idag är de sista imorn är de första

shoppade loss ordentligt i stan i lördags, blev nytt träns till Millan, tyglar, 2 bett, 2 täckesgjordar, 2 stors plastlådor, leggins och lite underkläder. Så de försvann lite pengar, och på allr de blev de käk på max :)
Hände lite tråkigheter sen senare på em men de är iaf löst nu som tur är. Sen är de lite mer långsiktiga grejer som ska lösas men de ska vi nog klara av bra :)
***********************
Måste säga att jag älskar Tobias så himla mkt och jag är så glad att jag har honom! Vet inte hur jag skulle klara mig utan honom och vill inte ens fundera på de nå mer. Jag älskar honom och så är de bara! :) ♥

direkt från min n9a

eftersom de inte gick så bra för mig att ladda upp en bild ifrån galleri så fick de bli en gammal bild ist :p bloggar från N9an nämligen :)
jobbet går halv bra idag men de är bara att köra på ;) ikväll blir de först en tur på Gail o Millan och sen film :) om min kära söta lilla pojkvän kommer ihåg att hyra en ;)

idag, igår, imorn och i helgen

Fick min Nokia N9 idag!! Hämtade ut den efter jobbet. Fick en svart men vill ju egntligen ha en blå så tänkte försöka byta ut den på jobbet imorn :p Hoppas jag får byta!!! :)

Blev ingnen ridtur på Gail ikväll eftersom de blev uthämtning av paket istället, men imorn ska hon få komma ut och springa av sig lite :) Nu ska jag försöka fixa med lite papper... försäkringar, pass och en massa andra hästpapper... inte så värst roligt men de är skönt när allt är på plats sen :)

Carro la upp lite bilder från i lördags. Först båtturen och se korgen på de, ble vinte så många bilder men några iaf ;) kul hade vi och fula blev vi, de är ju huvudsaken ;) Snodde några bilder av henne ;)






Söta Carro fick en ros av Timmy :)


Min lilla nöt somnade på krogen.... ♥ (gillar Hannas asgarv i bakgrunden;))

tisdag tisdag

Förmiddan har gått lite småtrögt men ändå framåt. Sålt lite och snackat me endel idioter, men de kommer man ju aldrig ifrån tyvärr...

På lunchen traskade jag upp till Djurelit för att kolla efter en täckesgjord men de hade dom inte.... Så gick in på Klädfabriken och köpte ett par leggins ist, va väl inte dirket just sånna jag letade efter men dom va rikigt sköna! :) Men får väl ta och köpa nått par til i helgen :)

Va in på Hööks och kollade lite igår kväll och då såg jag att dom hade Höst rea, hittade ett jätte fint vintertäcke för bara 299... Lite sugen på ett sånt till Gail... Men vi får väl se vad Tobbe säger när vi åker in på lördag, han kommer väl antagligen stoppa mig från at köpa både de ena och de andra ;)


inköps lista till helgen!

Eftersom att jag inte drar iväg med killarna (på Dialect) till Blekinge i helgen så har jag bestämt att vi ska dra in på en lite shopping runda i stan ;)
De som ska inhandlas är
Plast lådor till häst huset. Så hästarna får varsin låda med sina grejer.





2.
Ett trän till Millan. Ett riktigt westernträns :)Nått av dom här ovanför.



3.
En två eller tre täckesgjordar



4.
Och slutligen några par leggins till mig! :)

hästar hästar

Jobbet har gått riktigt bra idag fast de har varit många jobbig kunder på samma gång! Men Johanna löser allt ;)

Tog ut och longerade Gail ett tag så hon fick springa av sig lite, dock verkar de aldrig hjälpa att man longera henne för hon verkar ändå inte bli trött... Ska försöka ta mig till ridhuset i Happsta nån dag/kväll så kanske jag kan lös hoppa henne, för där borde de ju finnas hinde iaf.

Sen va de Millans tur. Red barbacka och de gick verkligen hur bra som helst! Hon tuggade på bettet och verkade ha himla roligt, och de känns ju alltid lika bra :) Vi gjorde skänkelvikninar, volter, backade och en massa på hitt. Hon kan verkligen de mesta.
Synd bara att T är lite rädd när han rider henne så han inte har fått känna på de än... För är man lite rädd och nervös som ryttare bli ju hästen lite nervös och fundersam också... tyvärr.... Men de ska nog gå bra, dom ska nog lära sig varandra så småning om :)


ojojoj! stilig, suddig, mörker bild ;)

Sött litet öra! :)

Vann den!!!

