min braiga helg! =)

Har haft en ritkgit bra helg som vanligt ;) Hittade en studentklänning och skor i fredags, blir inte de klassiska vita utan de bli cremfärgat med volanger och svart sidenband och svara skor :) tror de kommer bli ritkigt bra och de är rätt skönt att inte se se ut som alla andra ;)
Sen blev de en ridtur på Gail på kvällen, hon fick springa av sig lite och de går verkligen fort när hon sätter fart!! :)
Hann med en tripp till Östhammar på bilträff med Timmy, Carro och Tobbe också :p

Valborg blev rätt lungt vilket va rätt skönt. Va inte in till stan uta tog de lugnt och hjälpte Eva med hästarna och ungarna och fixade lite. På em blev de en ridtur som va lite kaos :p haha vi hamnade i ett kärr, en sadelgjord sprack och vi viste inte riktigt vart vi var, men roligt va de :)
Senare blev de grillning hemma hos Timmy med en massa folk och sen va de ijn i värmen som gällde!! De blev en rätt så tidig kväll men de va rätt skönt för jag va så trött. Och de va skönt dan efter också för då orkar man gå upp i tid och hinner med att göra lite saker också :)

Igår va jag fast ute i Lundaskogen ;) så då va de stug-målning som gällde ;) Efter de va de klippning och fika i österby och sen hem till Tobbe igen =)

Ska försöka ta lite mer bilder på Gail och lägga upp :) men de är inte direkt de man tänker på när man ska ut :p


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0