ska jag ner och fika lite sen pyser jag ut med lite godsaker till hästarna :)



Älskar dig och kommer alltid göra de min lilla ärtnöt!! ♥

fredag den 13e

Wiho! Fredag den 13e och än så länge har inget hemskt hänt mig iaf! skit bra ju!! De har gått bra på dagis och hoppas att de inte va sista gången jag är där. Så gulliga barn :)

Nu ska jag försöka städa upp lite smått och sen kommer Maria med en massa Mary Kay grejer :)

Tobbe ska ge hästarna mat idag och vi får väl se hur de går... Vet inte om han fuskar med hinkarna eller hur han gör... Dom behöver ju sitt kraft foder!! Men men... Hoppas ha ger dom hö iaf ;) Min lilla ärtnöt... ♥


Mini update

Sitter på rast nu igen ;) äter kladdkaka och har de bra! :)

fredag morgon

Godmorgon!

Idag har jag lite att göra faktiskt! Ska bli kul att komma tillbaka till dagis och Matilda :) Kul att få jobba och snacka av sig lite samtidigt ;) Efter de blir de snabbt hem, städa, tvätta och fixa lite och sen kommer Maria och ska demonstrera Mary Kay grejer!! :) Kommer bi sjukt kul! :)
Sen får jag se om jag ska träffa tommy och snacka skit eller hur de blir de beror helt på hur länge Maria är här :)

Men nu ska jag klä på mig och hitta de jag ska ha med mig idag :)

imorn är de fredag!

Ny duschad och fräch! :) Gick bra med dom små barnen idag va ju lite annat än å ha högstadie klasser ;) Men på ett sätt va de lika och de va att varken dagisbarn eller tonåringar lyssnar på vad man säger ;) haha

Longerade både Millan och Gail idag och de gick hur bra som helst MEN Gail va lite halt på ena frambenet... Va inget farligt har väl antagligen trampat tokigt lr nått i hagen.
Bortade igenom dom ordentlige och sprayade på dom myggmedel för nu va de mygg i hagen igen! Så myggmedel + myggtäcken inatt. Får se hur kallt de blir skulle kanske ha varit tjockare täcken?? DE får vi se imorn!

Imorn är de jobb 9-16 sen hem städa, tvätt och sen ha Mary Kay möte :) Efter de får vi se vad som händer :)


bara en liten bildbomb! :)


At work

sitter på rast på jobbet har bara jobbat två timmar men
är trött ändå jag ;) men men bara 3,5 timmar kvar att kämpa på :)

dagis idag!

Håller på och jobbar med mitt långa inlägg om hästar jag ridit och träffat genom åren :) TAr lite tid att fila till de, men de går sakta men säkert framåt! :)

Ska alldeles strax klä på mig, håller på och fixar med lite tradera grejer just nu nämligen. Har ju tre st som vunnit aktioner av mig så måste på nått vis lyckas posta iväg de idag ;)

Nej nu åker kläderna på och sen ner och ta en lite frukost inann jag ska traka iväg till bussen!

hej så länge!


Längtar efter sommar och sol!

i mitt paket

Tjingeling!

Tänkte visa/tala om vad jag fick med posten igår.

En....


... repgrimma! Har väntat på den så sjukt länge nu! Vann en i en bloggtävling förut men den va så himla tunn så ville inte använda den men nu har jag köpt en från tradera som nog ska vara mkt bättre! :) Får väl se för tänkte prova den på Millan ikväll :)



onsdag kväll

Varit ute hos mina små underbara djur och gett dom mat :) Mockat åt dom och kollat på hur vi ska bygga om för fölningsboxar, mycke att fundera på ;)

Nu ska jag upp och duscha får skriva mer imorn för har inte ritkigt tid... Ska berätta vad jag fick med posten idag och som jag ska se om jag kankse kan använda imorn! :) Sen imorn blir de,lite plugg och en ordentlig ryktning av båda dameran + ensilage til Millan :)


skola, hästar, foder och föl

jaha då sitter man här på jobbet. Har haft en lektion idag och dom hade matte prov, hur kul är de liksom?? Nu har jag inte lektion förens 11.30. Har vartit en massa strul med scheman hit och dit och folk som säger olika saker fram och tillbaka. Men nu har jag fått förklarat för mig vilket jag ska gå efter och de känns ju bra de iaf! :)



Eftersom att Gail har börjat fylla på mer mjölk i juvret så är de nog dax snart för fölning!!! :) Ska ju egentligen va om 3 veckor men de kan ju bli tidigare. Så ikväll ska vi antagligen hämta "grindar" eller vad de nu är hos Jocke så vi kan bygga boxar så gott de gå och sen ska dom få stå inne om nätterna utifall att liksom.

