hemma i Gimo igen

Hallå!!
Nu är jag hemma igen tåg och buss resan gick bra och nu ska jag kolla på film och sova :) sskriver imrn om vad jag gjorde idag och så ska jag lägga up bilder och en tävling :D
Gonatt!

sista dagen i stora staden

Go morgon! :) 
De vart en tidig morron idag men de är bara för att vi ska hinna med så mkt som möjligt innan jag ska åka hem. Vi ska gå till slottsskogen och kolla på djuren och så ska vi in i present shoppen på naturhistoriska. Och så ska vi hinna med att äta sushi oxå. De är första gången jag äter de så får väl se hur de smakar, hoppas de är gott :)
Hoppas Carro går upp snart för jag är hungrig på frukost =)



Gårdagens middag. Kulpotatis, bea och kött, mums! Synd bara att bilden är lite mörk.

slut för idag

Nu ska jag alldeles strax gå och sova, ska upp tidigt imorn :) måste hinna med så mkt som möjligt innan jag ska åka hem med tåget :p Gonatt!

dagens bilder

Lite bilder från dagen på stan och på naturhistoriska muséet :)




Monki



Dagens lunch



skelett av en STOR orm


Staty gjord av stearin




Späckhuggare och Carro


Eee... en gubbe :p


Apkvinna


Fejk snigel


Kobra


Blåval


Öga


Jag och jorden


Kalv med två huven


Skalbaggar


Jag och en dinosaurie


En konstig belyst sten


sköldpaddor i utställning


Coola kameljonter


Fin målad fisk :)


snäckor


Jag och späckhuggare


Leijon


elefant snabel


Läskigt apdjur Xd FUL!


Zebra :)


Zebra bebis =)


Elefant


En massa grejer


Drake, söt :)


fin


Vatten djur


7-eleven ;)

en bra dag

Heiij!

Vi har varit ute typ hela dan idag :) vi va ner till stan och handlade en massa och sen har vi varti på Naturhistoriska muséetm :) de va jätte stort och de fanns hur mkt som hellst att titta på :) vi såg välrldens enda uppstoppade blåval, jag kände på den och fick äckel valsnusk på fingrarna som typ inte gick bort Xd men de va ett mysit ställe =) ska lägga upp lite bilder snart måste bara lägga över dom på datan först :p

kort inlägg

Nu ska vi alldeles strax dra iväg :) först ska vi ner till Millefiori och kola på lite pärlor sen ska vi in till Nordstan och shoppa lite ;) sen ska vi i väg till nått museum i slottsparken :D Lägger up lite bilder sen :)


Min frukost

Jag ska verkligen börja ändra mina mat vanort kan jag säga :) Har ätit så himla god frulle här och ska nog börja med den hemma oxå =)

En fullspäckad dag väntar

Go morron!

Vaken och redo för en ny dag! :) Snart ska vi äta frukost och duscha sen ska vi kolla var hålet i madrassen är nån stans :p sen blir de till att åka spårvagn nån stans om de blir Nordstan eller nån annan stans vet jag inte men ska iaf handla convers idag =D och ett par strumpbyxor och en mössa :)


sova på soffan

Nu är klockan snart 12 och jag sak sova :) inatt blir de soffan som gäller ;)  eftersom att de är hål i luftmadrassen vaknade imorse och låg i världens grop  XD men så kan de gå om man (väger för mkt XD) har otur :p haha men de här går bra de me =)

Gonatt!


kaos i stan

Sitter med Carro och kollar på tv, lr vi kollar inte riltigt på tv vi sitter med datorerna i knät och snackar :p men de är mysit :) hon kom hem till slut, ja skrev ju att de tog sån tid :p men de berodde på att detydligen varit bomhot nere på Linnégatan på en spårvagn, så hela gatan och gator runt omkring va avspärrat, krogar och affärer va evakuerade och trafiken stog helt still och de håller fortfarande på... helt sjukt! och här har jag suttit i lägenheten och inte mäkt ett dugg, läskit! Usch! Tänk om de hade smällt :s Aja, de är ju tur att Carro kom hem tillslut iaf :) men nu är problemet hur Chattis ska komma hem, hon har varit på affrodansen och är på väg hem men de är tydligen inte så lätt eftersom de är avspärrat överallt.



                   avspärrad gata




kvälls maten

middan vart ganska så lyckad iaf, laxpytt vart de :)


De är mörkt ute

okej.. Carro har inte kommit hem än och hon har inte ringt än... vilket hon skulle göra när hon åker från ön fär hon är. De batyder att hon fortfarande inte åkt och alltså att hon inte komme komma hem på ett bra tag... jag skulle vilja gå ut en sväng men vill inte gå ut själv när de är mörkt ute + att jag skulle vilja gå nån annan stans än på Linnégatan... får väl helt enkel ligga och kolla på tv lr läsa tills hon kommer hem.


En tur på Linnégatan

Hej! :)

Jag har precis kommit hem från en liten runda på Linnégatan. Nu ska jag dricka lite te och äta en bulle ;) funderar på om jag ska kolla på en film kankse... de verkar ändå inte vara så mkt på tv.


Min nya korta kavaj

  
pärlor i massor!


min goda bulle :)

lunch

Jag har vatir ute och handlat till middan ikväll och så har jag andlat lite lunch till mig, så nu sitter jag och äter lite och kollar på How I met your mother :) om ett tag ska jag gå ner till Pärlcafét och göra ett hals band och köpa lite pärlor :) men först ska jag nog softa lite :)

snart ut på stan

Nu ska jag klä på mig, diska och städa up lite efter mig sen ska jag ner en sväng på stan och så ska jag handla lite sen blir de pärlcafé :) de här kommer bli en bra dag :D
Har precis kollat klart på filmen Material Girls den va bra och lite rolig :) men kan ju säga att jag vart lite mer shopping sugen när jag såg den filmen ;) haha nej nu måste jag raska på lite :p

MaterialGirls.jpg material girls image by zoefpink


morron i Göteborg

Goooooood morning! :D

Jag har sovit jätte bra :) synde bara att jag vaknade vid 7, hade gärna sovit lite längre :p men  nu är jag upp och har kollat klart på TB. Jag somnade inna de va slut igår så jag missade lite grann, som vanligt ;)
Dagens planer ser ut såhär: Frukost, film, ut och kolla runt lite, lunch/fika på 7-eleven (har aldrig varti in på en 7-eleven butik :p), pärlcafé, förbereda middan, afrikansk dans, midda, och sen har jag inte planerat nått mer :p
Sen har jag ett lite problem... vet inte vad jag ska ha för kläder på mig idag, skulle gärna vilja ha något av de nya men satidigt vill jag använda de jag hade med mig :p får väl helt enkelt se hur de blir :p nu ska jag kolla på lite film tills Carro vaknar =)

Ska nog ta lite kort idag... vill ju ha lite fina Gbg bilder :)


maxad shopping

Jag har nu ätit en äkta Göteborsk pizza :) Gudfadern hette den och den va riktigt supergod :) Jag och Carro va och shoppade lite :p haha :p jag har handlat en bok, en halsduk, en tunika, en lång tröja en tröja och en kort kavaj. Har alltså handlat en hel del och de har inte ens gått en dag Xd men ska köpa lite till :p tex nya converse, ett par höga svarta kommer de bli :) skulle oxå vilja köpa en converseväska men den kostar lite för mkt för att jag ska ha råd med den nu :p ska nog handla ett par strumbyxor och en mössa iaf =D
Nu ska vi nog kolla på lite tv, de är ju TB ikväll :D


stadsrunda 1

Då har man varit ute och kollat runt lite :) har redan köpt en julklapp och så har ajg hittat en pärlaffär :D ska dit imorn och gå på Pärlcafé. De låter väldigt roligt och hoppas de blir de :) man får sitta och göra smycken och sen så betalar man bara för själva materialet som man har använt. Tycker de låter kul och de håller på mellan 13-18 så man kan gå ner dit när man vill, vilket passa mig utmärkt :D nu ska jag alldeles strax gå ner till spårvagnen och möta Carro så ska vi ner på stan ett tag :)


Nu bär de av..

Nu bär de av ut i den okända staden. Raggsockorna är på. De är kallt här borta ;) Nu ska jag ut på jakt efter roligheter :) Bye!