Nu är en Nokia N9 äntligen min!! :) Vann tävlingen som pågick nu i veckan! Tack vare alla snälla vänner som gillade mina inlägg och som stog ut med allla inlägg om just nokia n9! Ni är bäst! :)


en lugn helg!! :)

Blev en tripp med Eckerölinjen igår em/kväll efter de va de krogen som gällde, men de va inte alls lika kul som båten ;) På fm så röjde vi ute i hästarnas lilla hus där de nu fått en riktig lösdrift :)

Idag blev de lite mer fix med lösdriften och sen en liten ridtur med dom små pållarna :) Nokia tävlingen är i full gång och jag hoppas verkligen att jag vinner nu!! :)




reflexer


Gail i hennes nya reflex utstyrsel! :)

torsdag snack + helgbilder!!

Har inte skrivit så mkt de senaste dagarna men de har inte hänt så mkt heller.... De har bara regnat och varit dåligt väder så har inte kunnat gjort så mkt... Va och simmade i tisdags vilket gick riktigt bra :)

Ida ghar jag longerat Gail, skulle ha ridit egentligen men fick mina pakt idag, ett med reflexgrejerna  och sen ett fleecetäcke :) så de blev utämtning och fix med de så de blev lite sent... Men imorn ska hon verkligen få komma ut och springa av sig lite. Även Millan ska nog få sig en ridtur då :)

Jobbet har gått strålande denna vacka så på den punkten ha rjag inget att klaga på! :)

En sak som jag verkligen vill klaga på är Hööks... Beställde ju ett hästreflextäck, benreflexer, väst och reflexhandskar, men täcket och västen va i samma nyans (lite mörkare) oc benreflexerna och handskarna va i en annan mer reflexrosa nyans... Så lite missnäjd är jag nog...

Här komme rlite bilder från helgen också!! Bättre sen än aldrig ;)


Eva och Skejer


Luring som jag red

Ridtur!! :)

Massa man!!

Millan, Leika och Gail när Millan äntligen kommit hem :)

Tobbe och Millan

En suddig bild på Tobbes premiär tur på Millan :)

Pigg och glad Millan med monster ögon ;)

Nu ska jag ut och prata med min lilla älsking som är ute i verkstan :) ♥

har en hel del att göra

Jobbet igår gcik ju hur bra som helst så fick gå hem en timme tidigare :) Idag går de också riktigt bra, inte lika bra som igår men de går bra :)

Idag borde de egentligen bli gym men måste röja bland Millans täcken, försöka göra plats för dom och sen ev röja liteute i hästhuset där dom ska gå sen. Måste också ta ut Gail på ridtur för hon måste få springa av sig nu!! hade ju tänkt longera henne igår men då kom de ju en massa folk... Så idag måste jag ta mig an henne :) Skaa också kolla upp hur Millan ser ut i benet idag om hon verka halt eller nått annars  är de longering av henne som gäller. Så de kommer bli full fart helt klart! Hade gärna åkt med och simmat, men hinner ju verkligen inte....

första provturen

När vi kom ut till hässtarna i hagen i em, så gick Gail och Millan och kliade på varandra så de hade väl antagligen blivit sams unde rdagen :)
Vi tog Leika och Millan och borstade och sadlade. Sen va de dax för premiärturen på Millan. Tobbe hoppade upp barbacka på henne. Men först va hon så stirrig och hann va väl också lite nervös så de funkade inte... Men deå hoppade jag upp, red en lite bit och sen tbx, Tobbe fick prova igen och då hade hon lugnar ner sig :)

Då hoppade jag upp på Leika och vi red iväg en kort liten sväng ca 20 min, enbart för att se om Millans ben skulle klara av de. Och Leika hålle rju på att komma igång nu också :)

Sen skulle jag longera Gail men då komma mamma, pappa, Alex och Carro och skulle kola på nyförvörvet sp de blev inte mkt av de inte... Sen kom Carro och Timmy också =) Snackde en massa massa med Carro medans jag gick igenom alla täcken som vi fick med till Millan (3 stora ikea påsar fulla!!)

