torsdag morgon

De känns mkt bättre idag, har bara två lektioner och två långa hålor. Men jag tänkte vara lite duktig för en gångs skull och plugga lite så jag hinner ikapp med de jag ligger lite efter med... Så ska skriva religionsfrågorna och sen börj lite med biologirapporten. Känns alltid skönt att åtminstonne ha tänkt att man sk göra en massa men sen får vi väl se hur de blir ;)

30 mars

har inte alls gjort så mkt i skolan idag. Hade filosofi och då kollade vi bara på film och sen va de psykologi och då skulle vi plugga själva vilket slutade med att jag och Matilda satt och snackade i typ 2 timmar ;) haha Sen va de fysik prov och de gick ju åt helsike precis som jag trodde... Blir jag godkänd så är de helt otroligt!

De har vrit full fart hela em, har snackat med Matilda en massa massa, pluggat, sovit (haha ovanligt ;)) och varit hem till Karlssons och fikat och snackat skit. En riktigt bra kväll alltså.

Men jag har väntat hel dagen på ett enda lite sms men de verkar inte som om jag kommer få nått... :/ får väl vänta ett tag till helt enkelt...

hoppas på att dan kanske kan bli lite bättre!

Va till stan igår med Sandra och Carro, inte för att jag handlade nått spec direkt. Lite verktyg till om jag skulle vilja slå på tppskor och så bara :) Låg mest och halvsov i bilen medans dom pratade på ;)
Va barnvakt på kvällen och de slutade med att när dom gått och lagt sig så somnade jag på soffan vid typ 8-9 nån gång. De va nog nån som va lite trött igår va ;) haha

Idag har de varit äckligt väder ute och äcklilgt kallt! Vi hade äcklig biologilab och äcklig fysik!! Haha känner mig riktigt positiv måste jag säga. Och så måste jag plugga till de där satans fysikprovet som vi har imorn... Men känner jag mig sj rätt så kommer jag väl inte plugga så mkt, finns ju så mkr annat man kan göra ju ;p


take me back to England

Gårdagen va ganska så förvirrande med en massa ringande hit och dit och sen när de äntligen lugnade ner sig så va de dax för film med Sandra och Niklas. De blev I rymden finns inga känslor, riktigt bra film :)

Sen va de bara hem och vänta på att Matilda skulle komma med bussen och sen pratade vi hur länge som helst och så fick vi lite mer sällskap senare :p och vi pratade och pratade ända till 6 på morgonen när jag skulle upp och ut till hästarna ;p och sen fortsatte vi igen, så jag har kanske sovit max 1 timme inatt om ens de så idag ska jag verkligen bara ta de lugnt. Kanske försöka sova lite nu och kika lite film senare :) får väl helt enkelt se vad dagen bjuder på ;)


Söta Matilda! <3

jag jobbar på

Kört in en massa ved i källaren idag, 13 kubikmeter blev de och de känns i kroppen nu kan jag säga ;) De blev en ridtur på Randver nu på em och hade Sacja med som handhäst för första gången, de gick väl lite sådär men för att vara första gången tkr jag de va helt klart godkänt :) Dom är så duktigta :)
Så nu är de duschen som gäller och sen ska jag se om jag kankse kan lyckas dammsuga rummet och sen hitta på nått med Sandra :) om hon kan ta sig hem från jobbet nån gång ;)




lika bra att bara köra på

nej men idag har man ju insett att folk nog vet mer än vad man tror... haha spårat! Men vad ska man säga, bor man i en liten håla som Gimo och går på en liten skit skola som Brux så får man väl leva med de... Men va fan man lever  bara en gång så jag säger som Sara, Lev hårt dö ung!

Körde in en massa ved imorse och sen va jag hem till Sandra och gick ut på långpromenad med Kingen innan skolan och sen blev de lunch med Matilda, Simon och Rebecca. Och då babblade vi på kan jag ju säga ;p haha
Sen blev de ännu mer snack och lite filosofi och sen ännu mera snack.