Millan har ju fått börja äta mer ensilag och i förrgår va hon jätte lös i magen antagligen för att hon käkade typ 7kg på en och samma gång blev lite för mkt för magen kanske. Men igår såg de bra ut och då va de lite ensilga och sen 5kg hö. Har ingen riktigt koll på om hon åt upp allt eftersom att de inte va jag som släppte ut dom... Men idag är de dax för ensilage igen och lite hö får hon nog med. Bäst så kanske ;)


hoppas på en liten skäck! Men färgen spelar ju egentligen ingen roll, men man kan ju få önska...

onsdag morgon!

somnade rätt fort igår... låg och läste i typ en timme sen slocknade jag ;) haha så folk undrade vart jag va när jag inte svarade men telefonen va på ljudlöst och jag sov så skönt :)

Just nu håller jag på att klä på mig och ska snart ta cyklen och trampa iväg till bussen för idag är de jobb 8-15 :) Wiho!

Får se hur de blir med all schema ändring och sånt... Kan bli spännande ;p

Tjao!

förresten hittade ett par sjukt snygga shorts som jag nog ska köpa när jag fått min nästa lön ;)


Regn och rusk

hästarna är inlåsta och har fått mat och vatten. de blåser ju så mkt så höt låg inte kvar där de skulle så då blir de instängda :)
ska ut och släppa ut dom igen om några timmar men nu är de dax för körkortsteori ;)

YEs...

Yes, yes, yes!!
Matilda ringde upp igen och nu blir de dagis på torsdag och fredag! Så nu är de alltså jobb inbokat hela veckan, de kan ju inte bli bättre :)

Bäst av allt är att de är varierande och inte samma varje dag, hur bra som helst! :)


...

typsiskt att Matilda ringde precis och frågade om jag ville jobba på dagis i alunda hela veckan. Men jag kan ju bara torsdag och fredag eftersom jag är i östahmmar idag och imorn... Får se hittar dom ingen annan har jag ju jobb hela veckan kanske :)

tisdag och jobb

Hann inte skriva nått igår för de va rätt så full fart! Upp och fixa med hästar och höns. Käka frukost, vattna blommor och sen städade jag huset (Tobbes altså) innan dom andra kom hem från Gotland. Sen tog jag en power nap och sen va de bar aå fixa lite mat.

På em så longerade jag Millan och Mattias fick också prova. Sen va de Gails tur. Longerade en stund och sen så slängde jag på sadeln på henne, bara sådär spontant för att prova om hon fortfarande va lika pigg som hon brukar va ;) Så kanske de bli en lite skritt runda på henne ikväll :)

Ska strax ner och fixa med Christians tårta sen hänga tvätt innan de bli lunch och sen pyser jag iväg till jobbet :) 12.20-15-20 idag! :)


söndag och allt bara flyter på

De är fint väder men kallt ändå... Hade tänkt ta mig en liten ridtur nu på fm men de kanske är varmare senare? Ska iaf ut till Millan och släppa ut henne i hagen, hon har stått uppställd idag med och käkat ensilage och kraftfoder. Så ska do m andra få lite mer hö okså :)

Sen kommer Erik hit  för Tobbe ska byta däck på hans bil. Får se ur de går ;) Ska bli kul att få prata lite skit med honom iaf :)


FULL FART I HAGEN

De va full fart här i hagen här om dagen, fler bilde rkommer ;)


hade grymt tråkigt!!!

ÄGANDE
(x) Ridstövlar
(x) Ridskor
(x) Skyddsväst
(x) Helskodda ridbyxor
() Vita ridbyxor
(x) Chaps
(x) Ridhjälm

(x) Ridspö
(x) Grimma
(x) Grimskaft
(x) Täcke - Hur många som helst!!
(x) Sadel
(x) Vojlock/Schabrak

(x) Träns
(x) Ryktlåda
(x) Ryktgrejer

 

RIDERFARENHETER
(x) Ridit barbacka
(x) Ridit western
(x) Hoppat med häst
(x) Ridit dressyr
(/) Utövat voltige
() Åkt på ridläger
(x) Ridit i sandpaddock
(x) Ridit i ridhus
(x) Ridit i skogen
() Tävlat
(x) Ramlat av och slagit dig
(x) Ramlat av utan att skada dig
(x) Suttit på en bockande häst
(x) Suttit på en skenande häst,
(x) Suttit bak & fram
(x) Ridit i över 3 år
(x) Travat barbacka
(x) Galopperat barbacka
() Suttit barbacka på en skenande häst
(x) Hoppat barbacka
(x) Ramlat av barbacka
(x) Galopperat över en sommaräng
(x) Galopperat i snö
(x) Ridit i uppförsbacke
(x) Ridit i nedförsbacke
(x) Ridit två på samma häst
(x) Suttit på en stegrande häst