Framme

Jg är framme! Carro kom och hämtade mig vid stationen och sen åkte vi spårvagn hem till henne :) Nu sitter jag här i deras soffa och kollar på film, Carro har åkt tbx till skolan så jag ska roa mig själv i några timmar. De ska nog gå bra :) Måste bara säga att dom har en superfin lägenhet :D
Ska kolla klart på filmen sen ska jag gå på en liten upptäcksfärd :p


på tåget - 1


Nu sitteer jag på tåget mot Gbg :) tågbytet i Sthlm gick jätte bra! Trodde de skulle vara krångligare än vad de va :p men nu är jag iaf på väg och 12.17 är jag i Gbg :) ska försöka skriva labrapport nu och kanske kolla på film... satsar på 7:e A nightmare on Elm street :)
har en känsla av att de kommer bli en ganksa otyst resa... har typ 5-6 småbarn och en bebis i min vagn Xd med jag ska nog överleva :p


tidig morgon

halloj!
Gick upp för ungefär en halv timme sen och är snart klar :) de är så skönt för av någon anledning så känns de inte som om jag glömt nått :p men de kommer väl senare kanske ;) nu ska jag bara borsta tänderna, kläpå mig och packa ner datan så är jag klar :) sen blir de Uppsala-Sthlm-Gbg :D de kanske är lika bra att jag stänger av datan och packar ner den så jag blir klar i tid :)


Rhodos fix


imorn händer de

Hola!
Nu har jag kommit hem från jobbet, ätit en kaka, packat de sista och hunnit kolla på sista halvan av Despi :) har alltså hunnit med väldigt mkt på en timme ;) haha har faktiskt t.o.m. snackat med Carro oxå :) De ska bli så himla kul att äntligen få åka iväg! Har ju väntat på de här länge nu och imorn bär de av :D GLAD! De som är lite jobbigt är ju att jag måste upp vid 5 imorron, jobbit! Men de ska nog gå :p sen jobbighet nr 2: jag ska byta tåg i Sthml imorn och måste hittan en "vän" som ska med samma tåg, så att jag kan följa efter XD haha :p men nu ska jag kolla på film :) Wild Child, hoppas den är bra :) och hoppas att jag inte somnar ;)


despi -> jobba

Jag har gått och blivit värsta film/serie/tv nörden :p haha kan inte fatta hur man kan va så "beroende" av att kolla på film och sånt :p om ett tag ska jag ner till Annso och kolla på de senaste Despi avsnittet :) sen vid 11 ska jag iväg och jobba till 22.... de känns ju lite tungt kan jag säga, men de kommer nog bli kul :)
Jag la in en beställning igår på några filmer, tror de typ va 8 st lr nått sånt :p har inte beställt dom än, tänkte göra de nästa månad ( om jag har några pengar kvar då (a)) nej nu ska jag klä på mig och sticka iväg.
Caio!


Resumé av gårdagen

Go morgon!
Vart så himla sur igår/inatt! Kom hem vid halv ett ocg då skulle jag logga in på bloggen... men då kunde man tydligen inte logga in mellan 00-04! Vad är de för idiotiskt påhitt?! Så nu blir de en liten snabb uppdatering om vad jag gjorde igår  ;)
åkte hem till Ida vid 12 och va med henne och Sara till 2, sen åkte jag till stallet och red Undri :) Efter de så åkte jag hem till Ida igen och snackade med Sussie och Elin :) Jag va kvar där enda tills jag skulle till stallet igen vid 8 :p då vart de ridning igen :) vid 9.30 så åkte jag hem till Idag igen och då kollade vi på en film. Eller jag kollade inte jag somnade efter en halv timme... som vanligt :p Sen åkte jag hem i dimman och mörkret och kollade på en film, och då lyckade jag hålla mig vaken :p Så de vart en fullspäckad och rolig dag, som slutade vid 2 ;)




Söta lilla Undri




Filmen jag kollade på när jag kom hem, lånade 10 filmer av Elin igår :) vet inte riktigt när jag ska ha tid att kolla på dom :p


Nu bär de av till Valde! :D

                                   

packat och klart

Halloj! :)

Nu har jag packat allt och jag känner mig rätt nöjd. Den här gången har jag packat lagom mkt :p visst har jag packat mer än vad jag behöver men de är inte mkt mer iaf :p har fått med mig en hel del skolböcker och sånt oxå... men de viktigaste är ju datan :p tur att man har en data väska för där kan man stoppa ner lite grejer =)



De här är väl inte mkt??


Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag dra iväg till Ida och träffa henne och Sara :) sen vid 2 ska jag till stallet och rida Undri :) Caio!



Tila ligger här brevid och sover :)

den 6:e filmen

Den 6:e filmen är nu på börjad :p Jag tror nog att jag inte kommer hinna med allt som jag planerat idag. Men de jag måste göra är att packa, och hälsa på Ida och Sara :) hinner nog inte ner och kolla på Despi och Gossip girl hos Annso... fast de vore ju bra om jag kunde försöka hinna se Despi eftersom jag ska kolla på de på tisda.... nu ska jag kolla klart på filmen sen ska jag ner och hitta lite frukost ;)


en dröm!

Jag hade så himla gärna vilja varit i Sthlm idag och varit med på Fokis "läsar-träff". Den va ju inne/utanför Cocoo och de hade ju varit underbart att få kombinera smyckes shopping med att få träffa Foki =) Funderar på att försöka åka in till Sthlm på jul lovet, skulle gärna vilja kolla in Cocoo butiken på riktigt ;)
Nu ska jag kolla klart på film 5 :) hoppas jag kan sova inatt :p Usch, filmen kan vara ganska äcklig :/

full proppad dag

Nu kollar jag på A nightmare on Elm street 4 =) dom blir bara bättre och bättre. Ska nog kolla på 5 ikväll :) de känns som om jag inte gjort nått nyttigt idag men jag har ju faktist städat, bytt gardiner och så har jag tagit hand om hästarna idag. Så nog har jag gjort saker :p



Ska snart till stallet igen :) nu tog film 4 slut, då är de dax för 5:an ;)

seg dag!

sitter och kollar på film med Jennifer, har städat klart och snart ska jag gå och duscha. Den här dagen har gått så himla sakta... de känns som om klockan typ är 5 och så är den bara 1... seg dag...!

De va länge sen jag såg den här filmen, riktigt bra :) men de kan ju inte bli annat när tvillingarna Olsen är med ;)


~

Jag vaknade i tid i morse :p va i stallet vid halv sju och släppte ut hästarna och fixade stallet, de va riktigt mysit :) de va så länge sen jag va där på morgonen. Nu ska jag sätta upp nya gardiner och sen ska jag städa toaletten här upp och så ska jag dammsuga... tråkit! Om jag hinner ska jag nog kolla på en film inna jag ska dra iväg till stallet vid 2 ;)
De är så tråkit väder ute, regn och grått, de märks att hästen är här!
 

window.jpg window image by princessasaranella


tids problem

Ciao!
Är tröt i benen och fötterna efter dagens arbete :p så nu ligger jag i sängen och ska kolla på film :) de blir 3:e delen av A nightmare on Elm street :p sen har jag bara 4 delar kvar så är jag klart med dom filmerna :) ska upp tidigt imorn, jag ska vara i stallet halv 7 imornbitti så jag kan inte vara uppe för sent heller. Men jag har ett problem... man ska ju ställa om klockan inatt och jag vet inte om min telefon ställer om sig själv eller inte... så vet inte riktigt vad jag ska ställa klockan på... men om jag ställer den på halv sex så ringer den antingen halv sex(enligt dagens tid) eller halv fem enligt morrons dagens tid :p


snabbinlägg

Har varit i stallet och jobbat hela dan, är super hungrig nu! :p ska iväg till ICA och köpa godis och när jag kommer hem är förhoppningsvis maten klar ;)

mörkt och svart

Jag har ätit frukost och nu ska jag klä på mig och åka iväg till stallet. Idag är de tömma-höskullen-time :p så de är bara å bita hipo och jobba, jobba, jobba :p men de kommer gå så bra så :)
har börjat läsa en ny boke :) Kiki Strike del 2. Denna del läser jag på engelska, läste den andra på svenska så har en kännsla av att de kan bli lite förvirrat när man byter språk sådär :p men de ska nog gå bra de me :p
med tanke på hur bra första boken va så måste ju den här oxå vara bra ;)
                      

De är så himla mörkt ute, även fast de börjar ljusna nu så känns de som om de fortfarande är natt.... och mörkare kommer de bli. För i natt så ska man ju ställa tbx klockan, så de blir sovmorron imorn :) härlit! :D

städning - check!

nu är hela rummet städat :) allt är inte riktigt klart, men kan ju inte dammsuga när Jennifer ligger här utanför och sover. Får helt enkelt göra de imorn :) kollar på Ett monster till svärmor som går på 3:an, de va så himla länge sen jag såg den men den är ju faktiskt jätte bra :) ska nog ¨gå ner och dricka ett glas saft och sen lägga mig och läsa en stund :) ska ju upp tidigt imorn eftersom jag ska till stallet :) gonatt alla!

de tar aldrig slut

halloj1 städningen går ju inte så jätte bra :p jag är så duktig på att börja plocka med andra saker. som tex nu så har ajg kollat på alla mina böcker som jag har och så fick jag ett riktigt sug av att läsa :) kom ihåg hur de va när man va lite och man hade tid att läsa :) nu har man ju bara tid att plugga, sova och äta, och knappt de :p men nu ska jag fortsätta med mitt eviga jobb ;) haha de får verkligen ta och bli en film senare, de tkr jag att jag förtjänat om hela rummet blir färdigstädat :p

stäning

håller på coh städar rummet för fullt :p de ska bli skönt att få det fint igen :) sen ska jag nog försöka packa lr iaf börja planera vad ajg ska ha med mig till Gbg :) snackade med Carro idag och jag tror nog vi kommer ha de jätte kul! :D nu ska jag fortsätta med min städning... sen blir de kanske film ikväll igen :)


lörda?

