de blev inte som planerat

Gårdagkvällen va tänkt att bli en kväll med alkohol och fest men de blev inte direkt som de va tänkt. Hann dricka en cider och en breezer sen ringde Eva och sa att Gail va dålig. Så mamam fick hämta mig och köra ut mig till henne. Veterinären kom ut och hon lyssnade på hjärta, lungor och allt lät bra. Men hon hade antagligen fått nått i halsen lr nått för hon hade konstiga ljud för dig... Så ner med en sond och på med bräms... Inte kul! :(
Hon hittade inget fel på henne så hon fick gå ut och då började hon låta kontigt igen. Så veterinärn visste inte alls va de va men hon tror hon svalde en massa luft. Mysko!

Men idag mår hon bra iaf. Hon har ätit sin mat hink, sitt hö och druckit vatten och till och med varit ute på en promenad. Så nu är allt bra igen så skönt! :) Millan är också mycket piggare. Hon åt upp allt idag och när vi va ute på promenad ville hon helst trava och busa. Sparakde bak ut hoppade och stegrade, de är kul när man ser på henne att hon gör de för hon är glad och pigg och inte för att hon har ont lr är rädd. En riktigt härlig känsla! :)

Ikväll blir de partaj! Först miniklassfest hos Troy sen bär de av in till stan på krogen. Tobbe ska också med vilket känns rikigt bra :) Kanske att Victor, jannica och Tommy hänger med me, kul kul! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0