iväg igen...

Nu ska jag till stallet igen, blir nog ingen ridnig för måste hem och skriva klart historian!!! Men Stig behöver nog hjälp, känns taskigt att lämna honom själv med allt....

J.B.B

Sitter och skriver om vrf Jean Baptiste Bernadotte blev vald till Sveriges tronarvinge... intressant va?? Inte?? :O


snö så långt ögat når

Fått lite kommentarer alltid lika roligt! :D
Har precis kommit hem från stallet och käkat och nu ska jag skriva min förbaskade historia uppsats... Den ska vara inne innan 00.00 så de är bara att sätta igång, men så svårt ska de väl inte va, de är val bara å skriva lite.

Sandra och jag hade ut Kolan och Freyr en sväng i skogen i mörkret men de gick riktigt bra, lite kallt, lite mörkt men kul såklart.
Men nu måste jag verkligen sätta igång med historian innan jag hittar på en massa andra onödigheter.... ;)


Vore inte helt fel med sommar, sol och ljusa nätter


Tindra i fredagens snöstorm!


dagen ser bra ut

Så då va de tisda morgon igen och jag ville helst inte kliva upp ur sängen imorse, men nu sitter jag här duschad, påklädd och färdig packad.
Nu är de bara att sitta här och vänta på att klockan ska bli 8.18 och sen kan man gå ut till bussen och vänta i kylan...

Men å andra sidan så är de en riktigt slapp dag som väntar. 80 min biologi och sen är de eget arbete på psykologin och då tänkte jag passa på att sktiva mitt historia arbete (A) och sen ska vi på en föreläsning 13-14 som jag ev funderar på att skippa, men får väl se hur de går med de ;)
En riktigt lektion alltså, kan de bli mkt bättre?

Sen ska jag och Sandra iväg till stallet och rida lite :)

nu,snart,imorn

Blev lite ridning ikväll. Måste säga att de är mkt roligare nu när jag fått lite mer ridsällskap :D Hade ute Fabbe tsm med Sandra och Freyr och sen hade ja gut Kolan en sväng också =)
Ida tränade Tindra lite och de gick väl rätt hon va inte allt för bråkig...

Nu ska jag sätta mig och skriva lite på historia arbetet som ska vara innen imorn... har ju inte börjat än men tror nog de ska gå bra bara jag börjar, får helt enkelt renskriva de imorn kväll :p För imorn em bär de av till stallet och dom små hästarna igen :) Så nu får jag helt enkelt stängaav data apparaten och göra lite nytta ;) hehe

29 november

Har varit en ganska så seg men rolig dag i skolan idag. Lite kemi labb och sen va de i princip ledigt resten av dagen. Åkte till stallet och tog ut Strimma en sväng i skogen, hon va riktigt pigg och töltade och galopperade hur fint som helst :)
Nu borde jag väl igentligen skriva lite på mitt historia arbete... men de får vänta lite ;)

Vi 6-halv 7 blir de stallet igen och lite mer ridning =) Hoppas de håller sig så de inte blir kallare än 16 grade nu ikväll... annars blir de inte så roligt att rida.

Fick iaf tag på syon idag sp nu har jag fått en tid så jag kan försöka reda ut min problem med högskoleutbildningar och allt. Ska bli skönt med lite ordning! ;)

Nu ska jag nog läsa lite bloggar och sen blir de plugg!

hmm...

Nånting hände, jag är på topp, jag är oslag bara och bara den allra bästa! Eller?? Ja, vi säger så och så hoppas jag att resten av världen håller med mig...

Har precis kommit hem från stallet och kylan och nu blir de tv med pappa :) Bra avslutning på en kall och fartfylld dag :)


~ tankar... har för många av dom...~

Fösrstår inte vad jag ska göra... Allt jag gör verkar bara bli fel och inget är eller blir som jag tänkt.
Förstår inte hur allt kan vara så komplicerat!
Så länge jag inte tänker så går allt bra men så fort tankarna börjar snurra runt och jag får chansen att funderar så blir allt så komplicerat, allt blir så annorlunda... Så jag hoppas verkligen att de här ska få ett slut!

kallt som in i norden

De är verkligen skit kallt ute, - 16,5 va de när jag åkte hem från stallet! Fatta va kallt! Men nu sitter jag inne i värmen iaf =) Har precis ätit middag och nu blir de lite tv inna jag ska ut till pållarna igen. Får se om de kanske blir en ridtur ikväll me om de inte är för kallt ute.

Ridturen gick väl lite sådär halv bra idag... Undri va pigg i början och sen så fort vi kom upp på hammarvägen så börja han krånglaoch ha sig :( men sen när vi kom in i skogen igen så va han hur pigg som helst och travade, töltade och galopperade på, han va som ett litet vilddjur! Tänk om han alltid va pigg va enkelt och roligt de skulle vara då ;)


Stackars lilla undri, i stormen, vid insläppet igår

peppis bak

Har bakat papparkakor med lillebror och Elin. Fast de slutade såklart med att jag fick göra klart och städa undan ;) men nu har vi kakor iaf :D
Så nu skulle jag väl igentligen plugga men de orkar jag inte me så jag tar och slappar lite och sen får de bli en liten ridtur i de fina vädret :) Efter de får jag nog ta och börja plugga...


SÖTA LILLEBROR!!!