vaknade imorse och trodde de va lörda och de värsta va att de tog en ganksa så lång stund innan jag kom på att de inte va de :p men när jag kom på att de va freda så va de ju bara att pallra sig upp :p sitter just nu och kollar på VAKNA! :D finns inget bättre morronprogram!
Ska snart läsa frågorna till provet en gång till, de är ju så många och de känns som om att alla frågor har samma svar :p aja, de är ju bara lära sig =) efter skolan så ska jag städa rummet, de är ju inget jag ser fram emot kan jag säga ;)

som ni kanske har märkt så börjar bloggen förändras lite, men de är inte klart än ska jag säga ;) de är lite kvar =)

movie time!

har tränat på frågorna, varit på promenad och nu ska jag kolla på lite film och sen ska jag plugga lite igen. Har verkligen fullt upp ;) de är inte lätt inte :p haha sen måste jag snacka med Carro, ska höra om jag ska ha med mig nått spec när jag ska dit :p
men nu är de dags för film, A nihtmare on Elm street 2 :)

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö

Efter denna långa och halv jobbiga/tråkiga dag ska jag försöka plugga in typ 60 frågor så jag kan dom utantill till provet imorn. De är nog omöjligt men jag kan ju försöka ;) haha ska nog ta en promenad sen senare i kväll, de skulle vara skönt :) nu ska jag försöka hitta Elisabeth så hon kan hjälpa mig med frågorna :p får väll ta och skriva nått mer sen... nått vettigt kankse ;)

22 oktober

idag är de dags för min ekonomi nyhet :) och en lång skoldag... har ändå en hel del roliga lektioner så dagen kommer nog bli bra iaf :) mamam ska skicka tbx mitt armband idag så jag hoppas att jag hinner få mitt riktiga armband innan jag ska åka till gbg... har jag tur kommer de på månda :) men idag ska jag iaf ha på mig min nya klocka :D

kolla på Carlo flaskspöket :)

Cool flaskkork från Bluebox

Nu ska jag alldeles strax dra till bussen! Chiao!

the day after to day....

är så less på datan!! jag har gjort nånting när jag fixade VLC så jag kan inte ansluta datan till de trådlösa nätet och så kan jag inte skicka bilder från mobilen till datan heller, usch!! de är jobbit!!
Men är så himla glad över min nya klocka :D:D


I love it! ;)

nu har jag tittat ut en ekonomi nyhet till Fe:n imorn :) de va tur att Erik påminde mig annars hade jag glömt de :p så TACK ERIK! :D Sak kolla på Grey´s och TB ikväll :) men först ska jag ju till stallet :p är lite sur över att jag missade Desperate Housewives igår....  men ska nog höra om Annso kan spela in de är mig på sönda :) man kan ju inte missa ett avsnitt ;) hon ska nog få spela in Gossip girl till mig oxå ;) serienörd, oh yes! ;)

men kan ju inte missa den nya säsong 3 av GG ;) måste ju verkligen se de!!!



äntligen!!!

jag har fått min klocka!! :D super glad och super nöjd! :) men fick fel armband... fick ett svart ist för ett blått :/ de är jag lite missnöjd med men ska fixa så jag får mitt blåa :) nu ska jag byta om och dra iväg till stallet :)


katastrof!!!!

okej, nu ligger jag inte alls bra till kan jag säga :S jag skulle ju läsa 200 sidor igår, och jag började bra läste typ 40 sidor sen somn ade jag!!! och vaknade inte förens i mornse!!!!! Shit! har alltså bara läst 91 sidor av 245!!! De är "provet" kommer ju gå sååå bra..... usch! men de är väl bara å göra de bästa av situationen.... tänkte läsa lite book reviewes, så jag vet nått iaf :p

jobbig dag

kom alldeles nyss hem från skolan... de har ju inte direkt varit världens mest lyckade dag kan jag säga :/ först fick jag G på matte provet vilket jag är JÄTTE glad för :D trodde ju de skulle bli IG, men jag hade tur ;) men kemin gick ju inte alls lika bra :( fick bara G! Känner mig helt värdelös, jag kunnde ju allt innan provet men sen på provet hade jag typ blandat ihop saker och ingenting funkade.... så nu är de ju kört med att få MVG i kemi :(
Nu ska jag sätta mig och läsa engelskboken, måste läsa 200 sidor tills imorn... kommer nog inte hinna :S men får läsa hela natten om de så behövs :p sen ikväll är de Desperate Houswives :D ska nog läsa fram tills dess och sen får jag se hur mkt jag har kvar. Är de mkt får jag väl fortsätta läsa annars kankse jag kan läsa de sisst på morronen :p aja, kan inte sitta här och skriva nu måste jag läsa!!!

En sak till som är jobbig är att jag har fått feber igen... fast nu är de iaf bara 38.5, så de är ju inte allt för farligt ;)

glass?

Gomorron världen! ;) haha :p de är dimma ute, de ser rätt så kallt ut... den känns ju inte direkt som om man vill gå ut till bussen, skulle gärna vilja stanna hemma en sån är dag och bara ligga i söngen och kolla på film :) men de kan man ju inte göra! man måste ju gå i skolan och slita hela dan.... usch! men en sak som piggar upp är ju att jag beställde mina grejer igår :D :D längtar tills de dimper ner i min postlåda :D

kolla in dom här söta läppglansen :) dom är i form av små mini glasspaket :p de finns sex olika "smaker":  Bubble gum-, Cookies n´ cream-, Chocolate fudge brownie-, Tutti frutti-, Mint choc chip-, eller Strawberrydoftande. Riktigt söta, vill du beställa kolla här :D


19 oktober

Jag vet att jag har en väldigt livlig fantasi men när de är så illa att jag börjar fantisera om att jag kommer att se Freddy Keueger (mördaren i filmen jag såg igår) överallt så börjar de nog bli lite illla XD de tillsammans med min rädsla för mörker är verkligen ingen bra kombination, men jag överlevde iaf resan hem från stallet :p
Idag har jag varit duktig och faktiskt ridit två hästar. De behövdes eftersom att jag va sjuk igår och dom små stackarna inte fick röra på sig :p men nu är jag ju frisk igen (ett mirakel) :D men imorn måste jag satsa på att läsa ut engelska boken för annars ligge rjag illa till :S men de ska nog går bra hoppas jag :)
Nu ska ajg nog gå upp och sova och kanske läsa lite, gonatt!


beställning - Check!

Har beställt ett nytt armband och en klocka :D hoppas på att få dom i slutet av veckan :) fick mitt vinnst armband idag :D hade tänkt att ha de på mig imorn men nu har Eve snott de... aja :p

Frisk!

Hallå! Idag är jag frisk :D kan inte fatta hur jag kan vara helt frisk idag med tanke på hur jäkla dåligt jag mådde igår. Men är glad att jag är frisk nu iaf :) men nått som inte är särskilt kul är att internet inte funkar på "min" data!!! Blir helt knäpp! Hoppas de funkar sen när jag kommer hem iaf... Börjar 10.20 idag så tänkte åka ner till lite innan 10 så hinner jag kolla på engelska läxan innan vi börjar :p de är skönt att vi inte går så värst länge idag iaf, bara till 2 :)  efter skolan ska jag iväg till stallet och ta in hästarna och rida lite :)


Detta armband kommer från Le Shop, cloisonnepärlor med blommönster i emalj och metall. Lite asien inspirerat :) väldigt fint :)




movie time

nu har jg kollat på första filmen av a nightmare on Elm street, en ganska så bra skräckis trots att den är så gammal. Ska nog ta och kolla på de andra 6 filmerna sen nån dag :p en sak som överraskade mig lite va att Jonny Depp va med och spelade en av huvudrollerna... kände inte igen honom, han va ju inte precis lik sig.... eller jo nu när jag har kollat in bilden lite nogare så ser man små likheter :p



Har även hunnit med att kolla på filmen The greate Buck Howard, de va en ganska så spec film måste jag säga... den va inte så värst bra.... lr jo den va bra men de hände inte så värst mkt och den va rätt så seg

sjuklingens dag fortsätter

Nu ska jag alldeles strax gå ner och äta... lr jag ska försöka äta.... är verkligen inte hungrig men jag måste ju försöka äta nått.... sen ska jag försöak läsa lite igen, men de är ju inte så lätt när man har ont i huvet.... aja får helt enkelt försöka göra det bästa av alltihop...
Ska fråga mamma om jag får beställa armbandet och klockan idag, de skulle verkligen liva upp min dag litegrann :D de är ju ändå inte så värst dyrt, de kommer gå på typ 352 kr... de kunde ha varit dyrare :p

dagens armband!