Sen va de lite prat med Eva om lite allt möjligt och nus itter jag ute i stugan försöker få upladning av bilder på bloggen att fundgera och väntar på att Tobbe ska kommaut och lägga sig så vi kan sova :)

Gonatt! Blir väl bildbomb imorn antar jag ;)

igår va de söndag och då hände de här!

Eva och jag packade in kontaktbarnen i bilen och kopplade på hästtransporten, styrde bilen mot den stora stade. Vi lämande av ungarna och sen bar de av mot knutby.
Vi träffade Camilla, pratade lite och sen tog vi in hästarna.

(nu va de så att internet inte ville aom jag ville, men här skulle de vara en bild på Eva och Skejer, hästen hon fick rida. Och sen en häst på Luring, hästen som jag red på)

Luring va en riktig lite filur. Ibörjan fick man verkligen jobba för att han skulle gå fram men han gick riktigt fint! :) se när han fick gå sist va de inge kul alls så då fick jag nästan jobba ihjäl mig... Sen på tillbaka vägen va de fullfart på honom-. Han ville helst bara springa och han bockade med mig två gånger :p

När vi kom tillbaka va de pappars skrivning och sen lasade vi Millan och började åka hem. När vi väl va hemma och skulle lasta av gick de inte så himla bra. Millan stod bara och skaka och när hon skulle backa av transporten så halkade hon på rampen, slog i knät och huvudet... Men hon klarade sig rätt bra, så ho blev inte halt iaf, men är lite orolig att hon ska vara rädd att bli lastad... får prova lasta henne i helgen igen :)

Trodde att Gail skulle bli överlycklig över att se Millan men hon jagade bort henne och försökte skydda Leika från Millan. Toka!





söndag 16 oktober

drog iväg med hästransport och en massa ungar till Uppsala. Lämande ungarna och så styrde vi bilen och släpet till Knutby.
Vi träffade Camilla och snackade lite och sen blev de en liten ridtur innan vi skrev papper och lastade Millan och åkte hem. Skriver mer och lägger upp lite bildetr imorn för nui ska jag upp och duscha och sen ut och sova, är helt slut!!
Gonatt!

Longering av Leika

Longerade Leika lite när jag kom hem igen. De gick rätt så bra bara de att hon inte riktigt vill trava så mkt som jag vill ;) men hon har ju haft fång så bara hon rör sig är de ju bra :) Klippte även manen på henne också, blevv rätt nöjd förutom nåfra små hack som blev när hon inte stog ritkigt still.


Dagens långritt

Ridturen gick riktigt bra! Det tog ca 2 timmar att rida ända hem faktiskt, och dom hade lovat soligt och fint väder, men inte då! Kallt och mulet... Men de gick som sagt riktigt bra ändå :)


Gail fördig packad och påklädd inför ritten

Mulet väder på flygfältet...

Träffade på Udri och Freyr på vägen. Snackade med undri och han klippte med öronen och kollade på mig som om han kände igen mig :)


Va hem till Ida och lämnade lite paket :) (så snygg man är med säkerhetsväst ;) ser ut som en ritkigt köttbulle ;)

Vi käkade lite gigantiska äpplen

När vi kom fram fick Gail ett varmt täcke och en massa uppmärksamhet!:)

Gail fick gå omkring i trädgårn medans jag och Tobbe drog iväg på markanden. Pappa skulle vara lite "hästvakt" eftersom han ändå skulle vara ute och fixa, men han fick inget gjort för när han va inne i verkstan eller i garaget så spang hon bara runt och gnäga och skrek. Så han fick vara med henne och plocka lite äpplen och sånt för då följde hon efter honom precis hela tiden och då va hon lugn ;)
Sen när jag klev ur bilen för att öppna grinden så visslade jag på henne och då vände hon på huvet såg att de va jag, gnäggade och sprang emot mig. Söt den där lilla krabaten! :)


Hästen lastad och klar!

Hemresan gick riktigt bra och hon är riktigt lätt att lasta :)

nu händer de

Nu drar jag iväg ut och byter om sen börjar jobbet med att få in hästen från hagen och sen ska hon göras fin innan den lå¨nga ridturen hem börjar! :)

Planen för morgon dagen!