*******************

Hoppas,hoppas,hoppas att du inte är alldeles för besviken, för arg, för...ALLT! Vill inte att nått ska bli förstört, att de ska ta slut, att vi glömmer...

överlevde en kväll i den stora staden

Maten va riktigt god och sälskapet toppen! Synd bara att de va så kallt ute!! 
Vart faktiskt ganska så positivt överraskad av maten, riktigt gott :) Fast de känndes hela tiden som om dom där kineserna ville bli av med oss... hm... ändå satt vi bara typ 2½ timme lr nått :p jag menar vi tog ju bara två portioner så så glupska va vi ju inte ;)

Sen gick vi en sväng i stan och de va hur kallt som helst! Så vi satte oss å snacka på station ist, varmare och trevligare =)

Nu är jag så himla trött så tror nog jag ska lägga mig och sova lääänge!!! sen imorn är de plugg som gäller. Måste bli klar med historian och börja på kemin... usch vill inte men måste...



Therna i snön =)

nu är jag på väg igen

Fick inte så många bra bilder på hästarna... får göra ett nytt fösök imorn =) Ridturen på Kolan gick riktigt bra bara de att de va lite mkt snö emellanåt...

Men nu är jag hemma igen, duschad och klar så nu skajag bara försöka hitta nått att ha på mig och sen drar jag till stan för att äta på kina med Elin :) Har längtat hela dagen!!! Richars skulle också me så då blir dom två som får uppleva mina vackra miner när de är nått jag inte tkr om xD haha :p

Nej nu måste jag sätta fart! Kan ju berätta vad jag tyckte om maten senare ;)

Försökte ta en bild förr idag men som ni ser blev de ju inte så lyckat xD


hästisarna

Förstår inte riktit hur de kan snöa så mycket... de bara vräker ner. Fast de är riktigt fint och mysigt när allt är alldeles vitt :)
Nu ska jag iväg till stallet och ta in hästarna och rida en liten sväng. MYSIGT! Tänkte försöka ta lite kort på hästarna också, fast de är ju int alltid dom är så medgörliga... men känner att bildarkivet måste uppdateras lite så jag får göra ett försök ;p



Jag vill verkligen ha en snöskoter så jag kan köra runt som en galning på åkrarna och ha snön sprutande runt mig! Så de är vad som står överst på min önskelista!! :D

de syns verkligen att jag städat!

Nu har jag äntligen städat klart iaf! Så nu ska jag snart börja plugga ist...

Några chockerande före bilder ;)





...och efter :)






inte en lugn stund

Ska alldeles strax börja fixa här hemma. Men först ska jag visa pappa några fjån i skolkatalogen xD haha Sen blir de vattna blommor, städa garderoben, städa rummet, skriva historia arbete... har fullt upp som ni ser så de är bäst att jag börjar på en gång!

back from...

De blev e väldigt snöig kväll måste jag säga. Men de blev lite ridning iaf :)
Undri tog jag frörst ut på vägen en sväng och han töltade hur fint som helst! Blir så glad när de blir sådär klockrent och man känner hur hästen jobbar under sig! :D
Sen gick vi in på ridvolten en stund där de va väldigt mkt snö... så den lilla rackarn fick spåra upp nytt spår, vilket va lite svårt då de va snö enda upp till halsen på´n... Men han jobbade på bra.

Kolan fick bara komma ut på volten. Stackarn! Han jobbade också på riktigt bra och han va precis som vanligt.

Nu ska jag kika runt lite på olika bloggar och grejer och sen ska jag nog krypa ner i sängen och sova. Imorn blir de full fart hela dan, men de tar jag då ;)

Gonatt!


hur ska jag göra??

Fick min efterlängtade katalog från högskolan i Gävle. Funderar lite på att plugga ekonomi men vet inte hur jag ska göra, vill ju gå hippologprogrammet sen ju...

Så jag har tänkt, eftersom jag måste få ihop 6 mån praktik för att komma in på hippolog så ska jag jobba ett år och samtidigt plugga plugga ekonomi på distans. Men grejen är den att ekonominprogrammet är 3 årigt så min stora fråga är då, kan man läsa två högskoleutbildningar samtidigt?

Eller så skulle jag ju kunna läsa några kurser i ekonomi som jag läser bara under ett år alltså de året jag jobbar. Men jag vet inte, är extremt förvirrad... Måste ta ett snack med syon nästa vecka!!!


what to do, what to do....

Har fått några frågor om vad jag ska göra ikväll och i helgen. Kan säga att de kommer bli en riktigt lugn helg! Hade först planerat in fest imorn kväll men så blir de inte... utan jag ska åka in till stan och käka på kina för första gången i mitt liv. (jag vet jag är extremt efterbliven) och sen får jag väl se vad som händer mer den kvällen, inget är planerat så inget kan ju gå snett ;)

Så ikväll då? Jo, jag ska bara ta det lugnt. Plugga lite nu innan maten och sen åka till hästarna och fixa och kankse rida lite om de inte är alldeles för dåligt väder.

Tänkte rida dom här två små nötterna ikväll :)


Undri & Kolan

Nu ska jag skriva på mitt historia arbete...

Jag är född i en lite by i ett av världens hörn


Älskar verkligen den här låten, den går på repete!





Lita på mig

Är kvar hos Ida fortfarande alldeles själv, men hade tänkt att uppdatera lite här och sen stänga av datan och plugga lite. Nu ska jag banne mig läsa klart alla psykologi papper och sen börja med historian!

