full rulle

Just nu känns de som om allting bara rullar på. De har varit fullt kaos i några dagar eftersom att allt har hänt på samma gång.
Som idag, vi drog iväg kl 6 imorse för att åka till hingsten mad Gail eftersom att hon brunstade igår kväll. När vi väl va där och klev ur transporten så brunta inte hon inte, då va de bara å packa in hästen och åka hem igen.
Kom hem stax efter 8, gjorde ren transporten, käkade frukost och sen så ringde telefonen. Då va de säljchefen på Dialect som ringde och han ville att jag skulle komma på intrevju idag. Så jag fick skynda hem till mig och duscha och byta om och sen ta nästa buss till Östhammar.
Väl där fick jag vänta ett tag och sen pratades de på. Han va hur trevlig som helst och jag trot faktiskt att jobbet är något för mig! De är väl inte de mest välbetalda jobbet men de skiter jag i, de är ett jobb och de nöjer jag mig med :)
Nu ska jag bara lyckas skriva ett bra mail till honom om vrf jag vill jobba där så får jag väl se om jobbet blir mitt ;)

Får väl försöka skriva klart de nu för om en timme ska jag iväg till Mattssons och jobba lite. Sen får jag väl se vad kvällen har att erbjuda :)

inte helt perfekt

Jag vet att jag borde vara rätt nöjd med mitt liv egentligen. Tagit studenten med bra betyg, har egen häst, en massa underbara vänner, fin pojkvän och en stor livlig familj. Men de är ändå inte bra... De är nått som saknas eller snarare två saker som saknas. Ett körkort skulle kännas så himla bra, men jag är rädd för att ta de. Ärligt talat så är jag livrädd för att inte klara av att ta de. Vill inte vara en sån som bara misslyckas, för alla säger ju "om du klarade skolan så ska du väl klara körkortet också"
"för dig som är så duktig så ska de väl inte vara nått problem med att klara de"

men de är just de som är grejen, att bara för att man har varit så "duktig" så känns de jobbigt när folk har så höga krav på en...
Nummer två som skulle kännas väldigt bra, de är att ha ett jobb. Ett ordentligt jobb som jag triv med och som jag vill gå till och där jag kan få jobba 5 dar i veckan men ändå inte lessnar utan får göra olika saker och utvecklas inom de.


lite bilder från sommarens händelser så här långt


4 juni: Gail skickades till Sambesi :)


10 juni: Alex och Lillen hade skolavslutning i kyrkan.


10 juni: Christian slutade nian!! :D


10 juni: Elise fyllde år :)


10 juni: skolavslutning, pizza, dicka och klipporna i Öregrund!


11 juni: bad i poolen


11 juni: utsläpp av ungdjur, Gail va rätt intresserad ;)


12 juni: I Berkinge, tog en promenad runt dammen och hittade måsbo på en bänk


18 juni: en massa gamla maskiner, markand, ko jakt och kvällen avslutades hos Timmy med en massa folk :)


21 juni: va in till stan, handlade ny grimma till G och sen blev de en runda med inlinesen på flygfältet


allt möjligt på en och samma gång

Har inte skrivit nått på flera dagar och de är för att de faktiskt inte har funnits så himla mkt att skriva om. De hat typ varit de gamla vanliga, varit hos Tobbe, ridit och pysslat med Gail. Men nått som jag kanske inte brukar göra särskilt ofta är väl de att jag har börjat söka jobb! Har varit till arbets.fm. också, tänkte att de kunde vara bra. Inte för att de har hjälpt mig så mkt men jag har iaf nått att göra.
Fått jobb hos grannen några dagar i veckan men vet inte riktigt när jag ska börja... känns som man vill att dom ska ringa i god tid så jag vet...

Har städat rummet idag och de behövdes verkligen! De va verkligen kaos där... men så blir de när man inte är hemma och bara dumpar av grejer i farten ;) Sen va jag in till stan en sväng med E, M och A. Handlade väl inte så mkt bara en ny grimma till G och sen lite, lite godis ;)

Imor kommer Matilda hit och hälsar på Gail och rider lite för hoppningsvis :) Sen ska jag hem och så får jag väl se om de bli lite jobb lr inte beroende på om dom hör av sig eller inte. Annars får jag väl ta och läsa lite körkortsteori :p kan ju behövas de me ;)

saknar faktiskt min lilla Kola-bulle en aning... :/ och dom andra små hästarna... men de är inte så mkt jag kan göra åt de. Har valt att leva ett annat liv, för de funkar inte att hålla på på de viset jag gjorde förr! Det blir för mkt och man mår inte bra! Då är de bättre nu, en häst att koncentrera sig på och de är bara min och de är jag som bestämmer och gör som jag vill!!!