Tänkte berätta lite om morgondagens planer.
Uppstigning 8.15, frukost och på klädnad. Sen ut och försöka fånga min lilla vildhäst. Borsta henne ordentlige och göra henne riktigt super fin! Sadla, packa sadelväska och på med reflexer. Sen börjar den långa ridturen från Tobbe och hem till mig. Har ett litet stopp på vägen och de blir hemma hos Ida. Så Gail kan få dricka lite och vila inna de äs asfalts väg i 3 km... Men de ska nog bli hur bra som helst, kommer bli lite galopp på stubbåkrar, mkt skritt, lite hoppnig över diken och kanske att vi träffar på hästarna i Strömgärde, ska rida precis i åkerkanten mot deras hage. Så då kanske jag får se Hrappe, Fabbe, Freyr, Undri, Kolan, Tindra, Strimma och Therna :) HAr ju inte sätt dom på typ 8 månader så de va ett tag sen... Få se hur Gail tar de, kanske bli hel sprallig om de kommer en massa hästar i full fart på ndra sidan staketet ;)

När jag kommit hem ska Gail få gå och strosa omkring lite i träggårn, sen ska Tobbe komma och hämta mig och dåska vi ner på markande. Efter de ska Gail lastas och så bär de av ut till Lunda igen.

Jonny fyller år imorn också så lagom tills jag kommit hem och lastat av henne så blir de lite födelsedags fika :)

De är så här jag tror de kommer gå till, de ska bli kul att se hur de verkligen kommer bli :p

         
    Therna                       Kolan                 Fabbe
  
  Hrappe                      Undri                    Strimma

 
  Freyr                    Tindra

Saknar faktiskt de små busarna ibland! Men kan inte rå för att de blev som de blev... Men hade jag inte lsutat där hade jag kanske inte heller haft Gail idag... Men en dag ska jag träffa er igen och de kommer bli hur bra som helst!


to do, to do

To do list:
Jobba: 08.00-17.00
Buss hem
Städa rummet
Longera Gail och Leika
Film med Tobbe?
Sova!!

Sen är ded ju en enormt efterlängtad ridtur som väntar imorn :) Från Lunda och hem till mig, kommer bli roligt och antaglligen lite fart och spänning också ;)


dagens fredag


Dagens klädsel: Lackleggins, tunika och tjocktröja
Dagens frisyr: frisyr och frisyr, utsläppt med uppsatt lugg
Dagens känsla: ÄNTLIGEN FREDAG!!

Dagens saknad:
Tror inte jag saknar något faktiskt
Dagens dummaste: Att jag måste städa rummet idag inna jag kan åka och rida = de kommer vara kolsvart då!

Dagens cravings:
Nothing!
Dagens frukost: Jordgubbsyoghurt och macka med ost
Dagens jobbiga: Att de är så varmt på jobbet!!
Dagens favorit: Att jag ska få Gails täcke lagat ikväll :)

Dagens inköp:
Inte nått än så länge, men de kanske blir nått gott till kvällen ;)
Dagens humör:
glad!

Dagens skada:
ont i axlarna....

Dagens väder:
Lite kallt, men klarblå himmel (hade varit perfekt för wn ridtur...)
Dagens låt: Home - Edward Sharp and the Magnetics Zeros


torsdag

Jobbet har gått bra mycket bättre idag, 3700 redan innan lunch! Great! :) Nu är de bara att köra på för fullt!

Ikväll blir de gym också, lr ev bara simmning lr siming först sen gym, får se hur det känns :) Men först och främst måste jag städa rummet....

Hösten är fin!


(tidsinställ inlägg)

Höst morgon

Torsdag morgon! De blåser ute men de är ändå rätt skönt väder. Löven ligger på marken både gula, röda och lite gröna... Nu känns de verkligen att de är höst och de är ju precis vad jag väntat på. Varma soliga höstdagar :) Tycker inte så mkt om kyla så här på hösten men på vinterna får det gärna vara kallt.
Nu ska jag borsta gaddarna och sen pysa iväg till jobbet, idag kommer bli en mycket bättre dag än tidigare dagar denna vecka! It´s gonna be good!

ridtur x 2

Har varit ut på en tur på lilla Leika, första skrittrundan sen efter fången. Och hon gick riktigt bra och va pigg och glad, blev 20 min. Så de får väl bli lite longering och kanske en till kort tur på henne i helgen igen.