Men nu är de städning som gäller och middag med familjen och sen dricka med lite trevligt folk :) Man kan ju inte vara nykter för länge efter 8 dars drickande i England ;) Men en sak är säker, JAG VILL TILLBAKA!


struligt värre

vart en rätt så galen dag! SLU va ju rätt så jobbigt eftersom vi först inte fick veta de vi ville men sen så fick vi broshyrer och filmer och gud vet allt ;p på de så blev de lite ridvästs-letande och sen en kebabtallrik på de, hur bra som helst! =)
En galen bilfärd hem igen och en borttappad telefon. En massa skitsnacka och flum med Sandra och Niklas och nu är de kladdkaks bak som gäller och sen hem och sova för imorn ska jag ta utsläppet av hästarna och sen ta ut Kingen på en promenad :)

segaste dagen på länge

De har varit en riktigt jäkla seg dag idag. Trött och extremt ofokuserad, har liksom inte alls hängt med... men blev lite bättre efter en promenad med Sandra och Kingen i solskenet :)
Fick i mig lite våfflor också nu när jag kom hem så nu börjar livet kännas lite bättre :p


en del av Wakefiels gänget! :) de här va första kvällen, så här ser vi ju rätt lugna och städade ut ;)

weakfield i bilder!

Varit hemma i typ ett dygn nu och de känns fortfarande rätt konstigt. Men ändå skönt att vara hemma. Inga heltäckningsmattor, dörrarna går åt rätt håll, högertrafik, lås på toalet dörre, en normal dusch och min egna säng!

Men jag har haft de hur jäkla bra som helst och tänkter helt klart åka tibx till england. Tänkte slänga upp några bilder, kvaliten är inte den bästa eftersom min kamera är så dålig så är de bara mobil bilder ;)


räknar minuterna

Nu jäklar är de nära! Om mindre än en timme så är vi påväg till Arlanda :) Åh, de ska bli så jäkla kul!! Nu ska jag bara äta frukost, fixa mig färdigt och lägga i de allra allra sista i resväskan sen är jag klar.
De känns som om jag glömt nått men så är de ju alltid ;)

Ni får ha de så bra och så får vi väl se hur mkt jag kan skriva här, vore ju kul om man kunde slänga upp nån bild medans man är borta :D

kommer sakna mina fina jätte mkt! ♥♥

om 12 timmar sitter vi på ett startande plan

allt är i princip packat förutom de grejer jag ska ha imornbitti. Musiken till mobilen är fixad, har ställt larmet så nu är de bara vänta tills de ringer 05.30 imorn ;)
Är faktiskt inte så nervös inför flygresan utan mest för att jag ska glömma nått lr för att vi ska komma försen till arlanda ;p men de ska nog lösa sig!

Kommer sakna alla här hemma! Även fast de bara är 8 dar så kommer de bli lite jobbigt, men de kommer också bli skönt att komma bort från de "normala" ett tag och få se och uppleva en massa annat =) De kan ju faktiskt hända en hel del på en vecka ;)

vore rätt skönt att sova nu men de kommer väl inte gå så ett avsnitt Gossip Girl blir väl bra så länge :)

Gonatt! ♥

snart så

Imorn åker vi!!! :D

Så just nu springer jag bara runt och försöker komma fram till vad de är jag inte behöver ta med mig. Har hela sängen full med kläder som ska med, fattar inte hur man kan ha så mkt som man verkligen känner att man vill ha med ;) Men Eve hjälpte mig iaf att rensa bort lite, men tror nog att några plagg kommer hamna på sägen igen ;p

Grejer som ska med är ju mkt enklare! De är bara att ta med en tandborste och tandkräm och sen är de klart.. typ... lr kanske inte. De blir väl lite mer grjer men inte alls så mkt.
Skorna ska vi inte prata om! Har 4 par som står här nu + ett par som jag ska ha på mig + ett par jag ska låna av Ida... haha 6 par skor för 8 dar, ja jag säger då de... Ett sånt kaos!!!!

De blir nog bra tillslut! Nu ska jag bara packa ner allt och sen är de duschen som gäller. Efter de en snabb tripp till Ica och gallerian och hem till Ida en sväng och hämta skorna.
Får hoppas att de löser sig och att väskan inte väger mer än 20 kg imorn ;)

två dar kvar!!