alla dessa bekymmer

De har inte hänt så jätte mycket som här dagarna.
  • Har bokat körlektioner inne i stan
  • har varit till stan och handlat skor och grejer till Gail
  • har ätit jordgubbstårta
  • har sovit, varit ute på kvällsliga äventyr
  • köpt inlines
  • sökt en massa jobb
  • lärt mig nya saker
  • registrerat mig hos arbetsförmedlingen
  • sagt att jag ska städa men har inte gjort de än...
  • läst i kör-teoriboken
  • insett att jag är helt värdelös
  • funderat på allt man skulle vilja bli men alldrig kommer kunna bli
  • cyklat
  • önskat att jag valt en linja så man hade varit nått när man gick ut skolan


måndag igen

har inte skrivit nått på några dar nu men de r för att jag inter iktigt har haft tid. Va ut till öregrund i fredags och käkade pizza och drack lite med bra folk på klipporna :)
I lördags åkte Tobbe och jag ut till mamma och dom andra i Berkinge. De bliev grillning, bad och andra trevligheter :)
Söndan bestog också av lite bad och mys i Berkinge och sen hem och tog en promenad med fina Gail =)
Idag ska jag ringa körskolan och sen försöka fixa lite jobb.... får väl se hur de går...

tada

nu är äntligen BT och SD grejerna fixade på datan så nu kan jag lägga över bilder igen :)
Har en väldigt dålig bild på hingsten Sambesi som Gail va till, men de är en bild iaf ;)

hoppas att de blir ett litet skäck föl till våren :)

Nu ska jag iväg till min söta lilla häst och klappa och pyssla om henne lite =)

9 juni

vi käkade ingen glass kom jag på sen men vi åt lunch, badade, solade, snackade en massa skit och hade de bara bra helt enkelt =)
Nu blir de alldeles strax käk och sen ut i solen igen :) Bada och sola är bland de bästa som man kan göra! ;)

solen skiner och allt är på topp

De känns verkigen hur skönt som helst att vara hemma igen! Har hunnit med att söka lite nya "häst jobb" i uppsala trakten så får se om de finns nån som vill ha mig ;)
Har nästan hunnit packa ur alla väskorna, men bara nästa. Ska alldeles strax gå ner mot gimo och möta Martin :) Vi ska käka lite glass och hänga vid poolen idag hade vi tänkt ;) kan inte bli mkt bättre en dag som denna!


I´m home!!

Ja då va de så att jag just nu sitter i min egen sköna och underbara säng :) Så ja, jag har alltså lämnat Frötuna... visst känns de lite tråkigt för hade hoppats på att få lära mig en massa och ha de riktigt roligt där i sommar. MEN de blev inte riktigt så. Hemlängtan va enorm, grät i 2 dar i sträck + att jag inte somande förrens 4 på natten, jobbade i princip ensam hela tiden (vilket inte gjorde de bättre då de enda jag tänkte på va dom här hemma), fick bara göra skitgörat som dom andra inte ville göra.
De värsta av allt var ensamheten, sitta och äta frukost ensam på morgonen i en str och tom lägenhet, laga middag, äta middag själv, inte ha någon att prata med på hela kvällen... De passar inte riktigt mig, jag behöver folk runtomkring mig för att fungera så är de bara!

Hoppas på att de kommer bli en bra sommar ändå! Hitta lite jobb, vara ute och rida lite, va med Tobbe, träffa alla, vara ute i Berkinge, ha fina sommarkvällar ute i Öregrund och en massa massa mer :)



nu ska jag krypa ner under täcket och sova riktigt jäkla bra! ;)
Gonatt! ♥

p.s I love you

I just want to see you
When you're all alone
I just want to catch you if I can
I just want to be there
When the morning light explodes
On your face it radiates
I can't escape
I love you 'till the end

I just want to tell you nothing
You don't want to hear
All I want is for you to say
Why don't you just take me
Where I've never been before
I know you want to hear me
Catch my breath
I love you 'till the end

I just want to be there
When we're caught in the rain
I just want to see you laugh not cry
I just want to feel you
When the night puts on it's cloak
I'm lost for words don't tell me
All I can say
I love you 'till the end


de borde kännas bra fast de gör inte de

Nu är jag framme och inflyttad på Frötuna gård. Har väl gråtit i princip hela dan och käns inte alls bra just nu! Vill bara hem!! Men kan ju inte åka hem innan jag ens försökt, för de är ju de här jag velat i 2 år nu och nu när jag äntligen är här kan jag bara inte ge upp. Måste försöka, de känns kanske bättre imorn när jag börjar jobba och får nått annat att tänka på...
Normalt sätt så är jag ju inte en sån som sitter och gråter, men nu känns de verkligen förjävligt! Jag ska liksom bo i en stor och fin lägenhet alldeles själv!!!! Kommer bli så grymt ensamt och tyst...

Tog lite bilder sm jag tänkte skicak till datan från mobilen via BT men såklart så funkar de inte så får väl se när dom bilderna kommer upp ;)


Vi tog studenten!! ♥

de va ett tag sen sist, men nu är skolan iaf slut

De va studenten i förrgår! Riktigt jäkla skönt att slippa skolan nu, men då kommer ju allt annat istället.... jobb, praktik... flytta långt hemifrån (visst är inte 20 mil så långt, men just nu känns det jävligt långt bort) men ar iaf bestämt mig för att åka och se hur de är, trivs jag inte så är de ju bara å flytta hem igen!

Imorn ska vi köra iväg min lilla Gail till hingsten och sen måste jag hem och tvätta och fixa lite tills på måndag då jag drar iväg! För på söndag hinner jag inte fixa så mkt för då ska jag och Tobbe in och andla lite och sen blir de middag och bio :)

RSS 2.0