Nu ligger jag i sängen och försöker läsa lite i boken. Febern har nog gått ner lite men jag hr fortfarande ont i huvet och i kroppen... funderade på att kolla på en film som jag lagt över på "min" data men av någon anledning så går de inta att spela upp den.... lr de går att spel upp den men de blir bara ljud ingen bild :( och de är ju ingen mening att sitta och lyssna på en film som man aldrig sett :p

Här är 2 stycken armband som jag hittar på Silverhästen. Riktigt fina med lagom mkt grejer på. Äkta silver och handgjorda. Skulle gärna vilja köpa ett... men de kostar ju endel med äkta silver...

 
Häst i pass och tölt


Häst i pass, tölt och galopp

sjuk

Usch! vrf blir saker aldrig som man planerat? Skulle ju jobba i stallet ideg med at tömma höskullen men nu när jag vaknade så hade jag så ont i kroppen och kände mig varm så jag kollade tempen... jag har 40 graders feber!!! Vill verkligen inte vara sjuk! Så nu får jag ligga hemma i sängen ist.... de v ju inte så jag hade planerat min dag... Nu ska jag sova vidre... Gonatt igen!

the boys from brazil

Gonatt! Nu ska jag helt enkelt gå upp.... imorn blir de nog inte så många inlägg eftersom att jag ska iväg och jobba i stallet imorn från 7 till 5, vi ska tömma höskullen och sen ska vi rida lite på em :) men skrive rpå kvällen :) ska nog inte åka dit på kvällen imorn eftersom att jag måste läsa engelskaboken...



Men godnatt och sov gott!


kvälls nytt!

Läste denna artikel tidigare idag om Regeringsmötet på havsbotten. Tycker att det var himla bra av regeringen på Maldiverna. De var bra att de tog i ordentligt och fick med media och att de verkligen utförde hela mötet. För de är ju en sak att sitta oc planera allt detta men sen är de ju en sak att genomföra de. Jag tycker att de verkligen lyckades men frågan är om de kommer tt hjälpa... Men de hoppas jag verkligen!

Har varit en ganska så lugna dag idag ändå.... har gjort en hel del men känner att jag inte har gjort allt jag borde ha gjort :/ och de är ju inte bra... men nu ska jag gå upp och lägga mig och läsa engelskaboken. Måste ju vara klar med den tills på onsda och har bara läst 24 sidor så de är nog på tiden att jag börja nu :p

min klocka

Vill så gärna köpa den här klockan!!! Men frågan är, kommer jag använda den??? Jag tkr iaf att den är grymt snygg och cool :) De är ju en annorlunda färg så man kommer ju inte kunna ha den till allt... hur ska jag göra...??


ett till armband

Har hittat det här väldigt originellt armbandet på Bluebox, de är väldigt fin men texten är ju lite spec :p skulle självklart kunna tänka mig att ha ett sådant armband, jag gillar ju armband som är lite unika ;)

texten: mjölk, kaffe, broccoli, äpplen, soya, tidning, rågsikt, honung, chili, fil, lök, choklad, lax, tvål.
Passar både till vardag och till fest!




17 oktober...

Nu ska jag klä på mig och sen ska jag åk ner med Eve till Annso. Ska lämmna datan hos Robban så han kan lägga in office paketet :) de vore riktigt bra :) funderar på om jag ska gå på marknden men de är ju så tråkit väder så de känns ju inte precis så lockande, men de är ju alltid kul att titta runt lite :)
sen måste jag ringa till Malin och snacka lite med henne :p haha och så ska jag väl rida i em hoppas jag, om de inte tänker spöregna... men de tror jag inte de kommer göra...

ingen morron gymnastik här inte....

halloj, då var man pigg och utvilad och mätt :) har  ätit frukost och snackat llite med Eve, nu ska jag nog ta och kolla på på TB jag har ju sagt flera ggr att jag ska kolla på de men de hr inte blivit av av någon konstig anledning :p men nu ska jag kolla klart :) tror typ att de bara är en halvtimme kvar lr nått, de känns som om de är lagom mkt att titta på :p 


Sookie och Bill :)

efter 1 men före 2

Har varit dålig på att blogga idag får jag väl säga :p men skoldagen va full späckad och direkt efter skolan så gick ja till jobbet, jobbade till 9 och sen efter de va de bra hem duscha byta om och sen tog jag bussen till öregrund. Hade riktigt kul med en heldel folk :p och nu ska jag sova :) är vetkligen hur trött som hellst :p
men måste bar skriva dagens citat Xd

- Hur vet du vem jag är?
- Jag har väl facebook! 
Hahaha, så jäkla bra sagt :p men nu ska jag sov gonatt!

morron med tvn

Kollar på VAKNA! idag är Foki där :D Hon är så häftig, jag läser ju hennes blogg varje dag, flera gånger om dan :)
Ska alldeles strax stänga av tvn och skriva lite på labrapporten, sen ska jag skriva de allra sista på hålan idag :) sen ska jag ju jobba efter skolan idag de kommer bli kul :) sen ska jag nog beställa lite grejer när jag kommer hem ikväll =)

Ha en bra dag!


bara två bilder som jag glömde bort...


Tila i morse, så söt! =)



Undri, som oxå är söt, när han är snäll :p

ett litet tillägg ;)

Va ju i stallet nu på kvällen, red både Undri och Kolan. Undri va seg som vanligt, han har nog verkligen tröttnat på att gå på volten... sen nockade den rackarn mig! Rakt över näsan så jag trodde nästan att jag dog :p men jag överlevde som tur var Xd sen red jag Kolan som aldrig har något problem med att gå fram om man säger så, han traskar på i raketfart :p
nej nu ska jag fixa fram och skicka lite bilder till Reija, Gonatt! :D

15 oktober

Nu är jag rätt så slut kan jag säga, har hållt igång hela dan :p nu ska jag fixa de sista med mailen och sen ska jag kanske beställa lite från Cocoo och sen ska jag kolla klart på TB :)
Ska snacka lite med Reija om hon har tid att fixa till min blogg i helgen, de skulle vara så kul att få ordning på den :D
Imorn ska jag jobba igen, de va ju ett tag sen sist, närmare bestämmt 2 veckor sen... men de ska bli skönt att få jobba lite och tjäna lite pengar =)


skolfoto-dagen

Nu ska jag kolla lite på True Blood avsnittet som jag missade igår :p sen vid 7 ska jag dra iväg till stallet och rida lite, de blir antingen 2 lr 3 hästar idag :) de kommer bli kul, har inte varit i stallet sen i måndas... har ju haft en massa plugg och prov :/
Idag hade vi skolfotto... de finns verkligen inget som är värre tro jag... men man överlever ju iaf :p haha de blir nog bra. Synd bara att vi inte "fick" ta tillsammans med teknik... men de va ju bara för att några, säger inga namn, inte vill ha med oss ;/ dumma! men vi klarade oss så bra själva :p de blev nog bra trots att vi bara är 8 på kortet :p nej nu ska jag läsa lite bloggar och kolla på TB :D

Nyheter från Cocoo

Hello! Nu har jag kommit hem från skolan, ätit och nu ska jag lägga in lite bilder från nya förhandsvisningen på armband från Cocoo :) riktigt niceiga grejer får jag säga :D


Coolt armband finns i ljusblått, orange och vitt. Riktigt fint och coolt :) funderar på att köpa ett ljusblått!



Snygga armband med berlocker i guldfärg, ska nog köpa det övere av de här 2 :) har ett ljusblått och vill ha ett lite mörkare =) finns i fler färger!

Dehär armbandet är bara så coolt får jag säga =D verkligen superfint och stilfullt :)


tyvärr vart bilden inte så bra :S men dessa armband föreställer muslimska symbolen Fatimas hand, finns i alla möjliga färger och är ett enkelt men fint armband :) funderar även på att köpa ett sånt här armband :)

Här var en bättre bild :D


Tärningar! Häfftigt armband säger jag bara ;)


Supersött armband med en liten bakelse på, söt :)





Oj oj, om jag skulle köpa alla armband som jag vill ha här så skulle jag verkligen bli ur fattig Xd men måste köpa några iaf :p


JAg vann :D

Heiij!!!

Jag var me i en tävling som Cocoo anordnade och jag var en av vinnarna :D Nu ska jag få mitt fina armband :) sen ska jag nog beställa lite nya armband :) har fått mail och sett den nya förhandsvisningen på nya armband, lägger upp lite bilder i em och visar mina favoriter :)
Nu ska jag gå ner och plugga lite tyska och så ska jag hänga tvätt åt mamma :p Ikväll ska jag kolla på True Blood på svt play, somnade nämligen igår och missade typ hela avsnittet :/ men så kan de gå ;)




Här kommer ett rabbaterbjudande till mina läsare!
Ni får 15% rabatt på allt ni köper på Cocoo om ni anger rabattkoden: bloggspecial
(Erbjudandet gäller t.o.m. den 31 Oktober) passa på att gå in på www.Cocoo.se


reklam pause

Är lite sur för vet inte vart mitt nya halsband har tagir vägen, hade de sist när vi var i Öregrund på TTC, jag gillade ju verkligen de halsbandet och nu är de borta :´( får väl hitta ett nytt snyggt halsband helt enkelt, är sugen på ett från Cocoo men vet inte om de är min stil direkt men de är snyggt :) men får se hur jag gör, kanske hittar nått snyggt när jag är i Göteborg :D Längtar enormt mkt tills jag ska dit!!! :D

prominix med läskigt slut...