Vet inte hur jag ska göra, vill inte såra nån men vill ändå få chansen att lära känna andra på egen hand. Man kan vara riktigt bra kompisar och ändå umgås med andra. De borde du veta, du var alltid med andra förr... Visst då har jag kännt mig lite bort glömd men vi har ju lovat varandra att vi aldrig ska låta nån annan komma emellan! Men vi kanske kan låta någon annan komma med. Vi kan blir flera, om de går...? Jag hoppas de och jag vill verkligen de för jag vill ha fler underbara vänner att dela fler fina minnen med! :) Jag tror jag behöver de, eftersom jag har ett så stort behov av att få lyssna och prata av mig. Men ibland kan de väl iof bli lite för mycket prat med för många olika människor... Jag vill ha några jätte nära och som jag kan lite på! De är vad jag vill och jag hoppas du vill ge mig den möjligheten!


Veckans horoskop!

Skytten 23/11-21/12

Du får en ordentlig självförtroendekick i början av den här veckan och känner motivation att hugga tag i projekt som blivit liggande. Första steget kan vara att göra dig av med något som du faktiskt inte är ansvarig för. Du har många lösa trådar runt dig för tillfället och detta hindrar dig från att få det du verkligen vill ha. Tips, visa utåt att du är cool vare sig du får fantastiska nyheter eller känner dig pressad.



De känns ju som om de stämmer ganska bra, även om veckan inte är slut än på långa vägar...

snack med elin x2

Nu har Elin iaf kommit hem så är inte ensam längre :p Har lyckats plugga lite, håller på och läser en massa om fobier inför mitt psykologi arbete. Fast måste ju säga att dfe finns roligare saker att göra än att plugga ;) Vi slog precis på en film så nu blir de film-fb-snack-psykologipluggs-time ;) haha känner jag mig sj rätt så kommer de bli mest film-fb-snack-time ;) hehe men vi får väl se ;p

Stig skulle iaf ta hand om hästarna nu i em så jag slipper gå ut i de här hemska vädret!! TACK!! :D

bor i valde ett tag

sitter hemma hos ida och käkar lite lunch i form av mackor och te :)har precis kommit "hem" från stallet, va där och gav hästarna lite lunchhö och mockade lite.
gick faktist hela vägen hemifån mig med me packning på ryggen (måste ha varit en rolig syn) xD Men nu har jag iaf alla grejer här och nu bor jag här inatt och ev kanske imorn natt me ;p Fast de är lite tråkigt att sitta här alldeles ensam... men hade ju tänkt att plugga så de passar ju faktiskt perfekt! Så nu ska jag bara käka upp och sen blir de PLUGG som gäller!!!

man måste ju jämföra lite

Glömde tala om att fysikprovet nog gick rätt bra ändå, hoppas på G iaf och de är jag nöjd med :)

Håller på och kollar på lite Desperate Houswives och jag insåg precis att en "ny" kille som är med oxå är me i Beverly hills, nämligen Brian Austin Green


som David Silver i B H


som David Silver (lite äldre, lite snyggare)


som Keith i DH (vet inte vad jag ska säga ;) )


Nu är de långhelg!!!

Ja, precis! Nu är de helg!! Så  imorn ska jag ta hand om lite hästar och plugga lite :p Men just nu är de film som gäller, kollade klart på  Beverly hills säsong 1 igår så nu är de filmer ist ;p Får väl se vad som händer ikväll om jag kommer iväg till stallet i de här ovädret lr om de blir en hemma kväll med antingen plugg lr data/sova?? De är de ingen som vet än, men snart så ;)

Ska nog titta på ..och så kom Polly har alltid velat se den men de har aldrig blivit av ;p


en mkt bättre dag

sitter i biblan med hanna och håller på och letar lite fakta till psykologiarbetet. Ska skriva om fobier och hoppas på att lyckas få ännu ett mvg arbete så betyget är säkrat ;) haha

Idag är en mkt bättre dag än igår iaf! Är mkt gladae och allt känns lättare, synd bara att de är storm ute och hur kallt som helst...
Men ska iaf till stallet ikväll och rida lite :) Ochsen är jag ledig både torsdag och fredag, hur bra som helst med långhelg!!! :D

en helvetes dag

Hela dan har bara varit helt otroligt jobbig och helt värdelös! Försov mig imorse, fick dåligt på biologiraporten, biologiprovet... Historian va lika värdelös som vanligt och vi ska snart ha prov igen fast vi aldrig lär oss nått!!!! Allt har helt enklelt varit skit!
Och inte fan hjälper de att jag har fysikprov imorn och jag inte har börjat plugga än, käner att jag inte vill. Fysik är inte min grej och jag kommer aldrig att fatta och vill inte heller för den delen. Jag önskar att jag bara kunde stryka hela dagen ur kalendern och lossas som om den här dan aldrig varit och att morgondan alfrig kommer vara. Men livet är inte så lätt...


.

