deverkar som om vi har hittat rätt iaf! :)

Läste lite olika horoskop här om dagen. Alltid lika roligt, läste lite generellt om vilka man passar ihop med osv. Så de känns ju som att Tobbe och jag har hittat rätt iaf ;)
Jag är skytt och Tobbe vattuman 
 
Vattumannen
Passar ihop med:
Skytten eftersom båda är kreativt lagda och intellektuella personer. Båda är optimister och samtidigt öppna för att testa nya saker vilket gör att era likheter får er relation att fungera. I en relation med vattumannen får skytten dessutom den frihet som hen behöver i en relation.

Med bör undvika: Kräftan eftersom vattumannen kan upplevas som flyktig i den här relationen. Samtidigt kan vattumannen tycka att kräftan är osocial och konservativ. Inte optimalt att bygga vidare en relation på alltså.
 

Skytten
Passar ihop med:
Det sociala lejonet som älskar att upptäcka och uppleva nya saker. Inget av stjärntecknen tar särskilt hårt på kärleken men samtidigt tenderar skytten att inte vara lika benägen att vara otrogen i en relation med lejonet på grund av att de är så likasinnade.

Men bör undvika: Oxen eftersom tecken är alltför olika varandra. Det uppstår lätt svartsjuka eftersom oxen gillar att variera sig och experimentera. Skytten kan dessutom tråkas ut eftersom oxen är mer intresserad av hemmet. Den här relationen är inte uppbyggd för att bli långvarig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0