Har kollat på Bonde söker fru och nu kollar jag på Grey´s efter de blir de True Blood :) Har pluggat tyska oxå faktiskt :p de är så himla mkt att plugga på men de är ju iaf lite mindre den här gången när de bara är 2 kap ist för 3 :)
jag va ut och gick en sväng runt broarna, de va jätte skönt att få gå lite och rensa hjärnan :) men höll på att dö, när jag skulle gå över vägen och in genom grindhålet så stod de en bil vid postlådorna och i bilen satte en människa! Jag höll på att dö av rädsla!! Så jag sprang mot huset och då mötte jag mamma som berättade att de va en kille som kört rakt in i våra postlådor och sen rak in i trädet... han hade väl antagligen kört för fort och missat kurvan lr typ somnat lr nått... sen satt jag och pluggade en stund till och sen vart de bonde söker fru :)



hittade min "gamla" skor, prominixade i dom :p

plugga tyska idag igen....

Kan ju säga att matte provet gitt åt helvete! De va hur svårt som hellst och jag fattade nada, några tal va enkla men får väl se om jag klara G-gränsen lr inte :s har jag otur får vi tbx proven redan imorn... lr iof de vore ju rätt så skönt å veta hur de gick... men har inga stora förhoppningar :p Nu när ett prov är avklarat så är de dax att plugga till nästa, imorn blir de nämligen tyskprov. De som är bra med de är att de iaf inte kan gå sämmre än matten :p man måste ju tänka lite positivt :p nej så nu ska jag plugga till kl 6 sen tänkte jag ta en promenad och sen plugga ett tag igen. De vart ju inge promenix igår så får väl ta en xtra lång idag :) (ner för trappan och upp igen) haha skoja bara Xd

Det är går så segt att ladda upp bilder så får ta de nån annan gång när jag har tid :p

091013

Nu ska jag verkligen sova, de behövs kan jag säga. Får hoppas att jag mår bättre när jag vaknar imorn.... de vore riktigt skönt om jag gör de. Men iaf gonatt nu hoppas jag på att provet går bra imorn!! (Y)

despi + foki

kollar på Desperate Housewives, lika bra som allti :) nu är de reklam så då har man ju lite tid med annat ;) men vart lite sur när jag såg den nya ICA-reklamen... tkr inte att den är helt okej.... titta på den så kanske ni förstår...
ska kolla på Christine sen tror jag, kollade ju förra veckan och de är ju ett rätt galet program Xd man kan inte annat än att älska de helt enkelt :p som med alla andra serier ;) haha jag och serier alltså.... jag är beroende ;)

kollade in James&Marilyn och kollade på deras tröjor med tryck på olika bloggare och mode människor, den här tröjan med Foki på vart min favorit :) skulle gärna vilja köpa den, men de känns ju lite konstigt att gå runt med en tröja med en bloggare på :p


.....

känner mig verkligen inte på topp! Har inte gjort nån matte fast jag verkligen borde.... men så fort jag bara öppnar boken lr ens kollar på den får jag ångest och de gör att jag inte ens vill räkna ett enda tal. Jag känner som jag gjorde förr... mår inte bra och känner mig "tom" som om att ingenting spelar nån roll längre som om allt jag måste göra, måste göras men ändå så spelar de ingen roll om jag göra de lr inte för allt blir ändå inte som jag vill. Hatar den kännslan! 



Hade inte tänkt skriva de här, de bara vart så... men nu har jag iaf fått ur mig de vilket känns lite bättre...

some Lisa time

Läser Lisas blogg samtidigt som jag snackar med henne på msn :) hon är en riktigt underbara människa :) synd att våran dag aldrig blev av i somras, de hade varit mysit. Men får hoppas att de blir av nån annan gång :D


snodde bilden från Lisas blogg :p
**************************************************************************

nej nu måste jag verkligen plugga matte, sen ska jag nog kolla på Gossip Girl 4-5 och jag skulle gärna vilja ta en promenad idag oxå, känner verkligen för de!!!

kort dag...

Då va man äntligen hemma, lr jag har väl varit hemma i 40 min redan men de är inte förens  nu jag skalgit på datan :p Mamma kom och hämtade mig efter skolan, vi har ju haft Liv och Lust dag och fick sluta 1 ist för 4 vilket känns riktigt bra :D Men kan ju säga att jag ligger här och fryser om fötterna för tillfället... för jag fick såt ute och vänta på mamma i 10 min! De låter ju inte så mkt men när de regnar, haglar, snöar och blåser jätte, jätte mkt så känns 10 min som en evighet kan jag säga :p stackars mej :p och snart måste jag börja oroa mig för matten, har ju prov imorn vilket inte känns så bra.... matte D är ju inte direkt lätt så man måste ju verkligen anstränga sig... men hoppas jag får G iaf...
Men nu ska jag läsa lite i Islandshästen och sen kan jag ta tag i pluggandet :p

morron fyndigheter

Ligger och kollar på VAKNA!, som vanligt :p de är en riktig morgontradition :) de är alltid lika bra :D
Har hittat en cool och smart bokhylla på Bluebox, skulle gärna vilja ha åtminsonne två st :p men dom kostar ju lite grann, närmare bestämmt 359:- de är ju en hel del om man säger så :p iaf för en liten bokhylla :p


Ska strax åka till skolan och idag blir de bara jag och Rebecca, vi kommer nog ha kul :)

Barbapappa

Hittade något jättegulligt! :) ”Barbagarden” är en serie underbara Barbapapa-figurerna man kan odla växter i. supersöta och kostar bara 115:- de finns på Bluebox  :)





...

Kollar på Roast på Berns! De är så grymt roligt :) haha fattar inte hur de kan vara så grymt roligt :p skönt att kolla på tv och varava ner lite faktiskt. Längtar tills imornbitti, då är de VAKNA! med the voice :D har inte sett de på flera dagar så nu är jag jätte sugen på att se de :)
Red Fabbe barbacka på volten idag och de är nog enda gången som jag inte ramlat av, vilket är bra ;) haha efter de så longerade Stig Tindra, hon va riktigt duktig och kommer nog bli en riktigt fin tölthäst! :D och jag var som vanligt i farten med kameran... men de blir ju inte speciellt bra bilder i mörker...

   

Längtar tills jag ska åka till Gbg!!! Snart så, nu är de bara 2 veckor kvar! =)

i väntans tider

Ligger och väntar på att klockan ska bli 19.20 så jag kan få åka till stallet och träffa Ida och prata med henne :p de brukar va så roligt :p fast en sak gör att jag inte alls vill åka och de är att jag fryser om min stackaras kalla fötter :/ men nu kom jag på en bra sak som verkligen är rolig :) Vi har ingen deutsch imorn! :D:D:D gud så skönt! Men tyvärr så har vi ju prov i skiten på torsda... men de kommer nog gå bra :p bättre än förra provet hoppas jag, de gick ju inte så jätte bra med tanke på att jag obbade på kvällen innan ias för att plugga :p men så kan de gå och pengar är ju viktigt de me :p haha :p men ska nog ta och kolla runt lite och försöka få kontakt med Reija som inte svara på mina sms ;)


upp och iväg...

De vart en mysig tur med Strimma och Kolan, dom är lite pigga tsm men de är bara roligt :) ska nog rida ikväll oxå, funderar på att kankse ta ut Fabbe barbacka en sväng på volten. Just nu ligger jag och kollar på Scrubs, men ska nog gå ner för de låter som om Annso, Elise och Elin är här :) sen ska jag skriva klart raporten oxå... mkt å göra, men de ska nog hinnas me ;)


091012

Jag har igentligen rätt så brottom men jag slänger in ett litet inlägg iaf :p de har varit en helgalen dag får jag lov å säga. What happens in R-huset, stays in R-huset! XD haha endel i klassen är bara för galna ibland :p Fe:n va som vanligt väldigt rolig, vi har de så bra Lisa, Anna och jag i vårat lilla rum :p Men nu ska jag dra iväg till stallet. Hade tänkt att passa på att rida ut en sväng eftersom att dom inte skulle jaga där uppe idag, man kan ju inte vara ute och härja i skogen hur som hells när de är älgjakt :p


Gårdagens sysselsättning, skriva labrapport, jag är typ klar nu :) ska bara renskriva diskussionen :)


091011

Nu är jag nästan helt klar med rapporten, de är bara de sista kvar med diskussionen, men de tänker jag nog knåpa ihop i morronbitti innan skolan. Jag ska ju simma imorn igen :) de ska bli skönt men samtifigt är de jobbit att cykla iväg så tidigt på morronen... men de går :p sen efter de har jag ju en dryg timme på mig att skriva de där och de hinner jag ju :) måste öva lite på engelskan oxå för vi har tydligen grammatikläxa (som vanligt)
Nej nu ska jag sova så jag orkar upp imorn, Gonatt! :)

Labrapport here I come!