 

ERFARENHET MED HÄST
(x) Har/haft sköthäst
(x) Har/haft egen häst 
() Ridit på ridskola
(x) Ridit hos privatperson
() Badat med häst
(x) Ryktat en häst
(x) Kört en häst
(/) Ridit/Rider in en häst
(x) Förlorat en häst
(x) Legat inne i en hästs box
() Sovit i ett stall
(x) Mockat en hel timme
() Låtsats att du var en häst tillsammans med andra hästar
(har två!) Har en favorithäst

 

JAG HAR RIDIT
(x) En stor häst
(x) En liten häst
(x) En kittlig häst
(x) En busig häst
(x) En nyfiken häst
(x) En rädd häst
() En sjuk häst
(x) En lat häst
(x) En pigg häst
(x) En glad häst
() En connemara
(x) En fjording
() En Haflinger
(x) En arab
(x) Ett fullblod
( ) Ett russ
() En nordsvensk
() En ardenner
( ) En shettis
() En tinker
(x) En shire
(x) En korsning
() En New Forest

 

Ramlat av en häst/ponny: Ja

Ramlat av en häst/ponny på ett hinder: Nej
Ramlat av en häst/ponny mer en 5 gånger: jepp
Gått omkull med en häst: japp
Gått omkull och sedan blivit trampad av en häst: Nej
Brutit någonting i samband med du har trillat av en häst/ponny : nej
Ridit ut barbacka: såklart
Ridit ut ensam: jadå!
Tävlat hoppning: nej
Tävlat dressyr: nepp


Vad väljer du?
Hoppning eller dressyr? hoppning
Rida ut två eller i grupp? grupp alltid kul när man är flera :)
Gymkhana eller en hopplektion? har aldrig haft nått av de men hopplektion vore kul :)
A/B ponny eller C/D ponny? Islandshäst eller storhäst
En häst som är 153 cm eller 165 cm? 165
En häst som är 160 cm eller 170 cm? 160

 

Har du...

Ridit i skogen; ofc!
Hoppat; japp
Stegrat med häst; jadå
Bockat; ja
Blivit sparkad; tyvärr
Blivit trampad: de med...
Gått omkull med häst; yes
Tävlat i dressyr; nej
Tävlat i hoppning; nej
Tävlat i terräng; nej

Ridit utomlands; på åsna :)
Haft foderhäst, medryttarhäst, sköthäst eller så; har haft sköthäst
Ridit en häst under 10 år; yes box
Ridit en häst över 25 år; jodå
Hoppat 60 cm; nepp
Hoppat 80 cm; nepp

 

Första gången jag ramlade av: De kommer jag inte ens ihåg...

Första hästen jag red; Första hästen som jag verkligen RED på va Fabbe sen har jag ju suttit på lite hästar tidigare
Ponnyn jag sist red; Aldrig ridit ponny
Hästen jag sist red; Millan ♥


påslafton

Skrev ett inlägg från mobilen i fm men de verkar inte ha kommit up här... Jaja så kan de gå ibland.

Har iaf tagit de rellativt lugnt idag. Har fixat med höns och hästar och sett till att Millan har fått i sig de hon ska :) nAlltid lika skönt när man vet att hon äter :)

Åkte hem till mig för att käka lite påskmat och nu ska jag snart utt till hästar och höns igen :) Ikväll blir de lite drickande hos Matte :)

ingen storm och ingen utgång

Blev ju ingen riktig snöstorm idag inte och tur va de för hästarna så dom fick komma ut lite :) Dom stog inne till lunch då Millan äntligen ätit upp sitt hö... Så de va bara på med vintertäcken utifall att och sen skicka ut dom så jag kunde mocka!



Nu efter em fikat så har jag städat och plockat undan här inne och snart ska jag ut till hästarna igen så dom får lite kvälls mat :) Sen blir de smörgåstårta ikväll, hur gott som helst! :)
Ida va sugen på en utgång och visst är jag lite små sugen men känns taskigt att lämmna T ensam nu när vi ska ta hand om hela gården och jag måste ju orka upp imorn! Sen har jag inte så mkt pengar på kontot heller och vet att en kväll på krogen inte bara går på 200kr... Så blir nog en hemma kväll iaf!

Ut

Ut i snöstormen och rädda mina små busar! In ska dom och mat ska dom få! :)

Mina underbara <3

Imorn blir de antagligen snöstorm  eller iaf storm och då kommer mina kära små busar att få va inne minsann! Men inatt är dom ute och får väl se vad de är för väder när man kliver upp imorn kan ju vara solsken och hur fint som helst. De hoppas vi på!!