Började skriva en lista igår kväll, på allt jag ska ha med mig till England. Oj, vilken lista de blev! Jag måste nog lägga fram allt jag skrev upp och sen rensa lite utifrån de, för just nu skulle jag nog behöva minst 2 resväskor för att få plats och ens komma till England, tänk då hur de ska vara på vägen hem...
Ibland är de rätt skönt att ha sånna här, egentligen, onödiga problem men de får en att tänka på annat och de är ju jätte bra :)

Nu ska jag försöka få lite ordning på mit okontrollerbara hår och sen ska jag ta ner lite tvätt så mamma ha nått att  göra när hon kommer hem ;) haha nejdå, men har lite som ska tvättas inför resan.


de ordnar sig alltid

Varit hemma hos Sandra och pluggat och jag måste faktiskt säga att jag är riktigt duktig. Kan ju typ allt, lr ja nästan iaf ;) Tänkte bara läsa igenom filosofin lite sabbt innan provet imorn så ska nog de också gå bra.

Börjar fundera på hur jag verkligen ska hinna med att göra allt jag måste göra innan vi åker på lördag. Jag ska växla pengar, hitta en present till Pauline, packa, packa om och antaglige packa om en tredje gång.
De är rätt perfekt att jag är ledig på fredag för då hinner jag förhoppningsvis med allt som ska göras :)
Kanske hinner med en ridtur och en lite film kväll med Sandra och gänget också om jag har tur =)

Nu ska jag käka en liten macka och sen krypa ner under mina varma täcken och läsa igenom papprena en sista gång innan jag ger upp de hela.

Gonatt! ♥

inte ett fel

Ska alldeles stax gå hem till sandra och plugga lite med henne. Har ju två prov imorn, religion och filosofi... kanske inte de roligaste men om man får lite hjälp med att ställa alla frågor och så kan de ju blir lite roligare iaf ;)
Ska väl packa ihop allt jag behöver och pallra mig iväg!

:/

känner mig bra jäkla ensam just nu. ensam och uttråkad....

förvirrad dag

Provet gick väl sådär, hoppas på att jag blir godkänd! Annas har hela dagen varit rätt så kaos och jobbig faktiskt... fattar inte att allt alltid ska krångla till sig för mig. Får så dåligt samvete!!! Hatar sånt! jag har ju egentligen inte gjort nått men ändå så känner jag mig som världens sämsta människa :(

Varit ute en sväng på lilla Randver. De gick bra som vanligt men han va lite stel i vänster sida men han blev mjukare efter ett tag. Vi jobbade i skritten med tempoväxlingar och med mjukgörande, de tar emot lite att bara hålla skritt när han är så där pigg men man kan ju inte alltid rejas runt som vildar ;)

Väntar på att Sandra ska svara på mitt sms så kanske de blir en promenad ner dit sen och så väntar jag på att lilla mami ska bli klar med semlorna!! =)


8 mars

Ja då va de dax för prov snart da... satsar på IG så blir de en riktigt glad överraaskning om jag klara G ;) jaja ett IG spelar inte så stor roll, skriva ett omprov bara så man får G och sen är de bra. Haha känns som att jag har en vääldigt bra inställning till skolan just nu!

helt omöjligt

Fy fan! Biologiprov imorn och jag har väl inte riktigt pluggat så mkt som jag egentligen borde ha gjort... Men grejen är den att de går liksom inte in, fattar inte hur de kan vara så komplicerat....!
Käkade iaf middag med Sandra, hur gott som helst! Och sen blev de lite prat med henne och Carro. De är verkligen kul att känna att man kan hitta nya personer att umgås med, lite förändring skadar ju inte. Två riktigt härliga brudar! :) Tror nog att resten av terminen kommer bli riktigt toppen, gäller bara att hitta motivationen till att plugga, igen, då skulle nog allt vara perfekt.
Imorn är de alltså prov, äckel-fysik, lunch och historia. Sen ska jag ut och rida lite. Sacja behöver få röra på dom gamla arab benen ;)
God natt, nu ska jag försöka lära mig hur räkor andas!