Nu ska jag fortsätta skriva på min kemilabrapport, de vore så skönt om jag skulle kunna lämna in den imorn, då är de en sak som jag inte längre behöver oroa mig över. Hoppas bara den blir bra, de vore ju så skönt att få bra betyg på den här rapporten och sen skriver jag på de andra så behöver jag inte skriva nån mer den här terminen :) 


Bilden har jag snott från Carro


oj!

Mamma skrek precis att vi ska äta macka, så jag får väll pallra mig ner :p skriver mer snart ;)

en ö i havet....

Den här dagen har jag gjort en heldel nytta faktiskt, sen att de inte har med mina skolgrejer att göra är ju en annan sak :p jag började min morron med att kolla på En ö i havet (de kanske inte va så nyttigt ;)) sen åt jag frukost, kollade på två avsnitt till sen dess har jag varit ute och hjälpt till att köra in ved, travat ved, fixat med plåtar och rensat ur i garaget.... en heldel alltså :p nu har jag precis ätit mat, potatisgratäng och kött :) hur gott som hellst! :) och nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt till av En ö i havet inna jag ska till stallet havl 3.


no tv

okej... de vart inget playa del sol eftersom att de inte funkade att se på avsnittet på svt paly. så jag började kolla på en ö i havet ist men de visade sig att de bara höll på och hackade hela tiden så nu orkar jag inte kolla någe mer :p har även snackat lite med Carro :D men nu är de sova som gäller, jag måste ju orka med morrondagen oxå ;) Gonatt!!

i jakten på mördaren!

Nu ska jag berätta om min helt fullspäckade och superroligadag! :D
De började ju med att jag skulle hem till Ida och fira henne och Elin, efter mkt om och men lyckades jag ta mig dit. Väl där så vart de snack med folket som va där... och lagom tills jag skluue åka iväg till stallet så vart de galss, men jag han äta lite inna jag var tvungen att ge mig av :p
Vi red två grr på em först tog vi ut Fabbe och Hrappe på en skogsrunda och sen vart de Kolan o Undri på volten, vilket gick riktigt bra :) efter de så bar de av hem till Karlssons igen, då vankades de film :) sen vart man bjuden på tacos, vilket var super gott!! :D sen som vanligt på kvällen så drog Ida och jag iväg till stallet, fast de ovanliga med den här kvällen va att de va en bil som stannade på vägen en bit bort...
Jag bestämde mig snabbt för att de måste vara en mördare i bilen, Stig och Ida va inte lika övertygade som jag va men jag fick dom iaf att gå ut. Jag och Ida skulle försöka att lide, sådär, smidigt ta oss under tråden samtidigt vilket resulterade i att vi nockade varandra XD sen medans vi smög iväga för att spana på "mördaren" så gick Stig in i ladan för att tända lampan. Då gjorde jag mitt andra misstag, jag ramlade fram ifrån vårt gömställe bakom ladan, så mördare kunde ha sett mig... Stig klev ut ur ladan och vi bestämmde oss för att alla tre gå fram och kolla hur de stod till.... när vi va mitt framför bilen tog killen som satt där inne fram pistol!!! Eller de va iaf vad jag trodde att de va. I själva verket va de han mobil såg jag efter ett antal sekunder XD de visade sig att de hade hänt något med bilen och att han väntade på hjälp :p så där fick jag för att min fantasi skenade iväg som vanligt... även fast jag tkr att de är mkt roligare när man har lite livlig fantasi men sånna där gånger kan de vara läskigt :p och med tanket på att jag är mörkrädd så är de inte alltid så bra att ha en så livlig fantasi som jag har :p men iaf sen när jag åkte hem från stallet så stod bilen fortfarande kvar, och de va en dryg timme efter att vi hade varit ut och kollat om han ville ha hjäpl! Hans hjälp verkade ju inte bo särskilt nära om man säger så XD haha


Nu har jag erättat om min roliga dag :p nu ska jag kolla på Playa del sol och krypa ner under de varma täcket :) 

de kommer bli en härlig dag!!

har suttit och kollat på gamla kort med Eve, riktigt kul faktist :) nu ska jag gå och duscha, fixa pengar till telefonen sen ska jag åka på Elins kalas och sen ska jag åka och rida :)



sex and the city

Kollar på Sex and the City nu, mysit :) allt känns faktist bättre nu efter spikmatta, masage och skratt ;) så nu är de bara sista biten av filmen kvar sen är de bara krypa ner i sägen och sova. De ska bli så skönt, en riktigt bra start på helgen får jag säga :) en riktigt mysig kväll!


Mys!

Nu blir de spikmatta och massage, sen blir de film! satsar på Sex and the City och Twilight :) De finns inget bättre än en rikitg myskväll när man har ont i magen och mår illa + att man haft 2 prov oxå!



Blir inget stall ikväll, de är lite tråk men måste tänka lite på mig själv, mår jag inte bra så måste jag ju vara hemma och kurera mig ;)

skvallertidningen!

Efter en hård och jobbig dag så sitter jag nu, som allti i min säng med datan i knät. Men vad som skiljer sig den här em mot alla andra är att jag läser skvallertidningen Hänt Bild. Riktigt bra tidning med en massa smaskit skvaller, de gillas (Y) Läste bla lite om den nya Sex and the City filmen, vill så gärna se den!! :D Men får helt enkelt vänta tills den har världspremiär den 28 maj 2010! Jobbit å vänta så länge men de komme rju en massa andra filmer nu i höst så tiden kommer nog gå fort ändå :p
JUst nu är de Buffy och vampyrerna på tv, eftersom de inte finns nått bättre att "titta" på så får de stå på... inte för att jag kollar så noga, jag har ju fullt upp med tidningen och datan ;)
Funderar på om jag ska ta och kolla på Sex and the City the movie ikväll, är riktigt sugen på att se den + lite chips kanske.. hmmmm.... de låter som en superbra idé :)

 
I like the style! även om de inte är nått jag skulle kunna tänka mig att
ha på mig de men de ser riktigt bra ut på henne =)

kvälls plugg är allti bra ;)

nu ska jag ägna en sista timme till att plugga fysik! ska läsa klart de sista i boken sen blir de anteckningarna imornbitti och sen llite frågor på ålan imorn... de här kommer gå bra (Y) Gonatt!

plugga igen...!

Nu gäller de att plugga, plugga, plugga!! Har ju kemi prov imorn, inte de roligaste med prov men kemi är kul så de är rätt ok :p ska alldeles strax börja plugga... först ska jag ringa till Ida :)
Efter provet imorn så ska jag tagga inför helgen! :D de här kommer bli en bra helg :)

Vakna med Kenza

Taggar till tusen!! Vi ska ju fortsätta med våra reklamkanpanjer :) vi har ju jämt så himla kul =) Nu sitter jag och kollar på VAKNA! just nu är Kenza där :) hon är så härligt!! :p men nu ska fortsätta kolla och sen åka till skolan :)

tv mys!

Jag sitter och kollar på veckans avsnitt av Grey´s anatomy :) samtidigt som jag kom att tänka på nått jag hörde idag... jag är lite fundersam på hur folk tänker ibland. De här gör mig verkligen lite orolig, ska 12-åringar få husarest och fotboja och ska man sänka åldern för straffmyndiga till 14 år...? De verkar ju helt sjukt! Fattar verkligen inte hur dom tänker, okej dom hade väl nått bra argument men, hallå! DE ÄR HELT JÄVLA SJUKT!!! Idioter!

Nu ska jag njuta av Grey´s och True Blood :) sen blir de sängen och sova :p


Kolan <3




TV <3

sitter och kollar på Grey´s anatomy :) ska kolla på de ikväll oxå, efter de blir de True Blood =) har varit i stallet och tagit in hästarna och longerat Kolan. Ska dit sen ikväll me. Ska kankse rida Undri, men får se... nu ska jag kolla klart på Grey´s sen blir de kankse nått mer att titta på om jag har tur :p

p som i plugga

hallå, hallå! Nu ska jag kläpå mig och plugga lite mer på engelskan.. suck! De tar ju aldrig slut... man bara pluggar, pluggar och pluggar.... så de är väl lika bra att jag går och pluggar nu så jag inte bryter mönstret ;)

kvälls babble

Despi, som jag kallar de :p va verligen super bra :) nu ska jag öva lite till på engelskglosorna och sen ska jag sova :p hoppas bara att jag vaknar i tid imorron... eftersom att Rebecca har min mobil (lång historia) så har jag ingen väckarklocka, så nu förlitar jag mig på att Elisabeth väcker mig :p så kan de gå om man är lite glömsk ;)
är verkligen trött nu, men de är nog ändå bäst att jag pluggar lite på glosorna innan jag går och lägger mig...