Va i stallet nu på kvällen och red lite. Kolan fick jobba av sig lite och Undri fick också komma ut och röra lite på sig även om han inte alltid gör så mkt ;p
Sandra provade Freyr och de verkade gå riktigt bra, de kommer bli kul att ha någon mer att rida och snacka med i stallet :)

Nu är de beverly som gäller och kanske  ska fixa lite te och rosta lite mackor, är riktigt hungrig!! Sen blir de nog tyvärr lite fysikplugg... lär ju somna fort då iaf ;) hehe


som vanligt så har jag inte så mkt vettigt att säga

Tog en sväng till stallet på em och jag och snadra försökte lasta Kolan, han gick inte på men nästan så... hoppas bara att han ska kliva på snart, vore ju kul om jag kunde komma iväg på lektionen, men de är  ju om 2 veckor så de känns lite hopplöst just nu... ;p

Ska alldeles strax iväg till stallet igen, hade tänkt rida lite. Kolan och Undri blir de så får jag se om jag hinner med strimma me lr hur de blir... de är ju en dag imorn me ;)

igår

De va inte så mysigt väder med de blev en ridtur iaf. Kanske inte som de va planerat men en sväng blev de. De enda jag längtar efter just nu är sommar! Jag vill att gräsmattan ska vara görn och att de ska vara varmt ute, sol och blå himel inte regnt och och rusk, gråa tjocka mol och mörka kvällar...




är jag inte borta så är jag hemma

Gårdag kvällen blev riktigt lyckad! :D precis som på alla andra fester blev de lite skitsnack, lite djupa samtal och såklart en massa massa dans!!
Hade riktigt roligt och de va en bra mix av människor även om vissa va lite fixerade av att man promt skulle köa om man ville höra en låt ... men sånt gör ju inte lilla Johanna, nej hon byter låt hux flux och dom andra blir såklart lite sura ;) haha xD typsikt mig! ;p

Jag va ju utklädd till pirat och självklart så ritade rebecka några jättefina tatueringar på mig. Hon är så sjukt bra på att rita!!
Sen fick även mina ben en hel del klotter på sig.... har duschat men de syns fortfarande ;p haha but that´s life when you party like a pirate ;)

Nu ska jag försöka fundera ut om jag ska gå till atallet lr ringa annso och be henne om skjuts.... hm... svårt val... fast de vore ju rätt skönt med en promenad :p

lördag morgon

Mässan igår va väl rätt bra bara de att de va så sjukt mkt männsikor och så himla mkt man kunde titta på... Så jag körde på taktiken - ta en massa kataloger och broshyrer och kolla när jag kommer hem. Vilket resulterade iatt jag nu idag har jätte ont i axeln efter alla grejer jag burit på xD

Blev en tidig kväll igår, tror jag somnade på soffan strax efter 7, så har inte sovit så jakla bra sen inatt. Men nu är jag uppe igen och klockan är inte ens 7 ;p Så ska slå på lite beverly och ligga och slötitta lite.

Sen ska jag tydligen putsa fönster har jag hört.... frågan är om ja verkligen tänker göra de ;)

Undri i närbild






18/11

Rummet blev färdig städat iaf!! ;p
Va till stallet en sväng och tog in hästarna och red ut i skogen med Kolan. De gick riktigt bra förutom att han drog en gång men de va ingen fara. Jag ramla ju inte av iaf!

Sitter och kollar på beverly hills, är snart klar med första skivan :D Älskar verkligen serier, ska nog kolla på desperate houswives ikväll har ju missat en massa avsnitt så måste ju komma ikapp lite ;)
Men först blir de stallet ikväll, rida lite kanske och fodra och borsta lite hästar.

Beverly hills is the shit!

De blev lite sovmorgon idag iaf, 8.43. Riktigt skönt! :) De blev lite frukost och sen lite O.C med Eve. En tripp till Ica för att handla lite tills imorn, så nu ska jag nog ha mat så jag klarar mig ;)

Just nu försöker jag kolla på Beverly hills och städa samtidigt... kan ju säga att de inte blir så mkt städande... men snart så när de här avsnittet är slut så ska jag sätta lite fart, de brukar ju inte ta så himla långtid att städa när man väl börjar :p

ger upp...

Inser att jag är en riktigt vekling så därför går jag och lägger mig efter bara två avsnitt av GG. Får kolla på Beverly Hills och Despi imorn. Man kan inte hjälpa att man är trött ;p

Har också isätt att jag är extremt dålig på att göra saker jag vill göra men inte vågar, där måste de ske en bättring och de är så fort som möjligt. Måste våga!

Gonatt, nu ska jag sova länge, länge :)

snart så

Nu är yogan avklarad och jag har druckit en kopp te och nu är ska jag pallra mig upp till sängen och sätta mig och kika på mina älskade serier :D

Sen imorn har jag ett rätt späckat program.
sovmorgon
städa
yoga
handla
plugga
rida

så de är bara att försöka ta en lagom lång sovmorgon ;) hehe

Serier på g...

Sen efter yogan blir de lite serie tittande! :D



Beverly Hills


Gossip Girl


Desperate Housewives


lyckat...

Blev inget inlägg igår kväll iaf, men va så jäkla trött och va tvungen att läsa de där jäkla svenskahäftet.... Men jag lckade iaf läsa alla texterna både igår kväll och imorse ;)
Provet gick rikgit bra, var klar kvart i 12 och då hade jag anna och emma hunnit med att ta en rast och snacka lite skit och så han vi med ett brandlarm oxå. Måste säga att de va bra tjaming ;p Men vi käkade lunch och sen gick vi tbx och lämnade in proven strax efter 12.
Sen va de renskrivning av psykologiuppgiften.
Bussen hem,
sprang upp på rummet och slog på datan och Sex and thr city 2.
somnade när filmen va slut, med lillebror sovandes brevid.
har precis käkat och är just nu lite irriterad...