7 mars

Sitter hemma hos Eve nu, ska precis ta ut Tilan en sväng och sen gå över till Sandra. Vi har lite att prata om och lite att fixa. Efter de ska jag plugga, plugga, plugga!! Har prov i Biologi B imorn och de är hur mkt som helst som man måste kunna... Så de är bara sitta uppe halva natten och lära sig ALLT!
Hade vårat sista möte inför Wakefield resan och nu börjar de kännas att de närmar sig, de ska bli så himla kul :) Just nu känns de som att de största problemet är att få ner allt i resväskan.... ;)

allt är allmänt kaos!

en till äckeldag i skolan väntar... Nu har jag verkligen lessnat på riktigt!! Men som tur är ska vi ju faktiskt till england på fredag och de ska bli så skönt att verkligen göra nått helt annat. De är bara de att de är en riktigt helvetesvecka nu innan... tre prov ska skrivas, måste åka till stan och växla pengar, packa allt som sak med, hitta alla grejer och ja de är väl säkert en massa saker till som måste fixas....

Och inte blir de bättre för att de snöar heller... Jäkla skit! Jag behöver sol och semester NU!!!


skulle inte säga nej till en resa tillbaka till turkiet!


vart tog dagen vägen?

Idag har jag inte gjort mkt alls. De har varit en sån där dag när tiden bara har försvunnit och jag inte vet vad jag gjort riktigt.
Kollade på vasaloppet imorse. Åkte hem med Eve och hjälpte henne bära lite grejer, va hem och åt. Åkte ner till Barbro och va där och fikade och så till efter 7 nång gång. Sen har jag inte hunnit med så mkt mer. Känner att jag skulle vilja hitta på nått nu men vet inte vad.
Klockan är ju ändå bara lite efter 8 så skulle ju kunna göra en massa! Men just nu är inte humöret på topp heller... Jag blir så irriterad på mig sj när jag springer runt och tänker alldeles för mkt... Fattar egentlige inte vrf jag blir de men samtidigt så vet jag mkt väl.... Aja, orkar inte babbla på en massa om de så nu skiter vi i de och så kollar vi på Solsidan istället!

Gonatt!



man mår precis som man förtjänar...

Blev en rätt rolig kväll igår! Visst de va lite kalabalik ibland men de löste ju sig ;) Kom hem sen och gick upp tidigt imorse, sov väl ungefär 3 timmar lr nått och sen tappskokurs på de. Jorå, jag känner mig riktigt pigg och fräsch nu! De stinker gammalt döben om kläderna och jag är trött som en kamel så nu är e duschen och sen en film som gäller få man kanske kommer igång igen =)

Kursen va inte så jätte givande tkr jag, men nu kommer jag iaf ha ett intyg på att jag kan slå på tappskor och de är ju alltid nått! bara de är ju värt pengarna.


work in progress!

tidspress? jadå!!

Asså jag hatar verkligen att städa!! Och de är extra jobbigt när man verkligen måste... Men kan ju inte låta folk komma hit ikväll och sen min extrema röra ;) haha
Så de är bara att sätta igång! Om 4 timmar kommer Carro och då ska jag ha hunnit städa rummet + garderoben, hallen och trappan och ätit mat, duschat och gjort mig iordning.
Lycka till säger jag bara!


finfint!





De gick jätte bra med Radver idag. Han va riktigt pigg och lyssnade bra för hjälperna. Eftersom de va ett tag sen jag red honom så gick jag igenom alla gångarterna och kände efter om han var stel. Vi har lite problem med traven han och jag men de är nått vi får jobba med och så går han lite högt med huvudet i tölten. Men de är bra att ha något att jobba med så man kan utvecklas! :)



fredag 4 mars

Va hos Eve igår och skruvade ihop lite ya grejer hon hade köpt. Man kan verkligen bli helt knäckt på endel konstruktioner måste jag säga. Fattar inte hur endel har tänkt när inte ens grejeran passa ihop... LIVSFARLIGT!! ;)

Ne nu ska jag hitta nått att ha på mig och sen ska jag ut till  Roch S och mocka lite och sen ta ut R på en ridtur i de fina vädret :) tror nog de kommer gå hur bra som helst!
Känner mig riktigt positiv idag så de kommer nog bli en riktigt bra dag!! =)


seeeg

Nu ska jag va sådär tråkig igen och gå och lägga mig tidigt! Är så sjukt jäkla trött... Vet inte riktigt vrf för har ju inte gjort så mkt annat än att sovit de senaste dagarna. Men, men...
Ska upp och rida en sväng imorn, får se om det kanske till och med bli två ridturer beroende på unerlag och tid :) Sen är de ju provet som ska skrivas.... men de ska gå bra!
Blir ju en uppiggade promenad till skolan så då ska man väl vara på topp och skriva full pott ;)


<3

ett helsike

Inte fan fick jag skriva mitt sabla filosofiprov eftersom att läraren hade åkt hem och antagligen glömt bort oss... Blir så irriterad för jag va verkligen instäld på att skriva de där provet och så, nej...
Så istället för att vara helt ledig imorn så måste jag gå dit och skriva de jäkla provet...
Men nått positivt är iaf att jag hinner rida en sväng på Randver på morgonen och sen kan jag ju gå ner till skolan = får lite motion :) Så de löser sig nog iaf!