Gonatt!

minnen <3

Snackar med Arina medans jag väntar på att Desperate Housewives ska börja :) De är kula att snacka med nån som man inte snackar med jämt. De blir annorlunda på något sätt och så får jag ju skriva på engelska oxå :p fast de är inte så farligt de känns ganska så normal av nån anledning... men de kanske är för att när jag pratat med henne i verklighetetn så har de varit på engelska så de blir de lixom naturligt att skriva på engelska oxå :p lr de kankse int eär så men jag tkr de är så :p
Kommer upp en massa minne i huvet från TTC, de känns som om de va hur länge sen som hellst, men de är de ju inte... de är bara en dryg månad sen... kan inte beskriva hur mkt jag längtar till att få åka nästa år!!! De kommer bli så kul!! :D


något jag aldrig kommer få veta

Fick precis en sån där känsla alldeles nyss! Valde jag verkligen rätt när jag sökte till gymnasiet? Är inte helt säker på om jag gjorde de... skulle jag ha valt Dille som jag tänkt från början? Okej, jag har ju strömsholm att gå på sen om jag vill utbilda mig till de jag vill inom hästnäringen men om ja hade gått Dille hade jag lärt mig de tidigare och verkligen fått lära mig allt... Jag vet att man inte ska fundera och tänka tbx på sånna här grejer men den här gången undrar jag verkligen inte om de är så att jag klantade till de ordentligt för mig... De hade ju verkligen varit helt annorlunda att gå där upp de är en bra bit bort men de hade nog varit lärorikt! Men å andra sidan så trivs jag väldigt bra i min klass och på brux. De är verkligen inget fel på de! Men jag bara undrar hur de skulle vara om jag val annorlunda, hade de varit lättare för mig att nå min mål lr har jag samma förutsättningar nu som jag skulle ha kunnat haft där? En ska har jag iaf insett, de är försent att ändra sig nu!


Dille Gårds Naturbruksgymnasium


en slapp em ->

Just nu sitter jag och Tila i sängen och kollar på Gossip Gril :) efter de ska jag väl ge mig på engelskan... de är ju prov imorn så de är ju bäst att man pluggar lite :p som tur är så är de ju inte så himla mkt att plugga på; 2 texter+glosor, 6 gramatikgrejer och sen lite om fras-verb... värre har de ju varit :p haha
Gud vad jag älskar alvedon reklamen!!! Den är så himla bra :) Ska snart ner och äta, om pappa och Eve har fixat maten snart :p

Måste oxå säga GRATTIS till IDA & MALIN, GRATTIS, GRATTIS, GRAAATTIIIIIS!! :D


FVJG

försov mig idag igen, suck! men jag hinner nog med allt ändå :p de här dks nog gå bra :) Ida ska vi ha klädsim på idrotten, de kan nog bli roligt :p hoppas på de iaf, nu ska jag dra,  CHAO!

en ganska så bra dag

sitter och kollar på Svenska Hollywoodfruar... människorna går mig verkligen på nerverna, sås jobbiga dom är! Jobbig röster, sega och konstiga!! Usch! HATAR!!!
Nu har jag lagt in alla bilder från TTC<3 :) fick sivan idag av Karin så nu har jag kollar på alla :) dom va riktigt fina, du har gjort ett bra jobb Sofia (Y) :D
Nu kollar jag på Roast på Berns, de är ju så himla bra, haha så kul när dom Bert är med :p hahah kan ju sammanfatta den här dagen som en bra dag :) Har ridit både Kolan och Undri ikväll, de gick riktigt bra vilket känns riktigt bra :) En bra start på veckan helt enkelt :) Allt känns så bra just nu :D men vi får väl se hur länge de varar... :p
Har iaf kommit på vad Alex ska få i julklapp och så har jag funderat ut julklappar till Inrid och Stig oxå. De känns bra att för en gångs skull vara ute i god tid :p


Gruppbild av alla på Twin Town 2009

socker är farligt XD

Är på ovanligt bra hummör idag, de vart jag efter att jag varit i stallet nu på em :) Vi red ut en sväng på Fabbe och Hrappe och de va jätte fint väder och de va jätte mysit :) och nu har jag fått en super-socker-kick vilket gör att jag är helt hyper/glad och har en massa energi :D Haha, har "retat" Eve så hon är alldeles tokig på mig XD alltid lika roligt :p snart ska jag åka till stallet igen, sen när jag kommer hem ska jag kolla på tv<3 haha :p

soft-dag

De ska bli skönt med kort dag idag :) Just nu sitter jag och kollar på VAKNA! och äter nougat :p ska alldeles strax gå och fixa klart innan jag ska åka med bussen. Efter skolan idag ska jag till stallet :) men nu måste jag kila :p


10...9...8...7...

10 saker om mig!

- Jag extremt mörkrädd!

- Tror på spöken!

- Har aldrig ätit sushi!

- Jag är väldigt blyg!

- Självdiciplin=0

- Hatar folkmassor!

- Vill resa mkt!

- Har planerat mitt liv!

- Bryr mig inte!

- Älskar skvaller!
<3


dag/natt

okej... nu ligger jag i sängen igen :p de är så skönt med en bärbara data då kan man vara var man vill och samtidigt ha datan med sig :) de är så perfekt! de är oxå väldigt bra när man som jag gillar att göra läxorna när man ligger i sängen för då kan man skriva rapporter, uppsatser och sånna grejer i sängen :) de gillar jag! :D ska alldeles strax börja skriva på min bokredovisning... de är ju inte de roligaste, men de är en av dom saker som jag verkligen måste göra så då är de bara att göra de :p
Jag har funderat på de där med mina converse som jag vill ha... jag har bestämmt mig att jag inte ska köpa än... iaf inte innan jag ska till Gbg. Tänkte att de är bättre att ha pengar när jag är där och sen kanske köpa dom... eller så kanske jag hittar några andra skor som jag vill ha när jag är där.

Ridningen på Kolan och Undri gick riktigt bra ikväll, de va riktigt skönt :D de va bara lite läskit när jag red Kolan på volten i mörkret (hade lamporna tända) och så hördes ett ljud. De lät precis som ett barn skrik!! :S de va verkligen superduper läskit och jag hörde de fler gånger... sen efter ett tag så gick vi in eftersom att både jag och hästen va rädda! När Stig kom ner till stallet sen så berättade han att de va en fågel vi hade hört. Vilket jag hade trott med de va så läskigt att de inte spelade nån roll vad de va, jag va rädd iaf :p







Va bara tvungen att lägga upp några bilder på söta lilla Tindra :)

the day continue...

okej, nu ska jag snart åka till stallet, ska rida både Kolan och Undri ikväll :) De ska bli kul :) har suttit här och ätit nougat och remmar så jag behöver nog komma ut i friska luften ett tag :p de ska bli skönt faktist :p ilväll ska jag nog skriva lite mer, lite längre... men jag vet inte om vad.... de får jag fundera på ;)

Slööö!

tänk att jag inte gjort nått vettigt på hela dan... de känns ju inte direkt så bra kan jag säga :p skulle ju behöva plugga med de är ju inte så kul :p men ska nog satsa på att läsa lite englska sen när Ida åkt hem. Sitter och väntar på att Desperate Housewives ska börja snart :) missade ju de i tisdas :p sen har jag en till sak jag väntar på! Nämligen att Eve ska komma hem med min marknadsnogat och mina remmar <3 Nu ska jag fortsätta med mitt soffslöande :p



=)

Nu ska vi kolla på en ny film, Bed time stories en rätt så bra film :p
Hade en jätte rolig kväll igår :D mkt skratt, prat och sovande :p


En massa fötter :p


Tila, en riktig sömntuta :p

film-time

Har skjutsat Reija till bussen óch nu sitter jag och kollar på film med Ida. Elin ska inte komma idag eftersom Elise tdligen är sjuk... så nu får jag väl sitta här hemma och vänta på om dom ringer från Lyktan lr inte... om jag ska jobba lr inte... Den här dan kan alltså bli precis hur som hellst. Hoppas iaf att jag kan rida ikväll... 
Vart överlycklilg igår när jag såg at de fanns djungelvrålklubor på Mysinge :p de finns inget godare :D

 

Skriver mer sen!! =)


Tjejkväll!

Nu har vi kollat på en vampyrs bekänelse... de va nog en ra film men både jag Reija somnade :p så Ida fick kolla själv :p ska nog låna den av henne så jag kan kolla klart på den :p Nu blir de chokladpudding och lite snack igen :D Sen ska Ida få sin pressent, hoppas hon blir glad :p


Tila


Ida och Reija bråkar om en slemmig tomat!


Chokladpuddings time!