Så imorn blir de mkt mat och ompyssling för dera del och antagligen en massa mockning för min del... ;)



Gail Obell

Lite bilder från gårdagens fotografering/promenad med Gail. Blev en hel del bra bilder och några som va mest kaos ;) här är några :)


aha

Blev ingen promenad fick hjälpa min fina att köra in ensilage och köra ut de till ungdjuren ist. Och så har Millan fått käka lite ensilage, 1½ kg hö och 1kg kraft till lunch. Gailen fick också lite hö och kraftfoder.
Snart ska vi ner till Inger och fika sen blir de ut i laggårn, mata små kalvar, göra rent hos ungdjuren och kanske fodra lite med :)

Ikväll blir de lite käk sen är de nog dax för en tidig sänggång med tanke på att dom två senaste kvällarna har varit precis tvärt om ;)

idag har jag...

fodrat hönsen
fodrat hästar
vattnat blommor
fyllt på med mat till hästarna
städat ur lite vid allt foder och hästgrejer
myst med min älskling
klippt manen på Leika


Blev kanske i kortaste laget men de är inte lätt när hon inte står still och gör som jag vill ;)

Nu är de dax för lunch! Sen blir de nog promenad med Millan och kanske en lite barbacka tur på Gail :)

Gails Bebis mage! :)

Nu är de bara 1 månad kvar sen är de en lite plutt som springer runt här ute i hagen! :)




tja tja

Hinner inte skriva nå mer idag. Men imorn blir de lite bilder på gails bebis mage och på lite hästar jag ridit genom åren :)

tjao!!

promenad

Varit på promenad med Gail här mitt på dan. Riktigt varmt och härligt väder :)


ut och fota lite!

Äntligen fungerar blogg.se igen! :) Har velat skriva hela morgonen men har ju inte funkat..
Men nu går de iaf!
Solen skiner och de är ritkigt varmt ute, toppen! :) Tänkte dra ut och fota lite hästar och ge dom lite mat.

Idag har jag faktist hunnit med en hel del och klockan är inte ens 12 ;)
- matat och släppt ut höns
- fodrat hästarna
- mockat
- plockat med disk
- tagit ner tvätt och hängt tvätt
- handlat
- varit till sopstation

så har blivit en del gjort och mer lär de väl bli antar jag :)


fin väder igår också och mina nya skor!! :)

en helt ovanlig dag

Jaja har hunnit med endel idag! Städade klart skrubben, städade mitt rum + böt lakan och gardiner. Städade toaletten också och hallen.
Har även hunnit med en promenad och sanckat med Martin, Ida, Matilda och Tommy i telefon :) Fått reda på lite skvaller och bara snackat allmänt strunt ;)

Nu ska jag strax upp och duscha och krypa ner i sängen med min prins! :) Imorn har vi lite att göra :)


städat

har städat skrubben, mitt rum och toaletten. packat så allt är klart tills Tobbe kommer. Ska vara där nu fram tills måndag.
Ska ut och gå med mammi och hundaran nu sen sticker jag iväg!

tjao!

usch!

Håller fortfarnade på att städa skrubben och får väl göra de imorn me antar jag ;) Ska strax ner och laga lite mat och sen ska vi hem till Tobbe och mata lite hästar och sen får vi se om vi åker hem hit igen eller sover där. :)

Trött på snön! Vill ha sommar skolsken och inte nån jäkla snöstorm!!


en liten uppdate

Man hittar både de ena och de andra när man städar i min skrubb kan jag säga ;) På gott och ont!!

Wiho!

Städar och lägger upp lite annonser på tradera! :) Hoppas på att kanske få in några slantar på de viset!! :)

1a och 2a april

Igår blev de inget blogganade. Hade liksom inre riktigt tid. Gick upp vid halv 9 fodrade hästarna och sen gick jag in till T och myste en stund :)
Käkade frukost och senva de bara ut och mocka ordentligt rent hos hästarna. Tog ett litet tag vill jag lova. Sen va de lunch. Strödde upp med spån, packade hö, fodrade lite och sen va de bara skynda sig in och duscha och klä på sig. Sen kom Eve och hämtade oss för lite bio inne i stan :)

Måste säga att The Hungergames va hur bra som hellst!! En film alla måste se :)



Idag är de städning av skrubben som gäller! Har så  himla mkt skräp och skit där inne så en rensning är välbehövlig... Bara de att de är så jobbigt när man måste riva ut precis allting..

Ska även hem till dom små hästarna ikväll. Fodra dom lite och kanske borsta lite på dom små liven så dom känner sig ompysslade ;) haha. Dom busade med mig igår både Millan och Gail och rymde ut på gårdsplan. Tur att dom är snälla och inte sticker iväg iaf :)


RSS 2.0