Gail fick också bara en skrittrunda för hon ville först inte in ifrån hagen ens en gång. Så därför tog jag Leika först, sen när jag väl fick tag på Gail så hade de hunnit blivit mörkt så då fick de bara bli en sväng fram till Kilbydammen och tilllbaka, blev väl typ 25-50 min i skritt. Hon gick också på bra och va inte lika feg som hon brukar vara :)

Nu är de bonde söker fru och sen ska jag sova så jag orkar sälja en massa massa imorn! :)

en kortis

Sitter på jobbet, har inte gått så bra idag, men nu börjar de gå bättre iaf! Fick lite ny motivation när vi fick lite info om nya N9an idag, mer om de senare! Nu ska jag kränga lurar ;)

sjuk igen...

Har precis betalat mitt fina rosa täcke som jag vann på tradera! Rosa och fint, de blir en liten tidig julklapp till min söta lilla häst :)


Väntar på min jacka som jag vann på tradera typ förra veckan som jag inte fått än... Dom är riktigt sega, har vunnit aktioner från dom förr med och det går inte snabbt inte... Så de är jag lite missnöjd med. Men snart lär den väl komma tkr jag!


Nu är de så att jag inte alls mår bra... Har feber, och riktigt ont i huvudet. Så ska nog gå upp på rummet, städa undan lite och sen sova ev kolla på Deseperate Housewives om jag orkar. Sen kommer T hit och sover här ikväll! :)

what a fuck?!

Kul att man ringer en kille ang han abonemnag och när man snackat ett tag och kommit fram till att de inte kommer bli någon affär så börjar han istället ragga på mig! Haha, han va ju skukt trevlig och så men att ragga på en telefonförsäljare över telefon vrkar väl lite desperat, lr? ;)

orange är fult

Sprang över lite snabbt till Djurelit för att kolla om dom hade några fina reflexer till häst. Och dom hade en hel del reflexer gula och orangea! Jag tycker att de finns inget fulare än just orangea reflexer, de ser så gammalt ut på nått vis, men jag frågade iaf vad ett sånt reflextäcke som va just orange kostade. Och de gick på typ 499kr och det rosa som jag hittade på Hööks gick ju bara på 424kr :) Så de får bli det som va rosa ;)
Jag köpte iaf, en reflexbrösta som va gul, till den gual outfitten, kostade bara 59kr och på hööks gick den på 149kr!! Så där gjorde jag ett bra kap! :) Men ska checka in på Hööks nu och beställa en ny rosa outfitt til mig och Gail! :)

Min beställning lista:
Gul reflexbrösta - Check!
♦ Rosa reflexridtäcke
♦ Rosa benreflexer
♦ Rosa reflexväst
♦ Rosa reflexvantar

Så nu ska jag beställa och invänta mitt fina paket! :)



hoppas den nya bröstan håller bättre än den gamla...


Riga 2011


reflex

Mått sådär halv dåligt idag... Varit riktigt trött och inte helt på topp, vilket alltid går ut över försäljningen... Men tror nog de ska gå bättre imorn!
Har varit ute på en liten ridtur på Gailen i kvälls mörkret, blev bara en kort sväng för hon va inte så sammarbetsvillig när hon skulle in ifrån hagen... Hon bara sprang ifrån mig och ville inte alls bli fångad! Men ridturen gick ju bra iaf, alltid nått.

Har hittat lite grejer på Hööks som jag vekligen vill köpa! :)


De rosa skulle vara så himla snyggt på Min fina Gail! :) Då får Millan ta över, den gula utstyrseln :)

monday

Hade de riktigt bra i Riga i helgen! Lördagaen va helt oslagbar!! Men sitter på jobbet just nu så skriver mer om de sen när jag kommer hem/kommer hem till T. Blir kanske nån bild då också om min data vill fungera som den ska ;)

Kom hem igår kväll och hade bara sovit 2 timmar natten innan så va helt sluit, men tog mig iaf hem till T, ville inte sova en natt till själv ;)
Nu måste jag börja jobba igen men skriver mer ikväll! :)

orolig natt + stress = dålig start på dagen

Har haft en riktigt hemsk natt! Fick sova alldeles ensam i ett stort, tomt och mörkt hus... Drömde en massa jobbiga och otrevliga saker. Så sov alltså inge bra alls. Och nu, nu är jag lite små stressad över att jag ska ha glömt nått... Men vet inte vad de skulle vara, har pass, plånbok, pengar och min viktiga kläder + andra kläder så borde inte ha glömt nått. Men man vet ju aldrig...