Eller irriterad är väl att överdriva, snarare besviken....

Om en timme blir de yoga, vet inte om jag orkar men jag måste ju...



16 november

Kom hem från stallet för en dryg timme sen, tog in hästarna och fodrade dom lite =)
Har kökat lite nu och ska alldeles strax sticka iväg iväg och rida lite, får se hur många häster jag hinner me ikväll :p Sen ska jag försöka läsa några av svenska texterna och sen blir de lite film :D
Har ju fått filmerna som jag beställt så nu har jag att göra ett tag ;) hehe Men nu måste jag byta om skriver mer sen!

film ska de va

Kom hem från stallet för en lite stund sen, de blev ett pass på volten med Kolan. Gick rikigt bra trots underlaget.
Imorn ska jag prova lasta honom, får väl se hur de går men jag tror nog de ska gå jätte bra faktiskt :)

Har provat lite kläder tills lördag men de känndes inte riktigt som de passade ihop på nått sett men efter lite snack med Elin så kom jag på  vad jag ska ha. Nu ska jag bara prova och se hur de ser ut ;) Tror verkligen vi kommer ha hur kul som helst!! Längtar verkligen :)

Nej nu ska jag nog ta me datan upp och slå på nån bra film, känns som om de behövs, plugga få jag göra imorn ist...

14 november

Har hållit igång rätt bra idag enligt mig ;) Gräddat bullar åt mamma, vart till östhammar och köpt lite filmer och sen hem och bakade tårta.
Sen när mami ooch dom kom hem så blev de fika och sen drog jag iväg till stallet. Tog en liten ridtur på Fabbe och Hrappe och nu sitter jag här i soffan och kikar på lite film :) Borde igentligen plugga men känner inte riktigt för de just nu :p



min fina tårta som jag bakade idag =) krossade pepparkakor på toppen, hur gott som helst =)

tar de lite lugnt

Allt gick bra i stallet ikväll. Undri mådde bättre nu ikväll och va sig själv igen :) Hade ut Kolan en sväng på volten och de gick riktigt bra förutom alla isklampar.
Men nu blir de film med mami och papi, för imorn tänkte jag hinna med lite plugg innan jag drar iväg till stallet. Måste ju börja med mitt biologiarbete.

hästar, ja tack!

okej, jo men nu har jag bestämmt mig! Visst kan de bli lite enformigt emallan åt men när jag väl är i stallet occh håller på med hästarna och allt runt om kan jag liksom släppa alla andra tankar och de finns inget bättre än att fokusera till 100% på hästen och sen verkligen se resultat.
Och allt kan verkligen hända, allt går inte alltid på räls och fungerar hur bra som helst, de vet jag ju sen tidigare och fick en lite påminnelse om de idag när undri hade magknip/början till kolik. Allt är inte så enkelt, man märker verkligen vad man har lärt känna hstarna och deras beteede.
För om dom inte beter sig och är som dom brukar så märker man fort om nått är fel.
Jag är vekligen en riktig hästmänniska, men alla måste få tvivla nån gång, men nu vet jag vad jag vill! =)


jag petra och göte, sommaren 06


jag och Kolan våren 06


jag och Kolan våren 09 (ganska stor skillnad han har blivit bra mkt smalare)


jag och trimma mars 2007


jag och Haskí sommaren 2007


jag och fabnir sommaren 2005 (en av de första ggr jag red)


jag och Fabnir sommaren 2007


jag och Undri vinter 2009/2010

De är ju lite skillnad genom åren måste jag säga :p Men nu ska jag alldeles strax iväg till stallet igen och rida Kolan lite :)


Hahahahaha

Vilken tjej i sjunde klass är snyggast, blondinen eller brunetten?
- Blondinen... för hon är 22 år.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Haha... Sitter och kollar på tv. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på... men de blir väl en tripp till stallet på em och sen lär jag väl komma hem lagom till midda och sen iväg till stallet igen. Känns ganska enformigt men ibland kan de vara skönt att precis vet vad som ska hända, men är de så jag vill ha de??
- De vet jag inte och de är de som gör mig så osäker...

slut som artist

Nu är rapporten inskickad och jag har snackat en massa med Elin och Richard om våra planer ;p De kommer nog bli himla kul tror jag =)
Men nu ska jag springa upp till sängen och läsa några sidor i min underbara bok och sen ska jag sova lite så jag orkar göra nått imorn me :p

Gonatt!


Haha, varning på stan!!

Hade en massa snack med Malin idag också. Mer sånt vill jag ha!! :)

plugg snack...

Lat som jag är när de gäller att plugga så gav jag upp rätt tidigt igår, redan vid halv 9. Kl 9 sov jag kan jag säga, lite pinsamt men så är de! Men de är väl så iaf när de gäller mig, när jag är stressad så jobbar jag på och sen blir jag skit trött och då är de verklige bara att sova. Spelar ingen roll vilken tid de är på dygnet så är de sova som gäller.
Men de är skönt att jagäntligen har fattat att jag inte kan åka till stallet efter skolan, komma hem käka, åka tills tallet igen, komma hem och sen plugga hela natten. Sova fyra timma gå upp åka till skolan, åka till stallet osv... De funkar liksom inte. Nu är de anting eller som gäller!