3 mars

Torsdag morgon och jag är taggad på att gå till skolan. Ovanligt för vem fan brukar vara taggad att gå till skolan?? Men de är rätt skönt att komma tbx till vardan när man varit hemma två dar och ändå inte fått nått vettigt gjort...
Idag är de ändå bara två lektioner och en massa hål hela dan så kan kanske fått nått gjort om jaghar tur ;)
Sen i em skajag och Sandra vara duktiga och plugga. Jag ska skrvia fysikrapporter och kanske börja repetera lite på biologin. De känns som om de kan behövas!
Hittade en jätte fin klänning som kanske kan komma att bli min blivande studentklänning!! :) men vi får se, man kan ju inte bestämma sig redan ;)

2 mars

Då va den här dagen äntligen nästan över! Har hänt en massa, massa, både bra och dåliga grejer... Men nu känns de iaf bra och jag tror de kommer bli jätte bra!
Jag ser framemot och är inställd på att de kommer bli en riktigt bra utgång på fredag :)

Nu ska jag upp och lägga mig för ska upp tidigt imorn och släppa ut Randver och Sacja, mocka lite och fixa :) Sen blir de skola och ev prov...

checkat runt lite!

Nu har lille Kingeling kommit så nu ska han och jag filosofera resten av dan så jag klara provet imorn! :) sen ska studentmössan hämtas och så ska jag avsluta något jag helst av allt inte skulle vilja avsluta, men kan inte ha de såhär längre... så de måste göras!
Slutligen så får jag väl plugga lite mer och kanske fundera lite på livet;)

Har kollat runt lite och har hittat några grejer jag blev helt och hållet såld på! En överdragsoverall för stallet, hur praktiskt som helst! och sen en jätte fin och snygg tjocktröja! Men jag ska ju vara ekonomisk och spara mina pengar till studentskivor, kryssningar och egladsresan så jag får bara kolla och önska...




no

Hemma idag med! Men imorn måste jag verkligen iväg till skolan, då är de ju ändå prov och allt... så får se till att plugga endel idag. Fast först är de Vakna som gäller och sen plugg, man kan ju inte börja dan med att plugga ;)

Igår fick jag iaf lite mera ordning på mitt liv! (LITE) Känns ju bra att man kan planera lite grann i förväg :)

aha

Jag är inte precis en sån person som visar min känslor tydligt och jag springer inte runt och berättar för folk hur mkt jag uppskattar/hatar dom och så... Jag har nog lite svårt att verkligen säga vad jag tycker och vill, men de va inte de alls dehär jag ville skriva!! Jag ville skriva att jag precis såg en bild av en kompis, eller kompis och kompis enligt mig är vi iaf kompisar. När jag såg bilden så saknar jag människan, har inte tänkt på de förr men nu... De känns verkligen att de är nått jag saknat och att jag  just kom på vad det var! Helt otroligt... men de är inte mkt jag kan göra nått åt nu utan de är bara att vänta och vänta!!

tänk va man kan komma ihåg

är de bara jag som förvånas över hur jäkla fort tiden går? Satt och åt mat med pappa och lillen. Pappa hade lagat typ omelett (korv, potatis, bacon och ägg allt i samma stekpanna). Grejen är den att de va precis de han brukade laga när vi va små och va hemma och va sjuka. Och just när jag kom på de så känndes de som om de va igår jag satt i vårt gamla kök, på den höga pallen vid bänken, mitt emot pappa och åt omelett...
Livet rullar verkligen på och fortsätter även om saker och ting händer så kommer man alltid, förr eller senare, att kunna kolla tillbaka och minnas vad som har hänt, även om man kanske inte tänker på de just när de händer.



De va ett tag sen......

RSS 2.0