Nu ska jag upp och hämta ett par vantar och sen ut och hämta tidingen och sen ska jag bara vänta på min skjuts. Mår inte så jätte bra idag heller men bättre än igår iaf och d eär ju alltid nått!


sjuk...

Är hemma idag och är sjuk... Inte de roligaste direkt!
Vakande imorse och hade ännu ondare i huvudet än igår och mådde fortfarande illa +  att jag hade fått feber också, kasst med andra ord! Särskilt när vi drar till Riga imorn och jag verkligen inte vill vara sjuk då.
Men som tur är så mår jag inte illa längre och feber har iaf gått ner, så de är på bättringsvägen.

Mamma, pappa, Alex, Chirstian och Tobbe har åkt till Rättvik idag och har till och med hunnit komma fram :) Blir skönt för dom att komma bort från mig ett tag ;) haha. Nej men de kommer blir lite svårt att sova ensam i 3 hela nätter när jag inte har sovit ensam sen i början av juni :p men de får väl gå på nått vis ;)
Kommer nog ha de grymt kul i Riga med utgång med grabbarna och rollspel så kommer nog vara helt slut på kvällarna ändå ;)

Snart bär de av till Ida för 19års-middag! Ska bli kul att ses igen de va ju tyvärr ett tag sen sist...

Onsdag!

Igår va de tisgad och då va de först jobb och sen hem, packa väskan och iväg till gymmet! Fixade gymkort så nu är det bara att köra på :)

När jag kom hem så uppptäckte jag att de va Desperate Housewives på tv, UNDERBART! Så nu är de dax igen, varje tisdag kväll är uppbokad, så kanske får gymma, måndag, onsdag, söndag istället ;) de går ju inte att missa början av DH varje vecka!

Idag jobber jag mellan 8-17, så sjukt skönt att sluta en timme tidigare! Så då blir de nog bussen direkt hem till Tobbe så jag hinner ta ut Gail på en ridtur och sen så hem igen för att packa lite inför Riga.
Imorn ska jag ju ¨hem tillIda på middag!

Har väl inte gått så himla bra på jobbet idag,  inte sålt nått och mår inte alls bra... Ont i huvudet och är riktigt trött... så får väl se om jag hinner friskna till tills resan!

en otrolig måndag!

Idag har jag haft ganska mkt att tänka på... Hände lite grejer igår som fick mig att börja fundera...
Så jobbet har väl gått lite sisådär, gick trögt och segt till en början men sen så mot slutet så gick de bättre, slutade iaf på 5400 trots trötthet och tankar...

Tog bussen till Knutsbol och så kom T och hämtade mig vid vägen :) För Carola va här för att sko hästarna, och de gick ritkigt bra men man blev ju 700kr fattigare ;) Fast Gailen är ju fin om fötterna igen så man vågar rida på henne =)

Va in på tradera en sväng opå jobbet idag och lyckades buda hem ett par riktigt fina ridbyxor, nu återstår bara attt se om jag kan ha dom ;)


Har en jacka som jag ska bevaka nu och försöka vinna den med, och sen har jag hittat ett jättefint babyrosa fleecetcäke som jag tänkt Gail ska få om jag lyckas buda hemm det, fast de är några dagar kvar till dess! :)

helgens bravader

Har hänt endel i helgen. Fredag började med mat hemma, sen kom Tobbe och käkade han me ;) Efter de blev de en massa snack till sent på kvällen.
Uppstigning tidigt igår morse för Ålandsresa :) Då blev de buffé och sen en massa dricka och en massa inhandlingar!! ;)
Men blev en tidig kväll, vilket va riktigt skönt! Sov lagom länge imorse och sen blev de frukost. Tobbe följde med mig och Alex till hästarna så Alex och jag fick rida en sväng (och tobbe fick hålla i Alex häst) hehe :p

Varti ute i lagårn och kollat på Tobbe när han gjorde rent kalvboxar, men inte fick jag vila inte, nej jag fick slava jag ;) fösa kor, ge kalvar mjölk, slänga ner halm, diska hinkar och grejer... ;)
De blev en promenad med Gail, Leika och Eva och sen fick jag assistera ute i verkstan, fick hjälpa till när tobbe meckade, lr ja jag pumpade lite på domkraften och hjälpa Mattias att snickra lite :)

Nu blir de film och sen sova! :)
Gonatt! ♥

RSS 2.0