Så just nu sitter jag och skriver på min jobbiga biologi rapport som ska va inne idag! Men jag har skrivit utförande och nu ska jag skanna in resultatet och sen är de ju bara en diskussion, slutsats och sammanfattning kvar :) Så snart är de klart ;)


inte så fräschigt ;)

jag lider faktiskt här

Jag känner mig faktiskt riktigt duktig för jag har skrivit klart fysikrapporten och skickat in den =) Så nu är de bara biologirapporten kvar att skriva.
Så ska alldeles strax springa up och börja på den men kännde jag behövde en lite paus. Sen är de bara skriva,skriva, skriva!

Fick mail av Majsan att nästa ridlektion skulle va 11 december på min födelsedag :p får väl se om jag kan gå på den, själva dagen är väl inget problem de är snarare de att jag måste ha lasttränat Kolan så jag kan köra han dit och de problemet att om de har snöat mkt så är de inte världens roligaste väg att köra på med hästtranspor... Men vi får se, jag hoppas iaf att de ska gå =)

Har rätt dåligt samvet för att jag inte varit i stallet på snart en vecka... tkr synd om Kolan och Undri som behöver sin motion men inte fått nån... Men i helgen blir de förhoppningsvis ordning för nu när jag är klar med biologirapporten så är de bara en renskrivning av psykologiuppg, ett biologiarbete att skriva och ett historiaarbete att skriva. så de sla väl funka tkr jag ;p

Men nu skajag återgå till böckerna....

a red day

Nu sitter jag och pluggar igen.... Hanna och jag lyckades inte riktigt bli helt klara med fysiken igår, men  nu håller jag på och renskriver den på daan och väntar bara på att lisen ska skicka en bild till mig och sen är den klar! YES! :)

Men sen är de biologilabben som ska skrivas... Hatar verkligen rapporter... Men den måste skrivas idag eftersom den ska va inne imorn...  Så de blir inget stall idag heller :( HAde velat rida lite men så blir de inte, de hinns inte riktigt med...  Vilken tur att jag inte har egen häst då hade livet varit något jobbigare.

Så ikväll precis som igår så är de alltså plugg på schemat, kul liv Johanna, kul liv...


Inte direkt den snyggaste bilde i världen men de här är jag idag när dom sprayade mitt hår rött... Inter särskilt vackert men tro mig innan dagen va slut så va nästan hela jag röd pga att jag och Troy "krigade" lite :p Men nu är iaf all färg borta de är bara stanken som är kvar ;)




planer

Har faktiskt haft en riktigt bra dag, en sån där riktig flumdag. Allt har varit kul och bara flytigt på som de ska, va hur pigg och positiv som helst imorse så de är väl så att vaknar man pigg och full av energi så fortsätter dagen så :)

Nu väntar jag på att Hanna ska dyka upp för vi ska plugga ikväll.
JA, jag skippar yogan, men de är bara för att vi båda två ska bli klara med den eländiga fysikrapporten och sen ska jag försöka skriva biologirapporten med lite stöd och assistans av Hanna ;) Sen tänkte jag att hon skulle få läsa igenom mitt psykologiarbete och säga vad hon tkr om de, hehe.

Sen blir de Grey´s och kanske en film om vi orkar och sen blir de sova, sova och sen upp till skolan och plugga igen ;p


nu är snön här och snart är de helg igen

Inte tänker jag tapå mig några varma vinte skor inte, här är de converse som gäller! Här ignorerar vi snön och lever livet precis som vanligt ;p

Haha såg precis världens bästa rapatac om fb, haha xD den va riktigt bra (Y) Stämmer, stämmer!! ;) klockren! ;p

men nu ska jag stryka lite kläder och greja innan bussen, förhoppningsvis kommer i tid.

Nu är de strömlöst!!

De finns inge mysigare än när de är strömlöst =) Mysigt att få tända ljus och  sitta och bara ta det lugnt och inte kunna göra nått, precis vad jag behöver!!
Men de är tur att man har bärbardator och mobiltbredband :D annars hade man ju aldrig klarat kvällen ;) haha frågan är bara vad jag ska hitta på.... försöka hitta en lampa så jag kanske kan läsa lite i min braiga bok, lr kanske lägga sig och sova, lr plugga (NEJ), lr bara sitta här vid datan tills de dör och sen bestämma vad jag ska göra. De känns som en mkt bättre idé ;D

De blir väl inte nått stall heller för kommer ju inte kuna duscha om de inte finns nå ström... och känner inte direkt för att gå och lukta häst hela dan imorn....

idag är de bara tisdag

Blev inte så mkt till bloggande och pluggande igår... satt mest vid datan och försökte fixa med bokningen till kryssningen. Tillslut så fick vi de iaf och funka och nu blir de kryssning den 14 maj :D

Men lite plugg blev de och provet gick ändå rätt bra för att ha pluggat så dåligt ;) Men resten av dan va rätt så bra iaf och nu har jag inte nått riktigt prov förens v.47 =)

MEN nått som inte känns så bra är att de blåser så extremt mkt, snön har jag inget emot men BLÅSTEN!!!! Usch! hatar när de blåser! de blir så sjuk jäkla kallt och jobbit... Har ingen lust alls att åka och rida i de här vädret kan jag säga... men känner att jag måste för dom små rackarna har inte blivit ridna sen i fredas... :/



nu är de bara en sak som jag vill göra och de är att krypa ner i soffan med en stor filt ett par raggsockor och en kopp varm choklad och bara se på film efter film :) Mysigt! :D