Imorn kommer Elin vid halv elva, då ska jag passa henne så länge som Elise är på cheerleding.

mini

Nu blir de filmtime :D vi har ätit pizza och skrattat en massa så nu blir de mys framför tvn :D


lördas mys!

reija är hämtad och nu har vi ringt och beställt pizza som Ida ska komma med om ett tag :D  vi kommer ha en riktig mysig kväll! :D <3 Godis och chips är oxå inhandlat :p nu är de bara att vänta pizzan och Ida :p

brottom, brottom!

blöt och kall är jag nu! Kom nyss hem från stallet, har ridit ut en sväng i de regninga och blåsiga vädret. Men de va mysit :) har ju inte varit i stallet sen i onsdas så de va på tiden :p Har gjort chokladpudding till ikväll och nu ska jag gå och duscha innan jag ska hämtan Reija vi bussen :) De kommer bli en toppen kväll :D hoppas på att få lite bilder som jag kan lägga upp sen ;) De är så kul att träffa Reija och Ida och ha en riktig myskväl igen :)
Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna bli klar i tid :p

I walk the line

Nu har jag äntligen städat klart! De tog lite tid med tanke på att Tila tog sig up till mig och bara sprang ivägen :p Nu sitter jag och äter cholklad och kollar runt lite efter roligheter :) har precis aktiverat mitt nya csn-kort oxå... de fanns ju en heldel bra rabatter där får jag ju säga :p

Allt är grejat och klart inför att Ida och Reija ska komma :) nu ska jag bara åka till stallet och rida och sen dyker dom upp :D

TAck

Låg och läste när telefonen ringde, de va Lisbeth (Eriks farmor) som ringde. Hon sa att simhalen inte är öppen på måndag och eftersom hon träffae mig förra gången när jag va och simmade så tänkte hon ringa och säga de. Tycker de va jätte snällt! :D så är det nog inte många som gör..?! Men de va iaf väldigt, väldigt snällt, de är sånna där saker man uppskattar, små saker som påverkar hela ens vardag. TACK! :D

Nu när Tila äntligen har gått och lagt sig har jag tänkt att jag ska passa på att gå upp och städa, ser inte fram emot de men de är behövligt :p hoppas de går rätt fort bara... men de får vi väl se ;)


en massa-att-göra-dag

har ätit frukost, varit ut med Tila och läst svenskaboken. Nu ska jag fortsätta läsa så tar jag och städar när Tila sover, de blir så mkt lättare när man inte har henne springande runt fötterna :p sen måste jag komma ihåg att ringa Ida oxå :p de mkt å göra ;)


kvälls rapport

Trött, trött, trött! Ja, jag är helt enkelt trött. De har varit en lång dag i skoln + att vi hade provet i fysik.. som nog inte gick så värst bra... :/ men de iaf över nu så de är inte så mkt jag kan göra åt saken. Sen har jag jobbat från 16.30 till 21.00, de va lite jobbigt kan jag säga.. deva inte så jätte mkt å göra så då blir man lite seg, men man tjänar ju lite penagar iaf och de är ju alltid bra ;) Men har som vanligt, efter jobbet, ont i ryggen! skit jobbit! men de brukar ju gå över till morronen, får hoppas de gör de den hör gången me :p men de tror jag väl :p

Ligger och funderar över morgondagen... jag ska ju städa, skriva labrapporte, läsa svenska, skriva bokredovisning, göra matte och sen tänkte jag rida en sväng på em.... men skulle så gärna vilja åka och kolla på tävlingen på bärby oxå... aja får väl se hur de blir med de.... sen på kvällen kommer ju  Ida och Reija <3 då blir de mys med film och godis :D

nu ska jag snar sova... hoppas jag överlever natten alldeles ensam.... men jag har ju iaf Tila ;)

Yey!

Hellooo!! Nu är jag vaken och har ätit frukost :) Ska snart kläpå mig och åka till skolan... Usch, idag är de prov!!! :S hoppas på de bästa (Y)

Ska åka och jobba efterskolan sen ska jag sov ensam hemma inatt, läskit!!! Mamma, pappa och alla andra ska åka till Rättvik idag, så jag blir alldeles ensam... men de ska jag nog överleva :p haha men nu måste jag ju gå och klä på mig :p

Just nu kollar jag på VAKNA! Pablo Fransisco (har ingen aning om hur de stavas) kommer dit :D

Think pink

okej, nu har jag verkligen gett upp fysiken för ikväll! Nu sk jag sova har jag bestämmt! Har inte sovit så mkt/bra på några dagar så jag är väldigt trött...  får helt enkelt göra fysiken imorn och hoppas på de bästa :p

såg en sak jag tkr är jätte bra nämligen Ahlgrens Bilar Rosa Rattar, som stödjer bröstcanerfonden. En jätte bra grej tkr jag :) något gott som samtidigt bekämpar något ont (Y) bra tänkt!


Men nu ska jag verkligen gå och sova, gonatt alla!

problematiskt

Nej nu måste jag verkligen ta tag i saker och ting ordentligt!!! Får väl ta och börja med den kära fysiken... för ärligt talat så har jag inte pluggat särskilt mkt på den idag. De är bara för att de är så extremt tråkit med fysik och om de är tråkit så går de inte lika lätt in i huvet.... om de inte fastnar snart så är de ju kört! Vill verkligen åtminstonne ha G på de där värdelösa provet!!!

Längtar som fan till höstlovet!! Vill vara ledig och slippa allt pluggande! Men innan dess ås är de  2 labbrapporter, minst 6 prov och en himla massa läxor! Fattar inte riktigt hur de är tänkt att ma ska orka plugga så mkt som man igentligen borde göra...? Man blir bara så less! (särskilt på fysiken!!) Nu ska jag gå upp sätta mig i sängen och läsa igenom allt en gång, sen får jag väl helt enkelt se om de är nått som fastnat har de inte de så är de illa... men jag har ju en håla imorn på 1,5 timmar innan fysiken börjar, de blir väl till att råplugga då oxå... :/

Movies!

okej, nu har jag kollat in lite filmer som jag vill se på bio.



Boken va skitbra hoppas filmen är lika bra :)





Alice in Wonderland, längtar!






Denna film är ett måste!!!




9, denhär filmen är oxå ett måste!!!





Sist men absolut inte minst: NEW MOON :D



Cocoo feber!!

Har fått mail från Cocoo :) en massa snygga och coola nyheter är på G :) de finns en hel del grejer man vill ha kan jag ju säga ;)

 
Cool ring i glas :)                             Annorlunda men häftig ring :)

 
snygg ring, får mig att tänka på en sköld :p men det gör den unik, and I like it! ;)


Gillar även dessa ringar, särskilt huvudena, riktigt coola!


**********************************************************************************
De är kul att de har kommit in en massa ringar i sortimentet de är bara synd att jag inte använder och kan ha ringar... men de är kul för alla andra som kan köpa och frossa i coola och grymma ringar! :D Gå in på www.cocoo.se och kika in de nya sortimentet ;)

Nått mer som är super kul är att Cocoo nu öppnat en butik på Söder i Sthlm :D dit måste man ju nästan åka nån gång :D


Här kommer ett rabbaterbjudande till mina läsare!
Ni får 15% rabatt på allt ni köper på Cocoo om ni anger rabattkoden: bloggspecial
(Erbjudandet gäller t.o.m. den 31 Oktober) passa på att gå in på www.Cocoo.se





Rösta!!

Gå in och rösta på min godispåse, Tilovitch. Den är bäst! :D

http://www.dinpase.se#/alla-passar/page=2099&order=vote/18942

123456789

Hade tur idag,  vi hade ingen tyska! Så vi slutade 13.40 ist för 16.15 :) mami kom och hämtade mig efterskolan och nu sitter jag och kollar på lite klipp från VAKNA! Sen ska jag helt enkelt plugga fysik och försöka hinna med att städa rummet :p inte för att jag vill städa rummet men de är ju roligare att städa rummet än att plugga fysik :p

De va ju rätt skruva i skolan idag :p först hade vi FE där vi skrev om våra annonser, då kom ju Lasse in och komenterade våran annons haha Xd de va lite galet XD sen va de ju Samhäll då va de dax för diskussion och argumentation om dödsstraff, vissa ideér och förslag va ju lite underliga om man säger så ;) haha "vi kan ju ha privat företag som avrättar folk" haha XD        Svenskan va ju oxå rätt så galen, klockan som gick helt galet fort! Minutvisaren gick som en sekundvisare och alla satt och väntade in att den skulle stanna på 11.33 haha men inte gjorde den de heller :p haha sen va de ju en intejpad Pelle oxå XD haha
Matten va ju som vanligt, rolig ibland med alla småkomentarer ;) haha men idag va de ganks så lugnt på den fronten :p

nu ska jag gå ner i källaren och hämta lite strips som vi ska ha till maten och sen ska jag börja plugga...suck!

jadu...

Ja, då har man vaknat och är taggad inför skolan, haha :p kollar på VAKNA! :D så himla bra :) ska åka buss till skolan idag, jag är lite lat Xd men de är så kallt ute så jag föredrar bussen framför cykeln :p skönt att man kan välja lite ;) nej nnu får jag nog ta och stänga av datan och fixa de sista :) hoppas på en bra dag idag me, för sen blir de ju fysiksplugg ikväll, såååå kul! Usch! Finns inget tråkigare än fysik!!!  Aja, nu ska jag inte vara tråkig och gnällig :p så nu stänger jag av datan och fixar klart :p

RSS 2.0