Men nått jag verkligen ser fram emot ännu mer är mina planer på att se Paranormal Activity 2 på bio. Jag kommer bli så sjukt rädd men måste se den iaf ;) Problem nr är bara att jag måste hitta nån som vill se den med mig ;p haha


grejs

Har kollat på film med Eve, de blev Farsan. Haha sjukt jäkla rolig film! xD Hade en massa snacka med en massa männsikor samtidigt och nu är de ytterligare lite nya grejer som är fixade med kryssningen :p Imorn ska vi beställa och jag hoppas verkligen att de bli bra och fungerar som de ska!!! De vore lite jobbigt om allt bara gick åt helsike... Men de borde ju gå fint de där =)

Funderar på om jag ska gå upp och sova lr bara ligga och läsa ett tag och bra ta de lugnt lr om jag sak sitta här och kolla påtv/sitta vid datan tills jag dör xD haha
De får nog bli sängen och boken tror jag :D Sen imor blir de plugg, plugg, plugg!! För hanna påminde ju ig om att de va biologiprov på tisdag och har inte pluggat ett dugg... så då är de hårdpluggning som gäller!! :(

GONATT VÄRLDEN!!!

hemma igen

Blev inte så många timmars jobb, men de gör verkligen inget!! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, skulle helst bara vilja gå och dö... Men de kan man ju inte göra nu när skolan börjar imorn och man måste börja stressa igen!
Sen är de efterlängtat jullov och sen blir de en fart fylld vårtermin med sportlov, studentkryssning, en massa studentskivor och förhoppningsvis en massa lovdagar :D Jag ser verkligen fram emot studenten!!!! Snart så =)

Men känner verkligen inte för att börja skolan imorn igen, hae gärna haft en till veckas ledighet och sen KANSKE jag skulle kunna tänka mig börja igen.

.

Då ska man iväg och jobba om en stund... är inte alls sugen på de.Allt känns helt jävla värdelöst idag! Har lock för båda öronen, ont i magen, ont i huvet och mår illa... och vet inte alls vrf, ännu värre!!! :( Så jag tycker synd om mig sj idag!
Men iväg och jobba ska jag iaf, några timmar måste jag ju klara av! ;) sen ska jag hem städa på mitt otroligt, extemt stökiga rum och sen blir de antingen en bra film eller om nån vill hitta på nått så vore de ju ännu bättre. Behöver piggas upp lite =)


Skulle behöva en semester i ett soligt och varmt land så jag kan få vila, ha kul och bli brun!! :D

en massa onödigt babbel (läs inte)

Hej! De blev kebab innan bion, hur gott som helst! =) Sen kollade vi in lite affärer och de fans såklart hur mkt som helst som man ville ha, men duktig som jag va så köpte jag ingeting!! Förutom ett par legins till Eve då men annars NADA. De tkr jag va riktigt bra jobbat för att vara mig! ;)
Sen va de bio! Den va 2h och 20 min lång, vilket enligt mig va lite onädigt långt tkr man kunde ha kortat ner den bara lite. Men de va riktigt bra och den va jätte fint filmat från en massa ställen runt om i världen =) De va också lite kul att de va en svensk "känd" skådespelare me fast jag blev lite besviken när Liz sista kille inte va den jag trodde.... När jag så på trailern trodde jag de va en skådespelare och så va de inte han... haha kankse inte att hänga upp sig på men så va de :p
Den filmen ska köpas när den kommer ut! De va en sån där riktigt bra när-de-regnar-och-allt-är-värdelöst-och-tråkigt-film. Den får en att börja tänka och le lite :)

Va hem till Annso och käkade för alla andra va ju där ;p men otur som jag hade missade jag ju precis den rätta bussen hem så fick vänta 40 min på nästa...
Sen blev de god mat och fika. Rätt kul även fast jag mådde rätt pissdåligt! Först så käkade vi ju e massa kebab och sen blev de lite godis och en bussresa hem på de blev helt enkelt lite för mkt... jag blir ju lätt åksjuk... Sen va de en massa annat skit också, en massa andra tankar som for runt i huvet, men de ska vi inte ta mer om ikväll de blir så tråkigt då ;p

Imorn ska jag försöka skriva ett inlägg som jag skrev idag när jag åkte hem, de bara behövdes skriva ner och så blev de.
Nej nu ska jag läga mig och läsa en stund innan jag ska sova, gonatt! =)

bra början hoppas på ett ännu bättre slut!

Nu har jag och Eve "nätat staketet" som hon kallar de, med andra ord så har vi alltså satt för nät så att Tila inte ska smita igenom plankorna :p Hon är ju lite knäpp min kära syster, hon kan säga dom mest konstiga saker jag någonsin hört! Känner igen mig själv lite i de hela, kan de va för att vi är släkt??;)

Dagens citat:
" Inte konstigt att staketet håller på å ruttnar, de står ju i komposten!
"
Haha, sjuka människa, fast de slår ju inte den gången när hon trodde att rådjur va älgkalvar XD haha

Nej men nu är de duschen som gäller sen drar Ellen och jag iväg in till stan för lite bio!! =) De kommer förhoppningsvis bli en massa snack, de va ju så länge sen vi snacka sist så de behövs kan ajg säga! Och lite godis, lite shopping och sen är dagen perfekt :D


Haha, hitta ingen bra bild på oss så de fick bli den här väldigt suddiga ;p men har bra minnen från den här kvällen iaf! :D

sjukt rolig dag!

Har varit hos Ida nästan hela dan ;p åkte dit efter 12 och sen va jag i stallet mellan 2 och 5 och sen blev de tv och en massa snack sen stallet igen 8-9 och sen tv och som vanligt så somnade både jag och rasmus medans Ida va helt ine tvn xD haha

Vi hade faktiskt sjukt kul Ida jag och rasmus, vi skrek, skoja, kasta godis och grejer på varandra :p de kankse inte låter kul men vi skratta hur mkt som helst! :D haha

Imorn blir de äntligen bio!!! Ellen och jag ska se lyckan, kärleken och meningen med livet. Jag tror den är skit bra! =) Sen blir de väl en hel del snacka och lite shopping me kan jag tänka mig :p


funderar och funderar

Red både Kolan och Undri nu i em och ikväll bir de film och datan som gäller. Mami och papi har inte kommit hemän så har ingen skjuts till stallet....
Men film är ju mysigt de me! :D Har iaf fått ordning på de mesta som gäller kryssningen iaf och de känns riktigt bra ska jag säga!

Men nu är de 2½ men och sen film :) och så en massa snack med en massa underbara männsior!! :D de är riktigt skönt att ha en massa männsikor att prata med om de mesta!! :D Alla somverkligen bryr sig betyder så himla mkt just nu, jag behöver verkligen prata med folk just nu! <3


De fins inget bättre än sommar i Öregrund med alla underbara människor!

today is another day

Somnade riktigt tidigt igår, redan innan 9!!! Va verkligen super trött. Sen va jag uppe igen vid 5 och började morgonen mend rått jakt ;p

Resten av dan har jag ägnat åt lite papper, har äntligen lyckats skanna in alla pappaer på datan så nu kan jag skicak iväg skiten sen, skönt att få de gjort!!

Nu ska jag springa iväg och byta om och cykla till stallet! Sen ska jag skicka lite fler mail och försöka fixa med lite annat =)

kfjdjfasöf

Kom precis hem! Fötterna är iskalla och jag fryser :( De har varit en riktigt regning och blåsigdag!!! Uscch! Plockade av lite skor idag och fick kolla på en hel del.
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med datan, lite godis och en massa filtar! Sen blir de tidig sänggång kan jag säga är så grymt trött. De får bli sovmorgon imorn :)

Köpt en bok har jag oxå gjort idag. Hundraåringen som klev ut genom förnstret och försvann - tror de kommer vara riktigt bra =)


en riktigt kall dag...

Har varit en rätt kall men intressant dag. Va uppe redan 05.30 imornse och sen vart de buss till stan och sen vidare med buss till knivsta.
De ca lite tråkigt att jag inte fick göra så mkt idag eftersom de nästan bara va verkningar och tappskor... och de va riktigt kallt!!! :( MEn jag överlevde iaf och nu sitter jag hoss Carro och Robert och sart blir de film :)
Vi har käkat på Thairesturang, va första gången för mig och de va inte helt fel :p men endel saker va väl inte riktigt min grej ;)

Imorn blir de rätt tidig uppstigning me men inte lika som idag if :p

stress, stress, stress

Sitter just nu och försöker ta det lite lugnt och svara på endel mail... Har precis stressat runt som en galning för att hitta kläder att ha imorn och på onsdag. För de blev som de va tänkt från början men sen inte va tänkt. Vilket betyder att de är hovslagardax imorn. Så nu har jag tvättat jean och försökt hitta en massa varma men ändå smidiga kläder.
Tänkte passa på att hälsa på Carro också när jag ändå är i stan så jag sover där imorn natt :) Så jag ska ha med mig kläder för två hovslagardagar och kläder jag kan ha på mig hos carro och sovkläder, grejer för att duscha och lite annat, så de blir en del. Storväskan har åkt fram ;) haha

Men de blir nog bra och kul de där. Först en hel dag med galna och roliga hovslagare och sen en mysig kväll med syrran =) Åh, jag ska nog käka pizza till middag :D

Men nu ska jag bara svara på sista mailet och sen sova för de är uppstigning 05.30 och då ska jag hinna duscha, torka håret, klä på mig och käka fruksot på mindre än en timme! Undra om de går?? ;p

Gonatt!! =)


Imorn blir de lite syskon-time! =)

vi fixar

Efter några timmars projekterande så blev tvn ett själklart val ;) Sitter fortfarande kvar hemma hos Johan coh Hanna =) Vi har precis fått ihop hytterna till kryssningen också, de blir nog bra de här ;) Hoppad de funkar bara!! :D haha

Nu är de top model som gäller och snart ska man väl ta den fina bussen hem till kära gimo... Jag är helt slut... Fattar inte hur jag ka va så trött :p

brottom

Nu drar jag vidare tillÖSterby och fixar lite med projektet! OCh godis ska köpas oxå ;) hehe
Men nu måste jag verkligen hitta nnått att ha på miig, skynda ig ner till bussen och komma ihåg att inte glömma nått ;) haha
Skriver mer sen!! :D Ni får roa er med denna exklusiva toabild tagen av underbara Hanna <3 ;) haha





Raggsockorna är på så nu drar jag! ;D

RSS 2.0